The Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy frissítsem az xlive-t?

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Balumann
Alt + tab -al vissza tudsz lépni a játékba, a hibaablakkal ne csinálj semmit (ugyan úgy mint gow-nál...). De ha frissíted az xlive -t akkor nem fog kilépni.

#118-ra de nem az h egy valakinek nem ment, nekem sem megy Vista-n és olvsatam 1 csomó fórumot és ott sírnak mert sokaknak nem indul a játék!
pl.:nekem beindul rányomok a tournamentre kiválasztom az embert és amikor töltené a pályát kiírja h az exe mûködése leállt!!!

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Danus16
EZTNEMHISZEMEL!!!
UGYANAZ MINT GoW-nál!!!!!
Elindítom, bejelentkezek a profilba, és zsupsz kilép kisidõ után...
Pont úgy mint GoW-ba...
Elindulás után kisidõ múlva kilép...
GoW-nál ezt nekem csak a fix csinálta meg, ami a hamachis játékhoz kellett...
ÉS itt most milesz? ugyanez? várhatok fél hónapot a fixig? vagy lesz egyáltlaán? UTÁLOM A GAMES FOR WINDOWST GYÛLÖLÖM GYÛLÖLÖM EGY RAKÁS SZ*R!!!

http://www.youtube.com/user/kilipeti

CalebJoe
Ez nem igaz tegnap 2órát toltam semmi fagyás, most meg amint betölti a mapot elszáll a játék hibával még az az alt+tab módszer sem jön be.
megvan, x-live ot kellett updatelni 😊

de nem tudok profilt csinálni...😊
hiába kattintok rá nem történik semmi, gow-nál is ugyan ez volt. elõször ment azóta nem akarja valamiért :S
hiába kattintko oda nem történik semmi.gow-nál is f1 ( vagy f2) vel sem történt, azon belül guide és ugysem . valamiért nem engedi

DarkSector
Ha csinálsz profilt, akkor 100 hogy el fogja menteni.
Ha nem jól csinálod, akkor viszont valóban nem fog menteni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
Nekem elég volt 1x létrehoznom profile-t GoW-ba, itt már automatikusan felismert :I

azaz tudtam, meg itt is tudok, csak tök felesleges mert nem menti el 😞

hmm, akkor azért nemment...hiába kattintok rá nem történik semmi!
érdekes, gow-nál is ugyan ez volt, e miatt nem tudtam single kampányt kezdeni mert nem tudtam profilt létrhozni :S

DarkSector
Asszem Halo2-Gears of War-Hour of Victory ilyen profilbuzi játékok még.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A menüben allul Launch Guide!!!
A kék színû X gomb van mellette a 360-as joy-ról.
Remélem a többi menni fog.

ilyen egyszerû lenne csak én nem vettem észre? 😄

DarkSector
Igazad van.
Az én gépem 250e így ahogy van. Viszont azért ez nem teljessen csak a játékok miatt van.
Bár multikra nem árt az erõsebb vas....<#whatever>

MSN-t nem használok, viszont Skype van,
Van Hama-is, ha majd szeretnél tesztelni, mert én is kiváncsi lennék rá.
Ha van kedved, akkor küldj privátot, és holnap játszhatunk.
<#eljen><#eljen><#eljen>

DarkSector
Create Pofil

Balumann
Itt sztem nem az van, hogy azt várták a teljes teljesen más lesz, hanem h lesznek más módok, és úgy lesz jobb. Teljesítményben nem hiszem h valaki várt ebben a játékban javulást (fõleg mivel teljesen jól fut, jól van optimalizálva).
Elõbb kell megnézni h érdemes-e annyi pénzt rááldozni, van-e játék ami miatt érdemes, és jobb lesz-e annyival a játék (bár én amúgy se értem miért szükséges 300ezreket gépre költeni, dehát mind1...).

Én arra várok, hogy végre valaki feljöjjön Hamachi-ra v. felvegyen MSN-re és kipróbáljuk multiba, ez a játék úgy lenne jó móka.

profilt hogy lehet csinálni?

DarkSector
Azért, mert a demo a játékból van álltalában, és mindig az van, hogy mindenki jön a dumájával, hogy a demo hibás, nem indul, meg szar és majd igen a Full meg a teljes bolti verzió majd tök szuper lesz.

Háát nem ez a demo lényege, hogy kostólót kaphatsz a végleges játékból.
Crysis-nál is ment a hitegetés, hogy háát igen elhúzzák a véglegest, mert a demo nem jött be az embereknek, meg dcög a gépeken és mi lett?
Halasztás.
Javulás meg meg lehet nézni. full atomerõmû kell hozzá.

The Club meg szerintem szar. Nagyon gáz.
DE!!!!!!
Mihhez is viszonyítok én????
Háát ahhoz, amilyen gépem van, amibe pénzt öltem és nincs még olyan játék, aminek azt mondhatnám, hogy igen na ezért megérte már.
De!!!!
Manapság fel kell ébredn(em)i és azt mondani, HOGY a mai KÍNÁLATHOZ KÉPEST király.
Akinek nem jött be a demo az hanyagolja.

Maxtreme
Hát ez nem sokkal jobb mint a demo 😊)
Ebbõl biza nagy uninstall lesz sztem😊

Itt van tõlem is pár kép:
(1280, max, 4xaa/8xaf)

Grebber: szerintem te annál a játékmodnál akadtál el ahol az a szitu, h körberaktak bolyákkal és ha kilépsz a bolyákon kivülre akkor 5 másodperced van h huzd vissza a beled vagy konyec...
amugy jo kis játék, ez legalább leköt, nem nagyon van idö közben semmire, szeretem az ilyet is, bár én nem fogom folyamatosan tolni az tuti, akkor tul monoton lenne egy idö után lehet (bár fasza sok fegyver, pálya, játékmod, grafika is szuper és villámgyors)

elöfordulhat, midnenesetre azért meg egyvalakinél nem volt jo hát, nemtom te hogy vagy vele ez olyan mintha azt mondtad volna h egy amg merci meghalt pedig a legjobb benzint tolták bele 😊

nekem meg 60 szakit<#boxer><#boxer><#boxer>
nem, csak 70-80 kbyte-tal jön

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Gyerekek, ez durva olvastam 1 fórumon, hogy gyerek megvette eredetibe félmillás laptopon amin Vista van még az eredetivel sem ment!!!

Õ izé hát mmm SZAR
Szerintem jó játék nemtom mi a bajotok vele!?
A #97-es kérdésre valaki választ tudna adni????!!!

Tényleg ennyire szer a gém??
mert akkor le se szedem<#conf><#conf>
Maxtreme
De szép AF nélkül😊))))

Soldiers
jóóóóóó szar játék

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

modem elõtt lemaradt az 56k-s...😄

holnapra?? modemmel szeded?

holnapra leér a játék, egy hamachis valamiben énis bennelennék majd

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Shep
#93-ra valaki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ennekj csak a mérete nagy. A játék már nem egy nagy durranás. Sõt mondhatni LOL!
Valaki tudna válaszolni a #97-es kérdésre?

Törölt felhasználó
Alig játszottam másfél órát és a 4. tournamentnél vagyok 😊
Kicsit pihenni kell. Nekem egyébként bejön a játék!
Csináltam pár képet:

Na sziaztok.Néztem a the club -nak a minimumját a honlapján fel van tüntetve,hogy ati radeon 9600-oson is fut.ez már naon szánalmas mikor nekem megvan a minimum gépigény,és nem indul el.
Balumann
fenntvan a www.gamecopyworld.com -on, miért kell feleslegesen kérdezgetni.

Balumann
Létrehoztam egy Hamachi hálózatot. Lépjetek be és majd késõbb, délután vmikor ha ráérek (vendég van most) akkor kipróbáljuk! MSN-en is felvehettek.
network name/pass: theclub-hu

Valaki légyszi küldje el a Vitality-s cracket nekem a [email protected]!

Balumann
Van benne LAN. Ki kellene próbálni. Én már felraktam a játékot, várok jelentkezõket játékra, msn; [email protected]

Nekem 32bit-es Vista-n bemásolom a Razor crackfix-et és amikor töltené a pályát kiirja hogy az exe mûködése leállt!!!YASU-val is ugyanez történik!
Mi a megoldás?

overlocker
Akkor razor verzio és hozzáa cracfix akor szedem is

multi megy amugy?

Balumann
Nah kipróbáltam a játékot (teljest). Grafikája teljesen jó, eltalálták. A hangnál olyan beállítás van amit én még egy játékban nem láttam, hangfalak helyzetét be lehet állítani, h milyen szögbe vannak, ehhez képest fülesen nagyon rosszak a hangok 😄
A játékkal ellehet szórakozgatni de nem sokáig. Multiban majd meg kell próbálni.

Halfer
Nekem nem megy úgy. Belépek, feketeség és semmivel sem tudok visszamenni az asztalra. Majd meglesem Vitality crack jó-e hozzá.

Shep
Van különbség az alapján, hogy melyik karakter választja az ember, a stílusra gondolok. Tehát, hogy pl a nagy darab orosszal hent, az ázsiai csókával ugrabugra vetõdés, vagy valami ilyesmi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mindegyik verzió jó max crack-et kell leszedni külön.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Shep
Kösz, akkor nem szedem.

grebber
Nem kell itt lázítani a népet.
Razor1911 is tökéletesen jó a crackfixel.

Next PC upgrade: 2022