11074
-
#373 Ha megfigyelted a pécés gémek árai zuhannak, az ujaké is és a forgalomban levőké is.. ennek egy oka van az hogy vegyék a felhasználók és ne warezolják el, kiváncsi leszek ez mennyire lesz népszerű, 8 ezer forintért a hülyének is megéri, vagyis egy gémernek... -
#372 Ááá, pedig pont ma néztem, és mégis átsiklottam felette. :) EA játék lévén érthetetlenül állok az ár előtt (biztos voltam benne, hogy 12e lesz), persze nem mondhatnám, hogy nem tetszik! A CDG szerintem is megbízható, egyébként valójában nem rendelted elő, hanem csak megjelenéskor küldenek egy e-mailt, hogy megjött, és akkor kell ténylegesen megrendelned. Én egyelőre még megvárom, lesz-e CE belőle. -
csgj #371 Én már elő is rendeltem. A CD Galaxis sztem elég megbízható, habár erről is csak rokonoktól tudok... Az 100%, hogy nem egy kaposvári boltban fogom megvenni, ahol ki tudja mikor kapnak egy-két példányt :P -
csgj #370 ELŐRENDELÉS! Nem dolgozom a cd galaxisnál, úgyhogy ez nem olyan reklám :P Na mindegy, lényeg, hogy elő lehet rendelni a PC-s Mass Effect-et. ÉÉÉS várhatóan csak 7990 Ft lesz :) Természetesen magyar felirattal.
-
#369 Mi pl.? :) Olvass vissza, szerintem berakták a linket anno. -
#368 Pl? -
#367 HD videókban (ami még mindig rosszabb, mint a valóság) látható a különbség állítólag (én nem néztem meg, mert spoileres jelenet volt). -
#366 Majd free lesz ott is, nem hajt a tatár, de most ebben a formában ahogy benyögték idegesít:), de a játékot 1szer már kitoltam, majd nyáron nekiállok még1szer más felállásban módban, hogy hogyan alakul a történet és a végeredmény:) -
csgj #365 Fú, ez jó hír! A konzolosok most biztos morognak... :P -
#364 Milyen nagyobb texturákat raktak bele?:) ezzel lehet etetni a népet, piárnak jó, de ebből semmi nem lesz mert felesleges és észre se vennéd... inkább anank örüljetek hogy megjelenik és rendeljétek elő most mert az 10/10es gamma -
#363 Nekem is... -
#362 Ingyen letölthető lesz PC-re a Bring down the Sky a megjelenés napján! :)
http://www.videogamer.com/news/18-04-2008-8073.html
Esküszöm, küldök egy doboz csokitortát a BioWare-nek! -
yaqwsxcde #361 nincs kedvem vitatkozni egy fórumban, és most élvezd hogy mennyire király vagy!
lol: "Személy szerint nem érzem hiánypótlónak, az ingyenes tárhelyek pedig mindig risztottak, de majd idővel elválik, hogy mekkora rá az igény. Azt hiszem foglalkoztunk vele eleget ebben a topikban, ennyi talán még belefért." - valahogy k.ra nem érdekel a kis személyes véleményed, és szerintem mást sem, és engem is RIASZT a hozzáállásod, Riaszt az ingyenes tárhely? Hát kész röhej. Bocs, megpróbálok fizetősre menni, úgy rendben leszünk?
ui.: "Mert a fórumban mindenki, mindent jobban tud!" -
Zóanagyvarázsló #360 OFF:
7. Reklámról pedig annyit, hogy 0 Ft-os bevételből még egy gömbrágóra sem telik. (egy fizetős szerverre meg pláne nem)
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy engedély nélkül nem illik egy az SG-hez nem tartozó linkkel, kérés nélkül teleszemetelni az új játékok topikjait. Nem tudom, hogy történt e ilyen, pár topikban megemlítnei nyilván ártalmatlan dolog, de nem kellene túl rámenősnek lenni.
8. Ja, és az SG a reklámból él, ha jól tudom.
Rátapintottál lényegre, a fizetett hirdetések valóban fontosak az SG költségvetését tekintve. Éppen ezért párhuzamról nem is beszélhetünk, akármennyire is közhelyszerű félreértésről van szó.
9. És a legfontosabb: az oldal, nektek, játékosoknak készült! (+meg akit érdekel)
Személy szerint nem érzem hiánypótlónak, az ingyenes tárhelyek pedig mindig risztottak, de majd idővel elválik, hogy mekkora rá az igény. Azt hiszem foglalkoztunk vele eleget ebben a topikban, ennyi talán még belefért. -
yaqwsxcde #359 1. Ez ugye Mass Effect téma. De ha már itt vok:
2. A gépigény oldal csak praktikus, ha keresel egy gépigényt, újat vagy régit, ott meg fogod találni.
3. A link, az csak egy link nem sok vizet zavar, ha érdekel rákattintasz, ha nem, nem. Lehet nyugodtan linkelni az oldalra.
4. Sok kezdő és fiatal pc-s van, aki nem olyan profik, nekik még az összehasonlítás is nagy segítség.(+szívesen segítünk az oldalon) És amíg lesznek pc-s játékok, addig mindig ott lesz a gépigény kérdése is.
5. Az oldal nem csak gépigényeket tartalmaz, hozzá is lehet szólni, +fórum... (technikai dolgok témakörben, elsősorban)
6. SR Lab hoz hasonló technika is meg fog valósulni az oldalon a jövőben. Folyamatos fejlesztések történnek.
7. Reklámról pedig annyit, hogy 0 Ft-os bevételből még egy gömbrágóra sem telik. (egy fizetős szerverre meg pláne nem)
8. Ja, és az SG a reklámból él, ha jól tudom. (Mert itt mindenki mindent jobban tud. +atom gépe van és nem kéne olyan dolgokkal foglalkozni mint a gépigény, na kire gondolok ..........)
9. És a legfontosabb: az oldal, nektek, játékosoknak készült! (+meg akit érdekel)
...
10. Jó játéknak tűnik ez a Mass Effekt, várom a pöcös verziót, a konzolosok áradoznak róla agyba-főbe! -
#358 EZ TÖKÉLETESSEN MONDOD!
SŐTT!
Az ilyen oldalaknak az ég világon semmi értelme, a csík lószart sem ér.
Sok játéknál eleve az adatok sem tényszerűek!!!!! -
Zóanagyvarázsló #357 Ráadásul nem szereti a 6600GT-t, eléhelyezi a valójában nem erősebb 6800-at, tehát még VGA-k terén sem kellően felkészült. -
csgj #356 Jah, tom... amúgy én máskor a System Requirements Lab-on szoktam nézni a gépigényeket, csak nincs ott olyan sok game. De még mindig az a legjobb ilyen oldal. Csak hát, sztem a gépigények csak egy kis viszonyítási elméleti alapot adnak. A gyakorlatban lehet, hogy az ajánlott konfiggal rendelkező személynek mégse megy olyan jól a game... -
Zóanagyvarázsló #355 Pedig a reklám nem egyszerűen baj, hanem tiltott az SG-n (márpedig a minden topikba beírás már tényleg reklámra hajaz), ezen kívül pedig igazán sok értelme nincsen ezeknek a bepötyögős-összehasonlítós oldalaknak, ugyanazt az adatsort használják, melyeket mi is ismerünk. A PC Guru honlapja is tud ilyet, a System Requirements Lab pedig legalább maga méri le a felhasználó gépét. -
csgj #354 Hm... 100% az ajánlott és a minimum gépigény... Azaz az oldal szerint menni fog :) De szerintem is okés lesz. Ha a Crysis is ment enyhébb akadásokkal, medium-high-on, akkor ezzel se lehet gond. (főleg, hogy nincs nagy gépigénye) -
csgj #353 Te a www.gepigeny.extra.hu szerkesztője vagy? Csak mert szinte minden játék topicba beszúrod a linkjét, amikor kijön az adott game gépigénye :P Nem mintha baj lenne, félre ne érts, mert jó tudni ilyen infókat... -
yaqwsxcde #352 Mass Effect Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu
(ha a fent említet oldalon kitöltöd a géped adatait (regisztráció után) akkor összeveti az oldal a játék gépigényét a gépeddel) -
#351 Hát igen, enyhén szólva necces a videókártyád. :| -
gyuri12 #350 elmegy a gépen jee elmegy a gépemen jee -
Zóanagyvarázsló #349 A Recommended System Requirementsm gyakorlatban és elméletben sem "max gépigényt" jelent.
Nálam ez a 6600GT - és a 128 MB videómemória - miatt érdekes lesz, mindenesetre addigra a mostani 1 GB RAM helyett valószínűleg lesz 2,5. Jöhentek a low beállítások, mint a Witchernél. -
#348 Nem valószínű. :)
4200+ X2 nem hajtotta ki (az 2.0 GHz magonként) -
csgj #347 Miért ne hajtaná ki? Nincs agp-s változata? -
csgj #346 Egymagos hát! :O :D Vá, a max gépigény megvan, lol! :) Habár most helyem nem lenne hozzá xD 11 gigám van, de majd megszabadulok vmitől, mielőtt megveszem... -
#345 nem kell egyből arra gondolni,hogy butítottak rajta!arról hallottatok már,hogy skálázhatóság,ill. optimalizáció?
ráadásul el lett mondva 1000x,hogy a box-verzióhoz képest szebb,hiszen nagyfelbontású textúrákat pakoltak bele
rec-nél meg biztos,hogy dual-ra gondolnak,hiszen egy 7900GTX-et egymagos proci nem hajt ki! -
#344 Nem tudom... -
#343 nem hiszem hogy butítottak...
tök jó a gépigénye, ennek örülök:) -
#342 ezek 2 magosak?? a procik, mert akkor elég sokat butíthattak rajta, ha egymagosak -
#341 Hivatalos gépigény bejelentve!
Minimum System Requirements:
Operating System: Windows XP or Vista
Processor: 2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD
Memory: 1 Gigabyte Ram (XP), 2 Gigabyte Ram (Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better), ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
Hard Drive Space: 12 Gigabytes
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
Recommended System Requirements:
Operating System: Windows XP or Vista
Processor: 2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD
Memory: 2 Gigabyte Ram
Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher, ATI X1800 XL series or higher
Hard Drive Space: 12 Gigabytes
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers – 5.1 sound card recommended
12 giga kell neki a winyón, pöttyet javulhatott a textúrák minősége. :P -
csgj #340 LoL, ez faxa! -
gyuri12 #339 Én még tavaly,amikor kijött,azt álmodtam,hogy kaptam egy x360-at, és játszottam vele sokat.(reggel meg úgy ébredtem,hogy "jeee van boxom!!!! megyek mass effectezni!!!) Emlékeztem is az álmomról néhány pályára(az első néhányra),aztán utánajártam,gameplay videókat néztem,és pont ugyanazok a pályák voltak ott,mint amiket megálmodtam!(és a videókat meg még nem láttam előtte) -
csgj #338 Próbáltam én "nőzni"... nem túl sok sikerrel... Elég nagy kudarcok szoktak kialakulni ezekből a "nőzésekből" :S Most jelen pillanatban valóban többet játszom, mint "nőzöm". Sajnos. -
#337 én nőkről szoktam, szóval inkább játsz kevesebbet és nőzzél többet -
csgj #336 Én azt álmodtam, hogy Mass Effect-ezem, és jó volt :P Nem csalódtam benne :D Amúgy fura, mert nem túl gyakran szoktam játékokról álmodni... De most a Mass Effect kivétel. -
adammmmmmm #335 Remélem azért ebben ne fogok csalódni mint az assassin's creedben. Nem mondom hogy rossz játék volt de nem érte meg azt a plusz várakozást. Főleg hogy elég hamar végigvittem. NAGYON remélem hogy nem fogok csalódni, mivel megveszem. -
#334 Vagy több.