11074
-
#213 mert ez miről szól vagy mi ez a Bring Down the Sky,??, -
adammmmmmm #212 LEGYENEK. Enyit megérdemlünk mi PC-sek. -
csgj #211 Még csak arról sem hallottam/olvastam, hogy egyáltalán elkészítik-e azt is PC-re... De a legjobb az lenne, ha beépítenék a PC-s alapverzióba :D Fú, de mérgesek lennének ránk a konzolosok :P -
adammmmmmm #210 A Bring Down the Sky-ért nekünk is kell majd fizetnünk? -
csgj #209 Ez a Bring Down the Sky trailer-e, de kösz, még nem láttam :P -
#208 egy ici-pici trailer -
#207 Honnan a hír? A BioWare-től még nem láttam hivatalos nyilatkozatot ez ügyben. -
#206 Nem lesz a DLC a PC-és verzióban. Persze később még megcáfolhatnak.
Az inventory-val valójában nem volt gond, a gond az egész játékkal van. Az inventory is mint az egész játék, fusztrálóan egyszerű volt és szájbarágós...
Ja és a DLC-ét már elvileg fellőték Live!-ra... -
#205 Nincs hivatalos hír a dlc-ről. -
adammmmmmm #204 Most akkor ez a dlc benne lesz a PC-ben? Remélem igen. Mi várunk többet legyen a milyenk jobb mint a boxosoké. Egyépként a pcben mi lesz a jobb? Ha jól emlékszem valami gond volt az inventorival boxon. Azt kijavítják pc-n. Mi volt azzal a gond boxon? -
adammmmmmm #203 Akkor 9 hét.(most kereken 2 hónap) Remélem így már pontos voltam. -
csgj #202 De mondták pontosan, hogy május 6. :) A dlc amúgy a Downloadable Content, kiegészítő a boxos Mass Effect-hez, címén Bring Down the Sky. Márc. 10-én jön ki. -
#201 de azt nem mondták,hogy májusban pontosan mikor!szóval lehet,hogy máj. 30...
tényleg,mi az a dlc? -
adammmmmmm #200 Lehet hogy hülye vagyok hogy megkérdezem de mi az a dlc? -
Zóanagyvarázsló #199 Én azért túlélném :) -
#198 pluszban -
#197 Nagyon hümmögnek még a dlc-ről, nyilván sejtik, az már tényleg botrány lenne, ha még azt is beleraknák a PC verzióba, miközben a boxosoknak luszban perkálni kell érte. -
adammmmmmm #196 Tényleg hamarabb fogok játszani a mass effectel mint az assassin's creedel a végén. Már csak 8 hét májusig. Az még sok idő. -
csgj #195 Nem, már azon is túlcsúszott :P -
adammmmmmm #194 Nem április elejére? -
csgj #193 Új vidi! -
#192 A végén még hamarabb jelenik meg, mint az AC (az most már április végére csúszott). :D -
adammmmmmm #191 Nincs olyan oldal ahol ez magyarul van leírva? -
adammmmmmm #190 Én is alig várom ezt a játékot. Nekem ez a 2 hónap még sok. Ebben a játékban nem fogsz csalódni. Főleg ha megveszed. Én lemondtam az assassin creedről ez miatt a játék miatt szóval biztos nem fogok csalódni. Abban reménykedek a leginkább hogy nem fogják halasztani. Szerintem az assassins creed se lenne egy idő után unalmas ha mégtöbb időt ölnek ezekbe az új melléküldetéskbe. -
csgj #189 Még nem is nagyon lehet MIT írni... :S De azért nem olyan ritkán látogatjuk ezt a topicot (sztem). -
adammmmmmm #188 Mióta felfórósodott az assassin's creed fórum nem is néztem ezt a fórumot. Főleg hogy február 25-től nem is írtatok nagyon(március 2-ig). -
#187 Nem kell ha az illetö himnös ,pl a csikóhal is ilyen. -
#186 nem hinném.nem írják,csak azt,hogy egy kölök/család.ehhez meg jelen tudásom szerint kell mind hím,mind nőnemű egyed :D -
csgj #185 A quarian-ok csak nőneműek? Mert az asari-k igen, azt tom. Csak azért kérdezem, mert quarian-okról sem láttam olyan képet, ami hím egyedet ábrázolt volna... -
csgj #184 Nos, ha megnyugtat, én is alig bírom kivárni a megjelenést. :D 2 hónap még mindig soknak tűnik... Ha esetleg kiadnának egy demót, akkor azzal lehetne szórakozni a megjelenésig. Meg hát láthatnánk, hogy meg a gépünkön. Vá, de rohadtul várom már! Igaz, én már kb november óta ennyure várom, csak akkor még csak pletykák se nagyon voltak a pc-s verzióról. -
mcgrape #183 csak a 6600Gt-men fusson el csak enyit kérek, minimum közepes bálításokon 1024x768-ban és akko happy leszek :) Aztán majd egyszer ugy is lessz jobb gép és akkó majd minden maxon tolunk, de az UT3 motorban én is bizakodom, meg hát azért a Biower-re nem jellemző hogy egy optimalizálatlan szutykot adnának ki a kezükből, azért midig rendesek a PC-s társadalomhoz, én bizom is bennük, csak ne lenne ilyen nehéz a várakozás, nagyon sokat várok ettőla gametől, és amenyire már utánanéztem, sőt komplett végijátszásokat is néztem a neten, illetve hát videókat amiben valaki viszi asztorit, persze nem az összeset cska za elejét, hát azt kell mondanom egyenlőre rá szolgál a nevére. Szóval remélem mindenklapolni fog, már csak 2 hónap :) -
#182 Nekem csak 100 rongy a proci alaplap ram, és még bőven nem üti. Még kell egy erős VGA, és úgy lesz mondjuk 170k. ÉS akkor nincsenek még vinyók, meghatjótk satöbbi. Szal 3kilo simán. -
csgj #181 Hát jah, van rá esély... Csak ma már ritka az olyan játék, aminek elég az sm 2. Részben ezért is cseréltem kártyát még novemberben. :) Csak nekem most a procim gyenge. De ha úgy megy, mint a Crysis ment a gépemen, az is elég... Habár azért annál lehetne gyorsabb :D És sztem az is lesz. Főleg ha már így győzködnek a fejlesztők róla, hogy gyengébb gépeken is jól fog menni... (2 hónap és minden kiderül :D És remélhetőleg akkor mindenki derül majd :P) -
#180 Má' mé lenne egyértelmű?
Sem a Gears of War, sem az UT3 nem kért shader model 3-at.
Lehet ez sem fog...sőt...mint kiderült, a Bioshockot is meg lehetett volna csinálni úgy, hogy elinduljon sm2-vel. -
#179 egyértelmű, hogy követelmény... Ne reménykedj -
#178 Remélem shader model 3 nem lesz követelmény...régi X800 GTO-val játszom...és nyáron vagy ősszel veszek majd új vasat, addig még ki kell húznom a 3 gigás proci/giga ram/X800 kombóval...
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy veszek egy boxot meg egy zsír HD-ready LCD tévét...a legtöbb, engem is érdeklő játék általában megjelenik boxra is... -
#177 Tudom. -
#176 nem kell ahhoz 3-4 kiló, 150 épp elég.
Én boxon nyomom, de ha kijön pc-re azon még1x végigviszem, csak ott renegade leszek paragon helyett :))
-
#175 3-4 ?
:DDD -
#174 Én most arról beszéltem, hogy egy erős vas üti vizuálban a boxot.. Csak egy ilyen vas 3-4kilo. De üti :)