7577
  • Gerbill
    Miért baj az, hogy van benne osztott képernyős coop az internetes mellet? Én kifejezetten örülök neki.
  • Prince23
    Én csak felvilágosítottam a társaságot, h ez nem 5. rész. Bizonyítással.
    De ha télleg gondolkodunk is, józan ésszel, tudhatnánk, h eleve nem lehet 5. rész, mivel visszafejlődik a 2. világháborúba. És már nekünk van olyanunk 2. résszel.
    Akkor lenne 5. rész, ha folytatódna a 4. rész sztorijától, VAGY ugranunk pár vagy tizednyi évet előre! Úgyhogy a Wold at war nem 5. rész sztem sem!
  • elitehun
    Van abban valami amit Prince23 mond
  • Prince23
    Hehe
  • VRSDM
    110centis fhd plazmán jójaz (csak kár hogy nincs olyanom) :D
  • grebber
    "Nagy változásokra számíthatunk a multiplayerben is. Az egyjátékos kampány végigtolható lesz co-op módban is, egy gépen osztott képernyő mellett ketten, vagy hálózaton, illetve interneten keresztül akár négyen is."

Pff osztott képernyős coop
  • Prince23
    Ez a link!

CoD Word at War
  • Prince23
    Most olvastam ela cikket. Két multiplayer módja lesz. lesz ahol lehet majd tankokkal is csatározni, meg a normál mód (pl. mostani CoD4).

Ja és az Infinity sci-fi fpst fejleszt jelenleg!!!!! Nem lepődnék meg ha CoD 5 lenne a címe.

A témaindítónak üzenem, h a moderátorok fórumába beszélje meg valamelyik modival, h hagyja le az 5-öst a címből. Mert ez nem ötödik rész, hanem csak egy kitérő! Olyan mint a GTA III. és a IV közé beékelődő San Andreas!
    Tény és ok a címváltozatásra!
  • Dave0092
    szerintem ugyanazt, csak kicsit átalakitva (ugy hogy ne csak 1 emberen mujjon az egész pálya, hanem 2-4.en)
  • grebber
    Én arra leszek kiváncsi hogy a coop az hogy lesz hogy ugyanazt a single player kampányt lehet majd végigtolni haverral vagy más pályák lesznek?
  • Solyom2
    Úgy hallottam ezek a gerolla támadások nem scriptelt jelenetek lesznek
  • Prince23
    Hogy képben legyünk a történettel! Olvassunk!
  • Solyom2
    Én nem vagyok nagy multi rajongó de a medal of honor meg a cod multiját folyton játszom.
  • Dave0092
    Ez milyen is lesz tulajdon képpen?
    Az SP-s küldetéseket MULTIBA csináljuk meg?
    az biztos jo lehet...
  • grebber
    Coopba nagyon jó lesz már várom hogy haverral tolhassam.
  • elitehun
    jó game lessz!!! én már alig várom ;)
  • VRSDM
    biztos hogy nem, felesleges amíg az nvidia nem enged :]
  • Djemba
    dx 10 is fog használni?
  • underclass hero
    4 és fél perces coop móka
  • Prince23
    Friss video
  • Snexi
    Amcsi kampányban a japánokat,szovjetben pedig a németeket
  • elitehun
    nem azért de itt nem a japcsikat kell gyilkolni?? XD
  • Dave0092
    áhh.... elöször németekkel vagyunk, utána meg őket kéne gyilkolászni? nem lenne ez jó hidd el...
  • Örm
    Lehetne a játéknak két része. Az egyik mondjuk egy német hadjárat 1939-1942-ig, mert itt még a németek nyerték a csatákat. A másik része meg lehetne 42 után szövetségeseket irányítva.
  • Dave0092
    idén ősszre igérték (november), de ha csuszni fog akkor 2009 febr-márc...
    Olyan hogy németekkel legyünk biztosan nem lesz, hiszen elveszitették a 2. vhb-t, és a célközönség amugyis Amerika
  • elitehun
    egyet értek jö lenne néetekkel lenni ;)
  • Snexi
    Honnan tudjuk?Év vége felé,max 2009 legeleje
  • festina
    hali kb mikor fog megjelleni köszi
  • Örm
    Hello!
    Szerintem jó játék lesz annak ellenére, hogy megint II. VH.-s. Jó lenne már ha lenne olyan rész is amiben a németekkel lehet lenni.
  • elitehun
    Nincs ötlet hogy mi legyen a Banner?
  • S8DJ
    vagy az is lehet hogy véletlenül nem írták ki LINK
  • S8DJ
    ott nincs mert később lesz a release PS2-n
  • Snexi
    Hol látsz olyat a hivatalos oldalon?
  • S8DJ
    és a PS2 is
  • Dave0092
    már nem azért de ha visszaolvastok mind2-en ti kötöttetek belém...
  • SötétBarom
    Hagyjátok már a pejhesfaszút.. Ő még felnőhet, de az, hogy ti leáltok vele vitatkozni, nem sok jót sejtet..
  • EnZsolt
    Legközelebb, majd arra veri a mellét, hogy több ismerőse van az iwiw-en. OMG
  • madmanic
    /name vadász..

mert: vadász, vadász.. Szerintem te sz@pni jársz ide...
  • VRSDM
    ember, dagadjon a csöcsöd hogy egy számítógépes játékról ilyen kurva sokat tudsz, és a történelemről? matekról? fizikáról? kémiáról? saját magyar anyanyelvedről? azthiszem azok picit több érdemmel járnának ahelyett hogy egy irreális játékkal büszkélkednél. tudálékos kölök.
  • Dave0092
    értem... mégis többet tudok a cod egy részéről, mint te az összesről... Menj pedozni tovább a hugoddal :)