272
Szupertitkos Szörnyfilm
-
#112 Érdekes én nem emlékszek ilyenre. -
Akos0423 #111 jah az. -
Akos0423 #110 Nem az egész az ! A fULL HD trailerben látszik ,hogy vannak szép ,nem kézikamerás képek. -
ldavid #109 ez teljesen biztos? -
Akos0423 #108 Ja meg megint én :D. MOst néztem lejebb a képeket és agyrém, hogy azt hiszik, hogy az 1 fej. Ha jól megnézték volna a trailert (de a képen is látszik),akkor észrevették volna ,hogy az a leomló ház darabja és még a törmelék,por keverék is látszik, amit zuhanás közben húz. De kapaszkodónak nem volt rossz próbálkozás. :D:D:D:D -
#107 Sztem meg pont az a zsír hogy kézi kamerás. -
#106 nem 70% hanem az egész kézikamerás... -
Akos0423 #105 Ja meg a neten azt olvastam (angol oldalakon) ,hogy lesznek nagy szörnyek(ház méretűek) ,meg kis emberszerű izék is. Meg ,hogy a tengerből jönnek elő. Ezért is olyan Godzillás. -
Akos0423 #104 Remélem hogy nem a 70% lesz ilyen kézikamerás felvétel, mert akkor sokkot kapok. SZtem jó film lesz,habár kicsit olyan Godzilla beütése van, keverve az Idegleléssel. De ez már csak a moziban fog kiderülni :D. -
#103 addigra már dvd-n is ki fog jönni. minek nézzem meg igy FELIRATOSAN moziba, ha nem is pont akor de hozzá képest hamar kijön az usai dvd ami ugyanugy lesz hozá magyar felirat. pfff... szemetek:( -
#102 mintha addig nem néznéd meg.....amúgy meg ellehet kerülni..... -
#101 Az tökjó! Addigra legalább kiderül, mi a szörny a filmben, és nem ér minket meglepetés a moziba legalább.
-
kovi04 #100 Az imdb.com szerint Magyarországon 2008. február 21-én mutatják be a filmet. no comment... -
#99 #51 -
ldavid #98 a másodikon csak a még mindig hulló töredék érdekes, de az tényleg - a többi faszság..
egyébként a #46 és #52 kép az fake -
#97 "Akkor ez a háta, illetve hátsója lehet"
Mármint a kivágott rész... -
#96 Szerintem nem fej, mert a trailerben látszik ahogy bemegy a jobb oldali felhőkarcoló mögé, és látszik a "lábmozgás" is (ha az tényleg a lába, akkor itt a képen a lámpa magasságában lévő testrész az).
Akkor ez a háta, illetve hátsója lehet :) -
#95 1. kép, hát ha ez egy fej, akkor nem semmi magas lesz a monszta, a #46-on lévő kép pont jó akkor ^^ -
#94 2. kép agymenés, WTF?A CLOUD?? LOL -
-
#92 "A Slusho.jp-n levő infók szerint ez a szörny is japánból jött, a tenger legmélyéből, a petéit, vagy miket pedig az okos japók üdítőként piacra dobták, a szlogenje pedig, hogy "6-nál többet nem ihatsz!" vagyis, hogyha esetleg hét palackot iszik meg egy ember egy nap, az átváltozik, mert túl nagy lesz a szervezetében a parazita lények aránya... Persze ez csak egy teória, de mivel úgy néz ki lesz benne átváltozás, meg a filmben egy emberke slusho!-s pólóban van, úgy gondolom ezek a dolgok összefüggenek."
Ez mondjuk elég marhaság lenne sztem. -
#91 Nem szar. Aki ismeri Lovecraftot annak igen is jó film. Csak sajnálni tudlak. -
#90 Ez mekkora szar! Zéró hangulat. Ez az egész eleve szart sem ér, ha nem a 20-as években történik. Csak a 20-as éveknek van meg e za hangulata. -
#89 hát az utána következő hangeffektből ítélve szétpukkad ^^ -
Tripod #88 Ha jobban megnézitek, az a nő, akit vonszolnak a sárga ponyva mögött azok a védőruhások, mintha felfúvódna vagy átalakulna valamivé. -
kovi04 #87 Új hivatalos oldala van a filmnek. www.cloverfieldmovie.com -
#86 tudom én, de mellékesen még vmi vírus is terjed, ezt mondtam -
#85 Amikor a katonák az utcán lőnek, mint a ku*va élet, akkor valami óriási "valami" besétál a felhőkarcolók mögé. Az apple oldalán található HD trailerben ez 1:29-kor van kb.
Itt egy nagyfelbontású kép:
-
Prof William #84 Vírusra nem szokás géppuskával + tankal lőni. + valami csinálta azt a robbanást és dobálta a szoborfejet. -
#83 azt én is néztem :P -
#82 NAh van má HD trailer is........apple oldalán.... :D
Az előzőn is észrevettem, de akkor nem voltam benne biztos, de a HD után már.....szóval van egy jelenet mikor látszana az egyik katona arca, de kivan takarva....de vaj mért? :D -
#81 De itt vmi vírusról is beszélnek, egyik csaj pl orrba szájba vérzik, még a szeméből is, a fene se tudja mi lesz itt -
ldavid #80 valószínű hogy szörny lesz, mert az első trailerben az utcán mondta egy fószer mikor menekültek, hogy "óriási és élő", vagy valami ilyesmit
amúgy valószínűleg az tényleg védőruha -
kovi04 #79 Olyan volt mindha elrabolnák azt az embert. Engem ez az előzetes avlamiért nagyon emlékesztetett a Világ harca előzeteséhez. Ott sem lehetett látni az indenek tribotjait. Azért remélem ez a film nem egy ufós-inváziós-menekülős film lesz, hanem szörnyfilm. -
#78 a sárga ponyva mögött??
Azok sztem azok......ahogy néztem védőruhába voltak..... -
kovi04 #77 Nekem nem úgy tünt. Az előzetestől több kérdést kaptunk mint választ. De így izgalmasabb lesz a film. Én már több videót nem nézek meg a filmről nehogy nagyobb spoilerbe ütközzek. -
ldavid #76 király!
01:06 és 01:08 között azok az árnyékok emberek? -
#75 fasza lesz.....
sztem meg jó, hogyha szörny lesz nem egy mostanában trendi dolog, hogy vírus pusztít osztán meghalunk......
jó lesz ez..... :D -
#74 áhhhh kellll:DDD -
KnightRider #73 Jó minőségű trailer