243
Sins of a Solar Empire
-
Thanatos #43 a földi harchoz mi köze a 2d vagy 3d-nek? :O -
Borg #42 Logikusan nem arra vonatkozott, hogy 2d vagy 3d-e :D -
Thanatos #41 egyik se :D nincs benne földi harc tudtommal :) -
Borg #40 Ez most milyen jellegű játék? cnc kategóriás gagyi-rts, vagy inkább supreme commander, netán imperium galactica? -
#39 Én is tolom a játékot és nagyon jó! Sokkal jobb mint a béta, egy csomó olyan funckió van benne ami régen még nem volt meg... -
hapi #38 1.02 kint van eredetivel már szedhető. -
#37 ki kell fejlesztened egy hajtóművet, vagy meg kell talánod (mert ezt is meg lehet találni) és a csillagodtól el tudsz menni akkor a másik naprendszer csillagához. -
nab #36 Ha egy 2 csillagból álló rendszert csinálok hogy tudok átmenni a másik rendszerbe? -
#35 1.02-ről tud valaki valamit azon kívül, hogy "jön"? -
#34 első katonai ág, második polgári (gazdaság) haramdikban olyan felfedezések vannak, amiket akkor találhatsz, ha "zöld" részben a második sor első (és egyetlen) kutatását megcsinálod. -
Yag #33 Értem ... azok a zöld helyek is végesek. Úgy láttam nem mindegy melyikből hány egységet fejlesztek. Van valami irány hogy ha ebből hármat abból kettőt fejlesztek akkor mit tudok jobban vagy kevésbé jól termelni ? -
hapi #32 mindjárt az elején 1 kisebb felderítővel nézz szét a környéken milyen bolygók vannak.és azonnal kolonizálj mindnet amit csak tudsz.
A bolygóra kattintva a zöld ikonnal tudod fejleszteni hogy nagyobb legyen a népesség és hogy több mindent tudjál letenni köré (logistik és tactic point) -
Yag #31 Látom más is tolja itt a gémet. Helyes. Nekem ez az első űrstratégiai game ... és meg is tetszett. Mivel nem vagyok jó(még) angolból, lécci azt súgjátok meg nekem hogy a slot problémát hogyan tudom orvosolni ? Egy idő után nem tudok több mindent fejleszteni, építeni mert kiirja hogy nincs több szabad slotom (?) A lakosság a bolygón 1x db vagy x1000 - x milla vagy mi ? kiirta hogy 320 ... ez elég kevés nekem így első hallásra. A bolygó felszínén meg csak úgy hemzsegtek a légköri járművek ... szal ezt nem értettem kristály tisztán ... aztán. A bolygótől és a három bánya aszteroidától nem messze vannak még hasonló kavicsok. Azokat nem lehet felderíteni ? A bolygó körüli hatósugarat valahogy növelni ? Mindenképpen egy másik koloniát kell létrehozni egy másik helyen ?
Az ellent akkor nyomom le ha abban a rendszerben vagy bolygó körül mindenét lenyomtam ? ... próbálom próbálom de tegnap is kikaptam. Olyan túlerővel gyütt a szomszédból egy idő után (60 jármű) amit már képtelen voltam visszaverni ... pedig "védelmi tornyokat" és parancsnoki cirkálókat is telepítettem-képeztem ... szal kis súgás nem ártana mit érdemes elöbb és mit utóbb képezni. Köszi a többi kistudású láma nevében is :) -
katarzis #30 Csak probaképp megnéztem a galaxis tervezö részt,mondom ja biztos lehet beleadni 1-2 csillagot és hangaztosan elevezték galaxisnak,de miután már a 150.- napot és a számlálhatatlan bolygot adtam bele megállt bennem az ütö utána megnézem milyen ez a játékba.Döbbenetes mekkora méretekkel rendelkezik egy egész galaxist meg lehet csinálni benne több száz napredszerrel hihetetlen nagyságokra rug ez a játék.Plussz nézegettem érdemes nézni hivatalos oldalt a készitök hihetetlen mód hallgatnak a játékosokra uj ötleteket épitenek be javitják a bugokat stb,a moddolási lehetöségek is nagyok,uj népet meg uj scenraiok stb stb.Többek között mondták ,hogy ez csak a kezdet kiadták a játékt ezután nekilátnak majd valami kampány szerüségnek közben folyamatosan fejlesztik a játékot uj ötletekkel. -
hapi #29 csináltam 1 hamachi szobát
network:sosehun
pass:hun
aki akar jöjjön esténként vagyok -
hapi #28 én jönnék most rőgtőn. -
#27 De azért a Sots csak tovább kitartott, mint 1.5 óra :)
hapi, milyen értékre gondoltál? -
katarzis #26 Valaki nem akar játsani hamachi-n keressztül? -
hapi #25 Kár hogy kevesen veszik észre az igazi értéket. -
#24 Tegnap még nem játszottam vele :). Tegnap pedig a SotS hasonlatodra reagáltam, és az most is áll... :) -
#23 Zsolo, tegnap leszólsz, most meg te mondod ugyanazt... (amúgy egyetértek :) -
#22 Tegnap este leszedtem a játékot és másfél óra alatt ki is végeztem. Nem több egy egyszerű árkád űrstratégiánál, ugyanaz a séma mint mindenhol máshol, fejlessz minél gyorsabban, bányássz sokat, gyártsál hajókat azt napot, az irányítás nagyon jó, a grafika csodás a gépigény meg alacsony (ha azt nézem, hogy a mostanában kijött játékok hogy futnak a mobility X1600-omon), de ez is csak a szokásos clickfest, csak több helyre kell egy picit figyelni. Nálam ennyi volt, uninstall. -
csgj #21 PC Game ISOs Sins Of A Solar Empire (c) Stardock PROCYON
(magyarán tölthető :D) -
#20 Zsolo007, csak egy példának hoztam fel, a Sots-t, de ebben sem látok semmi különlegeset sajnos, kipróbáltam, szép és jó, de a második játék után már nem volt benne semmi. Persze, lehet, hogy a teljes verzió más lesz, de sajna kétlem. -
engine #19 Attól jobb, hogy nem nagyon van más :)
Sajnos nem vagyunk elkényeztetve....pedig DR összedobhatna egy folytatást az Imperium Galacticához, azoknak jó hangulata volt :)
De még ezt sem temetem a teljes dönt a sorsáról, remélem jó lesz -
#18 Hát én elég sokat játszottam a SotS-al illetve annak kiegészítőjével és valóban ígéretesnek találtam, azonban nem volt megfelelően balanszolva a játék. Volt 1 fegyver amit ha az ember megszerzett és fejlesztgetett, akkor legyőzhetetlenné vált és mivel az AI is meg tudta szerezni így viccesek voltak a csaták, és tök értelmetlenek egy idő után, mert az nyert akinek több ilyen fegyverrel felszerelt hajója volt... Grafikailag a SotS jobb lenne? Kétlem. -
#17 Hétvégén játszottam a beta 3.-al, és egyáltalán nem volt semmi béta jellege, nagyon stabil, jó kis game, csak a tech-tree nagyon kicsi, és 1-2 galaxis meghódítása után már nem látok benne semmit, ami újdonságként hatna, ha ilyen típusú játék, akkor még mindig inkább a Sword Of The Stars, szerintem az mind grafikában, mind Tech-tree-ben, mind játékélményben jobb ennél.
Esetleg, ha lenne campaign benne, azzal elszórakozna az ember néhány órát, de én nem éreztem azt a kis pluszt, amitől ez jobb lenne egy szürke ürstratégiánál. -
mnorbi #16 Megjelent ,kint. Letölthető 45 dolcsiert D -
#15 Remélem jövő héten már játszhatunk vele... -
#14 Állítolagos megjelenés február 4. Már aranylemezen van. -
Mester01 #13 na sikerült megnezznem a jatekot. fasza lett. egy tipp. ne a news game-re menjetek rá hanem a multyplayer->new game beállitott a dolgokat és goooo..
nekem minden normálisan ment... GL -
Mester01 #12 A faszomat ebbe a szarba..... kilép magától ez a szutyok és még a patch sem segitett sQt aval még szarab.. -
Mester01 #11 igen én is megtaláltam 5 perc alat köszi az infot! :)
Ez a game olyasmi mint a Star Wars emipe at war. az elso 5 perc utan ezt tudom mondani de szerintem jo kis game lesz. -
Thanatos #10
én mondjuk személy szerint kivárom a full-t :) -
#9 Na aki egy kicsit szemfüles az megtalálhatja a neten a játék Beta 3 változatát. Nekem ez tegnap sikerült :). Szerintem jó lesz a játék. Ahogy próbálgatom elég nehéz az ellenfeleket illetően. Még ha a legkönnyebre is rakod a nehézségi fokot akkor is bazi nagy flottát épít amvel szemben nem sok esélyed van. Valszeg ez a Beta hibája. Amúgy tipikus építős/ fejlesztős játék. Mondjuk mint az Age of Empires. A grafikája egész szép és látványos.
Mindent egybe vetve - állítólag már csináltak Beta 4-t is úgyhogy csak jobb lehet - egész jó kis game pláne, hogy ilyen témában nem nagyon kényeztetnek minket a fejlesztő cégek. -
Mester01 #8 nem sokára itt van a gem. UP! gyerekek. -
#7 Én is abban bízom, hogy olyasmi lesz! -
Thanatos #6 -
HunGripen #5 Az Imperium Galactica 2 óta nem nagyon találkoztam olyan igazi real-time űrstratégiával. Már várom! -
#4 Nem, én is várom. És még gondolom sokan fogják, amint egy kicsit többen is tudni fognak róla.