345
-
Nandor1988 #345 Akik most érnek ide azoknak írom le, hogy elején s betűnél 2 skill ágat kell választani.
Dexterity növeli a pontosságot harcos kariknál. Harcos kariknak mindenképpen kell rá 10 pont. (10 alap + 10, így kifogja írni attackod 100. Sztem ez azt jelentené, hogy 100%)
Vagy: Felkínlódod magad addig, amíg meg nem kapod a fegyver skillt, ami add pontosságra is x attackot pontonként, és arra kezdesz el gyúrni, de én idáig megörültem, úgy hogy raktam 10pontot dexre.
Hotkeys: Lent jobb egér gombra katt kidobja a skilleidet, és ott ráviszed kurzort az egyes skillekre, nyomsz 1 számot. Láss csodát ráraktad hotkey - re. -
Nandor1988 #344 Üdv mindenkinek!
Most nem azért, de minek állnak le egyesek bugokkal foglalkozni???Had ne soroljam más játékokban hány van... Kb ugyanennyi, mint ebbe van. Ez a játék vele járója.
Nekem nagyon is tetszik a game, annak ellenére, hogy most jutottam el hozzám. Igen aláírom van benne annyi bug, amit fel sem lehet sorolni, de miben nincs? Nem egyszerű de nem is lehetetlen.
Diablo - nak is megvoltak a maga idegesítő elemei. Pl. meghaltál fel kellett venned a hullád. Alig estek cuccok mf nélkül. Ha meg mfet/jó cuccot akartál mindenképp kellett 1 sorci ahhoz, hogy kifarmold magadnak. Arról nem is beszélve hellen a resistek olyan nagyok voltak, hogy öröm volt egyes mobokat leölni... Egyszer jó volt szép volt ennyi volt, de nem kínlódnám még egyszer végig.Tehát a dionak is tudok negatívat felsorolni.
Ebben azt tetszik van benne kihívás, de nincs benne lehetetlen. (Pl. Dioba barbival megyek 5városban hellen és fizik immunis a dobálos barbi...) Nincs agyon bonyolítva minden féle skill rendszerrel, mint ahogy egyesek már leírták. Egyszerűen áttekinthető.
Én egyet hiányolok a térkép nagyságát, mert íjászként ez hátrány, hogy olyan közel kell menni, vagy annyit kell forgatni a térképet, hogy belefájdul a csuklóm, és lassan mát úgy néz ki, mint egy közelharcos. -
Jocisan #343 Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress – Készül a Kiegészítő -
#342 Úgy tudod megölni Drakot, hogy mesz eloretovabb es van ott egy kisebb barlang szerűség.
Oda csalogatod es ha van mágia, hit, vadság stb. akkor távolról leszeded.
nekem igy sikerült. -
#341 UP -
ChuckYeager #340 Üdv:
Drako-t hogy kell megölni???? -
#339 Végigolvastam a topikot és egyszerűen el vagyok szörnyedve.
1. Ha valakinek annyira nem tetszik és annyira szarnak találja a programot(mint pl az az idóta tizenéves Broafka), mint ahogy itt sokan sírtak akkor mi a francnak játszanak vele...? Idióta népség, szánalmas.
2. Fogjuk már fel, hogy ez egy hack'n slash játék(diablo, titan quest, loki stb stb) és nem egy RPG(baldurs gate, neverwinter nights, fallout, planescape torment stb stb), na keverjük már össze a kettőt.
3. Fogadjuk már el mások véleményét. Sok balfék itt hőzöng, hogy 'mer a tq ezerszer jobb'... akkor játszál azzal, ennyire egyszerű. Nekem is jobban tetszett, de attól még nem baszom szét a fórumot. Van akiknek ez tetszik sokkal jobban és ezt tiszteletben kell tartani.
És még annyit szeretnék hozzátenni, hogy mindenki a diablóhoz hasonlítgatja a cuccost, ami részben jogos is, mivel az egy mai napig meghatározó lépés volt a hack and slash műfajban DE maga a diablo is csak egy klón, ezt soha ne felejtsük el... (egy igen régi rogue nevű játék 1-1beni klónja)
A játékról pedig annyit, hogy nekem bejön, pont annyit vártam tőle, mint, amit ettől a műfajtól kell és egyáltalán nem ért csalódás. Egy hack'n slash játék esetében meg ne legyen már negatív kritika tárgya a story kéremszépen... ebben a műfajban a story csak egy sovány kifogás, hogy legyen miért ölni, NEM a történetről szól az egész műfaj. Egy hasonló játéknak sincs jó story-ja, csak egyszerű pár mondatos rpg klisék és ez így van jól!
Ha jó story kell, akkor klikkfeszttel akarjon már játszani az emberfia, hanem vegye elő a baldurs gate-et, vagy a fallout 1-2őt, planescape-et, arcanum-ot stb-t...
Bocs a kitörésért, csak alapvető ismeretek hiányában beszéltek itt páran égbekiáltó nagy baromságokat és ez zavart.
Valaki meg leírta, hogy ez a játék a neverwinter nights 2 koppintása, neki külön szeretnék gratulálni, remélem azóta már kijárta a 8 általánost.
Üdv, és jó játékot mindenkinek :) -
#338 császtok nagyon jó ez a játék nekem is megvan 20szintű vagyok bcos -
#337 császtok nagyon jó ez nekem is megvan 20szintű vagyok -
ChuckYeager #336 Üdv!
Drako-t hogy kell megölni??20-as szintű vagyok,darálok mindenkit de őt nem tudom legyűrni!! -
NiGhTM4R3 #335 Ezzel nem sokat segítettél (3-as pont)
Tehát akkor a közelharci karakternél is kell fejleszteni?
Ezért vagyok ilyen pontatlan? -
NiGhTM4R3 #334 Megszereztem az első darabkát.
(Legyőztem az Élőhalott királyt)
Ilyenkor ti kb. hanyas szintűek voltatok?
És az miért van, hogy elindultam keletnek, és itt az orkok vannak az erdőben, de minden 10. csapásom talál csak be harcnál.
Eddig nem voltam ennyire pontatlan. Ezen lehet segíteni? -
Bobszike01 #333 Sziasztok! Elakadtam a játékban, szeretnék segítséget kérni! Merre találom a halászfalut? Már több órája keresem, de nem találom! Valaki segítsen! Please!!! -
#332 Már semmi a lengyel verziohoz való jó lett! -
#331 Van az 1.02-höz valami crack? -
Jocisan #330 BÚÉK! -
DeDy #329 Helló.
2. Az alaptulajdonságokat nem lehet újra elosztani.
3. Az találati esélyt növeli meg.
4. Nincs abszolút Diablo szisztéma, meghalsz újra feltámadsz, csak nem kell a felszerelést újra megszerezni.
6. Valószínűleg nem, sőt szinte tuti, de nem sokat kér odalehet adni nyugodtan. -
krisztajo #328 Sziasztok! Végre nálam is fut a játék! Eddig nagyon élvezem bár könnyűnek egyáltalán nem mondható, de legalább van kihívás benne! Néhány kérdésem viszont lenne, hátha tudjátok!
Íme pontokba szedve:
1. Mennyi a maximum karakter szint?
2. Már elköltött alaptulajdonság pontokat (pl. erő, intelligencia) vissza lehet valahogy vonni? (Tudom, hogy a képesség pontokat pénzért lehet.)
3. A képesség alaptulajdonságot érdemes közelharcosként is fejleszteni? (A leírás elég félreérthető, amit a játék ad hozzá, távolsági harcot emleget, de mintha nem csak ott számítana.)
4. Van betöltés funkció vagy esetleg autoload? (Hogyha meghalok, esetleg vissza tudjam az előző állást tölteni.)
5. Hogyan lehet a másodlagos fegyverek beállítani??? A kézikönyv azt írja, tegyem be a speciális helyre, de én ilyet nem találtam. És eddig mindent a karira kellett ráadni. Ennek megfelelően én csak átváltottam és úgy pakoltam a kezébe. Viszont így a kilépés után ezek egyszerűen elvesztek és mindig csak az alap rövid kard volt a kezében!
Már több jó fegyvert elvesztettem így! Ez bug vagy én csinálom rosszul??? (Ha tudjátok, írjátok le részletesen hogy kell csinálni!)
6. Végül az utolsó. A hídpénzt követelő fazonnál számít, hogy mit választok. Vagy fizetek neki vagy leverem. De ez a döntés később lesz valamire hatással?
Kérlek segítsetek! Nagyon köszi! -
Jocisan #327 Egy kis help, hátha elakdtál.Itt. -
totya4 #326 Szerintem is, de miért ír akkor a magyar távolsági fegyvert? Na mindegy, mert már nem bírtam tovább :) -
#325 a képesség a karcban annyi hogy nagyobb eséllyel találod el az ellenséget -
totya4 #324 TAB -
futto #323 Hali!
Lehet hogy már volt róla szó, de meg tudná valaki mondani, hogy ha eltűnt a kistérkép a jobb felső sarokból, azt hogy a bánatban kell visszahozni! -
totya4 #322 A dexterity (magyarban: képesség) közelharci fegyvernél is számít? A helpje nem igazán segít eldönteni.
-
totya4 #321 Az alt-tab-ot nem bírja a játék, átváltani átvált, aztán vissza már nem akar jönni, elszáll. Ez különösen azért bosszantó, mert az ellenség újratermelődés + pontos visszatöltés hiánya miatt tele lesz ellenséggel a már megtisztított környék, ha úgymond "folytatjuk" a játékot.
A temetőnél volt egy csúnya bug, még nem volt nálam a belső rész kulcsa, de gondoltam beállok a kapuba megnézem mi történik. Hát ottragadtam. Kijönni nem negedett, de be sem. Tehát kilépés, és újra, persze az összes ellenség újratermett...
Az nwn-nél többféle kameranézet is volt, itt csak egy van, és az is csak két méterre enged előrelátni, azt hittem megszokom, de nem.
Az 1.03-as patch fenn van. -
totya4 #320 Kösz. Mondjuk hogy nem kell azzal vitatkoznék, mert ilyen alapon magyarítani se kellett volna. -
#319 Nem de ne is kell -
totya4 #318 Bugos szegény, mindamellett amiben hangyányi alakok rohangálnak nulla látómezővel azt nem nevezném rpg-nek. Bug pl. az hogy kitöröltem a kezdeti próba játékosaimat, erre azt csinálta hogy lenullázta a térképet az aktív játékosnál... nem semmi. Értsd minden fekete lett a térképen, mintha sosem jártam volna bizonyos helyeken. Egyelőre azért egy fokkal jobb ez mint a titan quest, ahol még a kamerát se lehetett forgatni. A gépigény is érdekes, egy ilyen szerény grafika mellett valahogy nem 35-60 fps-t kéne csak produkálni. Állásbetöltéssel nem lehet variálni, tehát a döntéseknél nem lehet eljátszani a load/load játékot, ez viszont tetszik.
Akinek magyar verzió van annál feliratozza azt is amit az angyalka mond? -
#317 nekem megy Vista-n, még 1x sem fagyott, a game vége fele hagytam abba, de most van más:D -
#316 Most nézem szép darab ezt az 1.02 :D
Vista alatt nekem nem megy a game sehogy mindig kilép intro után hibával :(
Majd megnézem xp-n. -
#315 asszem az 1.03beta patch a legfrissebb..., de tudod a google csodákra képes, millió helyen fent van:) -
#314 Csá!
Megszeretném kérdezni h van má patch a játékhoz? Ha van akkor hol lehet letölteni? elöre is kösz -
DeDy #313 Egy mellék küldi maradt karaván névvel, de azt merre hol ? Ez már a végén van pont a sivatagos szomj küldi után de csak akkor jelent meg a küldi mikor átmentem az elfek menedékébe, de ott már csak a mocsár van valamint kaskaras temploma, a sivatagba megint nem találtam semmit, pedig felfedeztem már mindent... -
DeDy #312 Kösz. -
#311 A boszorkány házától északabbra találod az 5 gombát, talán a térkép is jelzi őket szürkén. -
DeDy #310 Üdv.
Van egy olyan mellékküldi hogy egy boszorkánynak kell vinni pár gombát. Azokat a gombákat merre találom? -
#309 Csak csépelni kell, esetleg ha nem megy, távolsági fegyverrel vagy mágiával próbáld meg. Tényleg nem könnyű leverni. -
#308 CSáó! Elárulná valaki, hogy az első sárkánynál van-e valami trükk a győzelemhez, vagy csak eccerűen csépelni kell? -
kicsipiti #307 THX -
DeDy #306 Hát....azért egy Gothic 3-nak, Morrowindnek sem akármilyen zenéi vannak, de ha nagyon ehhez hasonló játékok között akarunk maradni, akkor egy Titan Questnek is elég jó volt a zenéje. De ennek is nagyon jó valóban. ;)