Legend: Hand of God
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dexterity növeli a pontosságot harcos kariknál. Harcos kariknak mindenképpen kell rá 10 pont. (10 alap + 10, így kifogja írni attackod 100. Sztem ez azt jelentené, hogy 100%)
Vagy: Felkínlódod magad addig, amíg meg nem kapod a fegyver skillt, ami add pontosságra is x attackot pontonként, és arra kezdesz el gyúrni, de én idáig megörültem, úgy hogy raktam 10pontot dexre.
Hotkeys: Lent jobb egér gombra katt kidobja a skilleidet, és ott ráviszed kurzort az egyes skillekre, nyomsz 1 számot. Láss csodát ráraktad hotkey - re.
Most nem azért, de minek állnak le egyesek bugokkal foglalkozni???Had ne soroljam más játékokban hány van... Kb ugyanennyi, mint ebbe van. Ez a játék vele járója.
Nekem nagyon is tetszik a game, annak ellenére, hogy most jutottam el hozzám. Igen aláírom van benne annyi bug, amit fel sem lehet sorolni, de miben nincs? Nem egyszerû de nem is lehetetlen.
Diablo - nak is megvoltak a maga idegesítõ elemei. Pl. meghaltál fel kellett venned a hullád. Alig estek cuccok mf nélkül. Ha meg mfet/jó cuccot akartál mindenképp kellett 1 sorci ahhoz, hogy kifarmold magadnak. Arról nem is beszélve hellen a resistek olyan nagyok voltak, hogy öröm volt egyes mobokat leölni... Egyszer jó volt szép volt ennyi volt, de nem kínlódnám még egyszer végig.Tehát a dionak is tudok negatívat felsorolni.
Ebben azt tetszik van benne kihívás, de nincs benne lehetetlen. (Pl. Dioba barbival megyek 5városban hellen és fizik immunis a dobálos barbi...) Nincs agyon bonyolítva minden féle skill rendszerrel, mint ahogy egyesek már leírták. Egyszerûen áttekinthetõ.
Én egyet hiányolok a térkép nagyságát, mert íjászként ez hátrány, hogy olyan közel kell menni, vagy annyit kell forgatni a térképet, hogy belefájdul a csuklóm, és lassan mát úgy néz ki, mint egy közelharcos.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Oda csalogatod es ha van mágia, hit, vadság stb. akkor távolról leszeded.
nekem igy sikerült.
Drako-t hogy kell megölni????
1. Ha valakinek annyira nem tetszik és annyira szarnak találja a programot(mint pl az az idóta tizenéves Broafka), mint ahogy itt sokan sírtak akkor mi a francnak játszanak vele...? Idióta népség, szánalmas.
2. Fogjuk már fel, hogy ez egy hack'n slash játék(diablo, titan quest, loki stb stb) és nem egy RPG(baldurs gate, neverwinter nights, fallout, planescape torment stb stb), na keverjük már össze a kettõt.
3. Fogadjuk már el mások véleményét. Sok balfék itt hõzöng, hogy 'mer a tq ezerszer jobb'... akkor játszál azzal, ennyire egyszerû. Nekem is jobban tetszett, de attól még nem baszom szét a fórumot. Van akiknek ez tetszik sokkal jobban és ezt tiszteletben kell tartani.
És még annyit szeretnék hozzátenni, hogy mindenki a diablóhoz hasonlítgatja a cuccost, ami részben jogos is, mivel az egy mai napig meghatározó lépés volt a hack and slash mûfajban DE maga a diablo is csak egy klón, ezt soha ne felejtsük el... (egy igen régi rogue nevû játék 1-1beni klónja)
A játékról pedig annyit, hogy nekem bejön, pont annyit vártam tõle, mint, amit ettõl a mûfajtól kell és egyáltalán nem ért csalódás. Egy hack'n slash játék esetében meg ne legyen már negatív kritika tárgya a story kéremszépen... ebben a mûfajban a story csak egy sovány kifogás, hogy legyen miért ölni, NEM a történetrõl szól az egész mûfaj. Egy hasonló játéknak sincs jó story-ja, csak egyszerû pár mondatos rpg klisék és ez így van jól!
Ha jó story kell, akkor klikkfeszttel akarjon már játszani az emberfia, hanem vegye elõ a baldurs gate-et, vagy a fallout 1-2õt, planescape-et, arcanum-ot stb-t...
Bocs a kitörésért, csak alapvetõ ismeretek hiányában beszéltek itt páran égbekiáltó nagy baromságokat és ez zavart.
Valaki meg leírta, hogy ez a játék a neverwinter nights 2 koppintása, neki külön szeretnék gratulálni, remélem azóta már kijárta a 8 általánost.
Üdv, és jó játékot mindenkinek 😊
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd
Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd
Drako-t hogy kell megölni??20-as szintû vagyok,darálok mindenkit de õt nem tudom legyûrni!!
Tehát akkor a közelharci karakternél is kell fejleszteni?
Ezért vagyok ilyen pontatlan?
(Legyõztem az Élõhalott királyt)
Ilyenkor ti kb. hanyas szintûek voltatok?
És az miért van, hogy elindultam keletnek, és itt az orkok vannak az erdõben, de minden 10. csapásom talál csak be harcnál.
Eddig nem voltam ennyire pontatlan. Ezen lehet segíteni?
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
2. Az alaptulajdonságokat nem lehet újra elosztani.
3. Az találati esélyt növeli meg.
4. Nincs abszolút Diablo szisztéma, meghalsz újra feltámadsz, csak nem kell a felszerelést újra megszerezni.
6. Valószínûleg nem, sõt szinte tuti, de nem sokat kér odalehet adni nyugodtan.
Íme pontokba szedve:
1. Mennyi a maximum karakter szint?
2. Már elköltött alaptulajdonság pontokat (pl. erõ, intelligencia) vissza lehet valahogy vonni? (Tudom, hogy a képesség pontokat pénzért lehet.)
3. A képesség alaptulajdonságot érdemes közelharcosként is fejleszteni? (A leírás elég félreérthetõ, amit a játék ad hozzá, távolsági harcot emleget, de mintha nem csak ott számítana.)
4. Van betöltés funkció vagy esetleg autoload? (Hogyha meghalok, esetleg vissza tudjam az elõzõ állást tölteni.)
5. Hogyan lehet a másodlagos fegyverek beállítani??? A kézikönyv azt írja, tegyem be a speciális helyre, de én ilyet nem találtam. És eddig mindent a karira kellett ráadni. Ennek megfelelõen én csak átváltottam és úgy pakoltam a kezébe. Viszont így a kilépés után ezek egyszerûen elvesztek és mindig csak az alap rövid kard volt a kezében!
Már több jó fegyvert elvesztettem így! <#szomoru2>#szomoru2>Ez bug vagy én csinálom rosszul??? (Ha tudjátok, írjátok le részletesen hogy kell csinálni!)
6. Végül az utolsó. A hídpénzt követelõ fazonnál számít, hogy mit választok. Vagy fizetek neki vagy leverem. De ez a döntés késõbb lesz valamire hatással?
Kérlek segítsetek!<#help>#help> Nagyon köszi!<#worship>#worship>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Lehet hogy már volt róla szó, de meg tudná valaki mondani, hogy ha eltûnt a kistérkép a jobb felsõ sarokból, azt hogy a bánatban kell visszahozni!
A temetõnél volt egy csúnya bug, még nem volt nálam a belsõ rész kulcsa, de gondoltam beállok a kapuba megnézem mi történik. Hát ottragadtam. Kijönni nem negedett, de be sem. Tehát kilépés, és újra, persze az összes ellenség újratermett...
Az nwn-nél többféle kameranézet is volt, itt csak egy van, és az is csak két méterre enged elõrelátni, azt hittem megszokom, de nem.
Az 1.03-as patch fenn van.
Akinek magyar verzió van annál feliratozza azt is amit az angyalka mond?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Vista alatt nekem nem megy a game sehogy mindig kilép intro után hibával 😞
Majd megnézem xp-n.
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Megszeretném kérdezni h van má patch a játékhoz? Ha van akkor hol lehet letölteni? elöre is kösz
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Van egy olyan mellékküldi hogy egy boszorkánynak kell vinni pár gombát. Azokat a gombákat merre találom?
Részemrõl is köszönet Xido nak a magyar textekért .
"vessetek a mókusok közé" :)
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ezt próbáljátok ki!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1