272
Szupertitkos Szörnyfilm
-
#232 ja én is láttam már szedem is -
ricsa008 #231 neten már fenn van szinkronnal! -
CitizenX #230 Nem forgatják, TÖRTÉNIK. :D -
#229 Ki mondta, hogy már forgatják? -
#228 abrams most el van foglalva a star trekkel, illetve egyéb filmjeivel, nem hiszem hogy már forgatnák a második részét:D -
#227 mé? -
#226 sztem 90% FÉK -
#225 Cloverfield 2 életjelek? -
#224 Nem feltétlenül halnak meg. A credits végén hallani, hogy Rob beszél
`It's Still Alive`= Még mindig él,
persze utána biztos meghal.... vagy mégse? -
#223 nem, átalakulnak léggyé. -
#222 halljátok most a fil végén meghal Rob meg az a csaj amikor berobban az alagút?? -
Tripod #221 Nem szar feliratosan nézni, hanem szar felirattal szar nézni -
#220 akkora fordítási hibák voltak az egész filmbe, hogy fúj! ezért is szar feliratosan nézni -
geri486 #219 Hali!
Azt hiszem, (lehet rosszul) hogy felfedeztem 1 logikai bakit.
A film ugye úgy kezdődik, hogy megtalálnak 1 SD kártyát, amin a kamera anyaga van, és a katonai adatbázison keresztül látjuk, de a filmben mindvégig kazettaként emlegetik a kamera adathordozóját a szereplői... -
Tripod #218 Egyébként lehet, hogy az első alternatív befejezésben is (aminek a végén más a videó) van valami apró jel (gondolok itt olyanra, mint a sima mozis befejezésben a vízbe eső "valami"), csak még nem vette észre senki.
Mindenesetre youtube-ról leszedette a két videót a Paramount. -
#217 tényleg jó hogy nem egy ilyen dinó baromság volt megint,hanem egy olyan hogy a hideg kirázza aki meglátja,mintha valóban a pokolbol jöttek volna fel... -
Tripod #216 Hát szerintem olyan filmet nem tud mondani, esetleg a szörny hangja hasonlíthat Godzilláéra.
A szörny kinézete viszont nagyon egyedi csakúgy, mint maga a film. Egyik filmben sem láttam még ehhez hasonló undorító dögöt. Talán a szomszéd öregasszony. Na jó, az azért durvább -
#215 folytatás.... -
#214 akkor sorold fel a filmeket pls,amiböl kliséztek... -
#213 Te nem vagy eredeti -
#212 -
Tripod #211 Hát bazmeg szerintem pedig úgy eredeti a film ahogy kell! -
#210 Jól megaszontad bazmeg. -
dzsagon #209 Ebbe a filmbe bazmeg semmi eredeti nem volt. -
#208 Szerintem ezeknek az alternativ endingeknek -ennek a film esetében- nem sok értelme van. Na jó annyi, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az eredeti szerent meghalnak, az alternatív szerint nem (?!)
A film vége úgy ahogy volt teljesen rendben volt. Az összhatás 100%-os.
"Ez egy gyönyörű nap volt" -
#207 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A másodikban egy pillanatra látszik valaki amint megtalálja a kamerát -> túlélés.. -
#206 más a végén a magánvideó de ennek mi értelme van? -
#205 [URL=http://youtube.com/watch?v=7qCfPkhnHmU&feature=related]Alternative #1[/URL]
[URL=http://youtube.com/watch?v=JrF1QIXwg64&feature=related]Alternative #2[/URL]
Nem sok különbség van...sőt, szinte 0..... -
#204 Szerintem az oylan lehet mint a Világok harcában a villámcsapás. Kapszulákban érkeznek :) (mármint amikor a vízbe zuhan valami)
Amúgy nem értem azt a dolgot a stáblista végén. Ki mondja és mikor? Ha a stáblista előtt lenne akkor tán oké, mert addig tart a "szalag" amit megtaláltak, amin - remélhetőleg - nincs rajta a stáblista :) De a hang szerint rajta van, hiszen utána van csak :) -
"Help Us"
Vissza felé:
"It's still alive" -
asd16 #202 azt tudom!
neten láttam is a videot ahol visszafele játszák le, de nem értem hogy mit mondanak benne!
aki tudja irja már le -
#201 azt fel kell venni, és visszafele kell lejátszani -
asd16 #200 Tegnap sikerült megnéznem a filmet!
nagy elvárásokkal ültem le nézni és nem csalódtam benne!!!
nekem nagyon tetszett a kézikamerás felvétel+ hogy végre nem happy end lett a vége mint mindig a filmekben.
folytatást már nagyon várom, remélem előzmény film lesz!
Csak még arra nem jöttem rá hogy mi történt azzal a csajjal akinek vérzett a szeme a metro alagut után és a sátorban "felrobbant"?
A film végén amikor a vizbe zuhan vmi az a szörny???
Mi az a hang a film legeslegvégén???? -
#199 tegnap megnéztem én is de jó hogy nem lett egy godzilla 2 hollywoodi mézesmázzal...
de egy etalon lett az tuti! -
#198 köszi -
van biza :) -
#196 Izé felirat van e? -
#195 jupíí erre vártam. -
#194 -
#193 Cloverfield.DVDRip.XviD-DiAMOND