The Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 2x megcsinálta ezt a mentés összeomlást a vége fele pontosan ugyanott. Lehet, hogy nem is tudtam volna továbbmenni azon a ponton.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Na, a save-k helye megvan:
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\The Club Game Save Data
A Megosztott Dokumentumok nevû mappában van.

Ha elkapta, nem ereszti!

Lemezen csak DirectX, Open AI, és GamesForWindowsLive van. Egyéb semmi.
Jut eszembe: arra rájött valaki, hogy a mentés hol van? Tetûfészek játék nekem is omlott mentés közben is, amitõl sérült a mentés, betölthetetlen lett, és tök elõrõl kellett kezdenem. Hócipõm tele van már vele. Sega-nak szombaton írtam, ígérték hétfõn válaszolnak, válasz nem jött, ilyen erõvel a sóhivatalba is mehettem volna a panasszal.

Ha elkapta, nem ereszti!

Dante73
Nálam semmi gond nem volt vele, Valami amd-fix nincs a lemezen? Vagy hasonló?

http://www.freetvmaci.info/

Akkor jól gondoltam, hogy ha eredetim lenne akkor is kilépne. Röhej mostanában az egész Pc-s piac. Xbox 360-on az ég világon semmi ilyen gond nincs.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Valami a mi rendszerünkben nem tetszik neki. Mert havernál fut teljesen stabilan a játék. Azóta egyébként nagyon kicsit javult a helyzet, frissítettem games for windows live-ot, c++-t, ageia pysics-et, open al-t, ahogy a honlapjukon javasolták. Így már van, hogy sokadik próbálkozásra kibír egy pályát végig. De azért oltári jó úgy kiadni egy játékot, hogy az ilyen szar. Maga a játék nekem nagyon tetszik, de ez az instabilitás kritikán aluli.

Ha elkapta, nem ereszti!

hagyd a pi..ába

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Eredetim van, és ugyanazt produkálja, ha krekkekkel futtatom, vagy eredeti lemezzel: hibaüzenet nélkül kilép. Semmi rendszert nem találok a kilépésekben. Minimálgrafikával is csinálja ugyanúgy. 5 percnél tovább még egyszer sem futott, viszont jópárszor már a Sega logónál kilépett. menüben is, beállításokban is, betöltés és játék közben is kilép. Teljesen random. Gyakorlatilag játszhatatlan. Laptopra is földobtam, hátha: eredmény dettó. Ötlet valamerre?
(Asztali gép: Athlon 64 3200+, 1,5 GB RAM, Nvidia 7600 GT. Laptop: Sempron 3200+, 1,5 GB RAM, Nvidia 6100 GO)

Ha elkapta, nem ereszti!

Szerintem hagyd a fenébe az egészet nem ér annyit.

Heló! Visszaolvastam hogy a kilépegetésre megtaláljam a megoldást, de pontos megoldást nem találtam. Nekem a vitlity változat men meg, de a vitality és a razoros crack-el is kilépeget, méghozzá hibaüzenet nélkül. Valaki valamit erre? vagy hadjam a pi**ába....

Balumann
Nem tudom, szerintem élvezhetõen fog futni

ÉS köb milyen grafikán tudnám tolni, és milyen élvezhetõen? (Fontos mert csak akkor töltöm le. A 6giga azért az 6giga 😛)

Balumann
elég

heló! 2*512ddr2-es ram, AMD athlon 3200+, 7600GS 256mb-os VGA-m van. Ez elég a játéknak, vagy ne is próbálkozzak? Elõre is köszi.

gabo91
Sokat nem vesztettél vele. Rengeteget szenvettem vele én is... aztán mikor azt hittem hogy talán negyedén túlvagyok vége volt azt egész játéknak...
nagyon rövid nem kelett hozzá két óra se. (tournament)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Nálam is a süllyesztõbe került. Azt csinálta, hogy hol sûrûbben hol ritkábban kilépegetett ez még nem lett volna baj de egyszer azt csinálta, hogy a mentés közben lépett ki a játék vége felé. Így a mentés megsérült és kezdhettem elölrõl az egészet. A TheClub.exe.cat file amire azt hittem, hogy a mentés abban tévedtem és amikor másodszorra csinálta ugyanazt ugyanott akkor gondolkodás nélkül az uninstall-ra nyomtam.

sajnos annyira felbaszott hogy letöröltem ezzel a hibát észlelt baromságával.
overlocker
Érdemes mgvenni? a Multi ugye nem csak Gold elõfizetéssel megy???

nekem így jó lett, csak nem menti és kezdhetem elõröl mindig... ezért kellene ez a fájl TheClub.exe.cfg, ha megvan neked akkor elküldhetnéd...
És akkor nem fog hibázzni?
xlive-ot telepítsd fel...
sziasztok.leszedtem én is a full verziót és az meg hibát észlel,pedig megvan a minimum konfig.A multkori hiba megjavult most hibázzik.A fullról mindent felraktam dx-és az opengl ami kellett hozzá és igy is hibázzik.kérlek segitsetek mertz nagyon ki akarnám próbálni.
Ezt a fájlt a game mappájából légyszi tegye fel valaki v. [email protected] küldje el nekem: TheClub.exe.cfg elõre is köszi.
gabo91
Szerintem próbáld meg, nálam ez volt a megoldás. Persze lehet hogy van még egyéb gond is nálad. (pl. videókártya drivert, hangkártya drivert kellene frissiteni stb. stb.)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Valaki dobjon meg légyszi egy TheClub.exe.cat file-al ami a játék könyvtárában található (ez a mentés), mert az enyém megsérült a játék szerint és nem akarom az elejétõl kezdeni. Már a Manor House-nál jártam. [email protected]

gabo: köszi, akkor ageia-t kell frissíteni?
sector, arra voltam kíváncsi, h milyen frissítések vannak még a dvd-n....
gabo91
Nehogy komolyan gondold a Lost-ot 😊
Lost "kötelezte" az Ageia telepítését, szerintem azt hiányolta nálam a Club.

DarkSector
Miazhogymittelepítmégfel?
Talán, amit te feltelepítesz mellé.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A Lost után javul? Nem írná le valaki, h az a játékon kívûl mit telepít még fel?
gabo91
😞
hát mitmondjak kicsit csalódott vagyok enyi szorakozgatás hogy elinduljan aztán röpke 2-3 óra alatt végig lehet tolni.
Játékélmány 10/10. De nagyon rövid.

DarkSector
Jah választhatol karaktert, meg pályát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gabo91
Single miben különbözik a tournament-tõl?
Mert tournamentet végigtoltam, de ahogy nézem singlep-ben is ugyanazok a pályák "küldik".

gabo91
Szeressük ezt a lost játékot...

Mivel fullon volt vinyom gondolkoztam letöröljem -e a club-ot mivel ugysem jó. Kb. fél órája már nemtudtam mivel elütni az idõt, igy elinditottam a clubot, hátha...
semmi progit nem nyomtam le bentvolt másik vinyo is, és még lost is fentvan...
láss csodát betölti szépen menüben sem szaggat, jo majd a játékban fog, lövöldözök már vagy fél perce és nem szaggat na akkor indulás. most toltam végig velencét is a tournamentben. (és én léptem ki nem a játék)

Nálam lett egy kis változás még most sem normális, de jobb mint volt. Mint azt lejjebb írtam a tréning pálya után nem tudtam továbbmenni. Felraktam a gépre a Lost címû játékot + mindent amit az intall után feltelepít. Utána feltraktam a Clubot a razor féle crackel (www.gamecopyworld.com-ról) most is néha kilép, de már megcsináltam jópár pályát a játékban.
Hátha valakinek tudtam segíteni.

felony
Az elõbb hülyeséget írtam,mert ezzel a módszerrel nem lehet menteni a játékban.Talán ez: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=98609

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

felony
Nálam is folyton kilépegetett(Razoros-verzió).Én azt csináltam,hogy kitöröltem a telepítési könyvtárból a TheClub.exe.cat file-t.Már fél órája nyomom és eddig minden rendben megy.Lehet,hogy ez is pofára esés.Próba szerencse...

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

gabo91
Köszi nekiállok frisitgetni a progikat is.

Nálam a The_Club-Razor1911 van fent, The_Club_Crackfix-Razor1911 törést használok,a konfigom lent olvasható, Win XP SP2 szétápdételve (utolsó frissítés 2008 02. 24.)több mint 9 hónapja van fent a gépen + .net framework 2.0 service pack 1 ( utolsó frissítés 2008 02. 09.) + AGEIA PhysX v7.09.13 (utolsó update v2.7.4) + OpenAL ( Ha jól emléxem még 2008 januárban telepítettem a Medal of Honor Airborn játékkal) + DirectX 9.0 c (4.09.0000.0904 ) és mindenféle hiba nélkül maximum video beállítások mellett megy a játék döccenésmentesen.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

gabo91
Olyan sok választásom nincs, hogy melyik verziót probáljam, ezenkivül csak clondvd-s létezik (valahogy nincs humorom arányt rombolni feleslegesen).

Hétvégén meglátogatom haveromat lessz ami lessz, de nem élem bele magam a dolgokba. Ha úgy sem lessz jó, akkor érzelgésmentes búsút veszek tõle...

Meg lehet azt oldani hogy 2 db egyrétegû lemezen legyen és telepíteni is lehessen közvetlenül, ne kelljen összemásolni a 2 lemez tartalmát? dvd9-bõl 2db dvd5 (installálható!)?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

DarkSector
Egy tipp.
Egy játék akkor hibás ha friss oprendszerrel sem lehet normális módon futtatni.
Megj.:Az egyik ismerõsöm bekapott 1-2 virust, és addig észre sem vette, míg a játékokon nem látta, hogy egy idõ után kilépegetnek, vagy hibát észlelnek és leállnbnak, vagy egyszerûen a képernyõ olyan tulajdonságokat mutatott játék közben, ami VGA driver hiányakor jelentkezhetett volna csak (hullámzott a képernyõ).

gabo91
(propeper-vitaili féle verziom van)
mivel hibaüzit sosem adott csak befagy, szaggat igy gondolom nem hibás

DarkSector
Valszeg nem a hibás játékot teszem fel a gépre.

DarkSector
Nem mondod.<#wilting>

Balumann
Lehetséges, hogy az eleve hibás ami a lemezen van (én még azt szedtem le amin nem is volt, úgyhogy nem tudom melyik van rajta).

Balumann
2 crack van, az egyik valószínû, hogy hibás (gcw)

Nah végre megy a gamecopyworldrõl leszedtem egy cracket.
gabo91
Olykor még anyi, hogy a védelem hiányzik belõle--> kevesebb helyet foglal 😊

#239: Pl. Átmegyek haveromhoz feltelepitem nála (nemszámit, hogy nem menne neki, vagy neki is ilyen gondjai vagy hasonlok vanank) átcopy-zom vinyomra hazajövök aztán tolom gond nélkül.
Vagy azért jolenne ha neki menne gond nélkül?

(jo te sem vagy tudos nem is fárasztásbol tettem fel ezt, anyit irj amenyit tudsz ehez. haverodnál ment rendesen és ugy vitted haza, vagy neki gond volt de te hazavitted a másoltat és jo lett)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DarkSector
Semelyiket sem.
Nekem eredeti van.
De ez nem számít semmit.
Mint már sok millio embernek mondtam sokmilliószor, hogy:
A bolti verziot az wareztól csak az eredeti cd-kulcs különbözteti meg.

Melyik törést használod?