A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
SV Zulte-Waregem
2016/2017
Igazolások.
Malli(2.9m). Necid(6.75m), Morales(2.5m),Regini(8.5m) nagy profitot hozott, hiszen az első 3 1 éve ingyen érkezett, míg az olasz csak 800k-ba került.
Év elején a Belga Szuperkupában 8-1-re vertük a Standard-ot, ezzel megnyertem mindent Belgiumban legalább egyszer.
Bajnokság1.
Bajnokság2.
Behoztuk szépen a hátrányt, utolsó fordulóban nyernünk kellett volna az Anderlecht ellen hazai pályán, sajnos kikaptunk 2-0-ra. Tavaly azonos pontszám után, idén 1 ponttal maradtunk el a bajnoki elsőségtől...
EL-csoport.
Ezen eléggé meglepődtem, hogy ilyen könnyedén mentünk tovább.
Ezután még mentünk 1 kört, a Lyon-t sikerült kiütni 2-1-gyel, a következő körben viszont a Bilbao búcsúztatott minket ugyanilyen arányban.
Statok.
2017/2018
Igazolások.
Berardi 1 éve jött ingyen, 20-ért távozott, amivel klubrekordot döntött.
Bajnokság1.
Bajnokság2.
Végre visszaszereztük az első helyet két peches év után.
EL-csoport.
Megint veretlenül mentünk tovább.
EL-kieséses.
Erre viszont nem számítottam, hogy ennyire erősek leszünk. Ezzel a szerepléssel kaptunk +1 helyet az EL-ben. Első fordulóban a Dortmund ellen 4-2-re kaptunk ki idegenben, pedig teljesen kiegyenlített volt a meccs. Otthon viszont remekeltünk, és megérdemelten jutottunk tovább. A következő körben az oroszokat oda-vissza vertük, majd a Juve ellen volt egy kis szerencsénk is, ami a Milan ellenni meccsen sajnos el is tűnt.Hazai 1-1 után idegenben is kiegyenlített volt a meccs, 1-0 után támadnunk kellett, de 3 hatalmas ziccert is kihagytunk, az olaszok pedig az ő 2 ziccerüket is berúgták, a végén már csak a szépítésre volt energiánk. Érdekes, hogy mind a 2 olasz klub az anyaklubom.
Statok.