The Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Na kipróbáltam, sztem értelme van a játékanka, ahhoz képest, h full deatmatch a játék... Nem mondhatnám felesleges alkotásnak.
A sztorija kicsit a harcosok klubjára na meg a VanDamme által szerepelt filmre emlékeztet...
Rossznapokra jó ez. Az elsõ benyomásomnak tetszett, grafika szép, csak ne lenne rajta ez a motion blur vagy mi fene effektek. Kissé a hangok a Kane & Lynchre emlékeztett szal nem egy Cod minõségû.

Nálam is ez van csak azzal a különbséggel, hogy a demó az rendesen mûködött. A teljessel már mindent kipróbáltam akkor indult el kilépés nélkül amikor a újrainditás után azonnal elindítottam a játékot (fele program még nem volt betöltõdve). Valamilyen telepitett program baja lehet.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

DarkSector
Igen ez egy UT2007 clone mászkálós változata.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Megnéztem a játékbemutatót, de ez nagyon úgy fest nekem, h valami meccs féle lehet... mintha deathmatchet láttam volna... küldetés alapja nulla.
Jól láttam e?

Szevasztok nekem a Demónál és a fullnál is ez a hiba jelentkezik:

Tudtok erre valami megoldást?
Gépemen elvileg futnia kellene
XP 2600+
1.5GB ram
ATI 1950GT 256 mb

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

gabo91
Helo.

Nekem a menüben már elkezdi a szaggatást, aztán a tournament töltésnél megfagy a játék. Fent van az XLiveRedist1.1.0324 is (18M😎. Van valami értelme ennek a proginak, vagy ne keresgéljek frisebbet, mert nem használ?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Az explorerem nem jó, a játék cd-key-t kér...
Hogy lehet megoldani?
Köszi!
Attila8805
hi all!
A demo-t ki akartam próbálni és el se indul.
Hibát észlel ezért leállt!
Mit tudok tenni azügyben hogy elinduljon?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

azt hittem ez valami olyan lesz mint a GTA, csalódtam.. ez igy nem jó

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

grebber
CSinálod Tournamentet és akkor mehetsz a Single Event be is!

Next PC upgrade: 2022

overlocker
NEm igaz nem tom mgcsinálni a hajos tournamentet time trial szerü pályáját
amikor visszaszámol a második kör után LEJÁR AZ IDÕM!!! 1szerüen nem tok mit tenni olyan gyors nem tok lenni...

Help! ha lhet mit tenni....

sziasztok. lehet ezt single playerbe kipróbálni valahogy? vagy csak a tournarment lehetséges?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DarkSector
Igen, de akkor már terhelés miatt ugysem fog jobban menni.
Remélem azért ez sem rossz.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
Lehet, hogy le van tiltva a hibaüzenet 😄
Próbáld a Live -et frissíteni.

Akkor lehet hogy rá*asztunk! <#vigyor5>
Semmi hibaüzenet, még az eseménynaplóban sem 😞 Nem vágom mitõl csinálja.. Hibás töréseknél szokott ilyen lenni, de mivel elég sokaknak megy nem hinném hogy errõl lenne szó.

Csak halkan, mert ez illegális...

Attila8805
Nekem be se lép😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nedked sincs hibaüzi?
Erre a "pár perc játék után kivág a desktopra" dologra van vmi megoldás, mert csak 1 pöttyet idegesítõ 😞

Csak halkan, mert ez illegális...

Helló!
Olyan gondom van, h leszedtem a Vitality verziót, de vagy a menüben, vagy az intró alatt, vagy néhány perc játék után kilép. Semmi hibaüzenet, vagy ilyesmi, 8.1-es Catalyst van fennt, meg az a direct x ami a játék dvd-n volt. Demó tökéletesen futott, nem tudja vki h mi a baj? Jah profilt nem tudtam létrehozni, ahhoz kéne cd-key.
Elõre is kösz!
Nekem exe. hibát ír amikor tölti a pályát és én ALT+TAB-al sem tudok visszalépni!!! 64bit-es SP1-es Vista-n elindulna?

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Attila8805
Zsír a banner!😄

Attila8805
hi all!
A demo-t ki akartam próbálni és el se indul.
Hibát észlel ezért leállt!

Danus16
MEGVAN!
thx! alt tabbal vissza tudtam menni a játékba. Minden szuper, elsõ tournamentet kivittem gyorsan. Egyáltalán nem rossz game!!!

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Danus16
nem blokkolja ha átállítod az fps-t... 60-al is tudod venni.

Danus16
1. nem úgy lép ki, hanem exehibával leáll és bumm, utána nemlehet visszalépni.(asszem demajd megnézem mégegyszer)
2. xlivet hol tom frissíteni?(most má uninstalláltam szal nemtom vane xlive updater a gameben)

DarkSector
Jajj...<#wilting>
Ne haragudj, de ne hogy azt mond, hogy ezt komolyan gondolod!!!
Háát nem furcsa, hogy miközben játszok, még a fraps-al vettem fel a játékot????!!!!
Ami elõször is leblokkolja max 30FPS-re. Másodszorra, meg fut a játék mellett a gépemen, ami gyenge gépek esetében még folyamatos szaggatáshoz is vezetne.
Jahés amit még érdemes tudni!!!!:
Az eredeti tömörítetlen felvétel 1.8GB lett volna, ami full azt mutatja, mint amit játék közben én látok!!!
Elõször is 16:10-es képméret az eredeti és 1680x1050-es felbontáson volt minden és Fraps nélkül minimum 60 FPS a minimum, úgyhogy ezt nem nevezném lassúnak.

Sziasztok!

Engem az Xlive szivat, ugyanis SP1-re nem lehet felrakni, nekem pedig az van. Nem tudtok erre valami megoldást, vagy hogylehetne anélkül elindítani?
hát nagyon kevés az FPSed , nekem is maxon megy és kb ilyen lassú , nem is értem miért lassú , ha leveszek mindent minimumra akkor is lassú , ha maxon van akkor is lassú...

DarkSector
Aki még nem nagyon látta a játékot max grafikán futás közben és nem látta még hogy milyen a játékmenet, az lesse meg a kis demo videót!!! <#smile><#eljen>
THE CLUB Gameplay Movie

Törölt felhasználó
Akkor az Time cucc.
Biztos valahogy rossz irányba indulsz el.
azt mondjátok meg, hogy miért van az, hogy a live-os játékoknál (eddig: gow, hour of victory, the club, kane and lynch) mikor rányomok az exe-re, várnom kell olyan 3 és 7 perc között, mire elindul a játék.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Dante73
MIvel 1 lehetõségem maradt, nem nézem meg mi a neve. Minden lelõtt faszi után kapsz +3mp-t. táblákért, orákért, stb.
Tuti rájövök, elöbb utóbb, de nagyon nem megy. A nyilak meg elfogytak, sajna. Leérek a vonathoz, marad 20-30mp-m és onnan csak visszafelé lehet menni, de féluton elfogy az idõ. se tábla, se ellen...

http://www.freetvmaci.info/

Törölt felhasználó
Nem vágom mi volt ott. Mi a feladat neve? Survivor? Time attack? vagy mi? Én nem akadtam el sehol, követtem a nyilakat, ennyi.
Dante73
SEmmi gond nem volt. Létrehoztál Live! profilt? Az lehet gond. Esetleg rossz crack...
Dögg!
Oké, hogy rövid, meg szar, de nem SEGÍTENÉL? Mi az 1/6 nál a feladat?

Dante.

Attila8805
Hali all!
Nekem el se indul a progi.
Hibát észlelt ezért leállt.

Törölt felhasználó
Ez baromi rövid volt.A befejezés meg egyenesen szar. Gondolom minden karakternél más. Én Adjo-val vittem végig.
Dante.

Neked nem volt gondod az 1/3-as pályával én lenyomtam az 1/1 és az 1/2-es pélyát de nekem nem nyitja meg a 1/3-as pályát és így nem tudom tovább folytatni a játékot valami ötlet neked hogy lett nyitva????
Dante73
Viszont akadt egy kis gondom. Szégyenlem ugyan, de elakadtam. 6. pálya, gyártelep. (1/6) Hol a kijárat? Istennek sem találom. Vagy az a lényeg, hogy gyakjak le mindenkit és irány vissza akiindulópont? vagy mivan? Sajnos az angolom elég gyenge...
Elõre is köszi a segítséget;

Dante.

Dante73
Vitality-nek pedig nem kellene. Ja és alapvetés; az eredetinek. Több ötletem nincs. bocs.
Egyébként, ez egy "agyatlan-hentelõs" game. Én általában utálom ezt a típust; mégis ezzel már játszottam egy pár órát. Nem rossz! Amit lehetett kihoztak belõle. Nem a témából, és az alapötletbõl, hanem az elképzelésbõl. Meló után, ha kikapcsoldásra vágysz, pont jó. Szerintem.

Dante.

dante nekem ugy is kifagy pedig crackfix is fentvan...vki vmi ötlet?

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

Shep
Leszedtem a demo-t, de bár ne tettem volna. Az intron és az akadásmentes futáson kívül nem tudok pozitívumot említeni a játékkal kapcsolatban, persze biztos bennem van a hiba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dante73
Akinek kifagy, a launcherrõl küldjön asztalra parancsikont, azzal indítsa.

Dante.

Én véleményem: láttam az elõzetes videóit, gameplay vidiket is néztem sokat, mondhatni vártam a játékot. Mivel tudtam mire számítsak, egyáltalán nem ért csalódás, max sajnálom azt, hogy ebbõl a témából egy leegyszerûsített árkád játék lett. Mindezek ellenére én eljátszom majd vele 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szóval senkinek nincs ilyen problémja???
overlocker
Nekem bejön a cucc sztem jo ötlet jo mgvalositásban a graf se rossz a rasta jopofa... 10/8.5 nálam

Hát DarkSector szerintem is érdekes, de én meg olvastam torrent fórumokon stb. és elég sok ember küszködik ezzel a fossal!!!
Már tele van a tököm a Games for Windows-al meg ezzekkel a szarokkal mindent újítani akar a Microsoft de mindig tiszta szar lesz!!!!

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Üdv.
Lenne egy kis problémám azzal nincs gond hogy kilép meg ilyesmi az nem volt egyszer sem pedig jó 2.5 órát játszottam vele.
Az lenne a problémám hogy Elkezdem az elsõ fõküldetést végigviszem annak 2 pályáját "arany lövedékre" Magasabbat nem tudok elérni mert lakattal le van zárva szóval akkor maxon végigviszem de egyáltalán nem jön be a harmadik pálya lakat van rajta és így egyáltalán nem tom folytatni a játékot.
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj?
DarkSector
rakás szar!!!???
Érdekes nálam meg más embereknél megy rendessen.

Én innen frissítettem:http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/live/Pages/default.aspx
De így is kidoja a hibát és nem lép vissza alt+tabbal!
Amúgy nálam meg a GoW-nál nem volt semmi hiba!