J.J. Abrams - Cloverfield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
DFTBA ಠ_ಠ
Vivimos por ti, vence por nosotros.
egyedi szörny: godzilla
lol
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de azt még mindig nem értem, hogy azok a kicsi állatkák mik voltak...
csak az nézze meg aki látta a filmet 😄D
angol tudás nem árt 😊
a zene dalszövege: link
"Karina's at the cinema,
Paul is always looking for love,
Nobody notices 'til someone explodes" 😮
sztem nagyon jó ez a film, fõleg a kézikamerás hatás miatt.. és végre 1 film, ahol a magyar szinkron is nagyon jó 😮
és most már én is várom a folytatást, mert érdekel hogy mi lett a kis "csapattal"...
Az csak kinyírta azt a nagy szürke izét, meg a sok kis harapdálót..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezt honnan tudod?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azt lehet tudni, hogy mi a fasz volt az az óriás lény és honnan jött???
szétesik,pedig a dvd-re került angol/magyar 5.1 eltörpül a bluray-rõl kódolt 1,5mbit-es DTS mellett....egyértelmûen teszthang.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És a strori végül is lehetett volna akár mi is nem kellet volna feltétlenül egy ilyen szörnyes témába elmenni.Vagy csak egy kicsit hihetöbb formában aprobb,de több szörny miatt is le lehetett volna rombolni az egész várost.Hiszen nagyobb az esélye egy olyan faj felbukkanása a tenger mélységéröl ami kicsi de sok van belöle mint egy óriásinak.
Btw teteszett a film, moziban néztem meg anno szóval most csak hasogatom a szõrszálat😊, de azért ez elég nagy baki. Még 'godzzsillanak' is jól befigyelt az a pár rakéta a vadászgépekbõl, ennek meg jöhetett bármi.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
`It's Still Alive`= Még mindig él,
persze utána biztos meghal.... vagy mégse?