684
-
gabr #284 Ennyi fért bele a 10 gigába... -
#283 Autóbelső és visszapillantótükör 2007-ben. A fejlesztők szerint.
-
romero1 #282 szar a crack , olyat keress hozzá , hogy crackfix -
strebacom #281 Igen igen én is ezt kérdezném???
Grebber hol vagy.... -
jemo69 #280 be van kapcsolva nálad az élsimítás? mert elég recések az élek :s :) -
Boroskóla #279 Ezt a blúros elmosódásos szart kilehet valhol kapcsolni ???
Mert elég idegesítő minden kis mozgásnál ez van . -
strebacom #278 Hmm..állitólag a crack okozza, a gamecopyw......-n van egy mini-image azzal próbáld. -
pzs #277 Sziasztok
Valaki help ha tud
Hiába rakom át a felbontást 1680*1050-be ha kilépek megint 1280*1024-en van.
Valakinek ötelet ?
-
Drizzthsz #276 Hmmm... Én feltettem, krekk rá, erre: helyezze be az eredeti cd-t... -
csoola #275 majd holnap kiprobálom:) nem várok töle sokat, most ugyis van sok nagyobb cim számomra:D viszont az elözö rész néhol nekem foastos volt, remélem itt nem mentek rá erre:D -
szapor #274 Sapphire 2600Xt-vel milyen beállitással menne? -
romero1 #273 háááááát nem is tudom , előzetesek alapján másra számítottam . az év meglepetésének gondoltam , de nem lett az ... -
strebacom #272 -
#271 Na ha ezt a jatekot megvettem volna , most fobelonem magamat.
Ejj, hogy megint elszurtak ezt a témát és csináltak egy szornyu valamit...
Ezt üzenem a fejlesztoknek -
tzsoltika #270 szépek a szörnyek :) kösz a képadagot!
én még 1 hétig nem fogok játszani... 2,4%-nál tart és alig jön 20 kb-al -
#269 Még pár kép!
-
runner78 #268 köszi a segitséget, de sajna nem megy igy se... -
runner78 #267 probálom... -
#266 Parancsolj az a mappa is feltöltve! -
runner78 #265 légyszi nézd meg, lehet ott vannak a beállitások... -
runner78 #264 itt tárol még adatokat, de nekem itt nincs semmi ini, bár menüig el sem jutottam.
C:\Documents and Settings\ FELHASZNÁLÓ \Local Settings\Application Data\Midway\Blacksite\Config
Lehet kompletten ezt a könyvtárat kéne nekünk feltenni... -
runner78 #263 köszi, de valami turpisság van, mert ugyanugy 1280*720-ban akar indulni, és dátumra pontosan stimmel aez az ini fájl, mint ami nekem van.
Belenézve ott is van, hogy StartupResolutionX=1280 vagy neked váltott ez vissza, vagy nem is változik, vagy máshol tárolja ezeket az adatokat....
-
#262 [URL=http://rapidshare.com/files/69931094/Coalesced.rar.html]1024x768 "alap beállítások" Coalesced.ini [/URL] -
#261 Még pár kép!
-
#260 Ugyanez a gondom van, akkor jön elő ha át akarom konfigurálni a grafikai beállításokat vagy az irányítást.
Mondjuk mindegy, mert mérgemben le is töröltem.. -
runner78 #259 Örülünk neki...de akkor ha ilyen jól eljátszol vele, akkor légyszi küld el a config fájlt, amit alább kértem, olyan felbontás beállitással.
köszi -
#258 Egy idő után egyre érdekesebb a game. A kisvárosban elég jó részek vannak, és a házban már a motor egy-két jó tulajdonsága is felbukkan :) -
#257 Inkább töltse fel valaki, mert másoknak is kell.:( -
runner78 #256 Másoknál ez más játéknál volt probléma, ott is azt irtam, ami a megoldás volt, hogy valószinű gamepad, joy, vagy kormány van bedugva a gépbe. Az pörgeti a képet, mivel valamelyik irányba dől.
viszont nekem nagyon kéne amit kértem tegnap este, egy fájl
LÉGYSZI küldje el valaki az alábbi könyvtárból ezt a fájlt:
A52Game/config/pcseekfree/cooked/
Coalesced.ini
ez kéne, és 1024x768 és alap garfika beállitásokkal.
köszi
[email protected]
LÉGYSZ - LÉGYSZI...valaki...
-
sonka18 #255 Valaki válaszoljon már #247 pls!!! -
#254 amugy még mindig nem tudom miért akadozik a menü,mintha kifagyna vagy mi de ha már belép a játékba akkor jó,szerintetek? -
dbdadi #253 hy
nekem vistam van és feltettem a játéot meg crackeltem(CrackfixReloaded) is de nem akar elindulni,programfuttatási hiba,ezt irja ki!Mit csináljak hogy elinduljon vki segítsen
előre is kösz!!! -
#252 Felölem Crysist is verheti grafban de ez a 13 fps egy vicc basszameg :( -
timantes #251 ne add fel az első sivatagi pálya egy vicc , utánna lesz még egy hosszú köldetés a nevadai sivatagba , de utánna bekerülsz egy városi pályára ahol zuhog az esső , hát ott a grafika mindent ver ( 2szer szebb mint a sivatagi pályán ) , eddigi legszebb UE3-as játék , ráadásul ott neked is lesz kb 60 FPSed... ne add fel -
#250 akkor az azért szép! -
Lazlo #249 jerichora emlékeztető grafika csak világosban :) -
#248 gyerekek mit várjak ettől a játéktól? érdemes lessz megvenni? grafika milyen színvonal? -
sonka18 #247 Srácok nagy gond állt elő: Elindul a játék dobozból kipattan és uttán csak annyit látok hogy forog az egér!Csak ennél a gaménál van nekem, a többinél nem volt ilyen! Jah meg mikor elmentem a beállításokat akkor köv indításkor mindent be kell újra állítani! Ezek miért vannak pls help! -
#246 Ne legyél buta ez nem offens volt csak a véleményem az meg hogy 1680-ba szebb egy játék mint 1024-be azt nem kell bizonygatni. -
#245 A memoria meg a vidkari biztos mert nekem is ezek vannak ,meg egy E6750-es kétmagos intel az amd procikat nem ismerem.