551
MINIMUM SM 2.0b-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6xxx vagy ATI X6xx)
  • SLICK
    Ejj de játszanék én is a SOF 2-vel de vki benyelte.. Pedig eredeti volt
  • Pigo
    +fav[idiota]
    Am szerintem a világon ennek van az egyik legjobb sebzésmodellje(SoF2), csak az volt a baj hogy sokáig nagyon nagy punnyadás volt a game terén,nem voltak új kiegészítők,mapok(habár így is született egykét [ididota] map...),de remélem hogy a SoFPB,fellendülést hoz a II-szériában is, és természeteesen hogy rögvest az első napom megbujnigolom.
  • Sáska
    Gondolod? Remélem nem.
    A 2 is csak azért nem lett olyan népszerű, mint várták, mert nem volt megfelelően marketingelve. Emlékszem anno valamelyik legnépszeűbb pc-s újságban nem is nagyon írtak a multijáról, vagy ha igen, akkor sem jókat.
    Pedig nagyon jó game, külföldön sokkal nagyobb népszerűségnek örvendett, mint Magyarországon. A Mai napig is sokkal több arányaiban a külföldi server.
    Amúgy sztem SoF3 cím nem is lett volna oly jó!:)
  • Tibre
    amúgy sztem nem véletlenül nem SoF3, lehet, hogy ezzel a résszel elfognak menni inkább a konzolok irányába.
  • Kaszi46
    [én is, mint egy kisgyerek]
  • Sáska
    remélem a bunny megmarad benne, meg a zrestet elfelejtik:P
  • Sáska
    jah, hülye kérdés, sry:)) [izgatott- remeg]
  • Tibre
    sztem vagy feltupírozott doom 3 engine lesz vagy a most készülő wolfenstein motorjával fog menni.
  • Sáska
    ez a megjelenésével is egyező dátum, vagy akkor még csak valami 0.1 alfa demo várható?:)
  • Kaszi46
    július 11-13 között
  • Tibre
    júl 10-12, vagy 14... de jöhetne már
  • Kaszi46
    akkor nagy valószínüséggel u3 engine lesz? crysis enginnek jobban örülnék:P
  • Sáska
    legjobban várt játék általam is

E3 mikor lesz?
  • gameplusz
    Nekem meg van eredetiben az első kettő, mondhatom, hogy megérte. Várjuk
  • Kaszi46
    pontosan:P toroklövésnél odakap és hörög, a fejét meg vagy 8 részre lehet bontani.:P
  • scorpeeon
    És mintha úgy emlékeznék, hogy az 1be valakit hason lőttél, annak a bele is folyt.
  • Kaszi46
    sof2 ghoul2.0 bemutató video:sof2 gore
    letölthető verzió a videóbol

#12--szervertöl függ, szerintem még vannak olyanok ahol engedik, talán a magyarokon is.
  • zoolee
    Höm...
    Én 2 be az sp t szerettem nagyon..
    Halomra aprítás 1000 rell.:)
  • Drephis
    kicsit off, de... nem eredetivel megy a multi?
  • SötétBarom
    OH FUCK, YEAH!!!
  • precision
    megelőztél :)
  • Drephis
    :ASFD:D
  • precision
    Anno mikor kijött az első rész soha nem látott sebzésrendszer volt benne, tehát pl kilőhetted az ellen kezéből a fegyvert, ha a lábfejét lőtted akkor egy lábon ugrált, ha a térdét akkor összerogyott...stb.stb. Ezt a 2. részben egy picit továbbfejlesztették, és a grafika is szebb lett. Lehet hogy ilyen menj és öld meg az embereket típus a single player része, de a sebzési rendszer nagyon nagyot dob rajta és nem olyan unalmas mint egy hasonló fps.
  • Kaszi46
    cs-t én sem szeretm, mert nincs kihajlás, és úgy érzem benne magamat, mint egy darab fa.
    Sof meg leegyszerüsítve egy agyatlan katonai hent játék, de a sérülésmodellnek köszönhetően egy igazi kuriózum.

pár kép a 2. rész multijából, ahol ráadásul butitva vana ghoul2.0 rendszer(mármint a multiban, single-ben ennél részletesebb a sérülés):

Szoval ez az egyik dolog ami miatt sokan imádjuk és a mai napig játszuk a sof-ot

• The FlashBack
    csak a másodikkal játszottam. nem az az everbest fajta nekem, nemszeretem a lövökavakvilágbaemberek típusú játékokat. talán ezért vagyok ennyire válogatós, és még a mások szerint kötelező darabnak számító CS-től is a falra mászok, a Halo és az egyéb szörnyes (pain killer) gémek értemét nemlátom. Ez, ha kijön, egyszer felteszem, kipróbálom.
  • dav1d
    loál
  • Kaszi46
    alap:)))
  • Vaxi
    :O
    bármit infót tudsz írod!
    +fav!
  • precision
    reméljük a hír igaz, az első két rész tényleg jó lett
  • Kaszi46
    Tudom hogy szinte 0 infó, de az első rész óta a kedvenc játékom, a 2. rész multiát pedig már az alfa demo megjelenése óta játszom.

Kb emiatt nem bírtam ki hogy ne nyissam meg azonnal a témát.

REMÉLEM SENKINEK NEM FOGJA EZ CSÍPNI A SZEMÉT, MERT AKKOR EGY SZEMÉT!:)

Reméljük a legjobbakat, nomeg a gohul motor(sebzésmodell) valami überbrutál továbbfejlesztett változatát!!!

Info forrása:Gamestar.hu

Hoppá! Készül az új Soldier of Fortune!!!!!!!
    [2007. június 27. @ 08:04 - ZeroCool]
    No, erre tényleg nem gondoltam! Lehet, hogy mégis izgalmas lesz az idei E3? Úgy tűnik kezd beindulni a médiagépezet, és sorra jönnek a komoly bejelentések. Itt van mindjárt az első...

Az Activision egy kedves levelet hagyott a postaládámban. Csak annyit írt az a drága marketinges leányzó, hogy "Soldier of Fortune: Pay Back". VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁVÁVÁÁÁÁÁÁ! :) Ééééés igeeeeen, készül az általam nagyon kedvelt Soldier of Fortune: Double Helix folytatása! 2002 óta nem is lehetett igazán hallani erről a kedves kis alkotásról, melyben az ember minden végtagját le lehetett gyalázni mondjuk gépfegyverrel :) Sajnos csak annyit tudunk, hogy valódi next-gen alkotás lesz és PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készül. Az E3 után / közben biztosan többet tudunk majd róla!