339
-
#179 NEm igaz nem tom mgcsinálni a hajos tournamentet time trial szerü pályáját
amikor visszaszámol a második kör után LEJÁR AZ IDŐM!!! 1szerüen nem tok mit tenni olyan gyors nem tok lenni...
Help! ha lhet mit tenni.... -
Gascan #178 sziasztok. lehet ezt single playerbe kipróbálni valahogy? vagy csak a tournarment lehetséges? -
#177 Igen, de akkor már terhelés miatt ugysem fog jobban menni.
Remélem azért ez sem rossz. -
#176 Lehet, hogy le van tiltva a hibaüzenet :D
Próbáld a Live -et frissíteni. -
dfgdfg #175 Akkor lehet hogy rá*asztunk! -
zsotee #174 Semmi hibaüzenet, még az eseménynaplóban sem :( Nem vágom mitől csinálja.. Hibás töréseknél szokott ilyen lenni, de mivel elég sokaknak megy nem hinném hogy erről lenne szó. -
#173 Nekem be se lép:D -
dfgdfg #172 Nedked sincs hibaüzi? -
zsotee #171 Erre a "pár perc játék után kivág a desktopra" dologra van vmi megoldás, mert csak 1 pöttyet idegesítő :( -
dfgdfg #170 Helló!
Olyan gondom van, h leszedtem a Vitality verziót, de vagy a menüben, vagy az intró alatt, vagy néhány perc játék után kilép. Semmi hibaüzenet, vagy ilyesmi, 8.1-es Catalyst van fennt, meg az a direct x ami a játék dvd-n volt. Demó tökéletesen futott, nem tudja vki h mi a baj? Jah profilt nem tudtam létrehozni, ahhoz kéne cd-key.
Előre is kösz! -
Rapperman #169 Nekem exe. hibát ír amikor tölti a pályát és én ALT+TAB-al sem tudok visszalépni!!! 64bit-es SP1-es Vista-n elindulna? -
#168 Zsír a banner!:D -
#167 hi all!
A demo-t ki akartam próbálni és el se indul.
Hibát észlel ezért leállt! -
#166 MEGVAN!
thx! alt tabbal vissza tudtam menni a játékba. Minden szuper, első tournamentet kivittem gyorsan. Egyáltalán nem rossz game!!! -
#165 nem blokkolja ha átállítod az fps-t... 60-al is tudod venni. -
#164 1. nem úgy lép ki, hanem exehibával leáll és bumm, utána nemlehet visszalépni.(asszem demajd megnézem mégegyszer)
2. xlivet hol tom frissíteni?(most má uninstalláltam szal nemtom vane xlive updater a gameben) -
#163 Jajj...
Ne haragudj, de ne hogy azt mond, hogy ezt komolyan gondolod!!!
Háát nem furcsa, hogy miközben játszok, még a fraps-al vettem fel a játékot????!!!!
Ami először is leblokkolja max 30FPS-re. Másodszorra, meg fut a játék mellett a gépemen, ami gyenge gépek esetében még folyamatos szaggatáshoz is vezetne.
Jahés amit még érdemes tudni!!!!:
Az eredeti tömörítetlen felvétel 1.8GB lett volna, ami full azt mutatja, mint amit játék közben én látok!!!
Először is 16:10-es képméret az eredeti és 1680x1050-es felbontáson volt minden és Fraps nélkül minimum 60 FPS a minimum, úgyhogy ezt nem nevezném lassúnak. -
InStone #162 Sziasztok!
Engem az Xlive szivat, ugyanis SP1-re nem lehet felrakni, nekem pedig az van. Nem tudtok erre valami megoldást, vagy hogylehetne anélkül elindítani? -
timantes #161 hát nagyon kevés az FPSed , nekem is maxon megy és kb ilyen lassú , nem is értem miért lassú , ha leveszek mindent minimumra akkor is lassú , ha maxon van akkor is lassú... -
#160 Aki még nem nagyon látta a játékot max grafikán futás közben és nem látta még hogy milyen a játékmenet, az lesse meg a kis demo videót!!!
THE CLUB Gameplay Movie -
#159 Akkor az Time cucc.
Biztos valahogy rossz irányba indulsz el.
-
ellington #158 azt mondjátok meg, hogy miért van az, hogy a live-os játékoknál (eddig: gow, hour of victory, the club, kane and lynch) mikor rányomok az exe-re, várnom kell olyan 3 és 7 perc között, mire elindul a játék. -
#157 MIvel 1 lehetőségem maradt, nem nézem meg mi a neve. Minden lelőtt faszi után kapsz +3mp-t. táblákért, orákért, stb.
Tuti rájövök, elöbb utóbb, de nagyon nem megy. A nyilak meg elfogytak, sajna. Leérek a vonathoz, marad 20-30mp-m és onnan csak visszafelé lehet menni, de féluton elfogy az idő. se tábla, se ellen... -
#156 Nem vágom mi volt ott. Mi a feladat neve? Survivor? Time attack? vagy mi? Én nem akadtam el sehol, követtem a nyilakat, ennyi.
-
#155 SEmmi gond nem volt. Létrehoztál Live! profilt? Az lehet gond. Esetleg rossz crack...
Dögg!
Oké, hogy rövid, meg szar, de nem SEGÍTENÉL? Mi az 1/6 nál a feladat?
Dante. -
#154 Hali all!
Nekem el se indul a progi.
Hibát észlelt ezért leállt. -
#153 Ez baromi rövid volt.A befejezés meg egyenesen szar. Gondolom minden karakternél más. Én Adjo-val vittem végig.
-
zole72 #152 Dante.
Neked nem volt gondod az 1/3-as pályával én lenyomtam az 1/1 és az 1/2-es pélyát de nekem nem nyitja meg a 1/3-as pályát és így nem tudom tovább folytatni a játékot valami ötlet neked hogy lett nyitva???? -
#151 Viszont akadt egy kis gondom. Szégyenlem ugyan, de elakadtam. 6. pálya, gyártelep. (1/6) Hol a kijárat? Istennek sem találom. Vagy az a lényeg, hogy gyakjak le mindenkit és irány vissza akiindulópont? vagy mivan? Sajnos az angolom elég gyenge...
Előre is köszi a segítséget;
Dante. -
#150 Vitality-nek pedig nem kellene. Ja és alapvetés; az eredetinek. Több ötletem nincs. bocs.
Egyébként, ez egy "agyatlan-hentelős" game. Én általában utálom ezt a típust; mégis ezzel már játszottam egy pár órát. Nem rossz! Amit lehetett kihoztak belőle. Nem a témából, és az alapötletből, hanem az elképzelésből. Meló után, ha kikapcsoldásra vágysz, pont jó. Szerintem.
Dante. -
joubi #149 dante nekem ugy is kifagy pedig crackfix is fentvan...vki vmi ötlet? -
#148 Leszedtem a demo-t, de bár ne tettem volna. Az intron és az akadásmentes futáson kívül nem tudok pozitívumot említeni a játékkal kapcsolatban, persze biztos bennem van a hiba. -
#147 Akinek kifagy, a launcherről küldjön asztalra parancsikont, azzal indítsa.
Dante. -
moralosan #146 Én véleményem: láttam az előzetes videóit, gameplay vidiket is néztem sokat, mondhatni vártam a játékot. Mivel tudtam mire számítsak, egyáltalán nem ért csalódás, max sajnálom azt, hogy ebből a témából egy leegyszerűsített árkád játék lett. Mindezek ellenére én eljátszom majd vele :). -
zole72 #145 Szóval senkinek nincs ilyen problémja??? -
#144 Nekem bejön a cucc sztem jo ötlet jo mgvalositásban a graf se rossz a rasta jopofa... 10/8.5 nálam -
Rapperman #143 Hát DarkSector szerintem is érdekes, de én meg olvastam torrent fórumokon stb. és elég sok ember küszködik ezzel a fossal!!!
Már tele van a tököm a Games for Windows-al meg ezzekkel a szarokkal mindent újítani akar a Microsoft de mindig tiszta szar lesz!!!! -
zole72 #142 Üdv.
Lenne egy kis problémám azzal nincs gond hogy kilép meg ilyesmi az nem volt egyszer sem pedig jó 2.5 órát játszottam vele.
Az lenne a problémám hogy Elkezdem az első főküldetést végigviszem annak 2 pályáját "arany lövedékre" Magasabbat nem tudok elérni mert lakattal le van zárva szóval akkor maxon végigviszem de egyáltalán nem jön be a harmadik pálya lakat van rajta és így egyáltalán nem tom folytatni a játékot.
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj? -
#141 rakás szar!!!???
Érdekes nálam meg más embereknél megy rendessen. -
Rapperman #140 Én innen frissítettem:http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/live/Pages/default.aspx
De így is kidoja a hibát és nem lép vissza alt+tabbal!
Amúgy nálam meg a GoW-nál nem volt semmi hiba!