11074
-
#53 Remélem lehet majd magyarítani bár konzolport révén kétlem :( -
#52 Crysisnél 1 ezres felárért számozott plasztikdobozt adtak, bónusz dvd-t mindenféle making of dolgokkat, audió CD-t, 16 oldalas artbookot, valamint egy plusz unlockolható járművet. Szóval elég jó! :)
A Mass Effectből boxra csak nagyon limitált példányszámú CE jelent meg, imádkoznunk kellene, hogy egyáltalán legyen belőle. A hivatalos fórumon a boxosok pont ez ellen tüntetnek éppen, no comment. -
csgj #51 Hát, valószínű addigra már a gép egyes új alkatrészeire menne rá a pénz. De talán sikerül megvennem. Tényleg überül BioWare és rpg fanatikus vagyok, de azért nálam is akadály a pénz. (Főleg ha a szülők mindenbe képesek beleszólni) De ezt hagyjuk, egyéni probléma :)
Legyen már május!!! :D -
Zóanagyvarázsló #50 Nem tudok róla, hogy késnének - bár nem igazán követem az EA-s megjelenéseket -, de ez attól is függ, hogy mennyi párbeszéd vana játékban, mennyivel a megjelenés előtt kezdenek el dolgozni rajta, május szerintem már elég közel van (én ismét csak későbbi dátumért, karácsonyi megjelenésért szorítottam, a GTA IV-ben még bízhatom :)), de hozható, hacsak nem akarják szinkronizálni. Én erősen reménykedem egy angol nyelvű megjelenésben, és egy korrekt árú CE-ben, az végülis a Crysis esetében sem volt drága, bár nem tudom, mennyire tekinthető gyűjtői kiadásnak, a játék nem igazán érdekelt.
OFF:
Én utólag még mindig a Gothicot keresem, végülis 3 ezer Ft körül kijönne egy bontatlan US verzió (fóliás CD-tok+manual), mely összeget egyáltalán nem sajnálnám, ha rendes papírdobozos verzióról lenne szó. -
#49 Az EA játékok lokalizálásai nem nagyon szoktak késni, vagy igen?
Ami az utólag megvett játékokat illeti: én éppen most ruháztam be a KotORra... -
#48 vááá már nagyon várom :] -
#47 Képek alapján lost planet szebb! -
Zóanagyvarázsló #46 Mondjuk az EA is szokott lokalizálni, ha pedig ezúttal is megteszik, akkor összejöhat a késés. Nem csak a CD Projekt, de a SevenM honosított játéai is csúsznak, talán azok a legtöbbet.
csgj: Őszintén szólva nem értelek. Tegyük fel, hogy nincs pénzed rá, de egyből játszani akarsz vele, mert régóta várod. Számomra már ez is bonyolult (nekem játszani is alig van időm, örülök, ha egyszer eljutok a Jade Empire telepítéséig), ugyanakkor elnéző vagyok. De az számomra követhetetlen, hogy ezek után már olcsón sem vennéd meg, csak azért, mert előtte már más módon megszerezted. És nem kérek itt a warez vs eredeti vitából, de az esetedben, mint rajongó esetében, aki egyébként akár adna is érte pénzt, ez mégiscsak különös. -
#45 Tudtam, hogy megéri lecserélni az ezeréves PC-met! :) -
#44 EA játék lévén a CD Projectnek ehhez nem lesz köze, ami bizonyos szempontokból sajnálatos, de másrészt nem szeretném 3-4 hónap késéssel (ld. Jade Empire SE) kézbevenni a terméket, mert mondjuk pöttyet csúszott a magyarítása. :) Bár mostanában már sikerült 1 hónap körülire redukálniuk ezt az időt. -
csgj #43 Mert ha már meglesz nekem nem eredetiben, akkor úgyse fogom megvenni később... Nemtom miért, de úgy hiszem, hogy ez így történne :P -
#42 de miért kell minden játékot azonnal megvenni? :S
majd megveszitek ha meg lesz rá a zsé,sőt,még az ára is lejjebb megy... -
csgj #41 Nekem sincs, pedig ezt én is megvenném, főleg ha már a Jade Empire is eredetiben van meg. Na meg a CD projekt elvileg magyarul adja ki nálunk a Mass Effect-et is. (de ez sztem még nem tuti) Aztán ki tudja, lehet, hogy még összegyűlik majd rá vhogy a pénz. Ha nem, akkor marad az "ejnye" warez verzió :P Ilyen nagy játéknál mondjuk tényleg ejnye, de hát ha egyszer nincs pénz, akkor nincs pénz... Az EA-nek meg szokása 13ezerért játékokat kiadni. -
adammmmmmm #40 Sajna nekem már nincs pénzem erre a játékra. Pedig úgy megvenném. -
csgj #39 Háhá! Már PC-s screenshotok is vannak! :D
ITT -
Zóanagyvarázsló #38 Én is meg fogom venni, csak sajnos az EA-nek megvan az a jó szokása, hogy kissé túlárazzák a játékaikat, főleg felénk. -
#37 hurrá-hurrá!!!
legfőbb változások:
* PC-re optimalizált irányítás
* Nagy felbontású textúrák
* Szabadon átszabható kontrol-séma
* A játékos a biotikus képeségeket billentyűkhoz kötheti, így akciódúsabb lesz a harc
* Új kódtörő minijáték
* Új inventory rendszer és kezelőfelület, könnyebben lehet a fegyvereket és a páncélokat rakosgatni (az egyik irritáló probléma volt számomra a x360 verziónál)
nagy felbontású textúrák :O még nagyobbak? :) na most tényleg befoghatja minden "a Pc a közelében nincs a NG konzoloknak" ember -
csgj #36 "Although we don't have the system specs yet, I can confirm that MEPC will NOT be Vista exclusive."
- Fórumon írta az egyik BioWare-s arc. Aki nem értené: Még nincs megszabott gépigényük, de megerősíti, hogy NEM Vista exkluzív lesz a PC-s game :)
-
csgj #35 Jaja. Tök jó :) Csak most majd kezdődik az aggódás a gépigény miatt :P Meg a várakozás... -
adammmmmmm #34 Májusban? De jó. -
#33 tessék meg is venni jól!
nekem megvan boxon másoltan, de pc-re megveszem!
hagy lássák a kiadók, hogy megéri.. -
csgj #32 MONDTAM!!!!! :D ::::DDDD Hú basszus most kibeba**ottan örülök ennek a hírnek! :D -
Zóanagyvarázsló #31 Hivatalos: jön tavasszal a Mass Effect PC-re. -
adammmmmmm #30 Ezt nem tudom elfogadni:
http://www.gamekapocs.hu/hir/10100/Mass+Effect+-+uton+az+elso+extra+tartalmak
Pc-re be se jelentik de már extrát csinálnak hozzá. Ez nem igaz. Most valamiért rosz előérzetem lett a pc-vel kapcsolatban. -
adammmmmmm #29 Reméljük. Ez most nekem így elsőre fakenek hangzik. Remélem hamarosan jön valami biztosabb infó. És ha végre meg lesz a hivatalos bejelentés akkor nem fogják halasztani. -
csgj #28 Ühmmm... Ez se semmi. Remélem nem fake... A srác elvileg vmi videójáték boltban dolgozik, és kapott egy tavaszi EA games-es játéklistát. Ott van egy képi bizonyíték is (persze az is lehet fake). De sztem ez nem fake, én is tavaszi megjelenést tudok. -
#27 Végülis mindegy, Lost Planet is hamarabb kijött mint bárki gondolta volna... -
csgj #26 Én meg tavaszt tudok, egyik se halálbiztos, de a tavasz egy titkosan bejelentett dátum... Lényeg, hogy jön. :D -
#25 Én úgy tudom összel fogják kinyomni PC-re a Mass Effect-et. Az ms állítólag elég erős tavaszt akar az Xbox360-nak és akkor még jó ha a ME náluk van még, mint exkluzív.. -
csgj #24 Jó, priviben akinek nagyon fontos... De ne adja tovább! Esküdjön fel a a gépére xD :P Na jó, ennyire talán nem titok. De tényleg csak priviben. Neked küldök is egyet, látom naon érdekel :) -
adammmmmmm #23 Azért elárulhatnád mért vagy olyan biztos benne. Mondjuk nem lett volna megnyitva ez a fórum ha nem lennél olyan biztos benne. -
#22 hát nem, én már csak ilyen hihetlen gyaur vagyok -
csgj #21 Ha nem hiszed el, hogy jön, akkor sajnálom... Nem tartom tisztességes dolognak elárulni egy titkot, ezért nem is árulom el, hogy miért gondolom biztosnak a megjelenést. -
#20 hm, elolvastam az aláírásod, ....már értem :) -
csgj #19 Hát, ez titok... :) -
#18 ezt így hirtelen kétlem, honnan a francból vesztek ti ilyen infókat? -
adammmmmmm #17 Tavaszal? Ennek örülök mert késöbbre számítottam. -
csgj #16 Persze, hivatalosan nem jelenti be a Microsoft, hogy vegyed csak az xbox360-ukat :) Ez egyértelmű. De jönni fog, hidd el, 90%-osan biztos forrásból tudom... :D (csak az a március még sztem túlzás... de valóban vmikor tavasszal elvileg) -
adammmmmmm #15 Ahogy nézem ebbe a fórumba kicsit keset írtak (eddig). Ezt a játékot én is várom. Most ahogy olvasom ez a 2008.márciusi dátum nem igaz mert én még semmilyen hivatalos megjelenést nem hallottam és még a neten sem találtam ilyet. Pedig körül néztem rendesen. De azért reménykedem hamarosan adnak valami infót a megjelenésről. -
csgj #14 Hát, megiszom, de nem szeretem... A Mass Effect-et pedig igenis megérdemlem, ha már ennyit bújom a netet utána. :P