Soldier of Fortune: Payback
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
fps 4ever
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
ezaz
ezaz
ezaz
ezaz
<#gonosz1>#gonosz1><#taps>#taps>
pont az uborkaszezon lévén gondoltam játszani kéne valamit, elõ is vettem a második részt, nagyon szeretem :)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
nyertem<#gonosz1>#gonosz1>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mikor szükség volt egy kis agressziólevezetésre, elsõ pálya betölt, shotgun elõkap, ha kiürül, akkor pályát újra elõlrõl kezd <#hehe>#hehe>
One Vision. One Purpose.
Am szerintem a világon ennek van az egyik legjobb sebzésmodellje(SoF2), csak az volt a baj hogy sokáig nagyon nagy punnyadás volt a game terén,nem voltak új kiegészítõk,mapok(habár így is született egykét
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
A 2 is csak azért nem lett olyan népszerû, mint várták, mert nem volt megfelelõen marketingelve. Emlékszem anno valamelyik legnépszeûbb pc-s újságban nem is nagyon írtak a multijáról, vagy ha igen, akkor sem jókat.
Pedig nagyon jó game, külföldön sokkal nagyobb népszerûségnek örvendett, mint Magyarországon. A Mai napig is sokkal több arányaiban a külföldi server.
Amúgy sztem SoF3 cím nem is lett volna oly jó!:)
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
*Posse*T.W.D*
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
letölthetõ verzió a videóbol
#12--szervertöl függ, szerintem még vannak olyanok ahol engedik, talán a magyarokon is.
*Posse*T.W.D*
Én 2 be az sp t szerettem nagyon..
Halomra aprítás 1000 rell.:)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bazinga!
Sof meg leegyszerüsítve egy agyatlan katonai hent játék, de a sérülésmodellnek köszönhetõen egy igazi kuriózum.
pár kép a 2. rész multijából, ahol ráadásul butitva vana ghoul2.0 rendszer(mármint a multiban, single-ben ennél részletesebb a sérülés):
Szoval ez az egyik dolog ami miatt sokan imádjuk és a mai napig játszuk a sof-ot

*Posse*T.W.D*
bármit infót tudsz írod!
+fav!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Kb emiatt nem bírtam ki hogy ne nyissam meg azonnal a témát.
REMÉLEM SENKINEK NEM FOGJA EZ CSÍPNI A SZEMÉT, MERT AKKOR EGY SZEMÉT!:)
Reméljük a legjobbakat, nomeg a gohul motor(sebzésmodell) valami überbrutál továbbfejlesztett változatát!!!
Info forrása:Gamestar.hu
Hoppá! Készül az új Soldier of Fortune!!!!!!!
<2007. június 27. @ 08:04 - ZeroCool>2007. június 27. @ 08:04 - ZeroCool>
No, erre tényleg nem gondoltam! Lehet, hogy mégis izgalmas lesz az idei E3? Úgy tûnik kezd beindulni a médiagépezet, és sorra jönnek a komoly bejelentések. Itt van mindjárt az elsõ...
Az Activision egy kedves levelet hagyott a postaládámban. Csak annyit írt az a drága marketinges leányzó, hogy "Soldier of Fortune: Pay Back". VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁVÁVÁÁÁÁÁÁ! :) Ééééés igeeeeen, készül az általam nagyon kedvelt Soldier of Fortune: Double Helix folytatása! 2002 óta nem is lehetett igazán hallani errõl a kedves kis alkotásról, melyben az ember minden végtagját le lehetett gyalázni mondjuk gépfegyverrel :) Sajnos csak annyit tudunk, hogy valódi next-gen alkotás lesz és PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készül. Az E3 után / közben biztosan többet tudunk majd róla!
*Posse*T.W.D*
<#crazya>#crazya>