7577
-
Solyom2 #135 Hát igen a call of duty nem nagyon mutatja be a háború borzalmait.Én személy szerint mindkét oldal harcát bemutatnám. -
#134 Soldier of Fortune szintű sérülésmodell kéne neki, meg sok vér, egy kiváló soundtrack, meg valami történet (a történelmi háttéren kívül).. Lehet, hogy jobban be tudná mutatni a háború lényegét.. Valahogy sebek nélkül annyira nem hiteles..
Meg multiban mindenképpen szeretné a nép visszakapni a jó öreg BAS-t :D -
#133 -
sleepyhead #132 snexikém, te még mindig hülye vagy. -
#131 -
Dave0092 #130 jobb mint a cod4 eddig... -
#129 Közel sem olyan minőségű mint a cod4-é volt,ráadásul az a 20mp... -
underclass hero #128 trailer -
Solyom2 #127 Ilyen hülyeségen fölösleges összeveszni.Ameddig nem jelenik meg vagy nem lesz demo úgysem tudjuk milyen lesz. -
#126 "hibát",elnézést. -
#125 Az pedig szerintem a te szintedet jellemzi,hogy nem tudsz helyesen írni.Nem is ez lenne a baj,de ilyen szarvashíbát! -
#124 reméljük... -
Dave0092 #123 én valamiért nem unom... cod2-zek lassan 2 éve.. kicsit uncsi... de ha olyanjol megcsinálják az SP-t mint a cod4 be akkor csak jolesz -
#122 van valami abban amit te mondasz csak a II VH-t már mindenki unja és már szinte nem lehet újat mutatni. -
bajsz #121 :Derre voltam kiváncsi:D -
madmanic #120 helyesen: hagyjátok... -
bajsz #119 tudtam nem hadjátok szónélkül,de ez csak a ti szinteteket jellemzi.
Szóval ennyi. -
Solyom2 #118 Jól mondod. -
madmanic #117 helyesen: láttyuk -
Reggaester #116 "látlyuk" sry -
bajsz #115 Így összeségében szeretnék pár mondatot írni arról sztm miért is a 2.VH-ban vannak az ötletek és em a mostani hadviselést eröltetik jobban.
1-Sztm itt mindenkinek sokkal nagyobb ismerete van és átlátható képe a 2.VH-ról
2-Mostani kor hadviselését sztm nem mindenki ismeri olyan szinten mint a 2.VH-ét.
Szóval sokkal nagyobb bőrt lehet lehúzni a világháboruból ,mint a mai koréról.Iraq PL: nem tudjuk mifolyik ott, mik történnek de mégis végig játszuk mert jó és élvezetes de átlátni nem látlyuk át.
Szóval szvsz sok olyan helyzet van amit kilehet aknázni elég nagy mértékkel még.Utánna pedig jöhet a mostani hadviselés ,de mivel ezt a részét elötték már több mint valószinű olyan szintet akarnak a népek a COD5-től is akár mikor is játszódik.
Jah és utolsó mondatom ,hogy engem nem zavarnak a korok csak egyet kérek:
Lézer fegyverrel ne keljen már cod-ban játszani.(nem szeretném.)
Addig élvezzük amit adnak vayg adni tudnak. -
#114 Én annak örülnék ha multi egy az egybe olyan lenne mint a 4 csak új mapokkal és fegyókkal -
#113 de akkor is a mások a pályák -
#112 Nem mindegy milyen fegyverrel lősz?
Multiban úgy sem a kor a lényeg. -
#111 de akkor is ennyi világháború már sok -
Solyom2 #110 Cod5 jó lesz.Mi baj vele?A mortyr meg a MOHAA is világháborús mégis tudjuk melyik a jobb. -
#109 na ja, de így is volt 4 II.VH-s CoD játék -
#108 de ha ujjat tudnak mutatni akkor minden elismerésem az övék -
#107 jaja. már szinte az összes kiadó kivesézte a témát -
madmanic #106 a Vietcong utan..?
KOreai viszont még nincs -
#105 nem tudom.
választhatták volna a vietnámi háborút is. -
#104 de miért a második világháborúban kell játszódnia????????? már egy csomó olyan játék van ami ott játszódik!!!! már elég unalmas -
Solyom2 #103 Én a kampányban értem.Egy olyan amelyik nem szimpatizál a náci eszmével. -
madmanic #102 cod1 ben, uo ban cod2 ben is lehet.. ( multiban ) -
#101 mert NÉMETEK! -
Solyom2 #100 Én azt nem értem hogy a németekkel miért nem lehet játszani egy FPS-ben sem. -
#99 A fölső képeken jóval rondább mint a Boxosokon -
#98 új képek
-
Dave0092 #97 képek alapján kinéz ugy mint a cod2...
-
#96 azért csaknem ps2 graf lesz :D