11074
  • csgj
    Hát sztem végig beleszólása van a dolgokba a Microsoft-nak. Meg hát, ha jól emlékszem, a CDprojekt már szeptemberben elkezdte a fordítást (ezt hallottam). És asszem akkor még nem vásárolta fel az EA a BioWare-t. Magyarán a Mass Effect PC-s verziója eredetileg a Microsoft kiadásában készült. De végül nem az lett/lesz belőle. (És azért volt ilyen sokáig titok minden a pc-s verzió körül, mert a Microsoft minnél több xbox360-at akart eladni, s elkussoltatta az ügyet)
  • Zóanagyvarázsló
    Én is láttam már, és felettéb különösnek találom. Mindenesetre ha az EA nem is, a Microsoft partnere a CD Projektnek - most akkor mégicsak co-publishról lenne szó? Egyébként örülök annak, ha valóban ők adják ki, korrekt forgalmazó, korrekt árakkal.
  • csgj
    Én meg ezt találtam. előrendelhető Amazonon. Május 6-ot ír megjelenési dátumnak :)
  • csgj
    Mondtam :) Ráadásul a CDprojekt...
  • Soldiers
    info hogy magyarul készül
  • Soldiers
    KATT de jó már alig várom
  • csgj
    Nyugi, sok esély van rá, hogy úgy jön ki. Titkos, kicsit régebbi infók szerint a CDprojekt fordítja. De, mint kiderült az EA adja ki, ők meg amúgy is szoktak lokalizálni. De ezt már írtam. Crysis is csak úgy jött ki, hogy alap benne volt a magyar nyelv is. Mondjuk az nem volt vmi szuperprofi fordítás (sztem).
  • Soldiers
    jó lenne ha magyarul adnák ki mert eléggé nehéz lenne azoknak akik nem tudnak angolul
  • Soldiers
    ja igen igen kösz
  • csgj
    2008. május. Ennél pontosabb dátum még nincs.
  • Soldiers
    mikorra is írták PC-re a megjelenést
  • rotator
    Ja, értem! :)
  • wedge31
    PC-re optimalizált irányítás
    Nagy felbontású textúrák
    Szabadon átszabható kontrol-séma
    A játékos a biotikus képeségeket billentyűkhoz kötheti, így akciódúsabb lesz a harc
    Új kódtörő minijáték
    Új inventory rendszer és kezelőfelület, könnyebben lehet a fegyvereket és a páncélokat rakosgatni.

Ennyi mindenben fog különbözni asszem ez nem kevés.
  • Alwares
    A PC-és verzió annyiban fog különbözni az Xbox360-astól, hogy természetesen át lesz írva PC-re, optimalizálás, pc-re szabott irányítás. Ha jól optimalizált lesz, az már bőven elég. Nem lesz benne plusz tartalom, a márciusban konzolon debütáló DLC nem tudom helyet kap-e benne.
  • csgj
    Félreértesz. Azt tudtam, hogy trilógiának tervezték, csak azt nem hallottam, hogy a 2. rész már PC-re is meg van dumálva az EA-el... :)
  • rotator
    Pedig elég régóta ismeretes, hogy trilógiának szánta a BW! :)
  • wedge31
    Szerintem jobban járunk ha késöbb kapjuk igy mindig finomitanak a grafikán ,javitják a hibákat, új fejezeteket és jártaságokat kapunk ,egyszóval jobbat mint a konzolos verziban /Fable,GoW,Jade Empire és most Assasin Creed meg ugye a Mass Effekt / megéri várni.
  • csgj
    A kettő keveréke, már rég eldöntöttem :)

Jah, itt sg-n volt egy EA-s cikk...

"És a végére jöjjön az igazi ász: a Bioware sikeres RPG-je, a Mass Effect hamarosan betámadja a PC-ket is, ám az EA mára folytatást tervezgeti. A kiadó megszerezte a Microsofttól a forgalmazási jogokat és máris kiadták a "parancsot" a második rész elkészítésére."

Folytatást is?? Klassz, eddig még nem hallottam erről... De azért várható volt, ha már xbox360-on is folytatják. :P Talán a 2. rész már egyidőben jön ki a konzolverzióval :D
  • adammmmmmm
    Ok. A füstjelekkel fogok próbálkozni.
  • ProGabe #74
    írjál e-mailt,hívd fel őket,menj be a boltba,küldj füstjeleket,a lényeg,hogy ne az automatizált 'visszavon' gombot keresd,hanem lépj velük kapcsolatba!
  • adammmmmmm
    Igen az Ac-t.
  • rotator
    Én ott nem látom a Mass Effectet. Vagy az AC-et akarod visszavonni?
  • adammmmmmm
    Az ok csak jó lenne minél hamarabb lemondani mert még szeretnék gondolkodni ezen.
  • Zóanagyvarázsló
    Az említett üzletet nem ismerem testközelből, de tudtommal az előrendelés nem kötelez vásárlásra, csak értesítenek róla, illetve rajta elteszik pár napig játékot, valamint az esetleges előrendelői ajándékot.
  • Alwares
    Szerintem Mass effect-ben annyira jók az alap arcok, hogy én nem is változtattam rajtuk semmit, csak a női figurán...
  • adammmmmmm
    Ki milyen karaktert szeretne elsőre csinálni(katona,"ERŐ" használó, a kettő keveréke stb.)?
  • adammmmmmm
    Valaki el tudná mondani hogyan tudom viszavonni az 576-nál a rendelést? Már egy jó ideje ezen gondolkozom mert a mass effect mégis csak egy rpg aminek több befejezése és több lehetősége van. (nem sokat rendeltem még az 576-nál. Lehet hogy hülye vagyok de sehol se találok az oldalon olyan infót hogy hogyan kell visszavonni) Még gondolkondi szeretnék ezen a rendelésen hogy most melyikre költsem a pénzem. AC vagy ME? Nagy dilema.
  • csgj
    Ha kijött a game, majd lehet sztem külön "Mass Effect karakterek" topic... Oblivion-ből is van ilyen :P Mondjuk itt annyira nem lesz überül átszabható a karakter arca... Legalábbis azt hallottam. De majdnem olyan jó lesz, mint az Oblivion-ben. Igaz abban az alap random arcok voltak förtelmesek :D
  • csgj
    Óh, hát én biztos vagyok benne, hogy az ME-t vagy ezerszer végig fogjuk tolni mi is. És van egy olyan érzésem, hogy az AC-t sokan meg fogják unni...
  • rotator
    Nem tudom, az AC hányszor végigjátszós, de én olvastam már nem egy véleményt, ahol a delikvens november óta folyamatosan küldte a ME-et, és már a negyedik végigjátszásnál tartott. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nem is neked szántam, a megjegyzésem azokra vonatkozott, akik mindig elvárják, hogy ingyen kapjanak a játékot, aztán pedig megsértődnek, ha nem gondolnak "szegény PC-sekre".

csgj: Nem kell sajnálni senkit, de sajnos olykor kiváló játékok (Psychonauts, BG&E, Grim Fandango) is veszteségesek, és végsősoron mi, játékosok isszuk meg ennek a levét. A kiadók pedig nem éppen a PC-s játékokból gazdagodnak mostanság, de így is van csődközeli állapotban lévők - Eidos, Interplay.

Nem áll szándékomban lángoló pallossal irtani itt a warezt, sem ilyen irányba elterelni a topikot, de az a véleményem, hogyha valaki warezol, akkor legalább ne követelőzzön. Ezt pedig általánosságban értettem, nem konkrét személynek célozva, előre félek attól, ami ebben a topikban májusban fog folyni.
  • adammmmmmm
    Én is dühös vagyok a pc-s verziók hiánya miatt de nem vehetek meg minden játékot ami tetszik. Azokat a jó játékokat amik megérik a pénzüket (Witcher,Assassins's creed) azokat megveszem(az ilyen játékokat valamiért jó érzés kézben tartani). Én senkit nem szidok mert letöltik a játékokat. Ha nekem van éppen fölös pénzem és a gépemet nem kell fejleszteni akkor félrerakom hogy vegyek egy jó játékokt ha megjelenik. Az assassin's creedre is így gyült a pénz. Ha meg késni fog egy hónapot akkor megvan mit kapok születésnapomra.
  • csgj
    Meg akkor most sajnáljam szegény játékkiadókat, mert fú de nagyon szegények?! Sztem így is van elég ember, aki megveszi a játékot, ami mellesleg jó drága. A filmes dvd ipar is megy rendesen, attól függetlenül, hogy már régóta egy csomóan ingyen letöltik a kalózverziót. Nem a kiadó miatt veszek meg egy játékot...
  • grebber
    Ha nekem lenne valami 100 ezres konzolom (soha nem lesz) akkor én is tuti megevnném eredetibe a játékokat minthogy megbuheráltassam hogy menjenek az irott game-ek amitől kitudja mikor hal be és akkor cseszhetem.PC-re más a téma ott a crackeléstől nem romlik el semmi ennyi.Hanyatlik a pc-s ipar hát tegye csak olcson kéne adni és akkor vennék a cuccot.
  • Zóanagyvarázsló
    Engem főleg az háborít fel, amikor olyan emberek dühöngenek a PC-s verzió hiánya vagy késése miatt, akik egy fillért nem adnának érte. A PC-s piac bizony - a sikerkonzolokéval szemben - a legkevésbé sem szól az extraporfitról a kiadók számára.
  • adammmmmmm
    Nekem is sajna gond a pénz(mivel megveszem az assassin's creedet). Ezért ezt le fogom tölteni. Sajna utána nem veszem meg mert akkor már nem biztos hogy sokat fogok vele játszani és kárba menne a pénz. És nincs kedvem még hónapokat várni mire lesz rá pénzem.
  • grebber
    Ez nagyon jó hír ha igaz!
  • csgj
    Eleve magyarul fog kijönni... "Megsúgták" nekem :D Csak akkor még CD projekt-et mondtak. Most viszont tényleg inkább az EA tűnik gyanúsnak, mivel ők is szoktak lokalizálni. A Crysis és a Hellgate London is magyarul jött ki. Mondjuk ha olyan minőségű lesz, mint az utóbbi játékban, akkor inkább az angol kéne :P

De egyébként nekem mindegy, megértem angolul is...
  • Evin
    Ki fog derülni, mikor kijött a gém, vagy a demó. Tudtommal van szerkesztő korbbi játékaikhoz, de nem biztos, hogy ehhez is jó lesz.
  • rotator
    Miért? Évtizedek óta ugyanazon elven vannak a BioWare játékokban eltárolva a dialógusok, gondolom, van rá util. :)