Sins of a Solar Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
A bolygóra kattintva a zöld ikonnal tudod fejleszteni hogy nagyobb legyen a népesség és hogy több mindent tudjál letenni köré (logistik és tactic point)
Az ellent akkor nyomom le ha abban a rendszerben vagy bolygó körül mindenét lenyomtam ? ... próbálom próbálom de tegnap is kikaptam. Olyan túlerõvel gyütt a szomszédból egy idõ után (60 jármû) amit már képtelen voltam visszaverni ... pedig "védelmi tornyokat" és parancsnoki cirkálókat is telepítettem-képeztem ... szal kis súgás nem ártana mit érdemes elöbb és mit utóbb képezni. Köszi a többi kistudású láma nevében is 😊
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
network:sosehun
pass:hun
aki akar jöjjön esténként vagyok
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
(magyarán tölthetõ 😄)
Sajnos nem vagyunk elkényeztetve....pedig DR összedobhatna egy folytatást az Imperium Galacticához, azoknak jó hangulata volt 😊
De még ezt sem temetem a teljes dönt a sorsáról, remélem jó lesz
Esetleg, ha lenne campaign benne, azzal elszórakozna az ember néhány órát, de én nem éreztem azt a kis pluszt, amitõl ez jobb lenne egy szürke ürstratégiánál.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
nekem minden normálisan ment... GL
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ez a game olyasmi mint a Star Wars emipe at war. az elso 5 perc utan ezt tudom mondani de szerintem jo kis game lesz.
én mondjuk személy szerint kivárom a full-t 😊
Mindent egybe vetve - állítólag már csináltak Beta 4-t is úgyhogy csak jobb lehet - egész jó kis game pláne, hogy ilyen témában nem nagyon kényeztetnek minket a fejlesztõ cégek.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Picit elhanyagoltuk eddig az Ironclad jó pár éve készülõ, klasszikus, 4x stílusú, valós idejû ûrstratégiáját. A játék a mûfajban ismerõs elemeket kínálja: közeli bolygókat és távoli naprendszereket kell felfedezni és uralmunk alá hajtani hol brutális erõvel, hol okos taktikázással, hol ügyes diplomáciával. A csatákban részt vevõ hajók fejlõdnek, offenzív és defenzív képességeik nõnek, és a szintlépéssel új, egyedi tulajdonságaikhoz is hozzáférhetünk. Planétáinkon és légkörükben kutató- és fejlesztõlaborok, fegyverplatformok, más egyéb struktúrák építhetõk, mellyel stratégiai és gazdasági erõnket fokozhatjuk. Mindehhez természetesen epikus történet dukál, no és egy házi készítésû motor, az Iron Engine, mely életre kelti a számos idegen fajjal, hajókkal, bolygókkal és galaxisokkal benépesített ûrt. Ráadásul a cég saját meccsszervezõs, rangsorolós, statisztikakövetõs online platformot épít ki IroncladOnline (ICO) néven, ahol egyszerre egy-egy meccsben 10 játékos csatázhat egymással a galaxis ura címért. A játék egyébként az eddigi tesztek alapján igencsak finom darabnak tûnik, hisz még az amúgy háklis GameSpot is baromi eredeti és elegáns ûrstratégiának nevezte, kiemelve a motor azon jóságát, melynek köszönhetõen a több naprendszert magába foglaló nézetbõl átmenet nélkül közelíthetünk rá bármely harcoló csónakra, hogy átvegyük annak irányítását, az egyszerûen kezelhetõ interfészt, a jól muzsikáló M.I.-t, a látványt magát, és az addiktív játékmenetet.
A cucc már túl van két zárt bétafázison, a srácok tehát jól haladnak a munkával. Nos, a harmadik béta most kezdõdik, amelybe ráadásul bárki bekapcsolódhat, aki szeptember 26-ig elõrendeli a játékot a TotalGaming.net rendszerén vagy a hivatalos weboldalon keresztül. A résztvevõk bekapcsolódhatnak a tíz fõs ütközetekbe, ahol 14 pálya várja õket rengeteg játékmóddal, kipróbálhatják a Kalózbázist a maga önálló gazdaságával, a különféle ûranomáliák, eltérõ bolygótípusok nyújtotta taktikai-stratégiai változatosságot, az újfajta kutatórendszert, melynek segítségével a bolygók geográfiájának, állat- és növényvilágának, nyersanyagainak elemzésével optimálisan aknázhatják ki az adott planétát, és mindezt már a korábbi két bétát követõ rengeteg fejlesztés és hibajavítás után. És ha minden baba, a teszteken sem hasal el a projekt nagyon, a játék 2008. februárjában landolhat a boltokban. Az eddigi bétafázisokból származó képeket megtaláljátok a galériában.
Forrás: PC GURU