684
-
strebacom #44 -
#43 Nem,12 az US , EU az nov 16, de én warezhuszár vagyok, nekem az US megjelenés dominál :D -
#42 Jólvan nah, én úgy tudtam hogy okt. 26-án jön.
De akkor ezekszerint Nov. 12 az EU-s megjelenés. Már nincs is messze. -
#41 November 12 a hivatalos megjelenés, hova sietsz?? :) -
#40 Mert nem október 26.-a van? :)
(demo jó lett volna azért még a teljes játék előtt, kipróbáltam volna) -
6600GT #39 hy,október 26.-án -
#38 Ma jelenik meg a játék... (ez már a 3. topic amit látok, remélem ez az igazi...) -
#37 Hehe azthittem valami új,de az a #31be is szereplő 20.-ai trailer. -
Newfronter #36 Novemberben fog jönni mégpedig 12.-én ha jól tudom. Nforce-on ez a dátum terjed. -
#35 Új trailer egy-két általam még nem látott böszme nagy alienel.
Nálam is egyértelmüen az ösz legjobban várt fps-se ez a game lett. -
#34 Még semmi hír arról, hogy gold lenne a játék remélem nem csuszik ez is. -
#33 Ezen az oldalon lévő videó nagyon komoly!
Ezt jobban várom mint a Crysis-t :D -
tzsoltika #32 Még 6 nap és érkezik (remélem)! Már várom :D -
#31 4 új kép + Trailer -
#30 #1 ? -
#29 Történetben lesz köze ennek az első részhez? Mert akkor végigjátszom, ugyanis az Area 51 kimaradt az életemből. -
#28 3 új kép+ 1 Trailer -
nobses #27 Hali. Sorry, ha nem jól írnám, de a lentebb 2003asnak írt Area 51-ben találkoztam hasonló pályával, mint amit leírtál, ez még az elején van azthiszem, amire én gondolok. Ott van 2 sorban az a 2 henger alakú cucc, generátor szerűség, ugye a középen cikáznak az áram ö izéé :D "áramsugarak" XD, az uccsónál meg rávan nyekkenve a létrára és nyilván azon úgy nem érdemes mászkálni x). Hát ha erre a játékra és arra gondolsz amit fentebb leírtam, akkor a középen kell az áramnyalábokat kerülgetni ;). Nem árt ha megállsz szemlélni őket fél percig, hogy hogy menetelnek, mert úgy a legkönnyebb, én se hittem volna mikor ott tartottam, hogy átjutok:D de aztán sikerült, nem volt annyira nehéz.(Végülis az időzítés a fontos hogy mikor indulsz el, utána már csak futni meg szökdelni kell xD ) Gondolom mivel több mint egy héttel később írok, azóta találtál más segítséget, vagy megoldottad saját magad, mindenesetre épp bámultam ezt a fórumot, meg jobb dolgom nem volt és leírtam;):D.
Egyébként én a 2003-as Area 51re is a napokban bukkantam rá, az újról az infokra meg ma, nekem mind2 tetszik:D. De ezen a régi gépemen az Area51 fut 800x 600 felbontásba úgy 40-20 fps között XD:D szal faszás. Az új gépemen úgy remélhetőleg közepes beállításokkal az új is elfog futni, szal az már nem lenne ennyire elavult, csak győzzem kivárni hogy a gariból visszahozzák a lapot meg a procit:(. Egyébként kíváncsiságból, van vkinek gépigény infoja?UT3 motor az okés, de konkrét gépigény is érdekelne:) őszintén szólva még azt se tudom demo van e már, szal utánanézek magamnak hátha van valami, annyi biztos hogy az új játék is igencsak felkeltette az érdeklődésemet, bár ez a csapatos dolog benne, nem is tudom:S de bizti jó lesz ez a gamma is;)üdvözlet:). -
#26 A HC.Gamer -en kikerült egy hír miszerint a jövő hét végén megjelenik. Kár, hogy valószínűleg csak elírták... Nem baj majd október végén meglátjuk! -
#25 Hivatalos Website! -
Feccca #24 Helloka!Bocs,segítséget szeretnék kérni az AREA 51 játékkal kapcsolatban..ott tartok a föld alatt,hogy bementem egy terembe,ahol valami generátor van,és onnan semerre tovább,mert megüt az áram!Ha valaki tud segítsen..köszi -
#23 GC - Trailer -
#22 Remélem minium megüti az első rész szinvonalát ha másba nem is grafba tuti:D -
#21 3 új kép -
#20 A legujabb unreál motor lesz benne tehát valszeg az a minimum, a vga meg ugye attol függ ki mennyire szeretné minél részletgazdagaban futtatni a játékot.
Az elözetesek alapján nekem jobban bejön mint a crysis, valahogy erösebben átjön az alien hent feeling. -
#19 Egy gigát biztos eszik ram-ügyileg... :) -
#18 Szuper, hogy mindent tolnap 1-2hónappal, legalább megint lesz mivel játsszani akkor, amikor Ünnepelni kellene... -
#17 Csúszik a megjelenés. Igaz nem sokat. -
#16 Ne számolgassál semmit ,várd meg míg bejeletik! -
#15 ezekből akkor számoljuk ki mennyi lesz ennek a gépigénye? xD -
tzsoltika #14 Most látom hogy volt egy régebbi (1996) Area 51 játék is :) gépigénye:
MINIMUM PC REQUIREMENTS
Minimum CPU Speed: 60 MHz (lol)
Minimum RAM Required: 8 MB (lol)
Minimum Hard Disk Space: 1 MB (lol) - floppyn osztogatták xD
Graphics Type: VGA
Color Depth: 256 Colors (lol)
Most jön az előbbiekben emlitett (2003) Area 51 gépigénye:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
System: 1.4GHz or greater or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 3000 MB -
#13 Remélem marad Mulder a föhös hangjának mert az elsö részben is állat jó volt.
Mansonról nem is beszélve. -
#12 Vajon mennyi köze lesz az 1hez? :c Lehet leszedem megint és most végigviszem ^^ multkor elkadtam az egyik szürke színű kis zöld emberkénél -.-' -
#11 x) Gépigényük mekkora? -
tzsoltika #10 Area 51 -
#9 Első rész neve mi? x) -
#8 WOW!
+fav -
#7 Demója alapján nagyon bejövős lesz :D -
#6 Márt az elsó rész is tetszett,jó volt a hangulata! Remélem ez is lessz olyan jó mint az elődje:) (marlyn mansonnak illett a hangja az ufohoz xD) -
#5 ez asszem tetszeni fog nekem