The Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-The.Club.PROPER-ViTALiTY
Mi folyik itt 😊
tibiszabo, ugye nem gondolod, hogy torrentoldalakat fogok linkelni...
Next PC upgrade: 2022
Már csordogál lefele.
Én legalábbis ennél a játéknál nem egy multi játékra gondoltam én singlebe akartam szórakozni.
Ez multihoz édeskevés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Úgyérted más játék esetében!?!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szép de szar.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyszerûbb nem is lehetett volna.
The Club ingame
Nekem ez volt a legjobban 😞

Next PC upgrade: 2022
Operating System: Microsoft Windows 2000 or XP with latest service pack installed
Processor: Intel Pentium 4 2.0Ghz / AMD Athlon XP 2000+ processor
(Intel Pentium 4 2.5Ghz/ AMD Athlon XP 2500+ processor recommended)
Memory: 512MB system RAM
(1GB system RAM recommended)
Video: 100% DirectX 9.0c compatible 64MB video card with
latest manufacturer drivers
(ATI Radeon X800 series or higher video card with
latest manufacturer drivers recommended)
Disk Space: 2.2GB of uncompressed free hard drive space
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
"Az írányítás nem tudom milyen konzolon, nem tudom elképzelni sem igazán, mert ugye a lényeg a célzáson van, ezt még itt is szokni kell, igazából Xboxon mondjuk tutira izzasztó tolni a fejseket h még kombo ideje se járjon le... Szvsz PC-n szokható, nekem ez az egy nem tetszett annyira."
Imádom önmagamat idézni!
Szóval grafika az olyan mitn a képeken, szerintem szép és egydül a betöltö képernyõ utáni pár másodpercben áll meg, játék közben csak pörög és pörög. röccenésmentesen, sztem egy 2008-as bármilyen átlagkonfigon max közelben jáétszhato, én csutkára tettem és meg se érezte a gép (crysis meg mediumon is szaggat sokszor, 1024-ben) a texturák elég élesek az effektek jok és reálisak szerinetm, nincs tele "takonnyal" a föld, szoval a HDR (ha van benne😄) nincs mértéktelenül használva, se bloom se semmi ilyesmi, eltaláltá ezt a részét.
A játékmenet egyszerû mint a százasszög, vannak ezek a srácok a klubban akik lõnek sokat, igazából nekem a játék még új és infokat nem nagyon tudok róla, története az nem tudom mi majd utánanézek, de gondolom nem nagy szám. Szóval van pár fegyver, szokásosak, a lényeg h minnél gyorsabban és ügyesebben (hatékonyabban) eliminálj mindenkit, amivel kombokat tudsz csinálni, amiért meg pontot kapsz, minden pálya elõtt nehézségtõl függöen kell bizonyos határ felett teljesiteni, szerintem közepes nehézségig ez nem kunszt.
Az írányítás nem tudom milyen konzolon, nem tudom elképzelni sem igazán, mert ugye a lényeg a célzáson van, ezt még itt is szokni kell, igazából Xboxon mondjuk tutira izzasztó tolni a fejseket h még kombo ideje se járjon le... Szvsz PC-n szokható, nekem ez az egy nem tetszett annyira.
A hangok átlagosak szerintem, a fegyvereken meg a golyók becsapódásának hangján kívûl nem sok nesz van, ehhez jön még hozzá a szinkron, az szerintem nem rossz.
Nem rossz, a demo szokásosan rövid, a pályák remélem változatosak lesznek (bár eddigi képekbõl-vidikbõkl ez jött le), vannak különféle játékmodú pályák is, mint például olyan, h a bólyák között maradva kell szétszedni az elleneket, mint valami virtua copban (mertz ha kimész akkor kipurcansz pár mp alatt).
Akik szeretik az egyszerû lövöldéket, azoknak tetszeni fog, másoknak is jó lehet egynek, viszont kipróbálni meg körülményes az óriási méretû (és rövid) demo miatt.
De ez idöre megy le kell löni mindenkit egy bozonyos idön belül, vaygis életben kell maradni....
hát nekem nem nyerte el a tetszésemet ez a pont vadászat, lehetett volna története is mint pl. a kane and lynch-nek, de hát nem tom, majd elválik...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB