345
-
#265 1. Megnyomod a bal alsó sarokban lévő "aktuálisan kiválasztott" spell-en a bal egérgombot. Ekkor felugrik az összes addig megtanult spell. Na most, eldöntöd melyikhez hányas gombot (számot) rendelsz. A soron következő spell fölé állsz, és lenyomod a kívánt gombot, ekkor felette meg is jelenik az a szám, jelezve, hogy bekonfiguráltad. Ezután ezekkel a számokkal változtathatod az aktuális spell-t.
2. Én mindig az ESC-et használtam és tökéletesen betöltötte a PAUSE szerepét
(Végigtoltam a game-t, nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtott) -
Tibbor #264 Előre is bocs a láma kérdésért, de akadt néhány gondom:
A billentyűkiosztásnál láttam, hogy a skill-ek gyorsbillentyűi alapból 1-10-ig(pontosabban 0-ig) vannak kiosztva.Namármost, hogyan rendelhetek skilleket a számbillentyűkhöz, mivel alapból nincsenek besorszámozva...Tudtommal csak a három egérgombot konfigurálhatom be, az meg édeskevés, főleg, hogy harc közben nincs idő odaszólni a monsztáknak, hogy bocsi, de ebben a szituban nekem mégsem a fireball a nyerő, hanem valami más, úgyhogy pihi, átkonfigurálom a kiosztást.
Más: a kiosztás szerint a Pause gyorsbillentyűje eredetileg a "P".Ez nálam semmit nem csinál, egyedül az Esc a megoldás.Van egyáltalán különbség? -
rolyx #263 Nem,nekem is xp32-m van. -
#262 Vistan-n tolod? Csak mert ott a legváltozatosabb hibajelenségek előfordulnak. Nekem XP32-n tökéletes, csak a sztenderd térképes hiba jelentkezik néha.
Nem hiszem el, hogy ennyire lehúzzák mindenhol ezt a kiváló játékot. (Gamespot 4,5 pont stb.) Elég rövid, kissé lineáris, nagy koppintás, kissé sablonos, de könyörgöm, a HANGULAT az nagyon ott van. Én legalábbis mégegy ilyen élvezetes Diablo-klónnal még nem találkoztam. -
rolyx #261 Újabban ezt játsza a HOG-om: DX9_RessourceRemoveOld: No Ressource of Typ VRAM found To remove:0:0:2097152
Elindítom fekete képernyő,kb. 10 sec és kilyön ez-ok és eltünik.
Nem tudja valaki erre mi lehet a gyógyszer? -
csgj #260 De legalább erős harcos :D -
csgj #259 Hát... mondhatni ja :/ Villain és Warrior együtt sztem nem éppen a legjobb választás. Ha varázsolni is akarsz, akkor egy varázslós kasztot kéne választanod vmelyik mellé. -
#258 Akkor én szerintem valamit elszúrtam! :(
-
csgj #257 7-es szinten már kéne lennie sztem... -
csgj #256 Mivel 2 kasztot kell kiválasztani, gondolom az egyik nálad is vmilyen varázslós kaszt. Annyi az egész, hogy mindkét kasztoldalra rakni kell a skillpontokat. És akkor elég hamar lesz egy-két varázslatod. -
#255 Franko kis játék ez, ma kezdtem el, kicsit toltam csak eddig!
Elég sokszor meghalok, de ez biztos az én bénaságom. Varázslást mikor kapom meg benne? Mert mana potit adja dögivel, de fogyasztani még nem tudom! Most lvl 7-es vagyok. -
#254 Távolról sem állítom, hogy ez az évtized játéka, egyszerűen egy kellemes meglepetés, amivel nagyon jól el lehet szórakozni. -
#253 Így már világos -
csgj #252 Jól esik neki... :P -
#251 (továbbá számomra sem érthető hogy Broafka miért ilyen gyakori látogatója ennek a fórumnak, ha ennyire a játék ellen van) -
#250 Az új G betüs PC magazin értékelése 80/100 -
(Broafka: ) -
csgj #248 "Byez"? Na végre... most már legalább abbahagyod a siránkozást, és talán hasznosabb dolgokra fordítod a szabadidődet. -.- Eddig te voltál a topic legnagyobb megszólalója, és közben utálod a gamet :P
Btw a Legend szerintem egy jó hack`n`slash játék, csak sok benne a bug. De ezt lehet javítani (lásd NWN2, csak az nem hack'n'slash). És persze korántsem egy kiemelkedően jó játék. De a nagy nevek között hatalmas felüdülés. Míg azokban folyamatosan csalódik az ember (mert mostanában tényleg ez történik), ez hozza a várt szintet. És nekem (meg nyilván bélanéninek) például annál többet is nyújt. Jó szórakozást. -
#247 hát én tovább sírok...
légy hát a fórum házigazdája, és az egy emberes rajongó tábora XD
részemről, elegem van ebből a fos játékból. gagyi, és rém unalmas. De végülis tök mind1, ha egyeseknek ez kell, ám legyen. Én már nem is bizonygatom semmivel se hogy ez egy szar.
Byez -
#246 Figyu, nem kell bemutatni a játékpiacot. Gothic-ot nagyon is ismerem, abszolút nem jön be. Én a Diablo-klónok között helyezem előkelő helyre a Legend-et, a Witcher pl. (számomra) klasszisokkal jobb játék, de ebben a műfajban ez szerintem nagyot "szól". Ennyi. -
#245 sírok... nah nem baj, ízlések és pofonok
amúgy ha jó német játékot akarsz (bár az nem ilyen, de nagyon jó) akkor a Gothic-ot ajánlom. én a 2-vel kezdtem, mert azzal ismertem meg az egészet, utána az 1 az nem jött be, de mások fordítva mondják, hogy az 1 az jobb, de szerintem sokkal jobb a 2!
szóval az egy jó kis játék -
#244 (eddig kb. 5-6 órát játszottam, és bugnak se híre se hamva, úh. nem tudom ki mit látott) -
#243 Mondjuk azon vagyok legjobban megdöbbenve, hogy sok 3 évvel előre beharangozott, agyonsztárolt játékok harmad ekkora élményt nem nyújtanak, nem látok bennük ennyi fantáziát. Tisztelet a kivételnek. Aztán előbukkan a semmiből ez a német fejlesztés, és az államat keresgélem.
Azt nem mondom, hogy nem láttam még jobbat, de Diablo-klónt még nem. Egyszerűen érezhető, hogy nem csak csináltak valamit a német programozók, hanem szívvel-lélekkel összeraktak egy jó akció-rpg-t. -
#242 Srácok ez a játék eszméletlen.
További pozitívumok:
- az egymásra épülő skillek nagy részénél nem vesznek el a korábbi skillekre adott pontok, nem válik értelmetlenné a korábbi fejlesztés. pl lightning ---> chain lightning-nél ez úgy van megoldva, hogy a chain lightning csak plusz sebzést + több célpontot ad a sima lightninghez (nem tudom érthető-e). A többi skill is hasonlóan fejlődik
- egész jó küldetések, nem csak gyilkolj le ennyi meg annyi XY-t
- iszonyat jó hangulat. Ezt már írtam, de ez egyre csak fokozódik a játék előrehaladtával!
- a végletekig leegyszerűsített játékmenet, a szó abszolút pozitív értelmében, nem primitív felé egyszerűsített, csak minden teljesen logikus, idegesítő fölöslegességektől mentes
Aki szereti a Diablo-jellegű játékokat, mindenképp adjon egy esélyt ennek a (sajnos mindenféle felhajtástól mentes, de szuper) programnak! -
ricsa008 #241 én 1értelműen Prince 2. verziojára szavazok :D -
#240 nem túl jó az átmenet, de jól néz ki ez az Artwork :D -
#239 Ehhez mit szóltok?
-
#238 Jaja, valami még kell a kari mellé jobbra. Akár egy akkora, ami az egész feketeség helyét elfoglalja. Háttérként a LEGEND felirat alá. Úgy gondolom, hogy egy nagyobb képből egy részlet, de lehessen látni, mi akar az lenni, esetleg enyhén halványítva. -
#237 nem tom, így meg olyan üres, de azok a csillagok a Legend feliratnál furcsán néztek ki, ha arra a feketeségre, a Legend felirat mögé meg mellé, vagyis alá be tudnál tenni egy képet, akkor szerintem jó lenne, mondjuk azt a vöröset, láttam a letölthető háttereknél egy iylet asszem -
#236 Így?
-
#235 Szerintem elég ha csak a kard végén van az a kék csillanás, az jól néz ki -
Shody #234 Hy kis segítséget kérnék. Ahogy a képen is látszik a játék közben kb 1 perc játék után megjelennek fekete négyzetek és villognak. Először csak 1-2 aztán egyre több. Ha alt+tab-bal leteszem tálcára aztán újra rámegyek akkor újra kezdődik az egész.
Hogy tudnék megszabadulni tőlük?
Legújabb vidia driver és a directx-et is feltettem a dvd-ről hátha segít valamit.
Video kártya: Nvidia Geforce 7900GS
-
csgj #233 Nem rossz az a csillogás... Inkább csak a kép minőségével van a baj :S De véglis jó. Én se vok ps mester :P -
#232 Bannernak jó lesz?
Vagy a kard tövénél vegyem le a csillogást? -
#231 nekem8... -
#230 Szerintem te segitségre szorulsz mert egyszerüen képtelen vagy elfogadni ha mások másképp látnak dolgokat.
A TQ meg eközött és a loki között szerintem sincs semmi oriási különbség mindegyik dio koppintás van akinek ez van akinek meg amaz jön be de a dioval egylapon nem lehet emliteni egyiket se.
-
#229 én nem állítottam hogy a TQ nem dio2 utánzat :)
de tény, hogy a TQ bármennyire is dio utánzat, klaszisokkal jobb mint ez -
csgj #228 Hogy lenne már ez a TQ utánzata? Na jó, fel lehet fogni vmennyire így is... De mind2 game a diablo utánzata -.- Ugyanaz az összes alapja, néha belecsempésznek egy-két újdonságot, és kész. És TQ is egy egyszerű kis game, könnyed szórakozásra megfelel... Ahogy ez a game is. SZTEM. -
Jocisan #227 Ennek a játéknak van kihívása , na nem az eleje, de ahogy lépkedünk előre egyre durvább lesz a game. Nekem nagyon be jött! Végig toltam kb.15-20 óra
a játék idő. Nem profi RPG-seknek Warior-Faith (Paladin)karakter indítása erősen ajánlott!!! Nem egy Dió, de jó kis játék. -
Jocisan #226 Térképek itt:GAMEMPIRE