551
MINIMUM SM 2.0b-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6xxx vagy ATI X6xx)
  • SötétBarom
  • RIZLA
    fasz...nem mennek a számok ? :)
  • RIZLA
    béesz Rami
  • Pigo
    Ha lesz egyáltalán game...
  • Hybrid v2
    Aztán még az is jó kérdés, hogy milyen gépen fog megmozdulni a game, főleg úgy, hogy az elég legyen Mp-hez...
  • Sáska
    úgy volt, hogy remélték hogy lesz valami info, de a fejlesztőktől nem jött semmilyen hivatalos megerősítés, hogy E3-on lesz valami.
    Hát nem is lett.
  • janickgers89
    hello! tudtok valami friss infót a sof3ról? semmitse találni róla pedig úgyvolt az e3on lesz valami info!
  • RIZLA
  • mooo
    Tévedsz,mivel Khomeini ajatollah
  • LES FORZA INTER
    SoF3 SoF3 SoF3 jójó de mivan a multi részével? SoF2 MP óta 1 FPSnek se indítom el a single részét csak a join gamet, itt is az MP érdekel sztem midnenkit...
    ha egyáltalán lesz...
  •  eX
    Én is arra emlékszem!
    De már jó lenne akkor valamit a SoF 3 ról találni mert már nem birok magammal... :P
  • Sáska
    nem úgy volt, hogy az E3-on megpendítenek valami infot?

én semmit nem találtam..
  • LaLeee
    Elnézést a bocsánatért, Bocs APA

• RIZLA
    szerinted :)
  • SötétBarom
    Ez az uncharted, egy PS3 exkluzív gém.. Mi a rák köze van itt bármihez?
  • mooo
    moarr
  • RIZLA
    Ha az lenne, az jo lenne ?
  • LaLeee
    Ez az?
  • Sáska
    úgy tűnik UR3 engine alatt fog futni:

Wrong engine...
    As previously published, it was suggested that SoF: PB would be developed using the Doom3 Engine. These rumors have now been squashed, and it has come to light that Mullins will return in all his blazing glory running a certain "Unreal Engine 3.0" under the hood. Activision has indeed licensed the rights to use the Unreal Engine for Pay Back.

forrás: sofpayback.com
  • Sáska
    néhány a majd választható fegyverek közül:

• Sáska
    - The gore and flying body parts will be back! Character models are being created with 36 different seperation points. This has never been seen before in a FPS game.

- Destructible environments are planned for development, more info on this will be posted when it comes.

forrás: sofpayback.com
  • The FlashBack
    esetleg még egy harmadik vagy?:|
  • Prof2win
    Akkor már csak annyi kérdésem van h most akkor várjuk vagy nem jáccunk vele vagy nem?
  • RIZLA
    jah..... elég ledzsalos szori ... pedig annyira jol indult :(
  • Kaszi46
    végére értél a totyiknak, és elmúlt a öröm és bóddottág?
  • RIZLA
  • moralosan
    váó tenksz :)
  • RIZLA
    !!Rohadék!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kaszi46
    single mapok, és egy mappack sztorivala sof2-höz
  • moralosan
    ezaz, nekem elég lenne sok új pálya összefüggő pálya [icipici sztorival], nem kell változtatni a grafikán :)
  • a_n_d_r_e_w
    nem biztos, jó tudom, sokan szerették a 2-t, de szvsz ez annál rosszabb nem lehet, legfeljebb ugyanannyira rossz :)
    Egyébként mi kell bele? Egy stabil, jó motor, meg egy jó kis sebződési rendszer, az előzőeket se a story miatt szerettük :)
  • The FlashBack
    kösz:|
  • Kaszi46
    fasza, eznnel elhatárolódom a topicktól:D
  • Csuhai G
    Mi lesz veled Soldier of Fortune?

[2007. június 28. @ 12:19 - ashe]
    A napokban már beszámoltunk róla, hogy készül az utóbbi idők egyik legvéresebb FPS-ének folytatása, a Soldier of Fortune: Pay Back, most azonban napvilágot látott néhány olyan információ is róla, ami kissé elbizonytalaníthatja a nagyérdeműt.

Kenn Hoekstra, a Raven Software egyik fejese ugyanis egy fórumbejegyzésben elmondta, hogy semmi közük az új epizód fejlesztéséhez, ami nem mellesleg egy budget kategóriájú termék lesz, és az Activision Value fogja kiadni. Hát köszönjük...

Forrás: Gamestar..

Hát.. ezt beszoptuk...
  • Sas6
    egyetértek :)
  • martinho040150
    minél hamarabb lenne jó ha megjelenne
    sztem
  • Sas6
    Woow nem is tudtam h lesz 3- része a 2.-vel régen :DD nagyon soakt nyomtam :) Mikor várható a megjelenése?
  • Synchronous
    Te jó ég... egy embernek hogy lehet ennyi vére??
  • SötétBarom
    " will be published by the company's Minneapolis-based Activision Value label."

???
  • Kaszi46
    kb ua info
    németül
    http://www.gamesfire.at/news,id7860,soldier_fortune_pay_back.html
    franciául
    http://www.playlipse.fr/actualite-ps3-Soldier-of-Fortune---Pay-Back-a-l-E3-07_3703.html
    még 1 angolul
    http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=062707_7
    olaszul
    http://www.spaziogames.it/content2/news/news.asp?id=72805&zona=pc&foto=1&num_foto=2
    deptudom milyen nyelven:P
    http://www.nofrag.com/2007/jun/27/25811/

de a lényeg ugy is az előző komment update részében van.:)