684
  • grebber
    Akkor tegyél be képeket lássuk valoban annyira szépek-e mint ahogy beállítod.Várjuk a képeket szeretettel!
  • Skyline
    x2 4800 2gb ram 8800gts 640mb elég?
  • Tatyla
    azt elárulná valaki hogy miért akar a játék sima 17"TFT-n 1024x720-ban indulni aztán a menünél kifagy és csak ctrl+alt+del-el tudok kilépni belöle?
  • wedge31
    Gép kell hozzá ha a grafra hajtasz ,nézd meg grebber képeit nálam 1680-ba kb kétszer ilyen szép a játék.
  • Skyline
    Na most döntöttem úgy hogy megszerzem a progit..Eddig mindenki fikázta,főleg grafika miatt..Képek alapján sztem azért nem ronda..
    Ha van olyan hangulat benne mint a videókban volt akkor király..
    Thx:)
  • grebber
    Na kiprobáltam.A game maga tetszik de a graf + optimalizációval nem vagyok kibékülve.
    1024-be tolom 16x anizoval és 13-18 fps ami elszomorító hiszen ennél szerintem jóval szebb ue3-as gamek meg vigan szaladgálnak átlag 30 fps-el :(

• Gundark1234
    Az év beszólása amikor a finomító részen megy a rally és az egyik társ folyton panaszkodik hogy nem fogunk innen kijutni, mire a másik benyögi:
    "Summers, i find your lack of faith disturbing." Heh. Ezen szakadtam de nagyon.
  • wedge31
    Hát vissza olvasva a hsz-eket megint az a arany igazság jut eszembe ,hogy csak a saját szemednek hidj.
    Én igy látom : A graf UT3-as magas felbontáson nagyon szép 800x600-ba valszeg nem anyira de abba a crysis is ronda.
    Optimalizácios problémám nincs szépen fut a játék.
    Az irányitás és AI a szokásos ,nem jobb és nem rosszabb a többinél.
    A hangok teljesen az adott témához valok és jól szólnak.
    A játékmenet nekem nagyon bejön vannak bazi nagy alien bossok aki szereti az ET-ket seggbe rugni annak felhötlen szórakozás.
    Mindent egybevetve sokakal ellentétbe nekem abszolut nem csalodás söt a crysist félre téve ezt tolom.
    Akinek nem tetszik a graf valszeg nagyon alacsony felbontásban tolja ez a UT3-as motor hátülűtöje.
  • tzsoltika
    szépek a szörnyek :D köszi!
    Nekem spec nem jön be :(
  • grebber
    Haloba is olyan volt az nekem tetszett!
    Az autó irányatása egy rakás szar. Nem a kurzorral irányítasz, hanem az egér mozgatásával. pifff
    Minőséget? Hova? Nem egy nagy durranás a játék.

• gabr
    Azért akkora, mert a hangok és texturák nincsenek tömöritve, ezáltal (elméletileg) jobb minőségüek. Ez véleményem szerint nagyrészt a kalóz másolatok ellen van (ki töltene le 10 gigát publikus torrentről?), és ez még csak a kezdet! Pár éven belül a 20-30 gigás játékok sem lesznek elképzelhetetlenek, főleg úgy, hogy ma már egy 500GB vinyó 20e ft...
  • grebber
    Képeket elnézve érdekes dolgokat tudnak kihozni a fejlesztök egy adott graf engine-ből.
  • timantes
    nekem meg nem szagagt , jó optimalizációja van , a méretéhez meg csak annyit hogy örülj hogy nem 800 Mb a játék , 11 gigába nem szemetet tettek bele hanem minőséget
  • timantes
    nagyon jó hangulatos játék , csak má megint IRAQ... gépesített érdekes alienek , meglássuk , 3. pályán vagyok
  • Rodman6
    Sok láma gamer akik szar 40.000 ft-os (vagy urambocsá' ocsóbb) videókártyával várnak igazi grafikára... Tudom hogy drága egy esetleg kettő GF8800GTS, de az ennél olcsóbbal sokkal rosszabb shadereket támogatnak, plusz lassabbak. Én sem voltam a csúcskategóriás gépek híve, de rájöttem hogy ég és föld a különbség. Hiába vesztek full részletességre egy játékot, belépő szintű kártyával meglehet hogy nem szaggat, de a látvány akkor is fényévekkel lentebb marad. Ezt annak az úiembernek üzenem elsősorban aki azt mondta hogy a Crysisben csúnya a növényzet. Amúgy milyen géped van? 600MHZ celeron/GF2 MX400/64MB RAM? hehe azzal nem csodálkozom.
  • gabr
    Lehet direkt olyan, művészi... vagy mit tudom én. :)
  • raymond01
    Ja nekem sem jött be! Video alapján oké volt, de nemhiába nem volt annyira sztárolva a játék. Nekem is elmosódott a kép + fura volt az egész!
  • Haversrác
    Szasztok. Valaki tudja, hogy miért nem lehet az antialiasing-ot ON-ra kapcsolni? Netán ez már DX10 opció????????????????
  • strebacom
    De nem egy nagyszám game, meg olyan fura a graf, nem is tudom leirni milyen, olyan homályos "féle"....
  • strebacom
    Jaaa
  • pheaton
    Nem, félreértettél. Nem hiszem a méretet amit látok persze hogy. Csak mondom , ilyeneket is feltettek.
  • strebacom
    Én meg a viyómon látom hogy: Méret 11,2 GB (12 051 323 961 bájt).....

Te melyiknek hinnél???
  • bon
    Akkor az fake, a mérete 117x100MB
  • pheaton
    Érdekes amit irtok a méretéről...mert ahol én látom fent több helyen , ott 2.5 gb.
  • strebacom
    Wazze olvassál már vissza.....
  • Örm
    Hello!
    Aki kipróbálta a játékot írjon már egy pár sort, hogy milyen? Kösz!
    Ilyen gépem van #141
  • pauly
    A Crysis-ben ronda a növényzet????
    Én 1280-ban high-on játszom,és rohadt jól néz ki,nem tudom mi a bajod vele(persze very high-on még szebb lenne,főleg a fények,de azt már nem bírja jól nekem)...
    Szaggatás visszavonva, volt egy kis gubanc a géppel, most már megy szépen.
    Amivel eddig talákoztam elég ratyi ufó volt, de nincs időm játszani :( Ez még mindig az első pálya.
  • Drizzthsz
    Milyen géped van? Ez a max gfx?
  • runner78
    eszem megáll, hogy ilyen elba*ott beállitással indul a játék....1280x720....
    valamit elbaltáztam és most ujrainstall után is 0,000001 fps-el kezd bejönni a logo...menüig már el sem jutok.
  • runner78
    aki végre be tudta állitani 1024x768-ra, légyszi küldjön nekem egy olyan config fájlt.
    A52Game/config/pcseekfree/cooked/Coalesced.ini
    ez kéne, lehetőleg 1024x768 és alap garfika beállitásokkal.

köszi
    [email protected]
  • lalakov
    Egyenlőre csak kettőnknél.
  • tzsoltika
    egy pár uforól is vagy valami szörnyekről is mutassál pár képet
    Grafika nagyon gáz, és az optimalizálás sem sikerült túl jól, nekem például szaggat. Mérete indokolatlanul nagy!