684
  • gabr
    Ennyi fért bele a 10 gigába...
  • Riddick21
    Autóbelső és visszapillantótükör 2007-ben. A fejlesztők szerint.

• romero1
    szar a crack , olyat keress hozzá , hogy crackfix
  • strebacom
    Igen igen én is ezt kérdezném???
    Grebber hol vagy....
  • jemo69
    be van kapcsolva nálad az élsimítás? mert elég recések az élek :s :)
  • Boroskóla
    Ezt a blúros elmosódásos szart kilehet valhol kapcsolni ???
    Mert elég idegesítő minden kis mozgásnál ez van .
  • strebacom
    Hmm..állitólag a crack okozza, a gamecopyw......-n van egy mini-image azzal próbáld.
  • pzs
    Sziasztok
    Valaki help ha tud
    Hiába rakom át a felbontást 1680*1050-be ha kilépek megint 1280*1024-en van.
    Valakinek ötelet ?
  • Drizzthsz
    Hmmm... Én feltettem, krekk rá, erre: helyezze be az eredeti cd-t...
  • csoola
    majd holnap kiprobálom:) nem várok töle sokat, most ugyis van sok nagyobb cim számomra:D viszont az elözö rész néhol nekem foastos volt, remélem itt nem mentek rá erre:D
  • szapor
    Sapphire 2600Xt-vel milyen beállitással menne?
  • romero1
    háááááát nem is tudom , előzetesek alapján másra számítottam . az év meglepetésének gondoltam , de nem lett az ...
  • strebacom
  • LoCk
    Na ha ezt a jatekot megvettem volna , most fobelonem magamat.
    Ejj, hogy megint elszurtak ezt a témát és csináltak egy szornyu valamit...
    Ezt üzenem a fejlesztoknek
  • tzsoltika
    szépek a szörnyek :) kösz a képadagot!

én még 1 hétig nem fogok játszani... 2,4%-nál tart és alig jön 20 kb-al
    Még pár kép!

• runner78
    köszi a segitséget, de sajna nem megy igy se...
  • runner78
    probálom...
  • grebber
    Parancsolj az a mappa is feltöltve!
  • runner78
    légyszi nézd meg, lehet ott vannak a beállitások...
  • runner78
    itt tárol még adatokat, de nekem itt nincs semmi ini, bár menüig el sem jutottam.

C:\Documents and Settings\ FELHASZNÁLÓ \Local Settings\Application Data\Midway\Blacksite\Config

Lehet kompletten ezt a könyvtárat kéne nekünk feltenni...
  • runner78
    köszi, de valami turpisság van, mert ugyanugy 1280*720-ban akar indulni, és dátumra pontosan stimmel aez az ini fájl, mint ami nekem van.
    Belenézve ott is van, hogy StartupResolutionX=1280 vagy neked váltott ez vissza, vagy nem is változik, vagy máshol tárolja ezeket az adatokat....
  • grebber
    [URL=http://rapidshare.com/files/69931094/Coalesced.rar.html]1024x768 "alap beállítások" Coalesced.ini [/URL]
  • grebber
    Még pár kép!

• Snecie Smicie
    Ugyanez a gondom van, akkor jön elő ha át akarom konfigurálni a grafikai beállításokat vagy az irányítást.

Mondjuk mindegy, mert mérgemben le is töröltem..
  • runner78
    Örülünk neki...de akkor ha ilyen jól eljátszol vele, akkor légyszi küld el a config fájlt, amit alább kértem, olyan felbontás beállitással.

köszi
    Egy idő után egyre érdekesebb a game. A kisvárosban elég jó részek vannak, és a házban már a motor egy-két jó tulajdonsága is felbukkan :)
  • lalakov
    Inkább töltse fel valaki, mert másoknak is kell.:(
  • runner78
    Másoknál ez más játéknál volt probléma, ott is azt irtam, ami a megoldás volt, hogy valószinű gamepad, joy, vagy kormány van bedugva a gépbe. Az pörgeti a képet, mivel valamelyik irányba dől.

viszont nekem nagyon kéne amit kértem tegnap este, egy fájl

LÉGYSZI küldje el valaki az alábbi könyvtárból ezt a fájlt:
    A52Game/config/pcseekfree/cooked/
    Coalesced.ini
    ez kéne, és 1024x768 és alap garfika beállitásokkal.

köszi
    [email protected]

LÉGYSZ - LÉGYSZI...valaki...
  • sonka18
    Valaki válaszoljon már #247 pls!!!
  • Tatyla
    amugy még mindig nem tudom miért akadozik a menü,mintha kifagyna vagy mi de ha már belép a játékba akkor jó,szerintetek?
  • dbdadi
    hy
    nekem vistam van és feltettem a játéot meg crackeltem(CrackfixReloaded) is de nem akar elindulni,programfuttatási hiba,ezt irja ki!Mit csináljak hogy elinduljon vki segítsen
    előre is kösz!!!
  • grebber
    Felölem Crysist is verheti grafban de ez a 13 fps egy vicc basszameg :(
  • timantes
    ne add fel az első sivatagi pálya egy vicc , utánna lesz még egy hosszú köldetés a nevadai sivatagba , de utánna bekerülsz egy városi pályára ahol zuhog az esső , hát ott a grafika mindent ver ( 2szer szebb mint a sivatagi pályán ) , eddigi legszebb UE3-as játék , ráadásul ott neked is lesz kb 60 FPSed... ne add fel
  • w77d
    akkor az azért szép!
  • Lazlo
    jerichora emlékeztető grafika csak világosban :)
  • w77d
    gyerekek mit várjak ettől a játéktól? érdemes lessz megvenni? grafika milyen színvonal?
  • sonka18
    Srácok nagy gond állt elő: Elindul a játék dobozból kipattan és uttán csak annyit látok hogy forog az egér!Csak ennél a gaménál van nekem, a többinél nem volt ilyen! Jah meg mikor elmentem a beállításokat akkor köv indításkor mindent be kell újra állítani! Ezek miért vannak pls help!
  • wedge31
    Ne legyél buta ez nem offens volt csak a véleményem az meg hogy 1680-ba szebb egy játék mint 1024-be azt nem kell bizonygatni.
  • wedge31
    A memoria meg a vidkari biztos mert nekem is ezek vannak ,meg egy E6750-es kétmagos intel az amd procikat nem ismerem.