684
-
#244 Akkor tegyél be képeket lássuk valoban annyira szépek-e mint ahogy beállítod.Várjuk a képeket szeretettel! -
Skyline #243 x2 4800 2gb ram 8800gts 640mb elég? -
#242 azt elárulná valaki hogy miért akar a játék sima 17"TFT-n 1024x720-ban indulni aztán a menünél kifagy és csak ctrl+alt+del-el tudok kilépni belöle? -
#241 Gép kell hozzá ha a grafra hajtasz ,nézd meg grebber képeit nálam 1680-ba kb kétszer ilyen szép a játék. -
Skyline #240 Na most döntöttem úgy hogy megszerzem a progit..Eddig mindenki fikázta,főleg grafika miatt..Képek alapján sztem azért nem ronda..
Ha van olyan hangulat benne mint a videókban volt akkor király..
Thx:) -
#239 Na kiprobáltam.A game maga tetszik de a graf + optimalizációval nem vagyok kibékülve.
1024-be tolom 16x anizoval és 13-18 fps ami elszomorító hiszen ennél szerintem jóval szebb ue3-as gamek meg vigan szaladgálnak átlag 30 fps-el :(
-
Gundark1234 #238 Az év beszólása amikor a finomító részen megy a rally és az egyik társ folyton panaszkodik hogy nem fogunk innen kijutni, mire a másik benyögi:
"Summers, i find your lack of faith disturbing." Heh. Ezen szakadtam de nagyon. -
#237 Hát vissza olvasva a hsz-eket megint az a arany igazság jut eszembe ,hogy csak a saját szemednek hidj.
Én igy látom : A graf UT3-as magas felbontáson nagyon szép 800x600-ba valszeg nem anyira de abba a crysis is ronda.
Optimalizácios problémám nincs szépen fut a játék.
Az irányitás és AI a szokásos ,nem jobb és nem rosszabb a többinél.
A hangok teljesen az adott témához valok és jól szólnak.
A játékmenet nekem nagyon bejön vannak bazi nagy alien bossok aki szereti az ET-ket seggbe rugni annak felhötlen szórakozás.
Mindent egybevetve sokakal ellentétbe nekem abszolut nem csalodás söt a crysist félre téve ezt tolom.
Akinek nem tetszik a graf valszeg nagyon alacsony felbontásban tolja ez a UT3-as motor hátülűtöje.
-
tzsoltika #236 szépek a szörnyek :D köszi! -
#235 Nekem spec nem jön be :( -
#234 Haloba is olyan volt az nekem tetszett! -
#233 Az autó irányatása egy rakás szar. Nem a kurzorral irányítasz, hanem az egér mozgatásával. pifff -
#232 Minőséget? Hova? Nem egy nagy durranás a játék.
-
gabr #231 Azért akkora, mert a hangok és texturák nincsenek tömöritve, ezáltal (elméletileg) jobb minőségüek. Ez véleményem szerint nagyrészt a kalóz másolatok ellen van (ki töltene le 10 gigát publikus torrentről?), és ez még csak a kezdet! Pár éven belül a 20-30 gigás játékok sem lesznek elképzelhetetlenek, főleg úgy, hogy ma már egy 500GB vinyó 20e ft... -
#230 Képeket elnézve érdekes dolgokat tudnak kihozni a fejlesztök egy adott graf engine-ből. -
#229 #212 -
timantes #228 nekem meg nem szagagt , jó optimalizációja van , a méretéhez meg csak annyit hogy örülj hogy nem 800 Mb a játék , 11 gigába nem szemetet tettek bele hanem minőséget -
timantes #227 nagyon jó hangulatos játék , csak má megint IRAQ... gépesített érdekes alienek , meglássuk , 3. pályán vagyok -
Rodman6 #226 Sok láma gamer akik szar 40.000 ft-os (vagy urambocsá' ocsóbb) videókártyával várnak igazi grafikára... Tudom hogy drága egy esetleg kettő GF8800GTS, de az ennél olcsóbbal sokkal rosszabb shadereket támogatnak, plusz lassabbak. Én sem voltam a csúcskategóriás gépek híve, de rájöttem hogy ég és föld a különbség. Hiába vesztek full részletességre egy játékot, belépő szintű kártyával meglehet hogy nem szaggat, de a látvány akkor is fényévekkel lentebb marad. Ezt annak az úiembernek üzenem elsősorban aki azt mondta hogy a Crysisben csúnya a növényzet. Amúgy milyen géped van? 600MHZ celeron/GF2 MX400/64MB RAM? hehe azzal nem csodálkozom. -
gabr #225 Lehet direkt olyan, művészi... vagy mit tudom én. :) -
raymond01 #224 Ja nekem sem jött be! Video alapján oké volt, de nemhiába nem volt annyira sztárolva a játék. Nekem is elmosódott a kép + fura volt az egész! -
Haversrác #223 Szasztok. Valaki tudja, hogy miért nem lehet az antialiasing-ot ON-ra kapcsolni? Netán ez már DX10 opció????????????????
-
strebacom #222 De nem egy nagyszám game, meg olyan fura a graf, nem is tudom leirni milyen, olyan homályos "féle".... -
strebacom #221 Jaaa -
pheaton #220 Nem, félreértettél. Nem hiszem a méretet amit látok persze hogy. Csak mondom , ilyeneket is feltettek. -
strebacom #219 Én meg a viyómon látom hogy: Méret 11,2 GB (12 051 323 961 bájt).....
Te melyiknek hinnél??? -
#218 Akkor az fake, a mérete 117x100MB -
pheaton #217 Érdekes amit irtok a méretéről...mert ahol én látom fent több helyen , ott 2.5 gb. -
strebacom #216 Wazze olvassál már vissza..... -
#215 Hello!
Aki kipróbálta a játékot írjon már egy pár sort, hogy milyen? Kösz! -
#214 Ilyen gépem van #141 -
pauly #213 A Crysis-ben ronda a növényzet????
Én 1280-ban high-on játszom,és rohadt jól néz ki,nem tudom mi a bajod vele(persze very high-on még szebb lenne,főleg a fények,de azt már nem bírja jól nekem)... -
#212 Szaggatás visszavonva, volt egy kis gubanc a géppel, most már megy szépen. -
#211 Amivel eddig talákoztam elég ratyi ufó volt, de nincs időm játszani :( Ez még mindig az első pálya. -
Drizzthsz #210 Milyen géped van? Ez a max gfx? -
runner78 #209 eszem megáll, hogy ilyen elba*ott beállitással indul a játék....1280x720....
valamit elbaltáztam és most ujrainstall után is 0,000001 fps-el kezd bejönni a logo...menüig már el sem jutok. -
runner78 #208 aki végre be tudta állitani 1024x768-ra, légyszi küldjön nekem egy olyan config fájlt.
A52Game/config/pcseekfree/cooked/Coalesced.ini
ez kéne, lehetőleg 1024x768 és alap garfika beállitásokkal.
köszi
[email protected] -
#207 Egyenlőre csak kettőnknél. -
tzsoltika #206 egy pár uforól is vagy valami szörnyekről is mutassál pár képet -
#205 Grafika nagyon gáz, és az optimalizálás sem sikerült túl jól, nekem például szaggat. Mérete indokolatlanul nagy!