Legend: Hand of God

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert mondjuk a jobb egérgombhoz hozzárendelhetsz egy csomó skillt, azokat a számbillentyûkhöz rendeled, és a számokkal választod ki, hogy éppen mit akarsz használni a jobb gombon.
Nem egy jó megoldás, legalábbis nekem nem tetszik, de ez van.

Shep
Na várjál, ezt az egeres dolgot tudtam, de akkor miért van a gombkiosztásban, hogy 1-skill1, 2-skill2 ? (vagy ez mi?)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A nagy fát nem tudod eltávolítani, meg tudod majd kerülni ahogy haladsz a játékban.
Minimap ki/bekapcsolása "Tab" gomb.
Gombok: rákattintasz egérrel a bal alul lévõ ikonokra, majd az elõtûnõ képességek fölött tartva az egeret, megynyomod a hozzárendelni kívánt számot.
Tehát csak a 3 egérgomb használható, azokkal tudod használni a hozzájuk rendelt képességeket.

köszi szépen
mostmár faca
a Sacred 2-ig el szórakozok vele
Ez a játék csak valami vicc ugye??? Nálam a Crysis magasabb FPS-en fut mint ez a szar.
Shep
Hogyan tudom az 1-9 gombokra rárakni a képességeket? A nagy fát ami eltorlaszolja az utat, hogy tudom eltüntetni (A minotauruszt már megöltem)? Eltûnt jobb oldalról a minimap, pedig eddig jó volt, van valakinek ötlete, hogy hogy hozhatnám vissza?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gubberx
nekem is jóvolt, de csak egy ideig

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Pedig nekem low-on van, és jó xD
A map és minimap problémára megtaláltam a megoldást a hivatalos fórumba! SHADOW QUALITY NORMAL!!! Shadow quality low-ba nem jó a map és minimap!
Csibusz
Szerintem is bugos...Xp-m van és pl mikor rákattintasz egy ládára vagy akármi és kiugrik belõle a pénz akkor aztán eléggé bugos.. a pénzérme félig a földbe van...mana ital van mikor teljesen eltûnikXD meg ilyenek.. és nem😊 nem a gépem miatt van mert jó kis vas
wedge31
Az ilyen tipusu játékoknál ez bevett szokás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Egy dolog nagyon nem tetszik, visszatöltés után minden ellenfél, loot visszakerül a helyére😛, ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Én eddig nem vettem észre bugokat, tök normálisan megy (XP-n, az a jó 😛)
Shep
Közben rájöttem 😊

Shep
Kiválasztottam egyszer a harcos képességet, meg a varázslósdit, igen ám, de merre vannak a varázslatok, hogy tudom õket használni?

Nekem is xp-m van de nem jó.
wedge31
Nekem xp-én jó a map meg a minimap is ,maga a játék meg már több mint egy éve kint van ugyhogy ennél készebb már sajnos nem lesz.

Igen alapjába véve jó a játék de hihetetlenül bugos angol forumokat is olvasgattam és ott is rossz a map a minimap nekik se indul vistán fõleg nem, ezek olyan alapvetõ hibák amiknek ki kellet volna bukniuk tesztelés során. Ez a játék még nincs olyan állapotba hogy ki szabadott volna adni. Majd ha eselge lesz 2.0 patch <#idiota>
Prince23
Én látok benne jövõt ebbe a játékba. Csak ez a fránya hangot nem bírja a hangdrivere,, eltorzitja, akármit csinálok😞

Sztetek népszerû lesz ez a játék? Fel fog e jönni legalább a TQ szintjére? Bár TQ klasszikus környezetben játszódik... A lényeg, h a Lokit sztem überelte ez a gém😊
Már egy jópont, h mikor beszélünk VAN SZINKRONHANG, nem úgy mint a TQ-nál.

Aha akkor már menni fog, kössz. Megpróbálok 1 újratelepítést hátha jó lesz a map.
wedge31
Jobb-középsö-bal egérgombra lehet pakolni.
Minden skillnek adhatsz számot.

Nekem az a problémám hogy a térkép fekete marad + a menübe ott van hogy a számok a hotkey-k de azok hol vannak a képernyõn? hova kell raknom a skilleket hogy tudjam használni számokkal? Csak az egérre tok skill-t álítani az meg nem az igazi hogy összesen 2 skill van amit elérhetõ.
AC-nál a dxdiagban le kellett venni a hangkártya hardveres gyorsítását...ha azt nem húzod vissza utána,zajos lesz minden más...hátha ez...
Prince23
A Doksikba (C:\) 254 mega adatot vesz el...kicsit sok ez, nem?

Hát, én nemrég összefutottam egy-két nagy óriással, és sima kardozással csináltam meg ezt az extra kivégzést. A végén, amikor már kevés élete van a dögnek, akkor a hõsünk vmi marha frankó mozdulattal mettszi el a torkát 😊
Kapcsold ki a hang opciókban a másodikat. Nemtom már mi a neve... az, ami a 3D hangok alatt van. Sztem úgy lesz jó...
Shep
A trailerben voltak ilyen jópofa kivégzések, olyanokat hogyan lehet csinálni?

Gubberx
passz nekem jó

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

kössz
de valamit elnéztél
szóval a kérdés:
mért marad nekem fekete a térkép meg a minimap a sarok ba?
a játék amúgy szépen megy de ez egy kicsit idegesít
Prince23
Nekem nem tiszta minõségû a hang, de csak ennél a játéknál...
de pl ha elindítom az AC-t, ott tökéletes a hang, de ha kilépek, akkor meg eltorzul, eltompul, és mindig a vezérlõpultban lévõ hang driver beállításnál vissza kell állítsam a normál, tiszta minõségû hangra. És az új driver sem segít. Mit tegyek? Vegyem le a hangdrivert és maradjon PnP audio módban a hang?

Onnan jött nekik a magyar felirat gondolata,hogy 2 fórumon is láttam már elhangozni,hogy itthon magyar felirattal fog megjelenni...állítólag...hanggal semmi baj nálam,meg semmivel sem,egyet kivéve,kifagyott...valahol pont a dagi árus után,amirõl képet tettél be,pár méterrel odébb...demoban jóval hamarabb..azt még nem tudom miért,egyébként kopogjam le,nálam egyszer volt ilyen ageia-install akadás az elején,de restartoltam a gépet,ahogy kérte a játék telepítése után,aztán fel az ageia a lemezrõl és ment is...
Gubberx
nálam is tökéletes

Nekem tökéletes... Próbálj hangkari drivert frissíteni, vagy állíts a hardware-es gyorsításon.
Prince23
Nektek nem rossz minõségû a hang??? nem véltek semmi furcsát felfeldezni benne, hallásotok alapján... nem tiszta a minõsége, szal nem egy cod4 minõség na....
?

Gubberx
rájöttem 2 kasztot muszály felvenni és akkor beadja a skilleket rögtön

Prince23
Nincs mit.

Nekem eddig nagyon bejön eza játék, kellemes csalódás ért. csak 15 percenként belaggol, meg a hang szar

Köszönöm.
Prince23
1. Uninstall ageia phisic driver (programok telepitéséné)
2. Star menû - Futtatás - beírod: "regedit", aztán ok gomb
3. tallozód: HKey local machine - Software
4. Ageia Technologie összes kulcsot töröld ki iil. le
5. Install ageia driver
6. Enjoy

Valaki segítsen nekem sehogy se akar elindulni Cannot init PhysX... ami írtak már elõttem is de sehogy nem megy hiba törlöm regedibõl és hiba törlöm a physXcore.dll-t<#rinya>
Prince23
Nekem is ki kellett töröljem a regeditbõl az Ageia techet, és csak így indult el.

ötlet ? #40?
Gubberx
umm skillt pl hol lehet tanulni?

Prince23
Hm, akkor kipróbálom, aztán majd csak készitenek hozzá hunositást.
kösz

Áh, nem igaz... utálom, hogy nemtom összefûzni a kommenteket 😛 Szóval, még azt kihagytam, hogy ha megsebesülsz, látszódnak a sebeid 😊
Ja, hozzáteszem, hogy a gépem vacak: celeron 2,8 Ghz 2024 mb RAM Sapphire radeon HD2600 Pro 512 mb DDR2
Na, látom nagyon kellenek a képek 😄 (sikerült elindítanom végre... csak regeditben törölnöm kellett az elõzõ ageia drivert, és feltenni azt, ami a gamehez volt) Szóval, ez a game nagyon jó!! Látszik, hogy nem idióta védelem készítésen törték a fejüket a fejlesztõk (mivel nincs is rajta semmi védelem xD)... Nagyon nagy hangulata van! Fõleg, amikor megcsinálsz egy küldit, és jön az ütõs gyõzedelmi zene 😊 Ja, amúgy nincs magyar felirat, nemtom honnan jött ez a gondolat 😊 Szóval, tovább fejtegetve a hangulatot, a kurzor helyett használandó, világító tündércsaj nagyon aranyos. Az a legnagyobb poén, amikor elkezd beszélgetni út közben a hõsünkkel 😄 De egy halom vicces baromságot is összehordanak néha 😛 A grafika szerintem igenis ütõs, fõleg a HDR effekt. Minden maxon van nálam, kivéve az árnyékokat (az low... ati kártyán sajnos ez muszáj, hogy így legyen 😛), és nálam nem akad! Jó, nem hiszem, hogy olyan nagyon sok fps-el megy, de sokkal jobban megy, mint pl a Mass Effect. Titan Quest-nél ezerszer jobb. Fõleg emiatt a szuper hangulat miatt. Az is jó, hogy itt beszél a karakterünk, és nem csak kiírják a szöveget... A skillek is klasszak. Na meg 2 kasztot vehetsz fel egyszerre 😊 Én pl duplakardos harcos és mágus vagyok egyszerre. Jobb egérgomb tûzlabda, bal 2 kardcsapás 😄 A harcanimációk tökéletesek, és változatosak. A fizika meg profi, hála az Ageia-nak. Szerencsére a szörnyek sok cuccot dobnak, és a fejlõdés is viszonylag gyors. + még egy jó dolog: itt is van jó, és rossz válaszok közti választás.

Képek:

Gubberx
azon van és a szöveg is angol némelyiket ki lehet olvasni csak olyan mintha össze lenne lapítva :S

Prince23
Ingame képeket akarok saját felhasználóktól!!!! 😄
Diszítsétek már ki, mien a gamma?
magyar feliratos?

alma2
Talan a teruleti beallitasokat angolra kellene allitani, ha netan valami tavolkeleti van beallitva vagy magyar 😊

szerintem

Gubberx
Nekem az option menüben teljesen olvashatatlanok a betûk :S erre tudna valaki megoldást? elõre is köszi! Így néz ki :S