11074
-
adammmmmmm #333 Ezt utálom a legjobban. Már megjelent xboxra ezért infókat nem fogunk hallani. Videókat sem adnak ki. Mi meg csak várunk, várunk, várunk és várunk. Kezdem unni a várakozást és még van kb 8 hét. -
#332 Jah mire kezedbekapod...már annyi sem. -
gyuri12 #331 :D -
#330 Ja, mindössze fél év. :) -
#329 Jó akkor már nem kell sok az 1 évhez. -
Zóanagyvarázsló #328 2007. november 20. -
Zóanagyvarázsló #327 Na meg aprócska különbség, hogy a Mass Effect alatt haldoklott a Box, szaggat és popupol erősen, míg a Gears of War nem. nyilván nem ilyen egyszerű a képlet (például PC-n HDD-ről tudja majd tölteni a helyszíneket, textúrákat), de leszűrhető, hogy egy masszívabb gépigényű játékról van szó, és mivel bgyorsabban jön a port, kevesebbet lehet fejlődni az aktuális csúcskonfigokig. -
Zóanagyvarázsló #326 Nem tudom, hogy ezzel mit akarsz mondani, 1 nem egyenlő 2, másrészt 16xAA-t valószínűleg nem is fog elbírni nálad a Mass Effect, de arra nem is lesz szükség. (Persze aláírom, hogy a VGA-d nem az aktuális csúcs, és valóban lehet emberi áron venni msotanában klasszisokkal nagyobb tudásúakat, de a leratyizása alsó-középkateghóriás konfiggal rendelkező emberek között enyhén erős. Én egy 6600GT-vel fogok nekivágni a játéknak :))
Én ugyan szkeptikus vagyok az optimlaizációt illetően, de szerintem az inkriminált idézetből nem azt a tanulságot sikerült levonnod, amit jelent vagy ami mögötte van. Nem értem milyen alapon következik belőle a maximális grafika butítása és a bugok, bár ez utóbbiak a BioWare védjegyének számítanak, nem sok köze van az optimalizáláshoz.
Viszont a rotator által említett Xbox 360-szintű látványt szállító 1 éves laptop erősen sci-fi húrokat pengető ígéret. Persze legyen úgy! -
#325 A Mass Effect mikor jött ki X360-ra? -
#324 A Gears of War PC-s változatán 1 évet kotlott az Epic, ezalatt az (általuk fejlesztett!) UE3 motor nagyon sokat fejlődött, és gyakorlatilag szinte egy másik játékot kaptál, mint ami konzolon volt. -
#323 A "kifogástalanul fut" jelen esetben azt jelenti, hogy le lehet annyira butítani a grafikát, hogy maga a játék elinduljon és jól játszható legyen. Az egyik fejlesztő is így tolja az 1 éves laptopján: nagyon jól fut nála, de természetesen a grafika valahol az xboxos szintjén van. -
#322 Na most én ehhez csak 1 infót fűznék.
Nekem durván 1 éves a konfigom.
Öhöm...öhöm.... -
#321 Semmi baj én nem haragszom, csak azokra akik esetleg személyeskednek.
Az írásommal kapcsolatban megértelek, de ezt sajnos meg kívánom tartani továbbra is.
Ja a játék.
PL: csak annyit mondok BLACKSITE AREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(mindössze annyi köze van a dologhoz, hogy a bugok és az X360-hoz képest meglévő grafikai gyengeség mennyire tönkre tudja vágni a játékot)
Karim meg mielőtt félreértés lenne a dologból, nem azt mondom, hogy nem használható semmire, de pl a 320MB ram már kínos.
Azt majdnemhogy már olcsóbban kapok ettől jobb VGA-t. (+ még valszeg melegedési gondjai is vannak, bár ezt orvosoltam egyenlőre 1 12cm-es ventivel.)
Ramok, meg jórész azért vettem, mert volt benne 2DB 1GB-os ram és nagyon olcsón tudtam szerezni 2GB-os egységeket.
És ezt Vistan elég jól lehet kamatoztatni. Persze ha kell a lóvé, akkor meg eladom az 1GB-osakat. -
Zóanagyvarázsló #320 Na ja. Annyit még hozzáfűznék, hogy nem csak jól optimalizált, de jól skálázható is lehet egy játék (csak azért, mert gyakran keverik, összemossák e két fogalmat), amikor is jól be lehet lőni egy játékot, hogy gyengébb gépeken is megfelelő sebességgel fusson.
Azt pedig aligha állíthatták, hogy maxon fog tökéletesen futni 2 éves konfigon, mert akkor hazudtak. Különben meg miért lenne gond, ha vélhetőleg nem up-to-date hardver nélkül is lehet élvezni a játékot? -
csgj #319 Lol, mekkora kocka vagy, már bocsáss meg! :D Hány éves is vagy különben? 8800GTS OE 320MB... ez elég ratyi?? Ne szórakozz már velem! De azt meg végképp nem értem, hogy minek van neked 6 gb ram-od? Másrészt meg igazán összefűzhetnéd a kommentjeidet legközelebb, mert sorban kismillió követi egymást... Nem akarok kötözködni, de te is állandóan ezt csinálod
"Akkó meg mi a rákos lényege van várni ezt a játékot?
Mert szerintem ha lebutítják, és tele lesz buggal, akkor nem hiszem, hogy csakis a story elviszi a játékot a hátán." - Már miért butítanák le, hogy menjen rendesen 2 éves konfiggal?! Eleve arról is szó volt, hogy sokkal élesebbek lesznek a textúrák, stb. Az xbox360 nem képes olyan sok mindenre, mint a PC. (eleve pl dx10 sincs benne, de az mondjuk nem számít sokat) Optimalizálni lehet úgy is, hogy szép marad a játék. A bug meg nemtom, hogy jön ide... Ja, és én speciel azért várom a játékot, mert fantasztikus története lesz, egy remek RPG, igazi sci-fi hangulat és még egy fejlesztő név: BIOWARE!!! (=garancia a jó játékra)
Szóval félre ne érts, nem tartom problémának, hogy leírod a véleményedet.... De először kicsit gondold át a dolgokat. :) A géped meg tökéletes, költsd inkább másra a pénzed, vagy tartalékold! -
#318 OFF
Ja meg még megjegyzem, hogy a gépemmel meg vagyok elégedve, de a VGA-m elég ratyi már.Úgyhogy azt le fogom cserélni amint lesz rá lóvém...
ON -
#317 Én Álltalában azt szeretem ha egy portot kipofoznak PC-re és nem rosszabb, hanem jobb lesz...
Maradjunk X360-nál és nézd meg mondjuk a Lost Planet-et, meg a Geras of War-t.
Ha nem tévedek, akkor a Gears of War-ban a videókban látszik, hogy milyen eredetileg a játék. És mikor visszakapod az irányítást, akkor már szinte kiszúrja a szemedet a különbség!!! -
#316 Jah nem baj...ok.
Akkó meg mi a rákos lényege van várni ezt a játékot?
Mert szerintem ha lebutítják, és tele lesz buggal, akkor nem hiszem, hogy csakis a story elviszi a játékot a hátán. -
gyuri12 #315 Ha grafikailag "lebutítják" a játékot,az szerintem nem baj.
A Te gépeden úgyis menni fog max grafikán... -
#314 Ott az a "hogy két évesnél nem régebbi konfigurációkon kifogástalanul fut majd a játék" na ez aztán...
Ez kb felér egy "lebutítjuk a játékot, hogy még a gyengébb gépeken is fullon futhasson a játék" kijelentéssel.
Na ez gáz szerintem. -
#313 Ha megjelenik. -
gyuri12 #312 aztán,ha minden hülyének lejött,akkor a warez verzió hibáival tökölés... -
Zóanagyvarázsló #311 Kinek hány százaléknál tart az aktuális fake release... -
#310 jah ebben van valami:/ -
#309 Ja, hogyan kell crackelni, hányas daemonnal kell mountolni, stb. -
csgj #308 Ejj, mi lesz itt, amikor megjelenik a játék? :D Na jó, akkor legalább lesz néha szó a játékról is :P -
mcgrape #307 Gyerekek ez a Mass Effect topicja, szóval elég az off-ból még ha RPG-ről vitatkoznátok akkó azt mondom, de se a Star Craft, sem FPS-ek nem ide tartoznak -
gyuri12 #306 ez azért erős volt
játszottál te egyáltalán hosszabb ideig SC-vel? -
Zóanagyvarázsló #305 OFF:
Nem izgatna a véleményed, ha akként hangoztatnád, s nem tényként. Van egy műfaj, melyet nem ismersz eléggé, s nem szeretsz. Szerintem pesid az FPS-ek csak arról szólnak, hogy rángatod az egeret, és nyomkodod a bal gombot. Uncsi. Ezt nem írtam azért teljesen komolyan, de bármelyik műfajba bele lehet kötni. Ezt máshol megteheted, de nem kellene itt hőbörögni, megjegyzéseket tenni, mert valaki megemlített egy jövendőbeli sikerjátékot. A hozzáállás bizony ízlés és érett gondolkodás kérdése. -
gyuri12 #304 Miért? Én csak megnyugodtam,nem aggódok. -
#303 Pont most olvastam én is ...
Na most van ok az aggodalomra!!! -
#302 Jah kb.
Ezé nem foglal le a sack. -
#301 erre nem lehet nem válaszolni :)
mi az,hogy "nem is te játszol"!?
akkor egy sakkjátszmánál a király,paraszt,stb játszik,nem is az aki tologatja a bábukat?
pont az sc esetében leírni azt,hogy nem igazi játék!?mindmáig az egyetlen igazi RTS JÁTÉK.szigorúan így,csupa nagybetűvel!
ez kb az egyik legidiótább gondolatmenet,amit ebben a témában valaha is olvastam!
/OFF -
ricsa008 #300 Nem kell majd Erőmű? -
#299 Ez nem izlés kérdése.
Had ne kelljen felsorolnom a jobb játékokat, csak nézz meg néhány listát.
Még ez a Mass Effect is többet ér.
OFF
Na ezeket játéknak tartom.
Az RTS-eket, én nem tartom igazi játéknak, kis fax mügyür bigyókat kell irányítgatni, azt semmi játékélmény.
Valójában nem is te játszol!
Csak manager-kedsz.
Ha valami third lesz, akkor megnézem én is. De ha hangyákat kell terelgetni, akkor maradok inkább a többi szar játéknál.
ON -
Zóanagyvarázsló #298 Valahogy a jobb játékok topikjában - jelen kivételtől eltekintve - mégsem fordulsz meg... ;)
Inkább ne nyissunk ízlésvitát egy a topikhoz nem tartozó játékról! -
#297 már várjuk -
#296 Jah a föld alatt.
Úgy látszik én csak a jobb játékokkal találkoztam. -
Zóanagyvarázsló #295 Legalábbis RTS. Eddig a föld alatt éltél, hogy nem hallottál róla? :) -
#294 Megin stratégia lesz??