Blacksite: Area 51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi fért bele a 10 gigába...

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Riddick21
Autóbelsõ és visszapillantótükör 2007-ben. A fejlesztõk szerint.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

szar a crack , olyat keress hozzá , hogy crackfix

Igen igen én is ezt kérdezném???
Grebber hol vagy....

be van kapcsolva nálad az élsimítás? mert elég recések az élek :s 😊
Ezt a blúros elmosódásos szart kilehet valhol kapcsolni ???
Mert elég idegesítõ minden kis mozgásnál ez van .

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Hmm..állitólag a crack okozza, a gamecopyw......-n van egy mini-image azzal próbáld.

Sziasztok
Valaki help ha tud
Hiába rakom át a felbontást 1680*1050-be ha kilépek megint 1280*1024-en van.
Valakinek ötelet ?

Hmmm... Én feltettem, krekk rá, erre: helyezze be az eredeti cd-t...

majd holnap kiprobálom😊 nem várok töle sokat, most ugyis van sok nagyobb cim számomra😄 viszont az elözö rész néhol nekem foastos volt, remélem itt nem mentek rá erre😄

Sapphire 2600Xt-vel milyen beállitással menne?
háááááát nem is tudom , elõzetesek alapján másra számítottam . az év meglepetésének gondoltam , de nem lett az ...

<#eljen><#eljen>

LoCk
Na ha ezt a jatekot megvettem volna , most fobelonem magamat.
Ejj, hogy megint elszurtak ezt a témát és csináltak egy szornyu valamit...
Ezt üzenem a fejlesztoknek<#levele><#szomoru1><#violent>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

szépek a szörnyek 😊 kösz a képadagot!

én még 1 hétig nem fogok játszani... 2,4%-nál tart és alig jön 20 kb-al <#rinya>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Törölt felhasználó
Még pár kép!

köszi a segitséget, de sajna nem megy igy se...
probálom...
grebber
légyszi nézd meg, lehet ott vannak a beállitások...
itt tárol még adatokat, de nekem itt nincs semmi ini, bár menüig el sem jutottam.

C:\Documents and Settings\ FELHASZNÁLÓ \Local Settings\Application Data\Midway\Blacksite\Config

Lehet kompletten ezt a könyvtárat kéne nekünk feltenni...
köszi, de valami turpisság van, mert ugyanugy 1280*720-ban akar indulni, és dátumra pontosan stimmel aez az ini fájl, mint ami nekem van.
Belenézve ott is van, hogy StartupResolutionX=1280 vagy neked váltott ez vissza, vagy nem is változik, vagy máshol tárolja ezeket az adatokat....
grebber
grebber
Még pár kép!

Next PC upgrade: 2022

Snecie Smicie
Ugyanez a gondom van, akkor jön elõ ha át akarom konfigurálni a grafikai beállításokat vagy az irányítást.

Mondjuk mindegy, mert mérgemben le is töröltem..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Örülünk neki...de akkor ha ilyen jól eljátszol vele, akkor légyszi küld el a config fájlt, amit alább kértem, olyan felbontás beállitással.

köszi
Törölt felhasználó
Egy idõ után egyre érdekesebb a game. A kisvárosban elég jó részek vannak, és a házban már a motor egy-két jó tulajdonsága is felbukkan 😊
lalakov
Inkább töltse fel valaki, mert másoknak is kell.😞
Másoknál ez más játéknál volt probléma, ott is azt irtam, ami a megoldás volt, hogy valószinû gamepad, joy, vagy kormány van bedugva a gépbe. Az pörgeti a képet, mivel valamelyik irányba dõl.

viszont nekem nagyon kéne amit kértem tegnap este, egy fájl

LÉGYSZI küldje el valaki az alábbi könyvtárból ezt a fájlt:
A52Game/config/pcseekfree/cooked/
Coalesced.ini <#felkialtas>
ez kéne, és 1024x768 és alap garfika beállitásokkal.

köszi
[email protected]

LÉGYSZ - LÉGYSZI...valaki...<#szomoru1>
Valaki válaszoljon már #247 pls!!!
Tatyla
amugy még mindig nem tudom miért akadozik a menü,mintha kifagyna vagy mi de ha már belép a játékba akkor jó,szerintetek?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hy
nekem vistam van és feltettem a játéot meg crackeltem(CrackfixReloaded) is de nem akar elindulni,programfuttatási hiba,ezt irja ki!Mit csináljak hogy elinduljon vki segítsen
elõre is kösz!!!

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

grebber
Felölem Crysist is verheti grafban de ez a 13 fps egy vicc basszameg 😞

ne add fel az elsõ sivatagi pálya egy vicc , utánna lesz még egy hosszú köldetés a nevadai sivatagba , de utánna bekerülsz egy városi pályára ahol zuhog az essõ , hát ott a grafika mindent ver ( 2szer szebb mint a sivatagi pályán ) , eddigi legszebb UE3-as játék , ráadásul ott neked is lesz kb 60 FPSed... ne add fel

w77d
akkor az azért szép!

jerichora emlékeztetõ grafika csak világosban 😊
w77d
gyerekek mit várjak ettõl a játéktól? érdemes lessz megvenni? grafika milyen színvonal?

Srácok nagy gond állt elõ: Elindul a játék dobozból kipattan és uttán csak annyit látok hogy forog az egér!Csak ennél a gaménál van nekem, a többinél nem volt ilyen! Jah meg mikor elmentem a beállításokat akkor köv indításkor mindent be kell újra állítani! Ezek miért vannak pls help!
wedge31
Ne legyél buta ez nem offens volt csak a véleményem az meg hogy 1680-ba szebb egy játék mint 1024-be azt nem kell bizonygatni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
A memoria meg a vidkari biztos mert nekem is ezek vannak ,meg egy E6750-es kétmagos intel az amd procikat nem ismerem.

grebber
Akkor tegyél be képeket lássuk valoban annyira szépek-e mint ahogy beállítod.Várjuk a képeket szeretettel!

x2 4800 2gb ram 8800gts 640mb elég?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tatyla
azt elárulná valaki hogy miért akar a játék sima 17"TFT-n 1024x720-ban indulni aztán a menünél kifagy és csak ctrl+alt+del-el tudok kilépni belöle?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Gép kell hozzá ha a grafra hajtasz ,nézd meg grebber képeit nálam 1680-ba kb kétszer ilyen szép a játék.

Na most döntöttem úgy hogy megszerzem a progit..Eddig mindenki fikázta,fõleg grafika miatt..Képek alapján sztem azért nem ronda..
Ha van olyan hangulat benne mint a videókban volt akkor király..
Thx😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

grebber
Na kiprobáltam.A game maga tetszik de a graf + optimalizációval nem vagyok kibékülve.
1024-be tolom 16x anizoval és 13-18 fps ami elszomorító hiszen ennél szerintem jóval szebb ue3-as gamek meg vigan szaladgálnak átlag 30 fps-el 😞

Az év beszólása amikor a finomító részen megy a rally és az egyik társ folyton panaszkodik hogy nem fogunk innen kijutni, mire a másik benyögi:
"Summers, i find your lack of faith disturbing." <#nyes>Heh. Ezen szakadtam de nagyon.

wedge31
Hát vissza olvasva a hsz-eket megint az a arany igazság jut eszembe ,hogy csak a saját szemednek hidj.
Én igy látom : A graf UT3-as magas felbontáson nagyon szép 800x600-ba valszeg nem anyira de abba a crysis is ronda.
Optimalizácios problémám nincs szépen fut a játék.
Az irányitás és AI a szokásos ,nem jobb és nem rosszabb a többinél.
A hangok teljesen az adott témához valok és jól szólnak.
A játékmenet nekem nagyon bejön vannak bazi nagy alien bossok aki szereti az ET-ket seggbe rugni annak felhötlen szórakozás.
Mindent egybevetve sokakal ellentétbe nekem abszolut nem csalodás söt a crysist félre téve ezt tolom.
Akinek nem tetszik a graf valszeg nagyon alacsony felbontásban tolja ez a UT3-as motor hátülûtöje.

szépek a szörnyek 😄 köszi!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Törölt felhasználó
Nekem spec nem jön be 😞