4439
-
#114 Óóó, jeee, újabb megerősítést nyert 2 nagyon fontos tény:
1. az inventory továbbra is végtelen marad,
2. nem szükséges egér a játékhoz á la G1/2!
-
#113 Áááh, ez nagyon piskóta, alap Photoshop funkciók. :) Mindjárt beadom a jelentkezésem a PB-hoz grafikusnak. -
W B #112 a jó öreg páfrányok :)
nekem tetszet a gothicban a sok páfrány -
Zóanagyvarázsló #111 "és a G3 művészi kidolgozottságával. :)"
Különösen, ami a karaktereket illeti :)
Mondjuk nekem a második részben hiányzott a városok hangulata is, Myrtanában is lehetett volna jobban keverni az építészeti stílusokat (okoskodom, pedig a mai napig be sem jártam az egészet), a G2 Fachwerkhausait szerintem kár volt teljesen elhagyni. A táj látványában viszont a mai napig az etalon nálam is. -
#110 "180 cm? én vagyok 182! (16 évesen)"
Nekem meg a 13(!) éves lány(!) unokatestvérem annyi! :P
Én azt várom tőle, hogy legyen a G1-hez hasonló minőségű sztori a G2 részletdússágával, és a G3 művészi kidolgozottságával. :) -
Zóanagyvarázsló #109 "-180 cm? én vagyok 182! (16 évesen)"
Eleve fantasy világról van szó, tehát nem lesz itt gond, az egymáshoz való arányok számítanak - még ígyis magasabb bálam, ha csak minimálisan is :) Mellesleg az átlagos testmagasság még ma sincsen 180 cm a magyar férfiak körében, persze a fiatalok egyre magasabbak.
"amúgy ki mit vár el a játéktól?"
Szerintem nagyjából mindenki hasonlót, de szavakba önthetem.
- nyújtson akkora játékélményt, mint a G1/2
- érezzek némi fejlődést is az elődökhöz képest
- egy új világ megteremtését, mely jó táptalaj lesz a folytatásokhoz
- minimális mennyiségű és jelentőségű bugot
- gyönyörű, jól megpakolt CE -
W B #108 kemenntáljaim:
-Szörnyek nem léteznek. Maradjuk annyiban, hogy "lények". Sajátos harci stílus, hála égnek :) bár... ha a goblinokra és az orkokra gondol (vagy hasonlók) akkor a G1-2ben sajátos volt nekik.
-G1-2-3 keverék? hm. "öröm" hallani.
-végre lesznek, nők és nem csak tölteléknek (g2ben is csak töltelékek voltak)
-180 cm? én vagyok 182! (16 évesen)
-hála égnek
amúgy "jó hírek" ezek. kösz az infót
amúgy ki mit vár el a játéktól? -
#107 Nem éppen egetrengető hírek, de hogy legyen valami, jöjjön pár apróság:
- a szörnyek többségének sajátos harci stílusa lesz,
- a grafika a G1/2 és G3 keveréke lesz, erős mediterrán beütéssel
- az egyik főszereplő nőnemű,
- a főhős 180 cm magas /:)/,
- még mindig időben vannak a fejlesztéssel. -
#106 Úgy tűnik, a fejlesztők inkább a Witcher-jellegű dilemmatikus döntéseket preferálják a KotOR egyértelműen jó/rossz választásaival szemben. -
Zóanagyvarázsló #105 Dehogynem, ez csak az Imageshack specialitása. Ki kell másolni a címsorba, majd még egyszer frissíteni, és akkor behozza. -
W B #104 nem hozza be -
#103 Scan egy magazinból, 2 új képpel (nem ingame)
A cikk végén a tervezett megjelenés: 2008. karácsony!
Emellett van egy érdekes infó (vagy inkább elírás) is arról, hogy a terület mérete a G2-höz lesz hasonló, holott eddig mindenhol a G1-ről volt szó. -
W B #102 nekem az egyé tetszet. -
#101 Amennyiben a G3 harcrendszerét jónak találtad, akkor igen. -
W B #100 "hogy pusztán az egérrel való eszetlen kattintgatással nem jutott előbbre."
ezt hogy érted? azt hogy a harc rendszer ismét ramaty lesz? -
#99 Az egyik grafikus tesztelte a harcrendszert és igencsak meglepődött az irányításon. Részletek nincsenek, csak annyi, hogy pusztán az egérrel való eszetlen kattintgatással nem jutott előbbre.
Egy másik örvendetes hír, hogy állítólag még a korábban közöltnél is jobbam állnak a milestone-okkal. -
#98 A héten volt találkozó a PB és a Deep Silver között, egyelőre annyi van, hogy az első negyedévben biztosan nem nyílik meg a hivatalos oldal. -
#97 Neeem... -
W B #96 elvileg ez lenne az... de akkor mégsem... -
#95 Nem mondod! Én a tutorialt várom, nem a tavaly adventi meglepetést. :P -
W B #94 már rég megjött a zenei előzetes. -
#93 Én most KaiRo zenei tutorialját várom, mert a 3D Studiohoz nem sok lökésem van (objektumkészítés mindig a gyenge pontom volt).
Még mindig nem történt semmi előrelépés konzolport ügyileg, amit csak azért említek meg, mert addig biztosan nem lesz megjelenési dátum, amíg nem döntenek ebben a kérdésben (remélem, a PC változat azért nem fog csúszni emiatt). -
W B #92 trónus képek... -
#91 Korábban említve volt, hogy a környezetet nagyon élethűre tervezik megcsinálni, a karakterek viszont kicsit cartoonosabbak lesznek a könnyebb megkülönböztetés végett. No, ez utóbbit selejtezték, a karakterek is teljesen élethűen lesznek megvalósítva (legalábbis ez a cél). -
W B #90 akkor lehet hogy a csigaházastól félni kell... :( remélem azért lesznek békés állatok. mert a Gothic3 nagy pozitívuma volt hogy voltak vékés állatok. azokat én nem öltem meg. -
#89 Arra azt mondta Ralf, hogy addig nem lesz, amíg 100%-ig nem biztos, hogy amit látsz, az a véglegesben is úgy fog kinézni.
Néhány elcsepegtetett információ:
- ismét lesznek arénák;
- a kétkardos harc is visszatér;
- az a csigaházas lény térdig ér;
- tömeges harc nincs tervben;
- a vulkán nem fog működni, vagy ha igen, nem lesz kihatással a világra. -
#88 Engem inkább már friss ingame kép érdekelne ! -
#87 Március-áprilisnál hamarabb nemigen várható a rendes hivatalos oldala a játéknak. -
#86 KaiRoval van egy új interjú, de sikerült egyetlen kérdést sem feltenni az RPB-vel kapcsolatban, így a fordítást is hanyagolnám. :) -
#85 Egész pontosan egy concept-art-tutorial. :) Nem rossz, nem rossz, mélység és magasság ábrázolása mindig is erőssége volt a Piranha Bytes szakembereinek, bár ahogy olvasom, most saját maguknak is feladták a leckét vele ezen a vulkános szigeten. -
W B #84 ja tényleg, csak artworok, de szépek -
#83 Már azthittem rendes képek végre,de nem :( -
W B #82
Új képek: nagyon igéretesek -
Zóanagyvarázsló #81 Mondjuk a Gothic 3-ba is visszanyomhatták volna Diego megszokott fizimiskáját :)
Amúgy csak viccelődtem, aztán majd kiderül. Eddig ritkán alakult minden a terveik szerint. -
#80 ne viccelj, elsőre tökéletes lesz. :) Ezt egyébként egy grafikus mondta, ők viszonylag ritkán vesznek részt a patchelésekben, kivéve amikor az összes textúrát lecserélik egy 1 gigás patchben á la Two Worlds. -
Zóanagyvarázsló #79 Szóval nem csak idő előtt tervezik kiadni, de patchelni sem akarják? :) -
#78 Nos, az egyik fejlesztő kerek-perec kijelentette, hogy nem örülne, ha még 2009-ben is az RPB-n dolgoznának... -
#77 Elvileg a Genome engine-ből (G3) indultak ki, amit a végére szépen teljesen újraírnak, ahogy elnézem. A harcrendszerre nagyon ki vagyok váncsi, ha már úgyis kész van. Igen, az idei megjelenés necces, ezért is írtam a karácsonyt, de azért még 2 év brutál lenne. :) -
W B #76 a G3-ét probálják kipofozni/javítani -
Zóanagyvarázsló #75 Azért számomra még mindig reálisabban hangzik, mint az idei megjelenés. Egyáltalán volt szó ilyesmiről? Akkor is csúsznának... Különben sem szeretnék még gépet venni :) (Bár lehet, hogy amúgy is szükségem lesz még egyre, ha melózom.)
Engine-nel egyébként mi a helyzet? Licenszelnek, írnak újat vagy megpróbálják kipofozni a G3-ét?