J.J. Abrams - Cloverfield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszóval alapfilm..én megyek másodszorra is...
Ja és kizárólag moziban! Nme kamerás álsztereó xviden....merúgy nem üt!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
gyorsan le kell töltenem😄
๏̯͡๏﴿
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az elõnye az, hogy jelentõsen növeli a film valószerûségét. Fiatalok kamerával rögzítik az eseményeket, miközben minden halad a maga kerékvágásában - mintha egy riportfilmet néznénk. Aztán egyszer csak jön egy "izé" és mindenki fejvesztve menekül. Az hogy mindig mindent azzal az egy kézikamerával látunk, ugyanabból a szemszögbõl, nagyon valódinak hat. De ez egyben hátrány is, mivel így gyengék a vágások, nem mutatja meg más szögbõl az eseményeket, kimarad a változatosság. Ezenkívül a kamera is mindig rángatózik meg billeg, fõleg ha futnak - az pedig elég sokszor elõfordul a Cloverfield esetén.
Nekem két dolog nem tetszik a filmben:
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy én camosat néztem.......egész jó......
Valaki nézte már kamerás verzióba?Valmi vélemény a filmrõl?Csak mert tervbe van hogy moziba nézzem meg de már olyat is olvastam róla hogy tengeribetegséget is okoz a film mert a megvalósítása a filmnek ezt váltja ki a szervezetbõl(a sok ide-oda hömpölygõs effekt).Inkább akkor itthon hányjak ne a moziba.<#vigyor3>#vigyor3>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Minden valamirevaló szörny New Yorkba akar menni. King Kong és Godzilla után nyilván ezt sem fogják Hajdúböszörménybe tenni.
Mégis csak New York az ideális helyszín... és jön a szokásos buli: közterület rongálás, hivatalos személy elleni erõszak, Szabadság szobor újratatarozása, garázdaság, súlyos testi sértés, kiskutyák és idõs nénik megfélemlítése... stb.
Késõbb elfogják és 11 év börtön + 4 év közmunka. Ja, ez SPOILER volt! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
IMDB-n is vannak már szépszámmal kritikák.
Australia 17 January 2008
Hong Kong 17 January 2008
New Zealand 17 January 2008
Singapore 17 January 2008
A lényeg hogy a film amit látunk elvileg egy megtalált kazi, ami ugye indul a szülinappal aztán betoppan a szörnyike New Yorkba és onnantól kezdve taszigálódnak a helyszínek ide oda....de a lényeg hogy akiket eddig olvastam, el voltak hülve, hogy mekkora állat filmet hoztak össze. Garantált szórakozásnak ígérik 😊
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ezen a fórumon írja az egyik felhasználó:
forum
PSN ID: Lord_Mortanius
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://horrorfreak.freeblog.hu/archives/2007/12/14/Cloverfield_5_minutes_exclusive/