Legend: Hand of God
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A patchre meg nem érdemes várni mivel már több mint egy éve kint a játék.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de nekem mind1, ez nem szerep játék, legalábbis nem ezeket hívják annak... bár lehet tévedek, mindenesetre szar játék, és ez megcáfolhatatlan...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Pedig elég jó kis game lenne ebbõl...
na mind1, megvárom az angol patchet, felrakom, tolom, aztán ha megint ilyet csinál, akkor b@ssza meg magát...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Gp nem tudsz ellenne tenni semmit én össze vissza szoktam nyomogatni a gombokat h meginduljon :D
Trip to live, live to trip
kattints össze vissza mint a hülye, varázsolj, csinálj valamit, majd kiakad...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!
Nekem ez a hiba jött be, mt tudnék ellene tenni???
PLS heeeeeeeelp!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Ehhez képest a Big Rigs egy felüdülés!
újabb remek hibák:
- Warrior, forgó támadás (whirilwing klón) akkor mûködik amikor nem szörnyön használod, természetes hogy ott van elõtted egy szörny és rákattintva nem pörög, csak ha mellé kattintasz
- Forst of Time pálya, ugró pókok: Legtöbbje eltûnik mikor rám ugrik. Szinte örülnék, de legalbb ne vegyen le életet...
- van hogy nem indul el a játékos, hiába kattintasz, áll mint a bálám szamara.
Emlékszem hogy találtam még, de annyi volt hogy elfelejtettem.
Azért itt se volt túl sok tesztelõ...
amúgy a Caravan küldi az merre van?
Jah és miért akadály a gyûrû viselés és a kesztyû hordás? Azért az nem egy lehetetlen mûvelet... marha jó...
Tudod lustaság fél egészség! :D
Error String: Cannot init PhysX - please install AGEIA PhysX System Software!
Global Error String:
RessourceReload String:
Entity Reload String:
Ressource Reload String:
Version:Version 1.02b
Miért nem tudom elindítani?
Gépem alul olvasható.
PLS heeeelp, már patcheltem is, de semmi változás...
Minden mást csinál és néha akkor szalad elöre, ha ellenfélre kattintok ami távolabb van. Muszáj volt rámentem, így a reset se moldotta meg a dolgokat, pls heeeelp...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valakinek van tippje???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Jah amúgy meg rájöttem h ebben nem kell kihalászni az adott cuccot ha csak össze akarod hasonlítani, hamem csak ráviszed a kurzort az új cuccra és megnyomod a shiftet ("compare").
de a Titan Questtel egyeseknek mi is a bajuk pontosan?
A Titan Quest-hez képest ez a szar csak egy rossz vicc.
Sacred 2-t meg várjuk szeretettel, hátha nem lesz csalódás.
Ez nem bántás hanem egy vélemény fogad el.
azért a TQ hangulatosabb volt, jó volt, szerintem diablo után verhetetlen a kategóriában.
Leslieee-nek meg a cuccos dologgal kapcs nem értem, annyira azért nem kapsz meg mindne cuccot a játék legelején, különben is, ott is vannak ilyen heroic szint meg ilyenek, és ott is más milyen cuccokat kapsz
és jó sok skill kombináció volt! :)
szóval TQ-t nem bántani! :D
Nekem nincsenek ilyen gondjaim ,elvagyok a cuccal olyan TQ szintü játék nem kell sokat várni töle és akkor egynek jó.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
szóval borzalom ez a játék! :D
mert a játék jól átver minket, és szerinte az ork az démon :P
(jah és asszem a pók démon az nem démon, hanem humanoid)
szóval ilyet se ba**tam még! :D
ezt így lehetett volna jól megoldani, de az egy szerepjáték, ez meg... ez meg ez :)
Picit errõl a játékról:
Engem speciál a kivégzések is idegesítenek amikor gyaknám a következõ mobot és az meg ott szarakodik a zombival h lemetszi a fejét etc (mondjuk humoros ha ráérsz :D). Akkor azt melyik barom találta ki h a potikat egyenként bassza bele az amúgy is tré módon pici inventoryba? :D
Legalább azt tehették volna 50 / slot vagy vmi. Továbbá ja az inv pause az meleg, de a vér a ruhákon etc az tényleg nem rossz. Szerencsére a rossz helyre akasztott tárgyakkal nem igen találkoztam csak egyszer amikor egy balta feje a nemi szervembõl kukucskált mondjuk az még tetszett is :DDD A mobok nem vmi változatosag gyakorlatilag vannak a goblinok, az undeadek, a bogarak, az orkok meg a démonok aztán ennyi. Max ezek elegyei, nem hiszem h nagy erõfeszítés lett volna beletenni még párat. Ugyanez a környezetrõl, sztem lehetett volna még ötlet ott bõven, elég rövidre sikeredett a játék. Továbbá a diablobol egy rakat dolgot loptak, és ezt azért nevezem lopásnak mert kajak lemásoltak bizonyos dolgokat, mint pl mentsd meg az ex kovácsot aki csinál neked egy klafa cuccot (amit te választasz ki), vagy segíts a törpöknek (barbároknak) gyakni az orkokat a hegyekben etc etc etc Az összes többi ötlet mint pl elf királylány meg sárkányok etc standard fantasy dolgok, meg némi gyûrûk ura beütés :P Annak se igazán örültem h pl nem lehet karit választani. Nekem ez az indulj el a sármos kis fikaherceg nyálboyyal, aki azért kemény mer a faterja volt a mitfahrer azt most õ a kiafaszagyerek story nem igazán jön be. Sztem ez is csak annak a számlájára írható h a készítõk nem igazán akartak több idõt beleölni a tervezésbe. Az meg h a játékban nap mint nap találni 2-3 durva bugot azért az eléggé megdöbbentõ úgy h az eredeti verzió már jóideje kinnvan.
Most még igazából sorolhatnám a negatívumokat, mert a játék igaz h tényleg monoton, de ki tudja miért, vhogy pont ez jön be benne annyira h toljam. Csak masszív hent az egész, új cucc még több hent, gyak gyak gyak örül, elad gyak gyak, dióhéjban ennyi a játék. De ezekben az ínséges idõkben ahol nem nagyon van ÚJ hack'n'slash, ez is üdítõleg hat rám. D3nak jobban örülnék de sztem az is lesz még vagy fél év mire releaselik a következõ karit, attól félek mire kidobják mer akkora elévült lesz grafikailag h kész :) De azért blizz bácsiban nem csalódunk sztem.
Nah ha ezt valaki elolvasta ggggyézusom :D Bocsi :)
Grafikailag nincs baj vele, de minden mással azért igen.
Ez a játék a tipikus esete hogy van egy siker játék (diablo) vagy egy zseniális diabló klón (Titan Quest) és akkor csináljunk mi is egy ugyanilyet, több kevesebb sikerrel és pár újítással (amit azért okkal vettek ki az elõbb említett játékoknál)
Játszom a játékkal, legelsõ tárgy ami kirepül egy amulet, hmm, felteszem, az amulet a tag nyakán nem jelenik meg ellenben benne van a fejében, a zsinor ami meg hatalmas áll ki a fejébõl...
Ugyanez eljátszódik kardnál, pajzsnál (szerencsénkre csak egy két tárgynál)
Fantasztikus újítás, hogy nem hogy megtorpanunk, de akkorát tanyálunk egyes ütéseknél, hogy kell egy 20 perc mire fölállunk (eközben persze mindneki öl minket, mi meg nem tudunk semmit se csinálni). Oké ez egy hatalmas óriásnál, de amikor az íjjazó csontváz egy vesszõvel 3 méter távolságba lök, azért az már dúrva.
Apropó megtorpanás, legjobbak a mérget köpködõ szkarabeuszok 1 másodperc/köpés; megtorpanás 0,45 másodperc/köpés... minden köpésnél 95% esély a megtorpanás, most mindenki vonja le a következtetéseket.
A legõrzöttebb, leg csili-vilibb, legnagyobb ládákban is 80% arany, 10% póció, 5% fehér cucc, 4% kék cucc, és 1% arany cucc (és ezek csak a legõrzöttebb ládák aránya)
Átmegyek turinban a kisgyereken
az ellen MI-je remek, egy vonalban gondolkodik, elõttem van egy kõ, nem kerüli ki, nem csinál smemi, megáll, beakad, remeg.
A zárt temetõ kapun átjönnek a csontvázak.
A zombi feje és karjai úgy lebegnek, akár egy foci meccses hullámzás után.
az élet megáll ha kinyitom az inventoryt, senki se akar rámtámadni, nem lõnek, nem történik semmi, ellenben a varázslat elmúlik...
60 másodperces skillek? meg max 2-3 perces skillek? na ne már. ha már felbuffolom magam, aztartson ki egy fél óráig, nem attól lesz pergõs a játék hogy a legnagyobb csatában eltûnik rólad minden, és másodpercenként töltheted újra magadat
Multiplayer hiánya, no de se baj.
És hogy ne csak panaszkodjak, az egér megoldása a fény elffel nagyon ötletes, az tetszett
a fegyvereken és páncélokon vérfoltok jelennek meg
Megváltozik az ölési mód óriásoknál
kombó támadások (bár, hogy milyen logika szerint használja csak úgyazt nem tudom)
röviden a véleményem a játékról, borzalmasan idegesítõ és monoton, van benne pár újítás, de amúgy semmi, a story se egy eget rengetõ...
A warrinak a whirlwind szerû skillje meg akkora cink mint az állat, csak spammelem aztán akármilyen boss és meg se tud ütni mer állandóan stunolva van (kipróbáltam kaskán is 1x se ütött meg :D)
A caravános faszi tárolójában meg 2 itemet is duplikáltam vhogy, az se bug :D