345
  • savior
    skillektol is fugg, hogy mennyire eros. ijal vagy varazslattal jol lehet olni, de kozelharcban nagyot harap. raadasul en olyan skillt fejlesztettem, amitol meg 50%-al jobban is sebeznek. azota mar van egy olyanom is, ami 75% sebzesfelfogast ad, ezzel egyszerubb lenne.
  • Leslieee
    Köszi a segítséget megtaláltam az utat a templomhoz (mekkora szar csak arra nem gondoltam :D)

Most meg egy olyan problémám lenne h Kaskarassal harcolok aztán vmi mocsok spellt veret 1 ütésből meglettem neki pár perc fight után, gondoltam fasza meg is lehet halni :D Ezek után a gama gondol egyet és kivág a windowsba, elindítom újra és azzal a humoros error üzivel fogad h a doksi mappából nem tudja bemásolni a mapot, ezáltal el sem tudom indítani a játékot.

Esetleg ha vkinek felmerült ez a probléma már, illetve a "collisionInfo.map" nevű file-ját vhogy meg tudná osztani velem azt megköszönném (sajnos vmi 250mb).
  • csgj
    Na jó, a másik, könnyebb megoldást választottam... azt a dll fájlt töröltem. Először is azt kellett volna :P

Btw, most már nálam is vannak bugok. Pl. Pár armor olyan bugos, hogy mondjuk belelóg a karakter fejébe, vagy túl nagy lesz, esetleg "indák" lógnak ki belőle xD Csakhogy ez nagyon gáz, főleg, hogy most is pont 2 marha jó cucc bugos, pedig szívesen használnám őket.
  • csgj
    Megőrülök... Minden egyes gép restart-nál kiírja ezt a physx sz*rt, és újból meg újból végig kell csinálnom a telepítős/törlős folyamatot "-.-
  • Kicsimix
    Nemtudom de nalam jelentkezett : ( pedig elotte gondoltam ra hogy menteni kene a karakteremrol egy biztonsagi masolatot...

Mondjuk tobbszor is kivagott a jatek az ilyen templomok meg daemons levelek legalso szintjeirol... aztan vegulis tonkretette a mentesem... :(( buuu....hat ez igazsagtalan...

• Kicsimix
    Koszi man persze csak hagy lassam a jatek veget : ) Mukodik semmi gondd vele : )

En varazsloval voltam mondjuk ..kicsit szokatlan : )
    12 es meteorit zaporral toltam nekik es hullottak mint a legyek

Szoval koszi megegyszer minden ok : )
  • ricsa008
    ez a mentés probléma mindenkinél jelenkezni fog?
  • peter01
    Elküldtem a karakterem paladin remélem megfelel
  • Kicsimix
    A daemon portalrol nyilik a jatek vege? Baszus nemtom a palyak neveit mar.. Csak azert kerdem mert nemtom mennyirol maradtam le..

:(
  • peter01
    50??? Nekem 5 db nem kellett.
  • ricsa008
    én a sacred 2 -ig elleszek ezzel meg az olimpiával ha kell kezdem előről :D
  • Dili Doki
    Vki elkezdte már a 2. nehézségi szinten? Elsőre nagyon rövidnek tűnik a gamma, de mivel lvl 100 a max... csak kérdés h érdemes e nekiesni újra és újra....
  • ricsa008
    okés akkor bepróbálkozok nála még1x :D
    kössz
  • savior
    en 50 hp potion tarsasagaban befutottam a beomlott banyaba es onnan utottem. amint csokkent egy kicsit a hp-m egybol ittam a gyogyitalt.
  • peter01
    Nem tom ilyen kasztal vagy de én warrior vagyok és 23-as szint körül mentem oda az a lényeg hogy amikor leszáll be kell rohanni alá és akkor csak harapni tud a tűzokádás támadásával amit a legtöbbször használ nem ér el. Szerintem elég könnyű volt bár az betudható szerintem annak is hogy az összes armorom mire odamentem 1800 fölött volt, a kardom pedig 40-100-at sebzett.
  • Kicsimix
    Lefele vezet egy ut a sivatagi falubol (most nemtudom a nevet fejbol mer elcseszte a mentesemet a jatek) en is kerestem egy darabig de ottvan haladj azon meg lessz 2 portal elotte asszem :)

Valaki adna nekem egy mentest a Daemon portalnal ? nagy respect lenne :(
  • ricsa008
    Drakoval mit kezdjek (bazi nagy dino) tűzgolyóval és a hidrával próbálom leépíteni de előbb utóbb olyan gyorsan beviszi a sebzéseket hogy idő sincs meginni a potionokat (lvl21-en járok)
    nektek mi volt a taktika?
  • Leslieee
    Srácok mondja már meg vki h a francba jutok el a snake templeben a sivatagban :D

Már vagy 2 órája rohangászok fel alá minden felderítve (láthatólag) és fogalmam nincs merre menjek. Vagy a törpés részhez kell visszamennem és onnan teleportál el?

Plz help
  • Tatyla
    nekem fullon elég szépen megy...
  • grebber
    #21 és #24-ben vannak a képeim amit anno német verziról csináltam fps értékek is vannak rajtuk.
  • wedge31
    Nekem 1680-ba recc nélkül nem olyan nagy szám a graf hogy akadjon.
  • grebber
    Oké csak mert anno tettem be képeket maxról német verzióból 8-9 fps.
  • csgj
    Igen, azt is csináltam akkor... De nem ment. De mindegy, azóta már megoldottam.
  • Kicsimix
    fuuuuuuuuuuuuck vaaze ilyen nincsen ... kitorolte a 37 as karimat ez a szenny a daemon portalnal .......kidobott a legalso szintrol hogy nemtudja elmenteni a karaktert ....vazze ilyen nincs...baaa...

Sux kapjak be.....
  • balee4
    Nálam maxon 1280-ban tökéletesen fut, olyan 40-50 FPS körül, néha lement 40 alá, de ritka.
  • grebber
    Ez az angol verzió is akad mint a bűn maximumon ??
  • Kicsimix
    Ja jovan beneztem valamit mar megvan az ut... :)

• wedge31
    Jópofák ezek a kivégzések csak kár hogy ijász vagy varázsló karinak nem csináltak ilyen ficsöröket.
    Épp ezért csináltam egy paladin karit is de az ijász után elég gyenguszka talán majd késöbb ütösebb lesz.
  • Kicsimix
    Kar hogy nincs benne cooperativ mod.. hamachizhatnank.. na majd a dio3...
    :)
  • Kicsimix
    The Shrine of Tathrenben vagyok és vége szakad az utnak mikor 7 spidert ki kell nyirni 14 perc alatt.. volt mar valaki ott? nemtalalom a tovabb vezeto utat : )
  • Tatyla
    közben visszaolvastam,köszi...
  • Prince23
    58. hsz
  • savior
    "Ha nem indulne el, PhysX hibára hivatkozva, akkor a teendő:
    C:\Program Files\Legend - Hand Of God\PhysXCore.dll-t át kell nevezni vagy törölni. Ezt külföldi oldalon olvastam és nálam az átnevezéssel el is indult."
  • Prince23
    Regedit ből töröldki, már leírtam , olvass vissza pár oladlat
  • csgj
    Hát ez nem igaz.... Új videókari driver-t tettem fel, és a game megint kiírja ezt physx sz*rt... -.- De most nem lehet uninstallálni, mert egyszerűen nincs a gépen, és fel se lehet tenni. Rohadtul nem értem mi van
  • wedge31
  • Tatyla
    nekem kilép vissza az asztalra :

Cannot init PhysX - please install AGEIA PhysX System software!

fel van telepitve pedig?
  • teddymac
    Egy barlangban van az elején egy tábor van előtte kis gonosz manok szaladgálnak benne és az életedre tőrnek ha arra mész :)
  • Shep
    A gyereket hol találtad meg?
  • pera
    köszi! Akkor azért kerülte el a figyelmemet, mert szürkével jelölték.