339
-
Rapperman #99 Valaki légyszi küldje el a Vitality-s cracket nekem a [email protected]! -
#98 Van benne LAN. Ki kellene próbálni. Én már felraktam a játékot, várok jelentkezőket játékra, msn; [email protected] -
Rapperman #97 Nekem 32bit-es Vista-n bemásolom a Razor crackfix-et és amikor töltené a pályát kiirja hogy az exe működése leállt!!!YASU-val is ugyanez történik!
Mi a megoldás? -
#96 Akkor razor verzio és hozzáa cracfix akor szedem is
multi megy amugy? -
#95 Nah kipróbáltam a játékot (teljest). Grafikája teljesen jó, eltalálták. A hangnál olyan beállítás van amit én még egy játékban nem láttam, hangfalak helyzetét be lehet állítani, h milyen szögbe vannak, ehhez képest fülesen nagyon rosszak a hangok :D
A játékkal ellehet szórakozgatni de nem sokáig. Multiban majd meg kell próbálni. -
#94 Nekem nem megy úgy. Belépek, feketeség és semmivel sem tudok visszamenni az asztalra. Majd meglesem Vitality crack jó-e hozzá. -
#93 Van különbség az alapján, hogy melyik karakter választja az ember, a stílusra gondolok. Tehát, hogy pl a nagy darab orosszal hent, az ázsiai csókával ugrabugra vetődés, vagy valami ilyesmi? -
Ari18 #92 Mindegyik verzió jó max crack-et kell leszedni külön. -
#91 Kösz, akkor nem szedem. -
#90 Nem kell itt lázítani a népet.
Razor1911 is tökéletesen jó a crackfixel. -
#89 NEM A RAZEROT SZEDJÉTEk Se az alap razor se a crackfix nem jo a VITALITY a jo azt nem tom h multi megy e passz -
#88 Multiplayer játékmódok (angol) -
#87 Történet nincs úgytudom. Demot nem prbáltam, leírások alapján csak ilyen pontra lövöldözés van singleben. -
#86 Valaki #77-re??? -
#85 Single része nincs, valami történettel? -
Djemba #84 na én is szedem igaz a demo hibát írt ki vmi exe szarságot a teljes remélem jó lesz ha meg nem akkor így jártam -
#83 Több mód is van multiban. -
#82 Nah én is töltöm. Holnap kipróbálhatjuk Hamachin ha gondoljátok (és le tudom szedni addig) -
#81 Most akkor ha jól értem ez ilyen ki tud több pontot lőni móka? -
#80 -The Club Crackfix-Razor1911
-The.Club.PROPER-ViTALiTY
Mi folyik itt :)
tibiszabo, ugye nem gondolod, hogy torrentoldalakat fogok linkelni... -
tibiszabo #79 linkeld már be légyszives!!! -
#78 Már van razor-1911 törés. -
#77 Lehet hogy én vagyok atombalfasz de a demóban ha kimentem a 2 fémlap mögül 5 másodperc mulva meghaltam vagy elbuktam pedig nem is löttek le: Ez most mi a szar? -
#76 The Club CLONEDVD-PROCYON
Már csordogál lefele. -
#75 Na erre akartam célozni.
Én legalábbis ennél a játéknál nem egy multi játékra gondoltam én singlebe akartam szórakozni.
Ez multihoz édeskevés. -
csoola #74 lesz itt azért más is nem csak a multi... amugy nem rossz de tudtam h valaki lefikázza, de egyértelmű h ez egy árkád lövöldözös gamma és nem egy Raven Shield... (magyarul eccerű mint egy bot) -
#73 Más játéknál, máskor... (ezt azért logikusan kilehet következtetni...) -
Darth Razor #72 A játék multiban biztos nagyot fog ütni, még singleben is elég kellemes szvsz. A grafika is remek, de a videókban amiket a neten láttam, a robbanások kimondottan tetszettek, viszont a demóban elég rondák. Ezt tudjam be annak hogy demó? -
#71 Milyen máskor?
Úgyérted más játék esetében!?! -
#70 Multiban szerintem nagyon jó lesz. Máskor mindenki azt mondja, hogy a multi a lényeg. Itt most csak az lesz, és sztem jó lesz! Majd szervezünk Hamachi-s partikat. -
joe1980 #69 Figyu én szivesen kipróbálnám,de nekem meg nem megy sajnos. -
#68 jah
szép de szar. -
#67 Kipróbáltam a demot, elég szar :c -
#66 Szép játék, de mégis szar, mert semmi tartalma nincs.
Egyszerűbb nem is lehetett volna. -
#65 Kis videó a játékról fullon:
The Club ingame -
csoola #64 de az x800 is egy szériával ujabb -
#63 x800 van a system requirements -ben, ami sm2-es. -
theodor #62 akkor 3.0 -
joe1980 #61 Figya frissitettem de akkor sem indul el. -
#60 Hát ez baszott nehéz game lehet hacsak azt nézem ilyen 2 meg 3 milliót is el kell érni.
Nekem ez volt a legjobban :(