684
-
#124 Rendi bendi vagyol -
#123 Review -
gabr #122 Na ennyi játékot amennyi most jött ki vazz jövő évre se játszom végig :)
Jah, de ne felejsük el, hogy 2-3 éve teljesen stagnált a pc piac... most értek utól magukat a készítők, pedig sokan a pc végét jósolták! Azért ez a 2-3 hónap valóban eszméletlen! -
#121 Nah? Valaki? Képek, infók, stb?
Rendesen izgulok milyen lesz :) -
strebacom #120 Jut eszembe el kell mennem borért, meg kóláért, de tényleg, hozok nektek is!! -
#119 Pff ez akijelentés nagyon erős volt.
Cod 4 csicska 5-6 óra ,TimeShift se több max 2 órával,Crysis attól függ hogy tolod nekem olyan 8-10óra lehetett.
Egyedül a Witcher és a Hellgate ami hosszúak ,mert azok kalandgamek:D -
tzsoltika #118 valaki leirná a gépigényt? csak mert csak úgy ne töltsek le 11 gigát :D -
Boroskóla #117 Na ennyi játékot amennyi most jött ki vazz jövő évre se játszom végig :) -
mikiking #116 sorry de ott fent vagyok,és a game az nincs,csak a Crackje -
#115 na akkor ezt jelentem az öltönyös barátaimnak -
strebacom #114 -
ricsa008 #113 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a moobs még jó sőt asszem már fenn is van -
#112 Végre full speed-el jön :) -
#111 Elvitte összeset a gonosz ASVA :( -
#110 Mert mi történt? -
#109 Nincs 1 magyar torrent oldal se! -
mikiking #108 Magyat torrnetről már lehet tölteni ? -
strebacom #107 -
#106 Most látom... -
raymond01 #105 legyen tömöríetlen de akkor ne is keljen olyan nagy gép neki! -
strebacom #104 Irtam neked privit, nem olvastad??? -
#103 Valakinek lent van már? -
#102 Mivel elég sokan rácuppantak a cuccra, most per pillanat nekem 8 óra mire lent lesz :( Mondjuk biztos begyorsul majd... -
gabr #101 Kicsit kezd durvulni ez a GB dolog... pár év és mikor már HDDVD-n jönnek a játékok, lesznek 30GB játékok is. :( Nem sok értelmét látom ennek a tömöritetlen hangnak, texturáknak, stb... -
#100 Kicsit gondban leszek a szabad helyel :) -
#99 Szerintem ez a játék nagyon jó lesz. Remélem. Crysis elég nagy csalódás, talán ez helyrehoz! -
#98 óób+ -
#97 Jah most nézem, kettő darab dvd. Így azért már más a buli. -
#96 Torrenten a Reloaded is 10.82GB. -
#95 BlackSite Area 51 (c) Midway *ISO* RELOADED 117x50 MB
lehet csak vmi elírás volt a clone-os változatnál ( de az is lehet hogy ez van elírva:D ) -
Skyline #94 Heh..most látom hogy van 117*100 is..melyik az igazi?:D -
#93 Pár óra és lesz ebből kisebb is. Én direkt készültem, vettem dual layer-es lemezeket, de hiába, mert ez még arra sem megy rá :) -
Skyline #92 Nemtom hol a gond,egyáltalán nem nagy a manapság kijövő cuccokhoz képest...A legtőbb X * 100Mb-ként jön ki általában X olyan 50-60...
No ez 117 * 50Mb...És az kb 58*100mb..:)
-
#91 Anyám !
Mekkora mérete van !!
Megvadultak ezek ? -
#90 Jó neked, felkapom a vizet és átszaladok a szomszéd utcába, mert ott van a USER'S computerbolt, és veszek egy vinyót! -
mikiking #89 :P szerencsére nekem benne van a gépbe az isoja a Gears of war-nak + a Crysisnek + a Cod-nek + msot töltöm a Pro Streetet is . és simán belefér hozzá ez is....egyiken van még Gb hely,másikon 80 a többi tele van .... -
#88 Még én sem, a másik gondom, hogy nincs hely a vinyómon! Pedig kellene a need for speed is, meg a Beowulf: The Game is!adjatok egy vincsit! -
strebacom #87 De még nem láttam sehol, már a tutibb helyekre gondolok.... -
strebacom #86 -
#85 Aztarohadt..