7577
-
#335 banner méret.
720* 110-280 -
#334 jó lenne prince bannerja de normális minőségben -
bajsz #333 Nem jó? -
bajsz #332 hát jah nem pont így akartam ,de ha nem jó megpróbálom máshogy elküldeni. -
bajsz #331 -
#330 Küldheted -
bajsz #329 megcsináltam a képet ,valakinek eltudom küldeni ,hogy megnézze és feltudnáe rakni ide ha jó?
Mert soha nem csináltam még ilyet szóval aki tudja megfelelő méretüre kicsinyíteni akkor annak megköszönném. -
bajsz #328 köszi megnézem. -
#327 Gimp -
bajsz #326 az a kérdésem ,milyen progival csinálható ilyen banner.
Vannak nagyonjó képeim amiket megtudnék csinálni,de nem tom melyik a jó progi erre. -
#325 Ez full szar öcsém -
#324 csak a minősége így mégrosszabb lett :( -
#323 Ja, meg becsikoztam a hátteret -
#322 kajakra felnagyítottad azt a picibe is fosminőségest? :D -
Jó lesz? vagy még várjunk több infókra? -
Beni521 #320 azért írta oda h minta pff... -
#319 ráadásul rossz a aminősége is -
Neoncsoves #318 ja oké :) nem szóltam -
#317 Azért írtam oda, h minta. Bannerműhelybe megcsinálják. -
Neoncsoves #316 a mérettel gondok vannak. -
#315 Banernak? (minta)
-
bajsz #314 vedd meg azt nem lessz ilyen gondod -
mikiking #313 még arra lennék kivancsi,hogy lehetlesz e vajon másolttal is jáccani ketten a singlet,vagy csak origivel -
#312 Ja bocsi. Elég érdekes pedig alsós koromban mindíg hibátlanok lettek az olyan feladatok amikbe be kellett írni hogy pontos vagy elipszilonos j. Mostanság pedig sokat hibázok -
#311 muszáj -
#310 Úgy hogy valaki Gamepaddal játszik a másik billentyűzeten. -
mikiking #309 egy pc-n ??? hát hogy ? -
Solyom2 #308 Hol jelent meg? -
#307 Nem muszály neten. Lehet egy PC-n is -
mikiking #306 Szóval single player módot lehetlesz neten nymoni egy haverral ??? ez a coop mód .... -
#305 Megjelent a COD5 demója. Rajta van a hogy is hivjákon.. -
#304 az egész sztorit végig tudod játszani vkivel, pl. haverokkal a net segítségével...kb. ennyi. -
mikiking #303 én arra lennék kivancsi,hogy egy hogy elképzelhető ??? hogy lehetlesz ketten nymoni ?? neten keresztül ? vagy hogy van ez ? -
#302 coop gameplay, ha nem lett volna eddig:itt
ha nem lenne jó akkor meg: erre tessék -
Solyom2 #301 Sztem jó hogy a nehézségi szint igazodik. -
bajsz #300 igen azt tudom ,hogy a szinhez fogják igazítani az erősséget:Dha jól tudom persze minél jobban játszol annál nehezebb:Dde haverral egy jó bandával ez annyira király lessz:DElöbb kellet volna ezt a coop-modot betenni a Cod-ba.:D -
#299 Teljesen végigjátszható a sztorija, de az AI ötször erősebb lesz mint single-be. -
bajsz #298 Amúgy valaki tud valamit erről a coop-módról?
Teljesen végig játszható a haverral,vagy csak kiválasztunk egy pályát azt ennyi? -
Solyom2 #297 Én szerencsére kérhetem szülinapomra.Mázlim van. -
#296 12 nappal a szülinapom előtt :D gyáá