Sins of a Solar Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mod-ok valahol az Options-ban vannak, úgy emlékszem.
Btw modokat hol lehet bekapcsolni?
A halál csupán a kezdet...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Vista 64 en tolom , ha sima verziot felteszem siman megy minden gond nelkul. Amint felpatchelem 1.02 re . 5-10 perc játék utan kilép valami minidump hibával.. Ha uninstal és ujra csak az eredetit teszem fl sima megy... Van valami ötlet esetleg mi lehet a gond? Megvettem online játékot, még azzal se lehetne gond.
Az viszont igaz, hogy ebben a jatekban nem nagyon lehet megcsinalni hogy letechelem az ellenfelet, aztan kevés de fejlett egyseggel harcolok a sok, de alap egység ellen. Lehet hogy a jatek hosszutavon emiatt nem lesz eleg valtozatos, passz... Egyelore en meg elvezem 😊
A hirek szerint 1-2 héten belul jon uj patch.
Amivel nem ertek egyet az a "taktikai utasitasok bovitese": az osszes extra kepesseget lehet manualisan vezerelni, csak alapbol minden automatan van. Nekem pont ezert tetszik, hogy idegesito micromanagement nelkul is eredmenyesen jatszhato a jatek. Realis hogy a nagyobb, erosebb flotta nyer nem? Igy jobban lehet foglalkozni a egyeb dolgokkal.
Én nem nagyon hagyom a kalózokat kifejlõdni. 😊 Mire technikailag és haderõben odáig érek, addig már útban vannak és túl zavaróak ahhoz, hogy csak úgy megkerüljem õket.
Persze, én is használtam kezdetben a rálicitálásos módszert, de ez ott üt vissza, hogy ettõl csak erõsödnek, szóval csak módjával. 😊
Arrol nem irtal mekkora poen a kalozokkal meg a fejpénzzel szorakozni: nalam egy 2v2 jatekot tulajdonkeppen ok dontottek el.
A fejlesztok igerik egyebkent hogy az AI hianyossagait folyamatosan javitjak majd. (rá is fér!)
- A fejlõdés normál szinten borzasztó gyors. Kb. 3 óra elteltével már szinte minden military (még a legutolsó bolygóágyú is) és fontosabb civil research megvolt, jóformán csak a fleet-re gyúrtam, de így is rengeteg pénzem és nyersanyagom volt (kb. 6-7 bolygó birtoklása után).
- Az elõzõhöz kapcsolódóan mellékszál: a nagy bolygóágyú nem csak a szomszédos rendszerekbe tud lõni, hanem sokkal messzebb is. A kalózbázist is lövi. Egy ágyú viszont nem elég, nagyon hosszú a cooldown-ja, több ágyú biztosan jobb lehet, de azok meg rengeteg (14) taktikai slot-ot esznek a "frontier" telepeken, nem biztos, hogy megéri foglalkozni velük. Szerintem a bombázó cirkálók (mint pl. a Krasov), vagy a bolygók ellen kitûnõ capital ship-ek többet érnek.
- A gép viszonylag okosan taktikázik rendszerszinten, jól csoportosítja át az erõit és kíméletlenül betör az õrizetlen bolygókra, de egy bolygón belül könnyen megvezethetõ: 99%-ban a trade post-okra és hajókra szállnak rá, ill. a media hub izgatja õket. Ha van trade post, a kalózok mindig azt támadják. A laborok, bányák, javítódokkok, stb. jóformán sosem érdeklik õket. Vagyis a gauss ágyúkat érdemes olyan helyekre rakni, ahol tûz alatt tudják tartani pl. a trade post-ra támadó hajókat. A kalózoknál (ill. a fajoknál) van egy hajófajta, ami nyílegyenesen a bolygóra ront, itt értelemszerûen az érkezési oldal közelében kell lerakni a pont-védelmeket.
- A capital ship-ek 10. szinten megrekednek. Azért egy small pályán ezt megintcsak túl gyorsnak tartom. Volt négy nagy flottám, vagy 6-7 capital ship-em, ebbõl kettõ is 10. szinten járt már a végén, és akkor még az ellenfél fõ erõit még nem is daráltam be.
- Egy nagyobb (min. 30-40 hajós) csatára bezoom-olva érezhetõen rángat már a gép. Igaz, 1680x1050-ben nyomom, max.-on, egy Core2 6300 / 2 GB-os gépen, de azért mégiscsak na. 😊
- A #74-ben írt "influence attack" mûködik. Egy szomszédos ellenséges rendszer átállt hozzám, olyan erõs volt a befolyásom. Folyamatosan esett a hûsége, majd 0%-on függetlenné vált és késõbb csatlakozott hozzám (nem figyeltem, mennyinél).
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Bocs, hogy hülyeséget kérdezek, de nem jöttem még rá hogy hogyan lehetne megnövelni az anyahajón maximálisan lévõ bombázók (és vadászok) számát???! Ha lehet egyáltalán?(Nem mindegy, hogy kettõ vagy 7!!!)
A kézikönyvben a hajók adatainál mintha olyasmi lenne, hogy lehet növelni...(Ha jól értem.)
Meg a Dreadnoughtokhoz is?? Az kéne, hogy azokra is rá tudjon dokkoltatni pár, mert hiperugráskor azok ott maradnak az adott szektoron belül, amiket nem a hordozóval gyártok, hanem a hangárból...
Meg az anyahajó képesség-pontjainál van olyan,hogy a vadászok támadásait fejlessze + 10 sebzéssel, de ezt csak akkor engedi, ha hozzá van rendelve egy szakasz.
Bár szerintem hozzárendeltem (max. ugye most kettõt tudok, a formáció menüben megjelenik, hogy közeli/távoli hatósugárban legyenek a védendõ hajóhoz, megjelenik az ikon a spec ikon a hordozó felett), de nem engedi aktiválni...
(A gyakorló részt végigcsináltam, de nem lettem tõle okosabb, meg neten próbálok rákeresni, de egyenlõre még nem találtam megoldást...)
Úgy vettem észre, a Trade Post-oknak is van hasonló - bár sokkal gyengébb - képessége.
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Bocs több nincs. :b
Hálózat név: SosSE hu
Jelszó: sins
Ha valaki akkar játszani azt várom.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
nem tudom egyébként.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Túl idõrabló játék, és ahhoz viszont nem köt le eléggé a világa.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ami viszont kellemetlen hogy az 1.0.1 ben 6700 sor volt a nyelvi fájl mig az 1.0.2 ben 15000 😛
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent