• Nandor1988
    Üdv mindenkinek!

Most nem azért, de minek állnak le egyesek bugokkal foglalkozni???Had ne soroljam más játékokban hány van... Kb ugyanennyi, mint ebbe van. Ez a játék vele járója.

Nekem nagyon is tetszik a game, annak ellenére, hogy most jutottam el hozzám. Igen aláírom van benne annyi bug, amit fel sem lehet sorolni, de miben nincs? Nem egyszerű de nem is lehetetlen.

Diablo - nak is megvoltak a maga idegesítő elemei. Pl. meghaltál fel kellett venned a hullád. Alig estek cuccok mf nélkül. Ha meg mfet/jó cuccot akartál mindenképp kellett 1 sorci ahhoz, hogy kifarmold magadnak. Arról nem is beszélve hellen a resistek olyan nagyok voltak, hogy öröm volt egyes mobokat leölni... Egyszer jó volt szép volt ennyi volt, de nem kínlódnám még egyszer végig.Tehát a dionak is tudok negatívat felsorolni.

Ebben azt tetszik van benne kihívás, de nincs benne lehetetlen. (Pl. Dioba barbival megyek 5városban hellen és fizik immunis a dobálos barbi...) Nincs agyon bonyolítva minden féle skill rendszerrel, mint ahogy egyesek már leírták. Egyszerűen áttekinthető.

Én egyet hiányolok a térkép nagyságát, mert íjászként ez hátrány, hogy olyan közel kell menni, vagy annyit kell forgatni a térképet, hogy belefájdul a csuklóm, és lassan mát úgy néz ki, mint egy közelharcos.