551
MINIMUM SM 2.0b-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6xxx vagy ATI X6xx)
  • Mr.Grent
    Ha belegondolok hogy jor1-en kék oldalról végig tudtam úgy bunny-zni hogy csak a piros lerakón tettem le a lábam, a Paybackben, meg jó ha betalálok egy ajtón, azthiszem ez mindent megmagyaráz... Várjuk a patchet, modot.
  • Drizzthsz
    Nálam volt hulla, ami azonnal eltűnt, de nagy részük amíg a környéken voltam, nem tűnt el. A lábat két ponton lehet ellőni, a grafika szerintem nem rpssz, bár az elején mozgatható tereptárgyak nem nagyon vannak, de később azért röpködnek a kocsik kerekei.
    Én sose játszottam a 2-vel, lehet csak azért nem húzom le.
    Bug azért akad. Én ide írom, hogy néhány hulla azonnal eltűnik, van olyan hely, ahol kicsi korlátot nem lehet átugrani, meg a grafika néhol nagyon elnagyolt(pl.: ajtón a lakat csak a textúrára van rárajzolva, az elég gagyi...), de alapjában véve egyáltalán nem rossz a gfx. Meg a fák levelei nálam villognak, gondolom új driver/peccs lesz a titok nyitja...
  • felony
    Az előttem szólókkal egyetértek, és még azzal szeretném kiegészíteni, hogy a sof2-ben a késsel is össze lehetett kaszabolni az ellenfeleket, ebből ez is kimaradt(még vágás nyomok sincsenek).Szomorúan kell tudomásul venni, hogy egy jó címből,jó indulattal is közepes terméket sikerült összehozni.
  • a_n_d_r_e_w
    "Látszik h budget kategóriás ps3 konverzió...
    Az irányítás nc. Amikor pl fut az ember, nem lehet fordulni lol.
    [...]
    Ráadásul a hullák kb 10 sec alatt köddé vállnak."

Ez most komoly? Mert akkor nem is értem. Az hogy konverzió, meg budget kategória, az sok mindent magyaráz, de ez a két fícsör körülbelül 10 perces programozói munka lett volna. :S
  • Maxtreme
    Bizony. Pontosan ezt akartam mondani, hogy csak a név fogja eladni (vagy az sem)
    Meg az is mekkora már hogy az autorun-on és a dobozon is, ott virít hogy ACTIVISION, aztán mikor nekiállsz telepíteni, akkor derül ki higy az biza ACTIVISON VALUE. Nem mind1 :)

1ébként akinek anno nem tetszett a sof2 sp része, nézze meg. Garantáltan imádni fogja az előző részt :))))
  • Kami
    Háááát ez a játék, hogy finoman fogalmazzak igen csak gagyi!
    Nem is csodálom, hogy nem volt belőle demo, mert akkor nem venné meg senki!
    Ez valóban budget kategória, minden tekintetben!
    Kár volt így elcseszni ezt a címet, ez az egy dolog ami miatt meg fogják venni sokan és csalódni fognak!
    Kár érte.
    Ja, Vista alatt nincs hang, csak a zene szól, 4-5 percenként hibával kilép, grafikán sokmindent állítani nem lehet, stb.
    A ráfordított letöltési időt nem éri meg!
  • ntex
    Mit ne mondjak ettől a játéktól tényleg nem estem hanyatt.

Grafikában csak azt lehet állítani hogy milyen felbontásban és hány Hz-en menjen így közepes. Széthulló testrészek pedig csak a láb + kéz, meg le lehet lőni a csávók fejét. Ilyeneket mint pl. a SoF 2-ben hogy shotgunal gyomron lőted az ellenfelet és lógtak a belei el lehet felejteni mert itt ilyen nincs.
    Pályák tök lineárisak.
    Fizika: az embereken kívül nem látsz mást elmozdulni a pályán, tereptárgyakat (hordók stb.) nem lehet szétlőni (max az autókat), felrobbantani, arréblőni, semmit sem.
    Hangok elmennek, bár egy idő után idegesít hogy az ellenfelek kétféle mondatot tudnak kiabálni mikor meghalnak.

Osztom Maxtreme #261 kommentjét

Szerintem 2/10
    Nincs időm játszani, de gyorsan csináltam pár képet:

• Gerisone
    Baszki! most kezdtem szedni! nagyon rosszakat írtok róla! télleg ennyire szar? bár ha már elkeztem lekapni akko má kipróbálom! tök megörültem hogy van 3.rész. bár az elég gyanús, hogy semmilyen kampányt nem hallottam a játékról, de nem hittem volna hogy ilyen véleményeket olvasok róla!
  • Maxtreme
    Közben megoldottam.

A játék maga.. háááááát.
    Látszik h budget kategóriás ps3 konverzió...
    Az irányítás nc. Amikor pl fut az ember, nem lehet fordulni lol.
    A grafikával nincs bajom, ellenben a hangokkal.
    Nameg a csonkolás.. Hát azt el lehet felejteni hogy olyan mint az eddigekben.
    Fejbelövöd 2x3x, eltűnik a csávó kobakja, és csak 1 csonk marad a helyén,
    Ugyanez igaz a többi végtagra is. Ráadásul a hullák kb 10 sec alatt köddé vállnak.
  • Maxtreme
    Jó ez

Közvetlen indítás után..
  • Mr.Grent
    Hát uraim a Kaszinak tök igaza van, ez egy rakás fos, grafikailag majdenm Team Fortress 2, de van benne sof2-es karakterből is. De gagyi a mozgás, egy ajtón alig bírtam bemenni. fov érték kb 2, kihajlás semmi. Viszont kismillió fegyver van, 1280-ba játszottam.

Egy moderrelés ráfér, mint kb a cs-re ,és ha akkor sem akkor ennyi ez a gém.
  • Kaszi46
    pontosabban nem lehet tudni hogy milyen agépigénye, mert a grafikát a menüben k***ra nem lehet állítani.
  • Kaszi46
    nem, szarabb....

ez a játék pontosan az aminek készült. egy konzolos, budget kategóriás valami.
  • Barney Tech
    Gépigény?
    CoD 4-el megeggyezik?
  • Kaszi46
    Nos ez a játék egy kalap szar.....

grafikai opciók= felbontásváltás, így kb ennyi.

multiplayer kiprobálásával kezdtem. ezek a rövid észrevételeim.
    -nincs konzol
    -nincs chat
    -nincs normális szerverkereső rész
    -nincs kihajlás
    -gagyi fegyverszórás
    stb stb

mondjuk a gagyi, szó szerint rá illik erre a szemétre.

ezután a singli sem esett jól, majd talán egyszer végigviszem.

Egy biztos ez a játék multira nem alkalmas. egy konzolátirat a szarabbik fajtából.

• Barney Tech
    PS3-ról lett átkonvertálva :/
  • ewuk
    valahol részletesen nem lehet grafikát állítani? mert nekem egy kicsit diavetítés szerű...
  • Barney Tech
    ESetleg valaki privátban tudna kuldeni egy torrent linket ,vagy filet?
    HTx
  • Barney Tech
    Egyébként.
  • A Kaszas
    en biztos megveszem mert ezzel is tiszteletemet fejezem ki a keszitoknek es fejet hajtok a jatek elott is:D
  • RIZLA
    mittudomén..... 2.54Gb...... ha az amire várunk, akkor meg akármennyiért is adják, megvesszük.

UGYE KUTYÁKOK ....!? :DDD
  • Drizzthsz
    Hmmm... Akkor idehaza üzletekben kb. milyen ár várható? 7e körül?
  • RIZLA
    ennyibe
  • Purga
    SCREENSHOTOKAT....pls
  • Drizzthsz
    Ez mennyibe kerül?
  • RIZLA
    jajjjjjjjjérjekmánhazaaránytrontani :DDDDD
  • Maxtreme
    nyomhatnál 1-2 pikcsört :)
  • LaLeee
    5,4% én nyertem :P
  • Kaslerka #241
    Gyerekek, ez egy ISTEN! :) Mint a régi szép idökben. Kéz, fej, láb leszakad (ebben a sorrendben...) :) Azthiszem nem mondom nagyot ha azt mondom, hogy veri a teljesárú játékok grafikáját... Árnyék, fény effektek, havok motor... Igazi SOF hangulat. KIRÁLY! :)
  • Mr.Grent
    No serial, no crack, ez tényleg budget?
  • Mr.Grent
    Betárcsázóson :D :D
  • taptarap1
    23h :(
  • Mr.Grent
    3% yessss :P
  • fdi-brutal
    1000
  • fdi-brutal
    Akkor jó lenne ha 100-el töltenél fel mert nekünk csak vánszorog:)
    3w21h:))majd csak leér:)
  • Kaszi46
    magadnak?:DD
    én is töltöm de már csak felfele.:) dejó lenne....
  • Mr.Grent
    Privibe adok linket!
  • Mr.Grent
    Már töltöm!!! :D
  • Newfronter
    2.54
    GB