Soldier of Fortune: Payback

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eX
Én is arra emlékszem!
De már jó lenne akkor valamit a SoF 3 ról találni mert már nem birok magammal... 😛

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Sáska
nem úgy volt, hogy az E3-on megpendítenek valami infot?

én semmit nem találtam..

Elnézést a bocsánatért, Bocs APA
<#boxer><#mf2><#mf1>
RIZLA
szerinted 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

SötétBarom
Ez az uncharted, egy PS3 exkluzív gém.. Mi a rák köze van itt bármihez?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

mooo
moarr
RIZLA
Ha az lenne, az jo lenne ?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sáska
úgy tûnik UR3 engine alatt fog futni:

Wrong engine...
As previously published, it was suggested that SoF: PB would be developed using the Doom3 Engine. These rumors have now been squashed, and it has come to light that Mullins will return in all his blazing glory running a certain "Unreal Engine 3.0" under the hood. Activision has indeed licensed the rights to use the Unreal Engine for Pay Back.

forrás: sofpayback.com

Sáska
néhány a majd választható fegyverek közül:

Sáska
- The gore and flying body parts will be back! Character models are being created with 36 different seperation points. This has never been seen before in a FPS game.

- Destructible environments are planned for development, more info on this will be posted when it comes.

forrás: sofpayback.com

The FlashBack
esetleg még egy harmadik vagy?:|

Akkor már csak annyi kérdésem van h most akkor várjuk vagy nem jáccunk vele vagy nem?

A célkereszt hogyha megtalál a halálmadár a válladra száll

RIZLA
jah..... elég ledzsalos szori ... pedig annyira jol indult 😞

Kaszi46
végére értél a totyiknak, és elmúlt a öröm és bóddottág?

*Posse*T.W.D*

RIZLA
<#zavart2>

váó tenksz 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

RIZLA
!!Rohadék!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <#eljen><#law><#gun><#violent><#integet2>

Kaszi46
ezaz, nekem elég lenne sok új pálya összefüggõ pálya , nem kell változtatni a grafikán 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a_n_d_r_e_w
nem biztos, jó tudom, sokan szerették a 2-t, de szvsz ez annál rosszabb nem lehet, legfeljebb ugyanannyira rossz 😊
Egyébként mi kell bele? Egy stabil, jó motor, meg egy jó kis sebzõdési rendszer, az elõzõeket se a story miatt szerettük 😊

One Vision. One Purpose.

The FlashBack
kösz:|

Kaszi46
<#wow3><#confused><#levele><#csodalk>fasza, eznnel elhatárolódom a topicktól😄

*Posse*T.W.D*

Csuhai G
Mi lesz veled Soldier of Fortune?

<2007. június 28. @ 12:19 - ashe>
A napokban már beszámoltunk róla, hogy készül az utóbbi idõk egyik legvéresebb FPS-ének folytatása, a Soldier of Fortune: Pay Back, most azonban napvilágot látott néhány olyan információ is róla, ami kissé elbizonytalaníthatja a nagyérdemût.

Kenn Hoekstra, a Raven Software egyik fejese ugyanis egy fórumbejegyzésben elmondta, hogy semmi közük az új epizód fejlesztéséhez, ami nem mellesleg egy budget kategóriájú termék lesz, és az Activision Value fogja kiadni. Hát köszönjük...

Forrás: Gamestar..

Hát.. ezt beszoptuk...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sas6
egyetértek 😊

minél hamarabb lenne jó ha megjelenne
sztem

Sas6
Woow nem is tudtam h lesz 3- része a 2.-vel régen 😄D nagyon soakt nyomtam 😊 Mikor várható a megjelenése?

Synchronous
Te jó ég... egy embernek hogy lehet ennyi vére?? <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

SötétBarom
" will be published by the company's Minneapolis-based Activision Value label."

???

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kaszi46
Soldier of Fortune Returning For Pay Back (Updated)
by Chris Faylor Jun 27, 2007 11:08am CST

Original Story: A third entry in Raven Software's first person shooter series Soldier of Fortune may be headed to PlayStation 3, Xbox 360, and PC this fall, according to recent retailer listings. Said listings indicate a November 7, 2007 release, though such projected release dates are notoriously inaccurate prior to official publisher confirmation.

Known for its implementation of the GHOUL rendering system, which allowed for unusually detailed enemy hit models, the original Soldier of Fortune was developed by Raven Software, published by Activision, and released on PC in early 2000. Console ports of the first entry followed in 2001, with the PlayStation 2 version handled by Pipe Dream Interactive and published by Majesco, whereas developer Runecraft paired with publisher Crave Entertainment for the Dreamcast iteration.

Raven Software's 2002 sequel Solider of Fortune II: Double Helix featured an enhanced version of the GHOUL rendering system, codenamed GHOUL 2.0, and initially appeared on both PC, with the 2003 Xbox edition ported by Gratuitous Games. Both were published by Activision.

While nothing is confirmed, it is assumed that a revamped Soldier of Fortune would continue the series' penchant for graphic and realistic violence. Shacknews has contacted Activision for more information.

Update: An Activision representative has confirmed to Shacknews that Soldier of Fortune: Pay Back is currently in development and will be published by the company's Minneapolis-based Activision Value label. No further information is available at this time.

forrás:
http://www.shacknews.com/onearticle.x/47639

*Posse*T.W.D*

jajj de jó lesz 😊
végre valami, ami olyan lesz mint amilyet várok 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Kojiro
btw a kérdésem így szólt: "mikó jön má!?" és nem vártam rá választ <#ejnye1><#hehe>

Kojiro ergo sum.

STY télleg..

Boconadi
a source 2005-ben jott. (nemde?!)
Kojiro
te mirõ beszélsz-e?

(jesszusatyaúristen)

Kojiro ergo sum.

MuayBoy
Jöttem én is örülni xD

Sáska
az kizárdolog, mer nemtudom

2001-ben,2002-ben,És még 2003-ban is..De akkor jött a cs:source xal addÍg.

Kojiro
mikó?<#wilting>

Kojiro ergo sum.

Boconadi
A 2. kép nagyon durva 😄
Sephi
Emlekszem hogy a SOF mindent vitt de a kettes nem teccet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The FlashBack

The FlashBack
azért én nem panazgottam a grafra

arra elég volt amire kellett --.--'

tehát ez olyan játék aminek nincs csili-vili grafja de az embert úgy sebzed ahogy birod ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mooo
ezmiez
The FlashBack
hogy lelõjjetek sepercalatt?:|

Sáska
amíg nem jön ki, tessék jönni sof2 MP-zni<#violent>

The FlashBack
nem. csak reménykedünk abban hogy lesz x)

Picar77
csak lesz valamikor...

()() (^^)