551
style=\"height:90px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">MINIMUM SM 2.0b-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6xxx vagy ATI X6xx)
-
#190 "azt kiváncsi leszek kidől meg elöször csitel :)"
nekem van egy sejtésem ki lesz az!
[04.07.2005 16:36:34] VIOLATION (MD5TOOL) #9002: mosopor^7 (slot #6) MD5Tool Mismatch: base/mp/gun_wallhack.pk3 [b276f51ca5150d0e7cb33e828a089d5b(-) 81.196.138.76:20100]
-
#189 egész jo kis képek bár kicsit érdekes a grafika,meg a célkereszt is csés lett.
használhato jármüvek lesznek benne?
amit idáig láttam ebböl a játékbol azt kell mondjam codot jobban várom.
azt kiváncsi leszek kidől meg elöször csitel :) -
#188 natyon rápörögtél már erre a gémre
vágod a centit, hogy hányat kell aludni? -
új vidinyók:
(amennyiben valaki ezeket a videókat megtalálja hd miőségben, letölthető változatban, az plz linkelje be majd őket.)
http://www.merlininkazani.com/aspforum/m_85201/tm.htm
-The Rocket Launcher
-Bye Bye Truck
-Getting Bloody
-Mayhem in the Mountains
-Sniping
jungle\gametrailers -
haxoror #186 Hát láttam már szebbet is de a csonkolások kárpótolnak mindenért :) -
LaLeee #185 Nem lesz PB jaj ne máá :(
Így is a PB kulogott a csalók után.... -
#184 Tényleg? Pár hét van már hátra csak? :O
Amúgy nekem nem egsézen tűnik budget-nek, mert szerintem nagyon jól néz ki. -
#183 soldieroffortunegameplay_1280x720.zip
(ahogy nézem az előző képek is ebből a vidinyóbol vannak)
-
#182 "mert a fejlesztés még nem tart abban a stádiumban"
Hát ez elég hülyén venné ki magát pár héttel a kiadás előtt :P -
-
#180 pőassz. majd kiadnak hozzá valami dev. kit-et. -
#179 ÁÁÁ, olyan képet mutassanak már, ahol szeletelgetések vannak, arról szól a játék
Persze lehet, hogy azért nincsenek ilyen képek, mert a fejlesztés még nem tart abban a stádiumban -
#178 A moddinghoz mi kell? Csinyáljuk meg! -
#177 Ennek semmi köze nem volt az UT3 grafikához, már az első demók alapján sem. Nekem olyannak tűnik mint a Delta force Landwarior és a BF2 keveréke, egy kicsi mai fegyver beütéssel. -
#176 nekem tetszik a grafikája azt hittem hogy unreal 3-as motor csak gyengén kihasználva.bár úgy tudom eredetileg unreal motorral csinálták volna nem? -
#175 még egy kicsi:
A játékot ps3-ra fejlesztették, és onnan portolták x360-ra, és pcre.(sajnos)
15 single map lesz, 40 fegyver.
A fegyverek testreszabhatóak lesznek. Minden misszió előtt ki lehet majd választani a felszerelésünket, testre lehet szabni a fegyvereinket.
Bizonyos tereptárgyak rombolhatóak lesznek. -
#174 Új infók:
A representative from Activision or Cauldron has confirmed some features that are being developed for Pay Back.
- The gore and flying body parts will be back! Character models are being created with [szin=red]36 different seperation points. This has never been seen before in a FPS game.[/szin]
- Destructible environments are planned for development, more info on this will be posted when it comes.
- It has been suggested that PB will be based upon the Doom3 engine. If this is true, it will make this game one of the most spectacular shooters to be released this year.
pár új kép:
még egy kis info:
A játék, a készítők saját maguk által fejlesztett engine-jét használja. Neve CloakNT3.
A testet 36 részre osztották fel, értelemszerüen ennyi részre lehet trancsírozni.
Nem a sof1-2 ben használt Ghoul motort használják ehez, hanem egy saját technologiát fejlesztettek ki rá.
Multiplayerben is ugyanez a csonkolás lesz kivitelezhető.
Multiban sajnos az inf egyenlőre kimarad, a már korábban említett modok lesznek benne(dm,tdm,ctf,elim,team elim, dem).
Kiadnak egy fejlesztői csomagot, szal lehet majd orrba szájba modolni, multit is single-t is.(így inf is lesz tuti)
Egyenlőre nincsen semmilyen anti csít rendszer, se PB, se semmi.
-
Purga #173 Az elején az a fegyver amikor tölt, az nagyon undin néz ki -
#172 -
#171 imgame vid -
#170 találtál már hozzá vmi jo kis wh-t....? -
#169 hamarosan vissza térek :) -
#168 F2 -
#167 yes -
#166 Mit lehet az az F1-el csinálni? Internet Exlorer Súgója? -
#165 F1 -
#164 Hát látom van ilyen topik, akkor törlöm az enyémet.De a kereső nem hozta ezt be. :))) Most már látom, nem a megjelenés előtt 3 héttel csinálnak Topikot egy játéknak. Hanem az első infó után.Háát erről lemaradtam szépen. Én nemrég tudtam csak meg,hogy lesz ilyen játék. -
#163 Na ezt is megértük! :) (amúgy micsoda egy savanyú pofánk lesz a játékban...:D) -
#162 hivatalos oldal: www.mercenarieswanted.com -
PosSe PenGe #161 jah akkor a sima elim olyan mint a deathmatch és csak akkor van respawn amikor meghal minenki :P azért bízom benne nem hagyják ki az infet. -
PosSe PenGe #160 Mi a Team Elimination? Az eliminationt alapból 2 csapat játsza.. -
PosSe PenGe #159 sok fejlesztő csapat merít más játékokból ötleteket ez alapjában véve nem baj szerintem mert igényesebb lesz tőle egy játék, a végeredmény számít. Nem mondom hogy biztos jó lesz a sof3,de nem nagyon érdekel ,hogy esetleg hasonlít benne 1-2 dolog más játékhoz. -
PosSe PenGe #158 lesz benne inf -
#157 És hol van az INF, hogy basszák meg? -
#156 A videókból olyan mintha egy cod és BF utánzat lenne.
Egyetlen dologgal lehet jó multit készíteni, ha annak van supportja, kiegészítői, javításai, mapjai stb stb. Lásd csé.
Addig minden gém a sof is egy halálra ítélt játék lesz.
De ne legyen igazam. -
PosSe PenGe #155 Nagyon várom márezt a Gamét.Nem gondoltam volna hogy lesz folytatás ,ha csak egy picit übereli az előző részt már akkor is megveszem.A videók alapján egész ígéretesnek néz ki.Nekem a játékélmény többet számít mint a grafika. A multi mapok a második részben nagyon jól játszhatók voltak, ezt várom a 3. részben is!Ezért szerettem meg anno a sofot.A fos csében pedig én is úgyérzem magam mint egy darab fa ,még a cs:source is elég gagyi pedig egy időben sokat játszottam... -
#154 Látnád hogy lövök, nekem élmény mikor egyszerre 3man jönnek és halnak halomra. Ez művészet ezt nem érted :) -
#153 Sajnos BARN FTW ... -
#152 Jah lesz benne dust2 :D -
#151 viszont vannak helyek ahol változatos a mapcycle, na ott van kihívás.
jah SoF3ban ugye nincs jor1 e shop2 reméljük