J.J. Abrams - Cloverfield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
sztem majd csak a HD-t lesz érdemes elemezgetni.......ezek még elég rosszak hozzá....... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

1:42-nél állítsátok meg. Mintha egy sárga szem nyílna a sötétben. Jó lesz ez :D

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

nothes
Jó, azért kérdeztem, hogy mirõl maradtam le.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

LasDen
amúgy nem csak kitalált cím volt, hanem a teaser megjelenésekor még a munkacíme volt......aztán a nagy meglepetés, hogy ez lett a címe.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mivel a trailer végén a Cloverfield név van kiirva, gondolom az lesz a címe...

Szar film lesz, ha csak 1 db óriás szörny fog kavarni benne.
nothes
Na várjunk. Lemaradtam valamirõl? Cloverfield lesz a címe? Ez nem csak egy neten terjedõ kitalált cím?

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

akyyy
de csak elméletileg, ez nem biztos:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

REALista
<#eljen><#eljen><#eljen>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

akyyy
hétfõn lesz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

REALista
Még mindíg nincs jobb minõségû trailer?

AntiHero
nagyon nagy lesz!!!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nem sokat láttam, de quuurva nagy film lesz ez emberek!!!

Victor1103
Hali!
Melyik oldalon lesz majd megnézhetõ?Ha valaki megtalálja belinkeli majd?Köszi

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

AntiHero
várjuk-várjuk

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

REALista
Na holnap jön az új trailer!<#ravasz1>

Akkor helyesbítek. A 01-18-08.blog.hu szerint 100%, hogy fake.

és miért lenne 100%?
Ez 100% hogy fake. Hasonlóan ehez a plakáthoz.

akyyy
fake vagy nam fake, több köze van a filmhez, mint ennek: #43<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LasDen
Õõõ....ez a kép fake...

Szerintem tök klafa!! De még tök messze van a premier!:(

Az a jó hogy ebbõl sem látni ki semmit. :) I gazi Abrams...
ááá, már alig várom :D
akyyy

Twetr0x

:DDD

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

shaba23
és?
A Lovecraft által kreált mítosz, amely leginkább fémjelzi az író nevét, legtöbb novellájában felbukkan. Mûveinek túlnyomó része arra épül, hogy a Földet õsi istenek, a Nagy Öregek uralták eonokkal az ember elõtt. Ezek a szörnyistenségek kénytelenek voltak elhagyni a bolygót, csupán egy-két társukat hagyva hátra. Ilyen például Cthulhu, aki az óceánok mélyén alussza végtelen álmát. A mítosz szerint ezek az istenségek vissza akarnak térni és csak a megfelelõ pillanatra várnak. Ehhez vagy a csillagok megfelelõ együttállása vagy egy dimenziókapu szükséges. A novellák fõhõsei sokszor ezekkel a helyzetekkel szembesülnek. Vagy õk akadályozzák meg ennek bekövetkeztét vagy tudatlanul majdnem õk idéznek elõ katasztrófát. A Nagy Öregek visszatérése a világ és az emberiség egyöntetû pusztulásához vezetne, csupán káoszt hagyva maga után. Köztük meg kell említeni néhány fontosabbat: Cthulhu, Azathoth, Yog-Sothoth, Nyarlathotep és Shub-Niggurath. Az õsi istenek kultusza nyomokban megtalálható a világban. Utalhatnak rájuk tárgyak, helyek illetve tisztelhetik õket emberek, emberszerû lények. Ilyen Innsmouth népe az Árnyék Innsmouth fölött címû novellában.

Mit tettél? Most aki megnézi az megõrül/meghal! Kiirtottad a SG-t!

Áarrghhh.....
Várhatóan így fog kinézni a szörny. Cthulhu

Na de mi volt a trasilerben az a nagy robbanás? Talán a lény egy rakisvetõt is magával hozott?
Jó gyorsan ment... áhhh, hülyeség lesz ez az egész.

LasDen
elég nehéz nem észrevenni.... :D

shaba23
a képen látszik, hogy a szobortól a partig van vmi "nyomdokvíz". gondolom nem a fej úszott arra

Twetr0x
Most az ötödikkel szarakodok, harmadik az egy klasszikus játék, Úgy kell átugrálni a pöttyöket, hogy csak egy maradjon, negyedik az könnyû, csak sokat kell vele szarakodni: Van három zöld, és egy kék pont. Mind a négyet egyszerre mozgathatod a nyilakkal. A Lényeg az, hogy a 3 zöld egyszerre benne legyen a 3 feketében. Ha a kék elakad, akkor nem tudod tovább mozgatni a zöldeket sem. Ez fordítva nem igaz!

Örülök, ha segíthettem. Ha valaki megfejtette az ötödiket, az írjon! Itt van az üzenet, amit az oldal küldött:

The fifth lock will be the toughest. Seek help again from the stars to reveal your key and the message that you must decode. The two working together will open the way.

Twetr0x
Sikerült megcsinálni a másodikat.

A Jelek kiadják az angol ABC-t. A függõleges tárcsákon ki kell rakni a H A betût, a vízszintes tárcsán ki kell keresni az A S betûpárt.

Ha küldesz egy emailt a kék csillaggal, akkor ad egy tippet a feladatokra.

Twetr0x
Az egy dolog. De a trailer alapján ez sem lesz egy rossz film.

Most látom, hogy az utolsó alatt meg egy Z betû jelenik meg... De a többinél semmi...

A jobboldali csillagnál amikor megjelennek a jelek nektek is megjelenik egy A betû az elsõ alatt? Mert most nem tudom, hogy valahogy azt elõcsaltam, vagy eddig is ott volt?

A Blair Witch fényévekkel eredetibb(bár sok embernek nem tetszett) volt mint ez a szörnyes baromság!

Twetr0x
Pedig stílusában hasonlít a trailerre.

Amúgy: A Trailer engem a Blairwitch Project(gyk: Idegelés)-re emlékeztet.

Seth
én azt olvastam hogy Abrams tagadja hogy bármi összefüggés lenne új filmje és az ethanhaaswasright oldal között, mi az igazság?

PSN ID.: Beegabor

Twetr0x
Még nem sikerült megcsinálnom, de észrevettem, hogyha rákattintasz a kék csillagra bal oldalt, akkor küldhetsz egy üzenetet a [email protected] címre, "I'm one of you... help me!" tárggyal. Ha a fölötte lévõ csillagra kattintasz, akkor lejátssza újra a videót, ha pedig a jobb oldalira, akkor jelek jelennek meg egy bizonyos sorrendben.
Lehet, hogy a videóban van valami, nem nagyon figyeltem arra, hogy mit mond.

Megnéztem a trailert, olvastam itt a cikket régebben. Jó lesz, várom!

Zomil
a 2. rejtvényt hogy kell megfejteni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Végre fent van a neten kiváló minõségben a trailer!
Nagyon hangulatos film lesz ez! WÁÁÁ akarooom!
Quicktime trailer

Ethanhaaswasright.com
valaki mneg tudja fejteni a második körnél, hogy mit kell csinálni a jeleekkel? Akárhoyg pörgetem csavarom, semmi.