684
  • Eagle16
    Egynek jó ez, már az első része is nagyon tetszett !
    Főleg a kamu holdraszállós pálya :D
  • Maxtreme
    gyerekek mondom nem rossz ez, csak az elején kell túljutni :)

• Maxtreme
    én is így jártam vele sajnos :)) (de ez már nem az első game :D)
  • Kami
    Igen van, megpróbálom, köszi!
  • grebber
    Van gamepadod? Ha igen huzzd ki!
  • Kami
    Sziasztok!

Kipróbálnám végre ezt a game-et, de csak pörög pörög körbe a kamera ha kiszállok a teherautóból. Mi a gond? Ilyet még nem tapasztaltam a pályafutásom során, pedig jó pár game megfordult már a vinyómon!
    THX a segítséget előre is!
  • Maxtreme
    jaja. Ráadásul a legnagyobb gond az hogy mikor loadingolja a köv pályarészt, úgy beakad mint a szar.
  • Maxtreme
    Csak hogy az fps-eknél maradjunk, és az újabbaknál:

Timeshift
    Cod4
    Bioshock
    hl2ep2

és még sorolhatnám...
  • grebber
    Amugy nincs mit vitatkozni mert az eddig kijött UE3-as játékok közül ez fut eddig a legrosszabban.
  • DarkSector
    Jó tudni azt is, hogy a többi mostani játék még szarabbra sikerült.
    Mondj egyet, ami jobban néz ki és nem akad.

Crysis???
  • Maxtreme
    óemgé.. és zted ez egy 8800-al szebb lenne? pff...
    Kérlek fejtsd már ki részletesen hogy miben más a graf "újgenerációs" kártyával? (tán sm4? na lol.. ebben az 1 szem sincs, ráadásul a dx10 lófaszt sme dobna a láványvilágon)

A másik meg az hogy azzal az "ócska" vgaval ennek a játéknak 100 fps-el kéne mennie...
  • Maxtreme
    izé.. A r6vegas sem sokkal szebb külső tereken. Meg a gépigénye sem kisebb, sőőt :)
  • Balumann
    -Nem verem a nyálam, csak véleményt mondtam.
    -Ez a nagyon elavult, ógenerációs kártyám szerintem ennél sokkal többre képes, ahogy más játékokban is tapasztaltam. /Rainbow Six Vegas, UT3 -> sokkal szebb graff, jobb teljesítmény, stb.. Vegyek egy 8800GTX-et azért, hogy úgy nézzen ki mint ezen a kártyámon az UT3? Te vehetsz, engem nem érdekel.
    Mind1 nem is az akadás meg a grafika a fő problémám a játékkal.
  • Maxtreme
    No játszottam 1 órácskát ezzel a csodával :)
    Előre leszögezem hogy én semmit nem vártam el a játéktól, nemigazán követtem nyomon a videókat, és 1ébb hivatalos sotikat.
    Kb annyi volt a vele szemben támasztott igényem, hogy legalább kapjak olyan minőséget mint az előző részben.
    Nos ez nem sikerült :)
    NODE! Szerintem annyira nem rossz a helyzet mint ahogy itt sokan beállítják (persze izlések és..) Sima megyek oszt hent game, de szerintem arra tökéletes.
    Valóban vannak bent bugok szép számban, és maga a portolás is 1 trehány szar fos munka. (a vasigény az nc)

Nekem hogy őszinte legyek a gfx-el nincs porblémám. Ok hogy ue3-hoz képest nem 1 bioshock, node ez van :)

Összeségében én elvagyok vele :)

Pár kép tőlem:

• LoCk
    Én nem a képek alapjan modnom, de nagyon gyenge lett minden tekintetben a játék.
    A vidokban látható grafikát simán láttam ..,de akkor is bugos és rossz elgondolás az egész..sajnos
  • gabr
    Az a baj, hogy elöző generációs videókártyával jáccizol, ráadásul abból is a középkategorásból... nem tudom mit vered itt a nyálad, hogy csúnya!
  • Balumann
    Ez a játék valami kegyetlen gyenge lett szerintem. Grafika nálam iszonyat gyenge és még képes beakadozni. (nem kérek olyan válaszokat h szar a gépem, ezerszer szebb játékok jobban futnak). Hangulata semmi, sebesség 0. Pár embert nyírtam ki, tisztára mintha egy 5 éves játékkal játszanék.
    Az emberek körül lévő fehér körberajzolás is nevetséges, akármilyen grafikán játszok. 3-4 éves játékokba lowon sem ilyen rondák az effektek...
  • DarkSector
    Ne ítélj képekről!!!!!!!!
    Ingame videók
  • Scooby87
    x2-es 1,6os mobil cpu (3,2-est tesz ki) 2giga ram 667-es és egy 7600gova- 480/620on hajtva érdemes lekapni vagy nagyon döcögös lessz és nem is érdemes....crisys 1024*768ban mediumon megy frankon....gears of war is 1024*768-ban mediumon ment jól......itt is várhatóm ezt vagy ne ámítsam magam?
  • Qwerty4
    Végülis igazad van, kétszer váltani rosszabb, mint egyszer...
  • Djemba
    Dx 10 használ ez a game is?
  • romero1
    köszi gabr , szerintem ha én oprendszert váltok akkor már a vista lesz , de thx.
  • gabr
    Microsoft.Windows.XP.x64.Professional.Corporate.SP2.RC.Integrated.MULTI.IMAGE-ETH0 erre keress rá!
  • gabr
    Legjobb megoldás, ha felteszed a 64bit-es Windows XP-t! Sajnos csak angol verzió van belöle, de csak a 64bit-es op rendszerek képesek kezelni a 4GB memóriát, és a procid 64bit-es utasításait!
  • peti71
    Hát skacok nézem a linkelt képeket, és amiket irtók én úgy döntöttem le se töltöm, nem ér ez meg nekem 10 gigát most úgy is mást szedek pedig azt hitem ez lesz az év meglepetés,,
  • strebacom
    Ezt a homályos szar efektet ki lehet valahogy kapcsolni???
  • romero1
    riddick neked 64 bites op rendszered van? ha nem akkor hogyan kezeli a géped a 4gb memóriát , mert az enyém csak 2.7 et látott belőle és nem tudom mit tegyek , hogy lássa mindet( vagyis 3.5 - öt amit az xp 32 bit kezel)
  • Qwerty4
    Várjatok, nyugi, kifog jönni még vagy 50 patch és akkor tökéletes lesz.
  • DarkSector
    Vista vagy XP?
  • Riddick21
    Nekem is vacak gépem van: Intel QuadCore @ 2.4, 8800GTX meg 4 GB ram.

És a játék megy 50+ fps-t, csak éppen egy határ fos. Rohadalom a grafikája és tele van ocsmány bugokkal. Vagy szerinted a fegyver ezen a képen nem lóg bele kissé durván a tereptárgyba? Esetleg a textúra is éles?

Have a look!

• Boroskóla
    Töröld ki a videókat nekem ez megoldotta a problémát.Mert nekem még le is fagyott állandóan a menüben.
  • Qwerty4
    ááá nem, inkább kiírom normál dvd-re feldarabolva, így lesz 2 teljes dvd és még egy fél...
    Akkor mutass képet neked milyen.
  • gabr
    http://www.gamestar.hu/hirek/movie-blacksite-area-51-idegenek-irakiak-es-kecskek.html

Itt vannak a videók, és egyáltalán nem csúnya! Neked van vacak géped!
  • gabr
    Ki lehet írni gond nélkül egy duplaoldalas, duplarétegű lemezre! Az más kérdés, hogy alig lehet kapni ilyen lemezt, és kurvadrága!
  • gabr
    A gamestar.hu oldalon van pár videó a játékból, és ott kurvajól néz ki! Nem tudom miért sírtok, hogy csunya!!!
  • Nagylaci
    Hát ez a játék mekkora egy bukás lett... Hát nem szép de legalább nagyon lassú! :) Hihetetlen, de szinte nem lehet pozitívumot felhozni mellette. Én meg még azt hittem, hogy a Crysis a parasztvakítás. Hát ehez képest azzal nagyon jókat lehet játszani. Történet érdektelen, lapos tucattermék, a grafika kimondottan csúnya, viszont a botrányos optimalizálatlansága miatt akadozik ha belegebed az ember akkor is. Ráadásul tele van idióta illúzióromboló bugokkal is. Egy tőlem is:

A porviharanak konkrét, gyönyörű, kontrasztos pereme (?!) van... Persze lehet, hogy ez már egy parajelenség! :D
  • DarkSector
    Akad a menü még a crackfix használata mellett is.
    Mi lehet a gond?
    És van e megoldás?
  • DarkSector
    Vicces vagy.
  • Qwerty4
    Látom nincs off, spam, warez topikja a játéknak, úgyhogy itt kérdem.
    Letöltöttem a játékot és 2 DVD-s, 5 GB-nyi egy DVD-je, ez így feldarabolt állapotban nem kiírható 1 üres dvd-re.De talán ha a képfájlt írom ki akkor felfér?Volt már példa ilyenre.