Soldier of Fortune: Payback

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TCelica
én most játszok vele :)
valahogy ráakadtam, és tetszik.
van 3. rész is? vagy csak lesz?

DeO
ööö vérbuborékok ?

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdõt!

Mo.Organ
Már teljesen felhagytam a játékkal, de ha lenne egy folytatás akkor biztos elkezdeném újra a gamét. <#violent><#vigyor2>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

már várom
fps 4ever

czazsi
Hihihi! Látom a nagy SOF2 mesterek nem bírak magukkal...Körömrágva várjom a további fejleményeket! :D

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

eX
Csak lenne már kinn a game! :P

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Picar77
<#eljen>+fav

()() (^^)

ezaz
ezaz
ezaz
ezaz
ezaz

<#gonosz1><#taps>

pont az uborkaszezon lévén gondoltam játszani kéne valamit, elõ is vettem a második részt, nagyon szeretem :)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Az is nagy game..De a 3 mat várom nagyon.

a_n_d_r_e_w

Én nyertem :P

One Vision. One Purpose.

hm zsír 2 nagyon penge volt

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

nyertem<#gonosz1>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Kaszi46
<#crazya>

*Posse*T.W.D*

hát lehet

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ColdFire
postal 2 rulz :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

a_n_d_r_e_w
Második rész nem jött be igazán, de az elsõ favorit :)
Mikor szükség volt egy kis agressziólevezetésre, elsõ pálya betölt, shotgun elõkap, ha kiürül, akkor pályát újra elõlrõl kezd <#hehe>

One Vision. One Purpose.

The FlashBack
linket nem takar a spoiler, dejó:| Bocs akkor...

The FlashBack
üsdmeg :D

Tessék
decsak mer rendkívül jófej vagyok --.--'

The FlashBack
ez mind szép. Nem mondtam h egyszer sem vittem végig a sof2-t, mer egyszer igenx) Játszogattam vele, minden nap egy kicsit. Ha lövöldözök, akkor háborús fps, ha azt nézzük ez is ugyanaz. Lõni kell aki elédkerül x)

SLICK
Ejj de játszanék én is a SOF 2-vel de vki benyelte.. Pedig eredeti volt <#falbav>

Pigo
+fav
Am szerintem a világon ennek van az egyik legjobb sebzésmodellje(SoF2), csak az volt a baj hogy sokáig nagyon nagy punnyadás volt a game terén,nem voltak új kiegészítõk,mapok(habár így is született egykét map...),de remélem hogy a SoFPB,fellendülést hoz a II-szériában is, és természeteesen hogy rögvest az elsõ napom megbujnigolom.

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Sáska
Gondolod? Remélem nem.
A 2 is csak azért nem lett olyan népszerû, mint várták, mert nem volt megfelelõen marketingelve. Emlékszem anno valamelyik legnépszeûbb pc-s újságban nem is nagyon írtak a multijáról, vagy ha igen, akkor sem jókat.
Pedig nagyon jó game, külföldön sokkal nagyobb népszerûségnek örvendett, mint Magyarországon. A Mai napig is sokkal több arányaiban a külföldi server.
Amúgy sztem SoF3 cím nem is lett volna oly jó!:)

Tibre
amúgy sztem nem véletlenül nem SoF3, lehet, hogy ezzel a résszel elfognak menni inkább a konzolok irányába.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Kaszi46
<én is, mint egy kisgyerek><#hehe>

*Posse*T.W.D*

Sáska
remélem a bunny megmarad benne, meg a zrestet elfelejtik:P

Sáska
jah, hülye kérdés, sry:))

Tibre
sztem vagy feltupírozott doom 3 engine lesz vagy a most készülõ wolfenstein motorjával fog menni.

Sáska
ez a megjelenésével is egyezõ dátum, vagy akkor még csak valami 0.1 alfa demo várható?:)

Kaszi46
július 11-13 között

*Posse*T.W.D*

Tibre
júl 10-12, vagy 14... de jöhetne már <#violent>

Kaszi46
akkor nagy valószínüséggel u3 engine lesz? crysis enginnek jobban örülnék:P

*Posse*T.W.D*

Sáska
legjobban várt játék általam is<#worship><#wave>

E3 mikor lesz?

gameplusz
Nekem meg van eredetiben az elsõ kettõ, mondhatom, hogy megérte. Várjuk <#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kaszi46
pontosan:P toroklövésnél odakap és hörög, a fejét meg vagy 8 részre lehet bontani.:P

*Posse*T.W.D*

scorpeeon
És mintha úgy emlékeznék, hogy az 1be valakit hason lõttél, annak a bele is folyt.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kaszi46
sof2 ghoul2.0 bemutató video:sof2 gore
letölthetõ verzió a videóbol

#12--szervertöl függ, szerintem még vannak olyanok ahol engedik, talán a magyarokon is.

*Posse*T.W.D*

Höm...
Én 2 be az sp t szerettem nagyon..
Halomra aprítás 1000 rell.:)

Drephis
kicsit off, de... nem eredetivel megy a multi?<#vigyor5>

help

SötétBarom
OH FUCK, YEAH!!!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
megelõztél :)

Bazinga!

Drephis
:ASFD:D

help

precision
Anno mikor kijött az elsõ rész soha nem látott sebzésrendszer volt benne, tehát pl kilõhetted az ellen kezébõl a fegyvert, ha a lábfejét lõtted akkor egy lábon ugrált, ha a térdét akkor összerogyott...stb.stb. Ezt a 2. részben egy picit továbbfejlesztették, és a grafika is szebb lett. Lehet hogy ilyen menj és öld meg az embereket típus a single player része, de a sebzési rendszer nagyon nagyot dob rajta és nem olyan unalmas mint egy hasonló fps.

Bazinga!

Kaszi46
cs-t én sem szeretm, mert nincs kihajlás, és úgy érzem benne magamat, mint egy darab fa.
Sof meg leegyszerüsítve egy agyatlan katonai hent játék, de a sérülésmodellnek köszönhetõen egy igazi kuriózum.

pár kép a 2. rész multijából, ahol ráadásul butitva vana ghoul2.0 rendszer(mármint a multiban, single-ben ennél részletesebb a sérülés):

Szoval ez az egyik dolog ami miatt sokan imádjuk és a mai napig játszuk a sof-ot

*Posse*T.W.D*

The FlashBack
csak a másodikkal játszottam. nem az az everbest fajta nekem, nemszeretem a lövökavakvilágbaemberek típusú játékokat. talán ezért vagyok ennyire válogatós, és még a mások szerint kötelezõ darabnak számító CS-tõl is a falra mászok, a Halo és az egyéb szörnyes (pain killer) gémek értemét nemlátom. Ez, ha kijön, egyszer felteszem, kipróbálom.

<#vigyor1>loál<#phone><#nezze>

Kaszi46
alap:)))

*Posse*T.W.D*

Vaxi
:O
bármit infót tudsz írod!
+fav!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

precision
reméljük a hír igaz, az elsõ két rész tényleg jó lett

Bazinga!

Kaszi46
Tudom hogy szinte 0 infó, de az elsõ rész óta a kedvenc játékom, a 2. rész multiát pedig már az alfa demo megjelenése óta játszom.

Kb emiatt nem bírtam ki hogy ne nyissam meg azonnal a témát.

REMÉLEM SENKINEK NEM FOGJA EZ CSÍPNI A SZEMÉT, MERT AKKOR EGY SZEMÉT!:)

Reméljük a legjobbakat, nomeg a gohul motor(sebzésmodell) valami überbrutál továbbfejlesztett változatát!!!

Info forrása:Gamestar.hu

Hoppá! Készül az új Soldier of Fortune!!!!!!!
<2007. június 27. @ 08:04 - ZeroCool>
No, erre tényleg nem gondoltam! Lehet, hogy mégis izgalmas lesz az idei E3? Úgy tûnik kezd beindulni a médiagépezet, és sorra jönnek a komoly bejelentések. Itt van mindjárt az elsõ...

Az Activision egy kedves levelet hagyott a postaládámban. Csak annyit írt az a drága marketinges leányzó, hogy "Soldier of Fortune: Pay Back". VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁVÁVÁÁÁÁÁÁ! :) Ééééés igeeeeen, készül az általam nagyon kedvelt Soldier of Fortune: Double Helix folytatása! 2002 óta nem is lehetett igazán hallani errõl a kedves kis alkotásról, melyben az ember minden végtagját le lehetett gyalázni mondjuk gépfegyverrel :) Sajnos csak annyit tudunk, hogy valódi next-gen alkotás lesz és PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készül. Az E3 után / közben biztosan többet tudunk majd róla!

*Posse*T.W.D*