11074
-
#173 Igaz...egyébként GoW-ban elég végignézni a főbb karakterek geometriai modellezésén...túlságosan tagbaszakadtak, irreálisan robosztus felépítésűek a figurák...(nem a strandedekre gondolok nyilván).
Egyébként most néztem/hallgattam meg pár gameplay videót, a hangok iszonyat jók lettek szerintem...nem tudok más RPG-ről, amelyben ennyire jók lennének a hangok...
FPS-eknél pedig még mindig a GRAW 2 viszi a prímet e téren... -
csgj #172 Sztem eleve a Mass Effect-et realisztikusabban akarták megvalósítani. Ha a GoW-ban csak az effekteket nézed, abból is látni, hogy mennyire elrugaszkodik a valóságtól (ettől függetlenül szép). A Lost Planet meg kissé japános (manga) beütésű arc-téren, azért nem full realisztikus. -
#171 Mindkettőt láttam teljesen fullon, GoW az arcmikika ábrázolásában eléggé elmarad a Mass Effect-től..
Lost Planet jól néz ki, de ott sem a karakterábrázolás az, ami igazán üt szerintem... -
#170 Gears of War, vagy a lost planet megfelelő vason jobb..
Amúgy amit igazán várok, az a Ded Rájzin :) -
#169 elsősorban nagyfelbontású textúrák,hiszen a box fél gigájánál jóval többel rendelkeznek a pc-k.igaz,nemrég talán pont itt kérdezte valaki,hogy boxon miért elég az az 512 mega.ez az igazi válasz -
#168 Jaja :) Amit a 2K lusta volt megcsinálni, azt ők elvégezték helyettük.
Mondjuk azért ebben a játékban lesznek részletesebben ábrázolt nagy kiterjedésű külső területek, ez pedig nem igazán szokott alacsony gépigényt jelenteni (UT3 nagyobb mapjai nem annyira részletesek)...de reméljük a legjobbakat. -
csgj #167 Hát jah, eszméletlen szépre sikeredett. És a legjobb az egészben, hogy a fejlesztők szerint gyengébb gépeken is jól fog menni :) Ez pedig azért is tűnik még igaznak, mert a Demiurge studio (akik segítenek a PC-s változat munkálataiban) a Bioshock-on is dolgozott. Az pedig az UE3-al tök alacsony gépigényt állított fel. -
#166 Pontosabban az Aurorával összegyúrt módosított Unreal Engine dübörög alatta.
Marha jól néz ki...pont azon nevetgélek, hogy a "PC-s verzió feljavított grafikával fog a boltokba kerülni" (Gamestar)...ezen mit kell feljavítani? Én eddig szinte csak Boxos képeket láttam a játékról, és PC-n sem sok olyan cím van, amely ugyanezt a minőséget hozná... -
#165 Szerintem elég jól optimalizált, a Jeruzsálam bug meg elvileg amiatt van, mert ez nem teljes verzió, mellesleg demónak pont jó volt! -
#164 hát akkor lehet majd megsasolom -
csgj #163 Lehet, hogy neked tetszeni fog... Próbáld ki, ha gondolod. De a crashelős bug miatt lehet, hogy várnod kéne egy normális verzióra. Vagy patch-re. Senki sem tudja, hogy mi a fene baja van. -
#162 pffffffu akkor kise próbálom -
csgj #161 Az a játék egy optimalizálatlan, konzolos bughalom, kis idő után unalmassá váló küldetésekkel. De nem igazán emiatt töröltem... Van egy olyan problémája, hogy Jeruzsálemben mindenkinél kilép a vindózba :P -
#160 Fallout 3 mellett ezt az RPG-t várom a legjobban...
Amit eddig láttam az bejött, remélem nagyon raj lesz a PC-s port...bár ettől nem kell félnem szerintem, BioWare nem okozott még csalódást (nekem) PC-n... -
#159 mert mit csalódtál a A Creed-ben? -
#158 Én meg pozitívan csalódtam benne, pontosabban szólva fogalmam se volt, miféle játék, és bejött. :) -
csgj #157 PC-s videók.
Most, hogy az Assassin's Creed-el gondjaim voltak, és töröltem, egyre jobban várom a Mass Effect-et. Gondolom abban talán nem kell csalódnom :P Nem, nem, ME-ben nem hiszem... :D -
csgj #156 Sztem nem csak a párbeszédeknél néz ki úgy a grafikája... -
#155 Ja, de mintha olyankor valami eszement felbontású textúrákra és modellekre állna át. -
#154 magyarul a játékban!? :)
minden real-time,nincs renderelve semmi.vagy tévednék? :O -
#153 biztos, ami biztos ;) -
csgj #152 Volt már, de meg kell nézni mégegyszer :D -
#151 videó, ha volt már, sry -
#150 Eszméletlen durva a karakterek kidolgozottsága az átvezetőkben/dialógusoknál. -
#149 akko ez most oan hogy össze-vissza lehet járkálni?? -
csgj #148 Pontosabban AC és Vegas 2 időrendben felcserélve... most néztem, hogy az AC a wikipedia szerint április 8-án jön ki. -
csgj #147 Hát, én most a Lost játékot várom, de félek tőle, hogy esetleg gagyi lesz :S Aztán Assassin's Creed és Vegas 2. Májusban meg végre jöhet a Mass Effect. Kár, hogy az Alone in the dark 5 is akkor jön ki, mert arra így nem biztos, hogy lesz időm :D -
adammmmmmm #146 Én el leszek májusig. Remélem nem fog késni. Most gothic 3 aztán assassin's creed aztán gothic 3. Egyedül az április lehet a probléma (ha megunom a gothicot). -
#145 tudtommal itt is meg lehet állítani,mint minden eddigi BW játékban.számomra a lényeg,hogy NE legyen ugyan az a séma,mint eddig mindig:hirtelen belecsöppensz egy világba,jön fél óra beszélgetés,kb semmi sem derül ki,kapsz valami kis küldetést,megint fél óra beszélgetés,kiderül,hogy nem emlékszel semmire,vagy nem árulnak el valami nagy titkot,de megkapod a fő-fő-fő küldetést,és a játék vége felé jön egy csavar.persze olyan körítéssel,ami ebben a játékban található,egye fene,még egyszer "végigjárom az utat" :) -
csgj #144 Új interjú. -
Zóanagyvarázsló #143 Ez az, hogy másoknál viszont nem feltétlenül előny ez egy RPG-nél, hovatovább, kizáró ok. Én is húzom egy kicsit a számat miatta, de tudom, hogy élvezni fogom így is. -
csgj #142 Itt már elvileg valósidejű a harcrendszer, mint egy tps-ben. Ami sztem jó változtatás. -
#141 Jah, jó lenne tudni, azokhoz képest milyen, mert a mászkálós, beszélgetős részek ugyanolyanok (nagyon jónak tűnnek), a sztori + karakterek valószínűleg a szokásos BW minőség, de a harcrendszer újszerű. :S -
csgj #140 Én egy Jade empire, kotor, nwn2 jellegű játékot várok, melyben egy jó sci-fi világ van. Többet nem, és sztem ha a BioWare játékok eddig is tetszettek, akkor ezt is szeretni fogom. -
#139 Nekem nem jött be a játék, toltam, tologattam, de valahogy nem jött a feeling, egyszerűen maga a fegyverek, a real-time, hm...vagy lehet, hogy én vártam egy teljesen más jellegű játékot.
-
#138 hát most nyugdíjas van ideje végig tolni -
csgj #137 OMG, mit találtam! :D A nagymami boxon tolja a Mass effect-et. -
#136 Kizártnak tartom, hogy nem lesz magyarítás, ha a CD Projekt adja ki. -
csgj #135 Hát akkor tényleg nem, mivel tele van párbeszéddel :P -
#134 Én csak olyan szemmel nézem amilyennel tudom :D
Ha nem lesz hozzá magyarítás akkor én csak megyek azt hent mert angolul nemtudok tehát számomra nem sok értlelme lesz!