Blacksite: Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Next PC upgrade: 2022
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
kölcsönkért időből élek....
Te melyiknek hinnél??? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
kölcsönkért időből élek....
Aki kipróbálta a játékot írjon már egy pár sort, hogy milyen? Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Én 1280-ban high-on játszom,és rohadt jól néz ki,nem tudom mi a bajod vele(persze very high-on még szebb lenne,fõleg a fények,de azt már nem bírja jól nekem)...<#rolleyes>#rolleyes>
valamit elbaltáztam és most ujrainstall után is 0,000001 fps-el kezd bejönni a logo...menüig már el sem jutok.
A52Game/config/pcseekfree/cooked/Coalesced.ini
ez kéne, lehetõleg 1024x768 és alap garfika beállitásokkal.
köszi
[email protected]
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

És én is ezt mondtam a többieknek a topicban.
Viszont kibasszottúl csúnya a növényzet.
És ez nagyon zavaró egy játékban ahol 90%-ban növényzetet látsz magad körül.
A karakterek meg fegyverek eszméletlenül szépek, de a háttér iszonyat ratyi HIGH-on!.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
OFF ennyi, remélem ennek olyan gépigénye lesz max mint strangleholdnak, akkor ki leszek békülve vele asszem
Sajnos nem, mert PS 3.0 kell neki, neked pedig csak 2.0-át támogat a videókártyád... akárcsak nekem. 😞
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Ha a nagy Crysis ekkorát bukott, amihez egy atomerõmû is kevés, akkor ennél mit vártatok?
Crysisnál is szebbet?
Én csak arra lennék kiváncsi végre, ha válaszolna valaki, hogy olyan mint a videókban, vagy attól is csúnyább?????????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezekszerint egy reális sebzés végre??? <#wow1>#wow1>
Battlelog: Purga5
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
2 játék van egyben vagy mi???!!!!!!!!!
A grafika szerintem istenien nézett ki a videók alapján.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50