345
  • Jocisan
    Segítség a Játékhoz.
    Leírás ,tippek , Stb.itt:http://gamempire.extra.hu
  • Broafka
    istenítem mert megérdemli...
    és mert annak az utánzata!

szerintem meg az mókás hogy csak egy ember képes be nézni a fa mögé, de ti valahogy nem látjátok tőle az erdőt...
  • wedge31
    Kezd mókás lenni ez a TQ istenités amit talán nem ebbe a topicba kellene eröltetned fogad el hogy az emberek nem egyformák.
    Az általad felsorolt bugok kb 10%-val találkoztam ami belefér ha igaz amit írsz és neked ilyen idegesitö mért nem hagyod rákba ?
  • DeDy
    Üdv.
    Gondolom van aki már végigvitte, egy játékidőt tudna mondani, valamint hogy sok mellék küldi van-e benne? (több-e mint a TQ-ban)Thx.
  • Broafka
    a másik meg, ha akarod részletesebben is válaszolnék egy kettő megfigyelésedre.

pl: Az inventory az... miért oylan szuper? tök egyszerű kis inventory, ami jó hogy 2 zsákod van, nah ezt díjazom (mondjuk TQ-ban ugyanez is megvan) viszont ami ostoba megoldás, az a póciók elrendezése...Gyakorlatilag (ha figyelembe veszünk pár zsákbna lévő cuccot) akkor 60 pócióval már meg is telik a zsákom. Legalább 50-esével csoportosíthatta volna őket...
  • Broafka
    azért nem mindegyikre mondtam ellent, grafikailag jó, van benne pár új ötlet, hangulatilag valamiért magával ragadó (hogym iért a fene se tudja)

de akkoris rengeteg bug van benne, ami azért dúrva.

Igen pl a Prince of Persia a kedven játékaim közé tartozik, a 3. részében már rengeteg hiba elő fordult, ami nagyban rontotta a játékélményt, DE!!!

azért a Prince of Persiában lehet hogy a fegyver átmegy a testünkön, lehet hogy úgy lobog a Herceg haja mint egy orkán erejű szélben, stb, de ott leglaább ha kattintok támad! Ha rám ront egy szörny tudok védekezni, vagy legalább nem halok bele egy ütésbe úgy hogy 20 percig heverek a földön...

Én nem azt mondom hogy szar a játék, hanem hogy iszonyatosan idegesítő! És ez a bosszantó, hogy amúgy jó lenne (gyönge sztori, rövid játékmenet, kevés új ötlet) de ezeket figyelmen kívűl hagyva tényleg jó... lenne...
  • Broafka
    mert hangulata van, és élmény találkozni egy újabb buggal! :D

és már csak azért is kíváncsi vagyok miylen cuccok eshetnek...
  • bélanéni #218
    Ja, a GS-al kapcsolatban írtam az előzőt, de általánosságban értem, mert minden fórumon ezt a jelenséget látom.

Pl. GameStar-al mi a baj? Hogy nem elég komoly lap vagy mi? Mert szerintem színvonalas (csak 1-2 fokkal marad el a konkurenciától).
  • bélanéni #217
    Ezt a majmolást nem szeretem. Valaki kitalál valami baromságot, aztán átragad mindenkire. Hol van az egyéni ízlés, egyéni gondolatok, egyéni véleményalkotás??

Nekem ez a játék nagyon bejött, a Witcher után talán a 2. játék, ami az elmúlt 2-3 évben megfogott. Ennyi. Persze elfogadom, ha valakinek nem tetszik, de azt nem amikor mindenki ugyanazt a baromságot szajkózza. Bugok vannak, azt elismerem, vagy inkább elhiszem, mert pár óra alatt egyel találkoztam.
  • ricsa008
    azért vannak kivételek
  • csgj
    Btw, tom, a Gamestart mindenki utálja, de azért leírom: ott 80%-ot kapott a Legend.
  • csgj
    Nekem is tetszik... és jobban, mint a TQ. Bár ehhez hozzá járulhat az is, hogy jobban szeretem a hagyományos "kelta" fantasy-t. A bugok viszont néha tényleg elég durván idegesítőek tudnak lenni :S Sajnos. De azokat majd kijavítják a patch-ek. Különben meg mi nem bugos mostanában, amikor kiadják? -.- Broafka meg enyhén szólva túlzásba viszi a problémázást. Már csak azt nem értem, hogy akkor mi a fuck-ért játszik vele?? :P
  • jozzy
    hi!egy kérdésem lenne 44 szinten vagyok és a skillekre csak 10 pontot tudok rakni nálaktok is van? köszi
  • bélanéni #212
    TQ k*rvára nem jött be. Úgy érzem, hogy csak azért is ellentmondtál minden véleményemnek . Na jó, az utolsónak nem teljesen. Természetsen lehet nem egyet érteni, de tartom a véleményem.

Eddig egy buggal találkoztam, hogy a szürke pötty, ami a karaktert jelöli a nagy térképen, eltűnt.
  • Szega87
    én meg A LOKI-t ajánlanám
  • Broafka
    hűű, van ám egy ízlésed hallod:

-grafika tényleg jó azzal nincs baj
    -ez szintén grafhoz tartozik, nah annyira azét nem jelentenek. Ütöd amíg él, ő is üt amíg élsz...
    -Mi? hol?
    -Jah, sajnos...
    -Ez igaz, azért ez megjelent a Titan Questben is, és abban azért sokkal de sokkal jobban meg volt oldva ez. És azért választasz 2-t hogy kihasználd mindkettőt (meg persze muszáj, de úgyis választanál másikat ha lehetne, szóval ez hülyeség) és ha kapnál csak szimplán 2 pontot, akkor legalább el tudod dönteni mit érdemes fjeleszteni, és mit nem.
    -úranyám, akkor nézd meg a többi hsz-emet, ha ezekkel nem találkoztál még akkor szerencséd van, amúgy meg tele van idegesítő elemmel, éppen ezért szar a játék, mozogni nem lehezt, folyton megtorpansz egyetlen ütéstől (az íjász hátrabasz az íjjal? na ne már!!!)
    -végülis, fizikailag nincs gond vele ha azt vesszük
    -nah jah, de minek, tök fölösleges, a tűzlabda amúgyis szart sem ér, mert mire használható lenne, addigra vagy eghalsz, vagy megunod a játékot
    -Igazából az nem tutorial, de a tündér az nekem is tetszett, mondjuk addig amíg meg nem szólalt, a hangja valami borzalom, egy retardált kislánynak szebb hangja van... De az ötlet jó.
    -Ez nekem is furcsa, hangulata az van. De nem marha élvezetes...

Első igazán jó diabló-klónt akarsz? Titan Quest, én azt tudom ajánlani
  • Gubberx
    OMG
  • bélanéni #208
    Eddigi pozitív tapasztalatok, élmények:

- gyönyörű grafika
    - jól kidolgozott ellenfelek, a főellenfelek igazi kihívást jelentenek
    - taktikusabb harc (mint D2-ben)
    - jól átlátható térképek, szuper inventory
    - egyszerű, felesleges 100 képességtől mentes fejlődésrendszer
    - a 2 féle cast választási opció sok lehetőséget kínál + hogy mindkét oldalra kapsz 1-1 pontot szintenként, nem hagyja hogy az egyik felesleges, alárendelt szerepbe kerüljön
    - minden idegesítő elem kigyomlálva
    - kellemes fizika
    - a 3d-s környezetet jól ki lehet használni (pl. messziről lehet tűzlabdával sorozni az olyan ellenfeleket, amik a szintkülönbség miatt nem érnek el bennünket)
    - nagyon jó, - nem unalmas tedd ezt meg azt - a játékba beépülő tutorial: a kurzor egy kis tündér, aki néha jó tanácsokkal ellát, beszélget a karival, figyelmeztet dolgokra (pl. "hé, ez a cucc jobb mint a tiéd)
    - remek hangulat, marhára élvezetes

Ez a játék számomra az első igazán jó Diablo-klón, ami nem csak grafikában jobb az elődnél (hogy játékmenetben jobb-e, még nem merném kijelenteni)! Kell adni neki 1-1,5 órát, de utána előjönnek a finomságok.

Örültem, hogy szólhattam
  • Broafka
    kommentek között :D

Orálisan kielégítem kétszer aki elteszi lábalól ezt az isten csapást!! Valaki...

fúúúj ezek után hozzá sem nyúlok a fickóhoz!!!! ^_^ xD

bottal se piszkálnám meg.....

az utolsó oda vág! :D
  • Broafka
    egyetlen játék amit nem bánok hogy megrendez, legalább a bugokat belerakhatná a filmjébe, és akkor még poén is lenne, sőt, mutatná a valóságot, hogy Boll milyen szar.

Mindazonáltal ezt a Uwe Bollt valaki kivégezhetné már... (Poén a WoW-ot ő akarta filmezni, bement a blizzardhoz engedélyért és képen röhögték :D)

amúgy a képek közül a középs alja az hol van? ilyen heylet én nem találtam a játékban
  • Prince23
    Uwe Boll filmet készít e játékból!
  • Broafka
    egy élmény ez a játék!

annyi bug van benne, hogy minden nap egy új élménnyel (buggal) gazdagodok

mai termés: Amerikai felhőkarcoló effekt:

- Úgy tűnik a játék bírja ezeket a dolgokat, mert valahogy minden szinten ugyanaz van, vagy nem? Jah persze hogy nem, csak hiába megyek le a lépcsőn, ugyanaabba a terembe kötök ki.
    Immáron hatodszorra járom ugyanazt a kiírtott folyosót, és hiába megyek le, ugyanaz.

- Fent van a fejemen valami kriksz-kraksz korona féle, felveszek egy pajzsot, és mit ad isten eltűnik a fejemről a korona! Miért?

mára ennyi gyerekek, de holnap is nézzétek a TV Macit mert újabb kitűnő mesével vár titeket (reméljük)
  • csgj
    akció rpg tulajdonképpen... szóval rpg vmennyire -.- Csak nem az a nagyon komoly fajta.
  • Dzsí Pí
    Német patch már van hozzá, 2 is, csak az ugy megb@sza a nyelvi fileokat, a németet meg rühellem...
  • DarkSector
    Se hobbitok
  • Broafka
    hmm, a Mass Effectben nicnsenek orcok
  • Leslieee
    Wedge azt h csináltad? :D Meg vagy áldva? :P
  • kovecses
    beszarás, kösz srácok!
  • Szega87
    elég gyenge a játék honlapja is ...
  • Szega87
    hát ahol egy fiktiv hős bőrébe bújva képzeletbeli világokba, nem létező dungeonokna, orcokok és goblinok ellen harcolsz hogy teljesíts küldetéseket, meg különleges képességeket szerzel = az már szerepjáték

• wedge31
    Az angol megjelenés ota tolom és még semmi zavaró bugal nem találkoztam.
    A patchre meg nem érdemes várni mivel már több mint egy éve kint a játék.
  • Broafka
    jó azt elírtam...

de nekem mind1, ez nem szerep játék, legalábbis nem ezeket hívják annak... bár lehet tévedek, mindenesetre szar játék, és ez megcáfolhatatlan...
  • Dzsí Pí
    Ejj, istenem...
    Pedig elég jó kis game lenne ebből...
    na mind1, megvárom az angol patchet, felrakom, tolom, aztán ha megint ilyet csinál, akkor b@ssza meg magát...
  • Szega87
    whirilwing hanem whirlwind , de igenis szerepjáték, tudod magyarázd meg a hülyeséget, Role Playing Game
  • Leslieee
    Kovecs nekem ugyanez volt de beszarsz, ott van az út lefele a thief városban a zöld területnél, még az emberek előtt. Ott lehet lefele menni (kajak nem gondolna rá az ember:D)

Gp nem tudsz ellenne tenni semmit én össze vissza szoktam nyomogatni a gombokat h meginduljon :D
  • savior
    a szultannal van egy to, azt kozvetlenul meg kell kerulni es ott az osveny
  • Broafka
    semmit, szar a játék, lentebb hosszabb hsz-eknél találhatsz még hibákat, egy pár biztos előjött már...

kattints össze vissza mint a hülye, varázsolj, csinálj valamit, majd kiakad...
  • kovecses
    A sivatagos küldinél elakadtam! A szultánnak kéne megszerezni a piros rubint. A térkép jelzi de nem tudok odajutni! Már az egész sivatagot felderitettem és már nagyon unom a zöld köpködő bogarakat de a sárga pötttyhöz nem tudok odajutni. Valaki tudna segiteni?
  • Dzsí Pí
    - van hogy nem indul el a játékos, hiába kattintasz, áll mint a bálám szamara.
    Nekem ez a hiba jött be, mt tudnék ellene tenni???
    PLS heeeeeeeelp!
  • Broafka
    emberek, ha létezik arany málna díj a játékok között, részemről ez megkapta!

Ehhez képest a Big Rigs egy felüdülés!

újabb remek hibák:

- Warrior, forgó támadás (whirilwing klón) akkor működik amikor nem szörnyön használod, természetes hogy ott van előtted egy szörny és rákattintva nem pörög, csak ha mellé kattintasz
    - Forst of Time pálya, ugró pókok: Legtöbbje eltűnik mikor rám ugrik. Szinte örülnék, de legalbb ne vegyen le életet...
    - van hogy nem indul el a játékos, hiába kattintasz, áll mint a bálám szamara.

Emlékszem hogy találtam még, de annyi volt hogy elfelejtettem.

Azért itt se volt túl sok tesztelő...

amúgy a Caravan küldi az merre van?

Jah és miért akadály a gyűrű viselés és a kesztyű hordás? Azért az nem egy lehetetlen művelet... marha jó...