Blacksite: Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok a demo letöltéséhez egy linket? (ha van egyáltalán)
Komolyan kerestem mindenfelé de semmi....
Elõre is köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez a játék meg nálam abszolut ott van a második helyen / a Bioshock az elsö / az idei fps-k között sajnos kell a vas neki dehát ez van.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fõleg a kamu holdraszállós pálya 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kipróbálnám végre ezt a game-et, de csak pörög pörög körbe a kamera ha kiszállok a teherautóból. Mi a gond? Ilyet még nem tapasztaltam a pályafutásom során, pedig jó pár game megfordult már a vinyómon!
THX a segítséget elõre is!
Timeshift
Cod4
Bioshock
hl2ep2
és még sorolhatnám...
Next PC upgrade: 2022
Mondj egyet, ami jobban néz ki és nem akad.
Crysis???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kérlek fejtsd már ki részletesen hogy miben más a graf "újgenerációs" kártyával? (tán sm4? na lol.. ebben az 1 szem sincs, ráadásul a dx10 lófaszt sme dobna a láványvilágon)
A másik meg az hogy azzal az "ócska" vgaval ennek a játéknak 100 fps-el kéne mennie...
-Ez a nagyon elavult, ógenerációs kártyám szerintem ennél sokkal többre képes, ahogy más játékokban is tapasztaltam. /Rainbow Six Vegas, UT3 -> sokkal szebb graff, jobb teljesítmény, stb.. Vegyek egy 8800GTX-et azért, hogy úgy nézzen ki mint ezen a kártyámon az UT3? Te vehetsz, engem nem érdekel.
Mind1 nem is az akadás meg a grafika a fõ problémám a játékkal.
Elõre leszögezem hogy én semmit nem vártam el a játéktól, nemigazán követtem nyomon a videókat, és 1ébb hivatalos sotikat.
Kb annyi volt a vele szemben támasztott igényem, hogy legalább kapjak olyan minõséget mint az elõzõ részben.
Nos ez nem sikerült 😊
NODE! Szerintem annyira nem rossz a helyzet mint ahogy itt sokan beállítják (persze izlések és..) Sima megyek oszt hent game, de szerintem arra tökéletes.
Valóban vannak bent bugok szép számban, és maga a portolás is 1 trehány szar fos munka. (a vasigény az nc)
Nekem hogy õszinte legyek a gfx-el nincs porblémám. Ok hogy ue3-hoz képest nem 1 bioshock, node ez van 😊
Összeségében én elvagyok vele 😊
Pár kép tõlem:

A vidokban látható grafikát simán láttam ..,de akkor is bugos és rossz elgondolás az egész..sajnos<#szomoru1>#szomoru1>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Az emberek körül lévõ fehér körberajzolás is nevetséges, akármilyen grafikán játszok. 3-4 éves játékokba lowon sem ilyen rondák az effektek...
Ingame videók
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
És a játék megy 50+ fps-t, csak éppen egy határ fos. Rohadalom a grafikája és tele van ocsmány bugokkal. Vagy szerinted a fegyver ezen a képen nem lóg bele kissé durván a tereptárgyba? Esetleg a textúra is éles?
Have a look!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Qwerty4
Itt vannak a videók, és egyáltalán nem csúnya! Neked van vacak géped!
A porviharanak konkrét, gyönyörû, kontrasztos pereme (?!) van... Persze lehet, hogy ez már egy parajelenség! 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Mi lehet a gond?
És van e megoldás?