J.J. Abrams - Cloverfield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Mutatják, elég jól megfigyelhetõ ,kivéve ha moziban vagy és nem tudod lepauzálni a filmet,mert csak úgy suhan a drága<#idiota> (najó ez csak vicc,szóval jól látható a dög)

PSN ID.: Beegabor

Shep
Na most engem az érdekelne, hogy mutatják a filmben a szörnyet, vagy csak kamerával menekülünk a nagy semmi elõl, mert az poénos verzió van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Alien!
nálam bevallom 10 pont a film..Szenzációs ötlet,hibátlan megvalósításban...A CGI sosem tolakodó,profin van beleillesztve a kézikamerás felvételekbe,végig feszült a tempo,és végre a pánik igazi pániknak hat. nem tucat scifi,ahol hõsködnek,ahol a föszereplõ miután agyonvágott egy alien-t nem köp be vmi frappáns poént..Nincs majomkodás,mert úgy van bemutatva ahogy megtörténne....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit féltem a szörnytõl,hisz az elsõ alkalom után vmi gyíknak gondoltam,de aztán kiderül,hogy mocskos gusztustalanra csinálták...egyszerûen a hangjától,illetve a a harci jelenetek káoszától kirázott a hideg.. Jó hogy a film semmit nem magyaráz meg,semmit nem tudunk meg,hisz mint egy átlagember mit is tudhatnánk meg?!? Ki is mondaná el?!? Az,meg hogy kevés benne az akció...minden egy maroknyi menekülõ szemszögébõl van,akik aligha tudnának többször 10-20 perces csatákba keveredni...

Egyszóval alapfilm..én megyek másodszorra is...

Ja és kizárólag moziban! Nme kamerás álsztereó xviden....merúgy nem üt!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Lynx_TWL
Jó kis film, csak bakker nem maradtam végig a creditsen, most már bánom:S
gyorsan le kell töltenem😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

LasDen
legalább nem spoilereznek a sok olvasónak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
LOL, mai Blikk-ben volt Cloverfield cikk és az a bálnás fan art volt benne,hogy az a szörny, úgy néz ki 😄 Blikk, a megbízható napilap... 😄

Kaplan
Na jól van, az biztos, hogy én ott leszek a premier napján. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

elvileg 14-én kezdik adni
Kaplan
Valószínûleg jövõheti premierként jön, nemde?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bokafix2
Kifejezetten jók az áldokumentum filmek. Van elõnyük, meg hátrányuk is.
Az elõnye az, hogy jelentõsen növeli a film valószerûségét. Fiatalok kamerával rögzítik az eseményeket, miközben minden halad a maga kerékvágásában - mintha egy riportfilmet néznénk. Aztán egyszer csak jön egy "izé" és mindenki fejvesztve menekül. Az hogy mindig mindent azzal az egy kézikamerával látunk, ugyanabból a szemszögbõl, nagyon valódinak hat. De ez egyben hátrány is, mivel így gyengék a vágások, nem mutatja meg más szögbõl az eseményeket, kimarad a változatosság. Ezenkívül a kamera is mindig rángatózik meg billeg, fõleg ha futnak - az pedig elég sokszor elõfordul a Cloverfield esetén.

Nekem két dolog nem tetszik a filmben:

Kevés a játékidõ - mindösszesen 73 perc - és kevés az akció is. A végén van egy hosszabb akciójelenet az is kimerül 4-5 percben. A többi 3 ilyen jelent is csak alig haladja meg az egy perc hosszúságot. Túl sok az üresjárat, a lények ritkán támadnak, akkor is keveset lehet látni, annyira cibálják a kamerát. A végén természetesen meghal mindenki azok közül akik a fõbb szereplõknek számítanak, a szörny meg széles vigyorral a képén továbbáll. Talán lesz 2. rész is.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nothes
Angolul vetítik már a nagyobb plázákban/mozikban?

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

én is megnéztem kamba!nem rossz!nagyon jó mert ugyebár nem arról szól a film hogy ülünk székbe az FBI tanácsozkozó termében és tom cruise börében irányitjuk a dolgot hanem télleg olyan a film hogy ugyaz ezt csinálnád ha igaziban jönne mert ilyenkor az meberek tanácstalanok...de nagyon jó ajánlom mindenkienk és ha kell vkinek az eddi legjobb verzió az üzenjen forumon vagy üziben...😊

LasDen
attat nemtom

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PLackó
mikor lesz vajon élvezhetõbb verzió?

LasDen
láttam már sokkal rosszabb megoldást is a kamera rángatásnak.....elfogadható....annyit látsz amennyit télleg láthatsz egy ilyen kamerával 😄
Amúgy én camosat néztem.......egész jó......

Victor1103
Hi!
Valaki nézte már kamerás verzióba?Valmi vélemény a filmrõl?Csak mert tervbe van hogy moziba nézzem meg de már olyat is olvastam róla hogy tengeribetegséget is okoz a film mert a megvalósítása a filmnek ezt váltja ki a szervezetbõl(a sok ide-oda hömpölygõs effekt).Inkább akkor itthon hányjak ne a moziba.<#vigyor3>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ahogy eddig utánna néztem, a szörny, ezen a videón leginkább a 2., 4., és az 5. képen lévõre hasonlít a legjobban.

Seth
De azok sem hivatalosak. <#beka3>
"Pictures drawn by fans"

DantszEE
Csak képek a szörnyrõl, ha vkit érdekelne.😊

AntiHero
nem nézzük meg bebeeeeeee

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DantszEE
És íme:
http://www.youtube.com/watch?v=NkS2GuqQHVg&feature=related

ezt néztétek mostanában? van pár új kép
PLackó
IMDB User Rating: 8.3/10 (2,600 votes)

Bíztató!!

Bokafix2
Újabb New York-ban hepciáskodó förmedvény... amúgy pofás. <#hehe>
Minden valamirevaló szörny New Yorkba akar menni. King Kong és Godzilla után nyilván ezt sem fogják Hajdúböszörménybe tenni.
Mégis csak New York az ideális helyszín... és jön a szokásos buli: közterület rongálás, hivatalos személy elleni erõszak, Szabadság szobor újratatarozása, garázdaság, súlyos testi sértés, kiskutyák és idõs nénik megfélemlítése... stb.

Késõbb elfogják és 11 év börtön + 4 év közmunka. Ja, ez SPOILER volt! <#hehe><#hehe><#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Seth
Vigyázat spoileres, deITT látszódik kicsit, késõbb meg a kisebbek is(nagyon gyenge minõség, telefonnal lett felvéve, szóval alapba ugye shaky cam van+telefon= ótvar minõség, ebbõl egy kamerás verzió nem lesz elég😄). Amúgy nem olyan lesz mint azon a fanmade rajzon, de olyan sem,ami itt lentebb volt (szerencsére). Olvastam hogy nagyon egyedien és jól néz ki, habár nem lehet soha teljesen látni

Azt spoilerezze ( PM-ezze ) már el valakiu hogy a szörny hasonlíterre a bálnaszerû izére? Reméllem... Mert hangulatos...
PLackó
Tényleg csak pár helyen van ma 😊
IMDB-n is vannak már szépszámmal kritikák.

Australia 17 January 2008
Hong Kong 17 January 2008
New Zealand 17 January 2008
Singapore 17 January 2008

Magoo
Én már olvastam a filmrõl kritikákat....és el voltak képedve akik látták azt! Azt mondják, hogy valami iszonyatosan jó hangulatot találtak el a filmmel! Csak az olvassa tovább aki szereti ha elõre lõlenek pár poént 😊
A szörnyet alaposan szemügyre vehetjük állítólag, de nem hasonlít egyetlen eddig ismert szörnyhöz sem...ugyanakkor magáról a lényrõl és annak hátterérõl jóformán szart se tudunk meg. A fõhõsöl állítólag egytõl egyig kihalnak, ám szerelmi szál lesz benne...biztos dobnak pár könnycseppet a kampó elõtt. 😊
A lényeg hogy a film amit látunk elvileg egy megtalált kazi, ami ugye indul a szülinappal aztán betoppan a szörnyike New Yorkba és onnantól kezdve taszigálódnak a helyszínek ide oda....de a lényeg hogy akiket eddig olvastam, el voltak hülve, hogy mekkora állat filmet hoztak össze. Garantált szórakozásnak ígérik 😊

már ma? nem csak holnap?
PLackó
Ma lesz pár országban a bemutató.
Már nagyon kíváncsi vagyok a filmre.

Seth
Ez még nem biztos, legalábbis remélem vmi ütõsebb dögöt találtak ki, ez olyan kis nyomi dínó már megint😄

REALista
Mert egy kurva nagy õsgyíkfasz betenne a kisgyerekek jellemfejlõdésének...😄

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

AntiHero
mer töketlen<#banplz>

Miért nics töke ennek a gyíknak?
OK neki is 3 karma van de ettól még szvsz lehet más is
ÁÁÁÁ Ezzel lelõtték a film legnagyobb poénját. 😞

matrix666
Itt a szörny emberek!Végre kiderült!

Itten van az infó

Egyesek sejteni vélik, hogy a lény aki New Yorkra támad Lovecraft mester egyik szörnye, maga Shub-Niggurath lesz.
Ezen a fórumon írja az egyik felhasználó:
forum

PSN ID: Lord_Mortanius

REALista
😄DDDdd

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

akyyy
nah topic -fav, addig nem jövök még nem látom a filmet😄 bye

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DantszEE
http://www.cloverfield-movie.com/blog/wp-content/uploads/2007/08/monster-face.jpg

AntiHero
Ne kisérts!

Seth
A bulizós, rohanós jelenet kicsit hosszabban, semmi poént nem lõ le

AntiHero
nem nézem meg😊

Seth
Hangulat- akarom most 😊

Itt van egy 5 perces jelenet a filmbõl:
http://horrorfreak.freeblog.hu/archives/2007/12/14/Cloverfield_5_minutes_exclusive/

AntiHero
nem tudtam😊

LasDen
a feje tisztára egy bálnáé.........

sweech
jórégi