11074
-
csgj #133 Még vmi? :) Elhiheted, hogy ez egy ultraklassz BioWare-es szerepjáték lesz. De éppen ezért ne is akciójátékként nézz rá... és akkor a célkereszt nagysága sem fog zavarni. (Egyébként sztem semmi baj nincs vele video alapján) -
#132 Ami még nemtetszik az az okádék nagy célkereszt meg az a köcsög háromszög az ellenfeleken -
#131 Nekem sem éppen kedvencem a squad-based taktikai lövöldözős. -
csgj #130 Áh, micsoda egyszerű játékosok, ejnye... :P -
#129 jöjjenek utánam azt kész :), ez nagyon körülményes, ahogy néztem, Kane & Lynchben jobban meg van oldva egy picit, bár az egyszerübb -
#128 Hát én biztos nem fogom irányítani az embereket :D Megyek oszt rambo! -
#127 a Kane & Lynch után annyira nem is néz ki durván, csak jól
Tök jó hogy ilyen arc megjelenítésére már egy 25ezres kártya is elég -
csgj #126 Amúgy ebben a videóban is látszik, hogy mennyire jó a harc része is a játéknak. Szerepjáték, mégis a videót nézve akár taktikai tps-nek is nevezhetnénk :D Tereptárgyak mögé bújás, parancskiosztások, naon üt. A grafika meg elképesztő, de az már boxon is az volt. Itt lehetne már az a május 6! :P -
#125 Nem rossz! -
csgj #124 Videóinterjú. Nagggyon klassz. Már látni mozgás közben a PC-s verziót. Végre kurzort is láthatunk egy Mass Effect videóban!!! :D :P És itt is mondják, hogy gyengébb gépeken is jól fog menni. Egyre jobban várom ezt a gamet... -
#123 egyik legjobb engine -
#122 UE3? ezt nem is tudtam, akkor nem aggódok, eddig minden UE3 game nagyon jól futott :] -
csgj #121 Ja, hát én is így gondoltam, de azért sztem jó ha van egy kis megerősítés :D -
#120 Miért ne menne, alapvetően a kiválóan skálázható UE3 dübörög alatta. :) -
csgj #119 Gamespot ismertető. Azt is írják, hogy középkategóriás gépeken is jól fog menni. :) -
#118 plusz vegyük ide,hogy boxos játék,tehát a program alapjaihoz szinte nem is kellett hozzányúlni,hiszen a box és a pc programozása megegyezik (nagyon leegyszerűsítve a dolgot) -
#117 November óra ügyködnek rajta, szóval fél év PC-s fejlesztés lesz benne, ennél több nem is kellhet egy jó konzolporthoz. -
Zóanagyvarázsló #116 Nem meglepő az ilyesmi a Jade Empire SE esetében is besegített más csapat, a rabszolgamunkát szeretik másra bízni. Például a StarCraft: Brood War sem tiszta Blizzard fejlesztés. -
csgj #115 "A massachusetts-i bázisú Demiurge Studios hivatalos oldalán jelentette be, hogy a BioWare-rel kötött megállapodás értelmében a pár napja bejelentett Mass Effect PC-s porton közösen fognak ügyködni. A gárda a játékmenet finomhangolásáért és tökélyre fejlesztésért felel majd, így a BioWare munkatársainak bőven marad majd ideje a felpumpolt grafikai megvalósításokra, az új inventory kialakítására, illetve a minigamek elkészítésére."
Ahha... értem már. Ezért megy olyan gyorsan a PC-s verzió elkészítése. Nem is csoda, hogy már májusban itt lesz :D De sztem halasztani se fogják. Amúgy néztem a Demiurge hivatalos oldalán, hogy pl a Bioshock-on is dolgoztak...
-
csgj #114 Na most ezen néztem nagyokat! Ugyanis a wiki szerint ez a Demiurge Studios fejleszti a PC-s változatot :O Még soha életemben nem hallottam róla! -
#113 Mondjuk a 2 játék megjelenése között van vagy 2 hónap, szóval nem éppen egymással birkóznak a bevételi listán. -
adammmmmmm #112 Akkor ez a játék nekem való. A kotort imádtam főleg az egyet. A kettővel volt bajom de még így is tetszett. Már küldtem egy emailt hogy nem kell már az assassins's creed(remlem megkapták mert válasz az nem volt). Alig várom hogy megjelenjen. Sajna még messze van és késhet is. -
Hoz_Hun #111 Koppintsátok nyugodtan. A Boxos topikba én csináltam anno a bannert. :)
Igazság szerint valami olyan új bannerban gondolkodtam egy ideig ahol Shepardra ráhekkelek egy sisakot, mert úgy is mindenkinél máshogy néz majd ki.
u.i.: hülye vagyok nem ötödjére játszom, hanem már annál többször. Csak az első karakteremmel végigvittam 4x és van 3 másik karakterem. Ha vége a játéknam nem lehet ugyan folytatni de ÚJRAKEZDENI vele igen. Azaz szintet felszerelést képeségeit pénzét, mindent megtart. ELsőre nem is enged 50 szint fölé (bár el lehet érni). Egyszer végigjátszva unlockolja a lvl60-at. Így új felsezreléseket szerezhetsz ami csak 50 fölött van. A szintedhez igazítja az ellenfeleket, úgy hogy 60 durván lehet nyomulni. -
Hoz_Hun #110 Ha lemagyarítják, megveszem PC-re is (igen a Xbox360-on nem volt magyarítás).
Amúgy igen. kb 20-40 óra között van a játékideje, függ attól ki mennyire rohan illetve ki mennyi időt szán a mellék küldetésekre. Én most játszom ötödjére és még nem untam meg. PCs limitált kiadásról, még nincs fáma, anno Xboxon360-on nagyon furán ment. Azt írták csak előrendelésben (én is így tettem szert rá), de később írták páran és én is láttam neten, hogy még utánna is meg lehetett venni. Amúgy egy vicc, mert én a Limitált Editionomat Angliából rendeltem és postaköltséggel együtt ugyan annyi volt mint itt a sima.
A legjobb játék amivel valaha találkoztam. Főleg azoknak ajánlom akik szertték a KotOR-t meg a Jade Empire-ét. -
#109 Várjál még vele azért... Az UT3-ban benne volt minden nyelven a cucc, csak az ini-ben kellett molyolni, hátha itt is ez lesz. :) -
Kindred Blades #108 Hát, ez esetben nincs más, megrendelem külföldről.
Köszönöm a válaszokat. -
Zóanagyvarázsló #107 Azért tud majd olcsóbb lenni a játék, mert nem tud angolul. Persze én is azt szeretem, ha van választási lehetőség, de ez már üzletpolitka kérdése. -
#106 Jó lett a logó, csak nincs "széle". Én is csináltam egyet időközben, akit érdekel, itt található. :) -
#105 kisebb szöveg,és akkor arrébb lehetne rakni a csávót,mert így nagyon furcsán néz ki.persze nekem ez is tökéletesen megfelel! -
csgj #104 Áh, sárgával sztem rosszabb... Írok modi topicba, hogy tegyék be. A konzolos topicban mondjuk sztem jobb a banner, de ne akarjunk már koppintani! :D -
#103 hát, a mostaninál mindenképpen jobb :)
esetleg meg kéne nézni milyen a sárgás betűkkel.ami a dvd borítóján is van.lehet rosszabb lenne... -
csgj #102 Srácok, sztetek ez jó lesz bannernak?
-
#101 nem a magyar nyelvűt kell megvenni!
az meg,hogy nem lehet választani,hát,elég gáz :S -
#100 A legtöbb CD Projekt játékban nemcsak választani nem lehet az eredeti és a magyar között, de még csak nincsenek is meg a szükséges fájlok, hogy az ember behackelje magának. -
Kindred Blades #99 Errm, azt, hogy a honosítás _opcionális lesz-e_, azt ki lehet valahogy sakkozni? (Úgy értem, majd, amikor megjelenik.) Mert én mindenképp eredeti nyelven szeretném beszerezni, arról viszont gőzöm nincs, hogy egyáltalán fel van-e tűntetve valahol (neten, dobozon, Révaiban), hogy eredeti nyelv is választható-e.
Ezt most jól megaszondtam, de értitek, na.
Ja, és nem tudom szóba került-e már, többen aggódtak, hogy esetleg vista-only terméket csinálnak a dx9 alapú játékból, de a hivatalos fórumon megerősítették, hogy nem, marad szép xp-kompatibilisnek. (Bár lehet, hogy lesz néhány választható dx10 feature) -
Zóanagyvarázsló #98 OFF:
Valahogy én is így vagyok vele (mondjuk a filmet még csak nem is láttam, de már régóta tervben van), illetve nekem a műfaj még beleférne, ellenben én próbáltam a demót, az alapján lett volna még rajta finomítanivaló.
Az Overlordon én jelenleg is gondolkozom, remélem kitart egy darabig az akció. -
#97 Sajna az a film már megvan, viszont most farsangi akció keretén belül 4.000-ért hazavihető az egyébként 10 ropis játék. :) /Kár, hogy nem az én műfajom, de azért az Overlordra gyorsan lecsaptam./ -
Zóanagyvarázsló #96 Én sem örülnék annak, ha nem opcionális a honosítás, és ez borítékolható is jelen esetben. Ettől függetlenül a CD Projekt egy oylan cég, melynél szívesen hagyom ott a pénzem, maximálisan korrektek.
Éppen most dicsértem egy másik topikban is őket, többek között egy másik kiadványuk kapcsán is megemlítve őket:
"A magyar forgalmazó korábbi terveivel ellentétben a játék angol nyelven látott napvilágot, a tervezettnél kicsit magasabb áron, viszont ezeket ellensúlyozandó, a forgalmazó ajándék DVD filmet ad hozzá:"
Forrás: CD Galaxis (Egyébként a Heat c. filmről van szó.) -
#95 Egyébként örülök neki, mert a CD Projekt magyar változatai korrekt áron korrekt csomagolásban érkeznek! -
#94 Ez eléggé elképesztő!
A boxos változatban ezek szerint nem volt magyar felirat. Jó lenne, ha itt is választható lenne, mert nem nagyon szeretem, ha a beszélt és írott nyelv eltér egymástól.