684
  • grebber
    Beowulf szerintem nagyon jó lett!
  • Doc Hooliday
    nemsikerült amúgy nekem sem...szar konzolos árirat az egész játék! Nemtom mér kell így elcseszni a jó nevű játékokat? Soldier of Fortune Payback, akkor Beowulf the Game-is egy rakás szar lett
  • romero1
    BlackSite Area 51\A52Game\Config\PCSeekFree\Cooked\Coalesced itt van egy config file , átállítottam itt a felbontást és azóta nem indul a game...lehet több dolgot is átkéne itt írni és akkor jó lenne , meg az élsimítást is itt lehetne beállítani .
  • Doc Hooliday
    igen! Rakd fel a peccset, utána nekem sem fagyott! (ha varezessel nyomod akkor itt van egy link az 1.1-es peccshez:

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_blacksite_area_51.shtml#BlackSite:%20Area%2051%20v1.1%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE
  • Doc Hooliday
    hogy érted hogy egy idő után sikerült a grafikát helyrepofozni?...mit csináltál vele? Az a baj hogy hiába állítom be az Nvidia vezérkőpultnál az élsimítást, ez a mocsok játék visszaállítja! Tiszta gááázzz! Így meg olyan ronda 1280×1024-ben (ennyit bír a monitorom) hogy zavarja a szememet! Esetleg valaki tudott buherálni valamelyik "ini-fáljban hogy ott esetleg be lehetne kapcsolni az AA-t? Ha valkinek sikerült valamilyen formában javítani a látványon, az irja már le legyen szives hogy mit is kéne csinálni! köszi!!!
  • Blinkye
    Szasztok. Nekem is fagy :( Mikor át akarom állitani a felbontást 1280*720 ról. Ha a patchet leszedem az javit rajta? Crysis megy meg nfs pro str. Gondolom ennek is mennie kéne. 3200+,geforce 7900GT 256,2G ram.Bár a winfosom 2,5 éve van fent :D
  • Rodman6
    Nekem kezd megtetszeni. A grafikát egy idő után sikerült helyrepofozni. Az élsimítást lehet a videókártya driverben állítani az NVIDIA control panelen, az Ati-nak is van valami hasonló.
  • Doc Hooliday
    HOGY KELL ÉLSIMÍTÁST ÁLLÍTANI??????...BALTÁVAL VAN KIFARAGVA A TEXTÚRA
  • Sonajk @:o)
    Ezen töröm a fejem én is.
    Azt hittem a videó alapján, amit a youtube-on láttam a játékról, hogy valami frenetikus élménnyel szolgál majd. Ellenben most, hogy feltelepítettem és megért vagy 15 percet a gépen, csak azt tudom mondani "áááááááááá, dehogy!" Részemről nagy csalódás, de döntse el mindenki maga. Kár érte, mert ígéretesnek tűnt.
  • Raylee
    A Gépem:
    DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
    Alaplap neve DFI nF4 Series
    Rendszermemória 1280 MB (PC3200 DDR SDRAM)
    Videokártya NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB)

akinek ilyen vagy ennél jobb a gépe annak ez a játék SUPER,jó és nem könnyű,persze ha nem a könnyű verzióval nyomod---- JÓ EZ A GAME-EGY JÓ GÉPEN
  • romero1
    szerintem UNINSTALL és ki sem írom , nem ér annyit ez a szar!!!!!!!!!!!!
  • runner78
    élsimitás???
    a felbontás beállitást se jegyzi meg a játék...a sok bug-ról nem is beszélve.
    Mondjuk már a végén tartok a játéknak...de ahogy ezt beharangozták...hát...egy kalap sz*r lett...
  • DarkSector
    Van akinek sikerült már bekapcsolni az élsimítást?
  • Eagle16
    Nemtom, nekem ott nem fagyott.
    Ott járok ahol kötéllen csúszok egyre lefelé, de megfagy és kilép. Mi a pöcsért?
  • strebacom
    Na nekem azért az új ATI driver sokat segitett, amit crysis hotfix néven emlegetnek....
  • romero1
    húzd ki a gamepadot , joyt , vagy kormányt azok zavarnak be . nálam is ez volt , meg sokunknál .
  • Danus16
    thx :D
    sztem is egy igen emgbízható és szép egér+gyors és kézreillik :D
    csak az oldalán a 2 metálos szürke csík kezd lekopni ://
    Abba a nagy épületbe, amiből a zöld cucc jön ki, hogyan tudok bejutni?
    Gondolom ez a vége, igaz?
  • strebacom
    A4Tech X750-F----
  • Danus16
    jah és sem a billem sem az egerem nem egy rossz... az egér A4Tech X750-F gamer mouse és a bill is wireless Trust...
    Nem a elgjobbak, de nem hiszem hogy ez a baja.
  • Danus16
    bakker a 4:3-as képernyőmön állandóan 1280*720-as felbontáésba indíccsa a gámét..
    és van egy sokkal nagyobb gondom: amikor belépek a játékbe egyszerűen olyan mintha belenne nyomva az s. foylamatosan hátrafele megy, ez még semmi, de az egeret is balra-felfele húzza...
    És hiába húztam ki mind2 periféria kábelét, mindig eztcsinálja... És nem csak az alapgame, hanem 1.1-es patchel is!!!!!
    WTF? csak nekem van ez így? micsináljak vele???
    nem állítottam át semmi különöset controlsba csak 1-2 billt pl gránátot g-re...
    bekakálok. Gears of War meg mindig kilépked exe hibákkal fél perc game után.
  • romero1
    A patch javítja:a játék nyelvi támogatását,a játék teljesítményét,
    pár apróbb hibát, bugot.
    És mit javít a patch?
  • romero1
    az 1.1-es patch-hez a gamecopyworld-on van crack . nekem nem fagy ki azóta mióta feltettem .http://spacetarget.com/games/pc_blacksite_area_51.shtml#BlackSite:%20Area%2051%20v1.1%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE
  • ricsa008
    Javítás
    Megtaláltam, köszi!
    Engem is zavar, főleg amikor belépek, és elfelejtem átállítani. Mert játék közben nem lehet az Optoins-t előhívni :(
  • runner78
    én irtam lejebb hogy vannak a mentések.
    De ugy látszik ez a 1280*720 ban indulás mindig, csak engem zavar...
    Nem tudod véletlenül hol tárolja a mentéseket?
  • bon
    Játék újratelepítésével.
    Az 1.1-es patchet felrakta valaki? Nekem azóta állandóan lefagy. Hogy tudom törölni?
  • nyx
    thx
  • Eagle16
    Fel kell rakni a fix-et is :) (ami végülis egy új törés...nekem azzal gond nélkül ment)
  • nyx
    valakinek csinálj azt a reloaded verzio, hogy telepítes, meg törés után nem indul, kéri a lemezt?
  • Eagle16
    Végigvittem én is.
    Sokkal többet vártam tőle, de a hangulata miatt lekötött, jót játszottam vele, és ez a lényeg.
  • runner78
    Nekem mikor felbontást állitottam lefagyott a gép, és többé nem indult el csak 0,000001 FPS-el, igy a munüig se tudtam eljutni.
    Uninstall-install sem oldott meg semmit.
    De végül itt volt egy link a DirectX novemberi TELJES installhoz, na az megoldotta.
    Viszont a problémám hogy ez a szar álandóan 1280*720-ban akar indulni.
    Ezt az LCD TV-m nem tudja, csak a kis monitor. Oké sima monitoron elinditom átváltok 1024x768-ra, de hiába álitom be, nem menti el vagy mi, megint mikor inditom a játékot 1280*720-ban indul. Ha átváltom 1024-re, és átváltok az LCD TV-re, akkor ott a kép, de 1360*768-at nem tudok beállitani, mivel a kismonitoron inditottam.

SZÓVAL...tudja valaki hogy a RÁKBA lehet ezt a fost rábirni, hogy elmentse a felbontás beállitást, hogy ne a szaros 1280*720ban induljon???????
  • Maxtreme
    Bug volt..
    Én is végeztem vele.
    Na akkor ezt most uninstallálós, isot letörlős, (biztonsági másolat ofc ) és soha többé elő nem szedős
  • Maxtreme
    Akkor itt valami bug van.
    Nálam megállt az 1ik párkányon, és nem mozdul onnan.
    Ha alámész, simán tudod lőni, mégcsak nem is "válaszol" rá xD
  • grebber
    Én Easyn nyomtam ott nem kellett bele annyira sok de én is löttem egy darabig :D
  • Maxtreme
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

és abba a gecibe hány golyó kell vazz? :D Már minimum beleegngedtem 4000 skullót, de baxik megdögleni :D van valami titka a dolognak?
    Már a gépet tönkre vágtam, most vagyok vele "1 légtérbe" :)