272
Szupertitkos Szörnyfilm
-
#32 Az egy dolog. De a trailer alapján ez sem lesz egy rossz film. -
LSG #31 Most látom, hogy az utolsó alatt meg egy Z betű jelenik meg... De a többinél semmi... -
LSG #30 A jobboldali csillagnál amikor megjelennek a jelek nektek is megjelenik egy A betű az első alatt? Mert most nem tudom, hogy valahogy azt előcsaltam, vagy eddig is ott volt? -
Nyarlathotep #29 A Blair Witch fényévekkel eredetibb(bár sok embernek nem tetszett) volt mint ez a szörnyes baromság! -
#28 Pedig stílusában hasonlít a trailerre.
Amúgy: A Trailer engem a Blairwitch Project(gyk: Idegelés)-re emlékeztet. -
#27 én azt olvastam hogy Abrams tagadja hogy bármi összefüggés lenne új filmje és az ethanhaaswasright oldal között, mi az igazság? -
#26 Még nem sikerült megcsinálnom, de észrevettem, hogyha rákattintasz a kék csillagra bal oldalt, akkor küldhetsz egy üzenetet a [email protected] címre, "I'm one of you... help me!" tárggyal. Ha a fölötte lévő csillagra kattintasz, akkor lejátssza újra a videót, ha pedig a jobb oldalira, akkor jelek jelennek meg egy bizonyos sorrendben.
Lehet, hogy a videóban van valami, nem nagyon figyeltem arra, hogy mit mond.
Megnéztem a trailert, olvastam itt a cikket régebben. Jó lesz, várom! -
#25 a 2. rejtvényt hogy kell megfejteni? -
Darkoo #24 Végre fent van a neten kiváló minőségben a trailer!
Nagyon hangulatos film lesz ez! WÁÁÁ akarooom!
Quicktime trailer -
ioinme #23 Ethanhaaswasright.com
valaki mneg tudja fejteni a második körnél, hogy mit kell csinálni a jeleekkel? Akárhoyg pörgetem csavarom, semmi. -
#22 enyni erővel lehetne függetlenség napja 2 is. -
#21 Na ez a film jónak tünik. De remélem nem valami Godzilla szerű akármi lesz.
Sokan arra tippelnek, ez lesz a Lost 4. évadának bevezető epizódja -
Darkoo #20 Mint maga a film....:D -
#19 Hm ez aztán interaktív...:D -
Darkoo #18 Egyébként van már hivatalos oldala is.
Nagyon tartalmas ám:DDD
Cloverfield WebSite -
Nyarlathotep #17 Véleményem szerint soha nem home video, csak olyan szürőt tettek rá. Nem mind1... -
Darkoo #16 A végén az a Szabadság szobor feje, ami az úttest közepén gurul végig:)
Ha arra kérdeztél rá:P -
#15 Mi a szar tőrténik a videó végén nem tudom kivenni???egyébként jónak tűnik...:) -
Darkoo #14 Kicsivel jobb szemszögből , picivel jobb minőségben?
De azért nézhető kategória.
Cloverfield Trailer! -
#13 én inkább valami atombombának nézném. vagy mintha valami nagyhatalo megtámadta volna az usát hadüzenet nélkül. -
Darkoo #12 Mivel J. J Abrams film, aki ugye a Lost sorozat írója is, talán az őserdőből elszabadult szörnyike garázdálkodik New Yorkban
-
#11 Tuti jó lesz a film, tud valamit a pasas -
#10 fajin lesz.... -
#9 Godzilla.. -
#8 Olyan előzetes nincs amin látni is valamit?:D -
#7 szar -
#6 ezt már csak a trailer miatt is megérte megnézni...de am biztos jó film -
#5 szentem is :) -
#4 igazából én nem sokmindent láttam, majd egy jobb minőségű trailernél nyilatkozni tudok-.- -
#3 wow ez kurva nagy film lesz -
#2 :o jófilm -
Darkoo #1 Szupertitkos szörnyfilm közeleg
Megdöbbenve adott hírt a FirstShowingNet munkatársa J.J. Abrams (Alias, Lost, Mission: Impossible III.) legújabb, legnagyobb titokban leforgatott mozifilmjéről, aminek előzetesét az amerikai mozik ezekben a napokban a Transformers előtt vetítenek. A szemtanúk beszámolója szerint a film lélegzetelállító katasztrófafilmnek tűnik, amelyben egy földrengés pusztítja el Manhattan déli részét, majd egy meghatározhatatlan eredetű, lángcsóvaként süvítő valami letépi a Szabadság-szobor fejét.
Természetesen New York népe hanyatt-homlok menekül, és ami még érdekesebb, hogy az egészet home videóra forgatták és ezzel az Ideglelés - The Blair Witch Project-hez hasonlóan félelmetesen ijesztő hatást érnek el. Az előzetes végén a film címe helyett csak ennyi villan fel: "Producer: J.J. Abrams" és a bemutató dátuma: "1.18.08", azaz 2008. január 18-a. A szupertitkos projekt az Ain't It Cool News szerint a Cloverfield névre hallgat, de bennfentesek a The Parasite címen is emlegetik. A forgatást olyan jól sikerült eltitkolni, hogy még az IMDb se tud róla semmit. Így az sem világos, hogy Abrams csak a producere lesz-e a szörnyfilmnek, vagy ő is rendezi és természetesen egyelőre a szereplőkről sincs hír.
Forrás:origo.hu
A trailer egyenlőre rossz minőségben van fent a neten
Teaser Trailer!!!
Nagyon igéretes, és rendhagyó filmnek igérkezik. Remélem ütős lesz.