684
-
#364 Na én is végére értem nem volt tényleg hosszú.A végén vártam hogy valami atombig lény ellen kelljen harcolni azt kaptuk ezt :( -
#363 Na végigvittem a gamé-t!
Első fele latymatag, a második fele egész jora sikeredett,a legvége nem nagy durr!
Csak sajna elég rövidre sikerült kb 5-6óra játékidő!!!! -
#362 Mekkora mázli! :) Ha legalább ez a nyavajás "minden spenóttá változik" ha oldalra fordulok effekt eltűnne már attól megnőne a kedvem a játékhoz. De nekem nem tűnt el! :( Én is nemrég végeztem ki a "hídfoglaló" szörnyet. Ráadásul ott egyáltalán nem szaggatott! A fene sem érti ezt a játékot... Nagyon hangulatos rész volt ahogy a helikopter kerülgette azt a nagy dögöt. Szerintem még igazi kedvenc is lehetett volna ebből ha a technikai oldal nagyrészét nem szúrják el totálisan.
Egy kép.
Az akciófilmek elengedhetetlen szereplői:
A fekete, a szűklátókörű parancsnok és a tetovált nagyonizmos...
-
gabr #361 Fogalmam nincs. Elképzelhető, hogy 1GB-os videókártya kell neki, hogy egyáltalán be tudd kapcsolni... valószinűbb a progiban az autodetect nem talált valamit, ami kellene neki. -
#360 Én sem tudom, bár csak DX9-ben próbáltam.
Most a játékan ott tartok, ahol helikopterről kilőttem azt a hídon terpeszkedő bazi nagy lényt, ami a videókban is benne volt. Jó játék ez, változatos, hangulatos. Igaz, nem a legszebb, meg gépigényes és bugos is :) -
#359 Rendben, és antialiasing miért van OFF-on DX9-ben meg DX10-ben is???
Nem tudom feljebb bekapcsolni. -
Skyline #358 Egyetértek...Pl a mai napig nem találtam olyan játákot amiben annyi 5let és olyan komoly sztori lenne akció/tps kategóriában mint a metal gear solid 3-ban...És ott nem a grafikán van a hangsúly,ha kihoznák pc-re mint ps2 átirat,gyakorlatilag megbukna a sok grafika majom miatt,holott az egyik legkomolyabb akciójáték a világon..:) -
gabr #357 Véleményem szerint, abból jelenleg nincs letölthető verzió. -
#356 Valaki végigtoltam már? Milyen hosszú kb? -
strebacom #355 Hát nekem a patch hatására eltünt az homályos blur effekt... -
#354 DX10 és Antialiasing-ra valami megoldás?
Vagy DX10-ből még csak alap van? -
gabr #353 DirectX 9.0c 2007.11 teljes
http://usite.hu/prg/DirectX_9.0c_teljes -
#352 MÉGEGYSZER MEGKÉRDEZNÉM, MERT NAGYON FONTOS LENNE.
1.
Hogy lehet DX9-et és Vagy DX10-et vista-ra frissíteni???
És a játékban miért nem tudom használni az élsimítást, ha egyszer DX10-em van Vistan és DX10-es VGA-m is.????????????????? -
#351 Igen ez nagyjából így van. Azok a játékok meg amiken tisztességesen dolgoznak miről is szólnak valójában?! PL.: S.T.A.L.K.E.R. Crysis?
High-End konfig reklámok! Újítás, ötlet semmi. A másik véglet pedig ez ahol már tényleg csak mintha valami lesajnált hülyegyerek lenne a PC. Nesze Pistike lőjé' alienre oszt' kussojjá'... Szóval lehet, hogy lassan tényleg reszeltek a minőségi PC játékoknak.
A jövő sajna úgy néz ki arról fog szólni, hogy a "nagyobb" játékok csak okot szolgáltatnak majd a legújabb "hardver" megvételére, hogy aztán büszkén mondhassa a júzer:
- Wazze!!! Nekem a Crysis3 low beállítások mellett majdnem elérte a 12 frame/sec -et!
Erre hallgatóság istenként tiszteli majd a fenti hozzászólót. Addig ugyanis 6 volt a rekord... :D
Aki azt hiszi túlzok az olvassgassa az ismertebb játékok topikjait
Bocs, sok volt az OFF... -
#350 Picit görgess lejebb találsz képeket leirásokat! -
mikiking #349 Érdemes tölteni 11 gigát majdnem ???????? vagy szar a game ? grafika fullon mien ? -
#348 Világosan látszik hogy szarnak a pc-sekre nagy ívben, mert ha nem így lenne, nem adták volna így ezt ki. A jelenlegi állapotában még betanak is csak jó szívvel lehet nevezni.
De ha 1x ennyire nem érdekli őket a pc-s ipar, minek adják ki? Ennek így semmi értleme, csak lejáratják magukat...
Ennél szemetebb ócskább munkát még nem láttam.
A legszörnyűbb az egészbe hogy maga a játék annyira nem lenne rossz, de így NC... -
#347 A patch -et felraktam erre nem változott semmi... Persze lehet, hogy javítottak benne pár dolgot mert ez egy iszonyat bughalmaz. Lentebb írták, hogy jó játék ez csak sz@r a gépem. Nos ez a sz@r 1280*1024-ben közepes beállítások mellett (néhány magas!)tökéletesen futtatta a Crysis -t. És attól összebrunnyantottam magam! Ez 1024*768 -ban is "rángatózik". Ez a jó szó mert nem a klasszikus értelemben szaggat hanem valami epilepsziás mozgáskultúrája van hősünknek. Ahogy elkeni a képernyőt amikor fordulunk attól meg egyszerűen hányingerem van komolyan mondom. Nem tesztelték ezt a cuccot?!
Rodman6 -nak amúgy igaza van részletes grafikai beállítások sehol! 2007 -ben... Nem az van, hogy ahány játékos annyi féle PC ezért nem ártana ha mindenki be tudná lőni magának az optimális részletességet?
Hogy mihez képest ronda amúgy ez a játék?
- CoD4
- Crysis
- NfS Pro Street
- Gears of War
A vicc az, hogy ez még a Soldier of Fortune Payback nál is randább pedig az nem egy iszonyat hatalmas játéknak készült. Na és persze a fent felsorolt játékok mind sokkal jobban mennek nálam miközben sokkal (!) szebbek mint ez. -
#346 Jaja, méghozzá elég szar :))
ps: Jó hogy mondod. Arra mindenki figyeljen hogy a Dynamix shadowst ne lőjje ki, mert vele 1ütt eltűnik az összes effekt. Bump mapping, dof, stb. -
Rodman6 #345 Nekem felkeltette az érdeklődésem ez a game, de én ezt nem értem... Grafikai beállítási lehetőség nálam a nullával egyenlő. Mégis mi a xar ez? Ha forgok, nem látok semmit mert elhomályosodik minden. Ha Dynamic Shadow-t kikapcsolom akkor meg szar lesz a kép. Ez valami konverzió vagy mi a p*csa?! -
#344 Felraktam a patch-et de semmi különöst nem vettem észre,igaz csak 2-percre inditottam el hogy müködik-e.
Ha jol láttam ugyanugy akadozik mást nem észletem! -
#343 Mázlista ,ahogy olvasom a teszteket nagyon elégedet lehetsz. -
#342 helo láttam megjelent az első patch valaki majd letudná írni mit javít? -
#341 Egyébként most nyirtam ki egy köcsög nagy szörnyet helivel, és meg kell mondjam kezd király lenni a game,alig birtam kilépni!! -
#340 Hát itt kecsón sikerült hozzájutnom jo haver az egyik számtech bolt főnöke, és igy 50-e-ért jutottam hozzá!Azota sem tud szerezni pedig kellene még a családba 1-2 gt! -
zombysoad #339 Hát akkor nyugi,mert nálam is akad 1giga rammal,szóval ez valóban nem a gép gyengesége,hanem azé,hogy "büdös az optimalizálás".:S -
#338 Ember honnan van neked 8800 GT-éd ? én is vennék de nincs sehol. -
#337 sajna nálam is, 2.5gb rammal.. :/
Ez nem a memóriamennyiség kérdése sajna, hanem a trehány munkáé. -
#336 Sztem a grafika nem lenne rossz.Ami nagyon gáz az az ellenfelek.Oyan buták mint az állat!Mondjuk elégé akadozik is pedig van 2-gb-ram,meg 8800gt.
Télleg nálatok is akadozik vagy csak nálam?
-
#335 nekem is x1950-em van, szal nem dx10-es a vgam :)
Ergo ezek "sima" sm3-as képek :) -
#334 Nincs pc-és demo. -
simonl #333 Sziasztok,
Tudnátok a demo letöltéséhez egy linket? (ha van egyáltalán)
Komolyan kerestem mindenfelé de semmi....
Előre is köszönöm
-
#332 A mini imageval nincs gond valszeg a crack-el van probléma. -
#331 ?
Crysis messze szebb és nem akad, még lowon is szebb talán mint ez az én gépemen... :/ -
#330 Nekem 1280x720 -ra rakja vagy mire mindig, nem tom állítani :D Mind1 már nem is akarom -
#329 Hát így tényleg nem ronda a játék. Dehogy egy nem dx10-es kártyával miért néz ki olyan iszonyat rondán, azt nem tom megérteni :S -
zombysoad #328 Basszus,nem lehet 1024 alá venni?Nekem a menüben is megáll.Még az csak,hogy alá,de mindig visszaveszi 1280-ra.:SLehet vele vmit kezdeni? -
#327 A 3. küldetés után indul be igazán! -
#326 Az nekem is a kedvencem poénak is jó meg akár még igaz is lehet.
Ez a játék meg nálam abszolut ott van a második helyen / a Bioshock az elsö / az idei fps-k között sajnos kell a vas neki dehát ez van. -
#325 Igen ez volt a gond, bár még ilyen hibáról eddig még nem is hallottam. Mégegyszer THX!