• krisztajo
    Sziasztok! Végre nálam is fut a játék! Eddig nagyon élvezem bár könnyűnek egyáltalán nem mondható, de legalább van kihívás benne! Néhány kérdésem viszont lenne, hátha tudjátok!
    Íme pontokba szedve:
    1. Mennyi a maximum karakter szint?
    2. Már elköltött alaptulajdonság pontokat (pl. erő, intelligencia) vissza lehet valahogy vonni? (Tudom, hogy a képesség pontokat pénzért lehet.)
    3. A képesség alaptulajdonságot érdemes közelharcosként is fejleszteni? (A leírás elég félreérthető, amit a játék ad hozzá, távolsági harcot emleget, de mintha nem csak ott számítana.)
    4. Van betöltés funkció vagy esetleg autoload? (Hogyha meghalok, esetleg vissza tudjam az előző állást tölteni.)
    5. Hogyan lehet a másodlagos fegyverek beállítani??? A kézikönyv azt írja, tegyem be a speciális helyre, de én ilyet nem találtam. És eddig mindent a karira kellett ráadni. Ennek megfelelően én csak átváltottam és úgy pakoltam a kezébe. Viszont így a kilépés után ezek egyszerűen elvesztek és mindig csak az alap rövid kard volt a kezében!
    Már több jó fegyvert elvesztettem így! Ez bug vagy én csinálom rosszul??? (Ha tudjátok, írjátok le részletesen hogy kell csinálni!)
    6. Végül az utolsó. A hídpénzt követelő fazonnál számít, hogy mit választok. Vagy fizetek neki vagy leverem. De ez a döntés később lesz valamire hatással?
    Kérlek segítsetek! Nagyon köszi!