339
-
strebacom #19 Már ITT IS tölthetö!!! -
strebacom #18 Naaa ahogy mondtam kinn van a demó:
Filename: The_Club_PC_Demo.exe
Author: SEGA
Size: 1,983.8 MB
Created: 2/9/2008
Updated: 2/9/2008
A fileplaneten már tölthetö..... -
strebacom #17 Szerintem már csak órák kárdése a demó a FilePlaneten, már preload-olható, nyilván csak az elöfizetöknek....
IME!! -
#16 Nemtudom volt-e már mind!
4 trailer -
#15 Na goldba ment a dolog!! Február 19-én jön! -
strebacom #14 Na végre a Gears Of War után egy hasonló game...hurrá.. -
#13 Megérkezett a The Club intrója, illetve a legújabb karakter bemutató videója.
Még ezen a héten jön a demo! -
#12 Jaja már csak 6 nap a hivatalos megjelenésig! -
#11 Február elején már itt is van alig várom -
#10 +18 ;) tesejátzolvele -
#9 sajna rexor, ez korhatáros :( -
#8 nem néz ki rosszul, storyról nekem is a Manhunt ugrott be hirtelen
de sajnos rexike te még kicsi vagy az ilyen játékokhoz :( -
#7 REXOR -.- -
#6 nekem így elsőre a storyról a Manhunt jutott eszembe... -
#5 szépnek szép. története jó, tetszik a fizikája. de a hang az valami okádék. azon dolgozhattak volna. sztem elég béna hangja van a fegyvernek :S -
#4 Hát elég rossznak tűnik. :( -
#3 E3 - Gameplay -
#2 széép -
#1 A Bizarre Creations csapatának neve ismerősen csenghet a konzolos játékok kedvelői számára, hiszen ők feleltek többek között a Project Gotham Racingért is. Nos, legújabb projektjükkel más vizekre eveznek, s ezúttal már nem csak a következő generációs masinák, hanem a PC-sek is élvezhetik az egyelőre bizonytalan időpontban megjelenő játékot. A The Club leginkább a menekülő emberre hasonlít, hiszen egy véres, futurisztikus sport közepére kerültünk be nagy szerencsével, méghozzá mi lenni préda, többiek lenni vadász felosztásban. A külső nézetes akciójátékhoz a készítők pörgős, akciódús játékmenetet ígérnek, amely közben azonban a sztori is folyamatosan alakul. Mint már írtam, a megjelenés egyelőre még nem tisztázott, de addig is íme az új képek:
Forrás: PC Dome