551
style=\"height:90px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">MINIMUM SM 2.0b-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6xxx vagy ATI X6xx)
-
#310 Jár már valaki az Evolution club-nál? A diszkógömbös részen nemtom hova tovább. Tud valaki segíteni? -
#309 CoD 4 melett ez elbujhat. -
#308 Kiprobáltam én is.
Kuka lett a játék , grafikán nem lehet álítani semmit , gagyi az egész. -
C7 #307 na kipróbáltam. nem rossz, habár engem zavar ez a fedezékbe és meggyógyulsz stílus, jobb lett volna hpt meg pajzsot rakni bele. ráadásul az egér érzékenység még 0-án is egy kicsit sok nekem, de kezdek hozzászokni. ráadásul a rohadékokra lövök lövök, de azért még idesétál hozzám és fejbe vág. Millert is vagy 4tárral kellett kinyírnom, de neki a 3. lövése mindig kinyír... -
#306 Na szép jó reggelt mindenkinek.
Jé, mennyi régi ismerős. :) -
ricsa008 #305 szép reggelt
akkor összeségében milyen játék lett? jáccható valamelyest? a 2 még mindig benne van az örökös top 5 listámban
uhhogy ha jáccható akkor leszedem -
#304 Megnéztem....annyira nem is xar.:)
Rosszabbra számítottam. A sebzés szerintem példás lehetne a CoD-nak is.
Grafika is rendben van. Jó, nem egy kiforrott sof2, de hátha......
-
#303 emberek nem lehet hogy lesz egy SoF3 és ez annak a béta-delta-gamma-omega tesztje? neadjisten még szabad forráskódú is lenne? -
Drizzthsz #302 Ha kijönne egy irányítás javító patch is, akkor meg kifejezetten fasza lenne. :) -
Drizzthsz #301 Nekem bejön, nem lesz uninstall, amíg végig nem tolom. -
#300 üdv:)
akkor összeségében nem is sof3-ról, hanem FOS3-ról beszélünk? :P -
#299 Ő....uninstall?:)
-
Drizzthsz #298 Nahh, 3. pályán, amikor valami fickó bemenekül a barlangba, s le kell ölni sok turbáőnost, mennék utána, de ott sziklaomlás van, kb. mindent átnéztem, mit kell csinálni? -
#297 Nah Hali
Felraktem ezt a valamit elinditottam szar volt a kép.Felraktam azt a pathcet ami ide linkeltetek még mindig szar a kép.Valami ötlet valakitöl.Amugy radeon 9600 125MB videokártyám van. -
yaqwsxcde #296
Soldier of Fortune Payback Gépigénye!!! -
#295 Ha lejön...mert jön, és neadjisten ki akarom próbálni a multi részét, na azt hol?:)
Ezt a szép kerek és egyedi nyelvtant nem nélkülöző mondatot egyébként teljesen magam kútfőjéből merítettem ám.:)
-
#294 A lényeg, hogy eleve megmondták, hogy sok jóra ne számítsunk...és ehhez tartották is magukat. Így, hogy kijött a játék, nincs nagyon min csodálkozni...
Az már más kérdés, hogy érdemesebb lett volna-e jobbat, értékesebbet alkotniuk...de hát én ugye elsősorban nem erről beszéltem... -
#293 "Egyébként szerintem annyira azért nem szar, amennyire a többség siránkozik rajta. :)"
Kérdés kinek mit jelentet eddig a sof. Ha a single rész érdekelt volna akkor nem csalódtam volna akkorát. Gyakorlatilag mindent megkaptunk amit ígértek, csak lebutítva, megkurtítva, gagyi minőségben.
sof1-2 ben felállítottak egy szintet, amit most alulmúltak. Szerintem jogos a fan-ok felháborodása.
Igazából szerintem azoknak a playereknek kellett volna kielégíteni az igényeit, akik évek óta életben tartották, és tartják a sof nevet. Sof2 1.3 patch(2003) óta fejlesztői támogatást nem kapott a scene, mégis él és virul ajáték.
A minimum az lett volna, ha megütik az eddig elért szintet, és itt most nem a grafikára gondolok, mert az valóban szebb lett, de ez édeskevés.
-
#292 GL! -
#291 Amúgy nem tudom mi ez a nagy sírás-rívás itt. Végülis azt kaptuk, amit ígértek. Vagy jobb lett volna, ha beígérnek mindenfélét, és aztán megkaptuk volna EZT? :)
Egyébként szerintem annyira azért nem szar, amennyire a többség siránkozik rajta. :) -
#290 Felraktam a patchet és jó lett, nekem tetszik -
#289 Na ha ilyen jó a játék, akkor igazán megérdemel egy flash bannert! :))) -
ricsa008 #288 az 1. tapasz -
#287 -
Drizzthsz #286 Nálam a hangokkal nincs baj, s az irányítás is azonnal reagál, de az a probléma vele kapcsolatban, hogy néha egy 5 centis biszbaszt nem tud átugrani emberünk. Amúgy a pályák nagyon tetszenek, csak már a 3. is nagyon nehéz, simán szétszednek legalja fokozaton. -
#285 Na végre eljött az idő, hogy saját véleményt alkothassak.
Grafika: abszolút rendben, nekem ennyi elég, és legalább szépen fut 6600Gt-n is.
Hangok: eléggé furák,de ezt betudom ezeréves hangkártyámnak (mondjuk eddig csak egyetlen játéknál produkált furcsa hangokat, a szintén budget hell in vietnamnál, de mind a mai napig jól szól a legújabb játékok is alatt) Vagy esetleg másnál is előfordul, hogy a fegyvernek nem mindig van hangja, vagy esetleg késik, vagy hasonló "effektek"?
Irányítás: borzalmas. Mintha minden egérmozdulatra csak másodpercek múlva reagálna. Én is szoktam magam így érezni mondjuk a 4. sör után, de gondolom ez itt nem szándékos fícsör ;) -
#284 hm akkor nem is gáz hogy az hogy a RADEON 9600-s vidikarim nem bírja? -
Drizzthsz #283 Nálam is ez a helyzet, kb. ugyanaz a konfig. -
Drizzthsz #282 Az ai viszont kegyetlen rossz, úgy néz ki, hogy az ellenfél odarohan egy kijelölt helyre, aztán onnan kezd magától cselekedni. Sztorit eddig el-elnyomogattam, úgyhogy konkrétan nem tudom mi az, azon kívül, hogy mar5ha sok turbánost kell szétlőni. A csonkolással kapcsolatban annyi van, hogy a fej simán szétpukkad, az rém gagyi, a végtagok meg két pontban lőhetők ketté, meg ha máshol lősz az emberbe, akkor lesz rajta, meg a földön vérfolt. -
doggy90 #281 kipróbáltam én is...
sajnálom, hogy nem vették komolyan ezt a játékot. nem olyan vészes amúgy, de ami igazán fájó, hogy a pc-s változat nagyon megsínylette ezt a konzolátirat dolgot, szerintem ezért is kap ennyi negatív kritikát. majd talán konzolom meglesem, de ezt hagyom inkább.
-
#280 felraktam 1 perc után töröltem ez egy 0 :((((( -
Kaslerka #279 nálam a 8800GTS-el a legujabb beta ill az az elötti driverrel villognak a fák. Másnál is elöfordul? -
#278 Multija jó :) -
#277 Engem a csilivili graf nem hoz annyira lázba, mint mondjuk a jó történet, és kreatív játékmenet! Ezzel, amit írtál egy picit visszaadtad a "reményt", hogy kap egy lehetőséget tőlem a játék, de egyenlőre még várok, jöjjenek a tapasztalatok! :) -
pheaton #276 Jóez fiuk , lányok! Jóez!xd nem egy csúcs de joez.
-
#275 Mondjuk egy próbát én is mindenképpen adok neki. Nem nagy játék, megteszi a full is ha már demó nincs :)
A sok negatív comment láttán viszont a várakozási faktor eléggé lecsökkent, de sebaj, legfeljebb kellemesen csalódok :) -
Drizzthsz #274 A grafika kb. ugyanolyan, mint a videokban, szóval azzal nincs gond, egyedül annyi, hogy nálam a falevelek villognak, s a textúrákat lehetett volna épp nagyobbra venni Pc-n, mert néhol nagyon gyengék. Viszont a második pálya meg kifejezetten kreatív, egy próbát megér, habár trancsírozni nem lehet teljes mélységben. Viszont sok az akció nagyon, ami nem rossz. -
Neoncsoves #273 én a CRYSIS-szel voltam igy... többet vártam, mint hudekurvajografika... ami nálam elég gagyi. -
#272 Hm Blacksite Area 51-et nagyon vártam nem azt kaptam amirer számítottam ez meg hát jóhogy irtok róla megse "veszem",annyit nem ér! -
#271 Hát ez volt pillanatnyilag az egyetlen fps, amit vártam, erre látom, hogy csalódás csalódás hátán... így le sem fogom szedni....
Én is azok közé tartozom, akit a sof1 és sof2 megfogott, igaz nem multiztam vele, de mint látom az is nagyban segítette a játék sorsát, hogy volt faxa volt a mp!
Gyanús volt nekem, hogy szinte semmi reklámja nem volt a játéknak, és itt a fórumban is csak 2 hónappal a megjelenés előtt indult a topic... ezek gyanúsak voltak, a videók viszont jónak tűntek.... de a végeredmény látom nem az lett... ennyit a ps konv-okról!