345
-
Gear #305 Nemrég kezdtem el a játékot /már 12es a karim :)/ , de valami eszméletlen hangulatos s eddig buggal sem találkoztam. Első játék aminek nem nyomtam ki a zenéjét 5 perc után anniyra illenek a játékhoz, szeretem a cuccot.
Részemről is köszönet Xido nak a magyar textekért . -
xido #304 szivesen:) -
#303 HÁT AHHA MÜKÖDIK :) :d EZER KÖSZÖNET -
#302 egyébként a magyar nyelvi file-okat xido-nak köszönhetjük... és müxik tökéletesen. -
xido #301 mit ahaaaa?:) -
#300 ahaaaaaaaaaaa :) -
ricsa008 #299 http://rs512.rapidshare.com/files/150974308/Data.zip
ezt próbáljátok ki! -
#298 magyar n yelvi fájlok engem is érdekelnének -
xido #297 köszkösz:) -
#296 Moderátoros topikba tedd be és ott linkeld be ezt a topikot és kérd hogy rakják be ide és beteszik! -
xido #295 bannernek..valaki...beteszi?...
-
#294 Vki nem tenné fel a magyar nyelvi file-okat? (ha persze lehetséges) -
DeDy #293 Üdv.
Nincs. -
LuckyXX #292 szevasztok feltennék egy egyszerü kérdést, lehet h már volt de van benne rendes multiplayer? előre is köszi. -
DeDy #291 Szerintem a magyarba még nincs benne az 1.03. Ha jól tudom elég friss a patch, egyébként mikor indítod és bejön a játék beállítási ablaka ablaka mit ír hanyas verziójú? (jobb alul) -
DeDy #290 Legújabb physx driverrel próbáltad? Az nvidia oldalán fent van, vagy feltenni külön a játék 1.03as patchét. Abba külön a physx-t teszi fel. -
krisztajo #289 Mindegy ha visszarakom átnevezve akkor is minden ugyanaz!!! -
DeDy #288 Lehet nem kellett volna törölni azt a dll-t, hanem csak átnevezni. -
krisztajo #287 Sziasztok!
Most hülyét kapok úgyhogy segítsetek!!!
Ma vettem meg magyarul a játékot és még csak el sem tudom indítani!!!
Először nekem is a „Cannot init PhysX - please install AGEIA PhysX System software!” hibát írta ki, pedig a 7.07.09-es verzió fent van.
Arra megtaláltam a tanácsotokat, hogy nevezzem át vagy töröljem a PhysXCore.dll-t.
Ezt meg is tettem ami után az intro elindult.
Aztán ment egészen addig amíg Targon térdel a kardján és jönnie kellene a főmenünek.
Itt újabb hibával kilép „Cannot load font:214702488!
Most mi a fenét kéne csinálni??? Kérlek -
krisztajo #286 Úgy tűnik ez nem egyedi, most néztem mega 576-ot és már ott is lehet kapni 4999.- Ft-ért.
Úgyhogy ma délután rá is teszem a kezecskémet!!!
Tibbor!
Én is minden rpg-ben harcos karit szoktam indítani.
Viszont mindig a dupla fegyveres harcra szoktam fejleszteni, pont az általad is leírtak miatt. Alapjában véve szerintem elhanyagolható két jól fejlesztett egykezes kard és egy két kezes között a különbség, viszont ha sokan támadnak, akkor az előbbivel a gyorsaság miatt sokkal több esélyed van. Emiatt miután itt ez kizáró tényező nagyon kacérkodok a „Gazember” indításával. Pedig a harcos páncéljai látványosabbak. Amúgy én jobban szeretem a természeti mágiát és a védő-gyógyító varázslatokat így azt hiszem a Faith-et választom második kasztnak. A harcosnál így lovag (paladin) lenne, a gazfickónál kitudja még magyarul milyen nevet adnak.
Köszi a jó tanácsokat! Figyelni fogok, hogy elszívós fegyvert el ne adjak! -
tomcsa4 #285 A CDGalaxis mindig mindent olcsóbban ad. Szerintem kevesebb hasznot tesznek rá és akkor az a kevéske ember, aki megveszi az adott játékot (a sok kevésből összejön a sok) ott vásárol, hisz a a Galaxis bolthálózatnak elég nagy neve van. -
krisztajo #284 Na igen, de lényeget nem vetted észre!
Míg máshol mindenűt 5990.- Ft a cd galaxisnál 4990.- Ft!!!
Ez a sima bolti áruk, neten rendelve még olcsóbb!
Kapásból egy ezres mínusz!
Hogy csinálják? Ha a Magyarországi forgalmazó is drágábban adja!!!???
Elgondolkodtató!!!
-
xido #283 na..cdgalaxison felfedeztem pénteki érkezéssel(26.-a) -
xido #282 ez remek hír,én se fedeztem fel,mert csak 576-ot és cdgalaxist szoktam nézni,köszi:) -
Tibbor #281 Nem állítottam olyat, hogy a kaszt nem számít!Én alapvetően a warriort szeretem, pláne, ha kiképezhető némi mage képességre is!Az íjászt túl sebezhetőnek tartom, bár ebben a játékban sokak szerint az is halálos tud lenni.A kétkezes fegyver általában nagyobbat sebez, mint a két egykezes(ez szinte minden játékban így van), a támadás sebessége viszont lassabb.Lényeg: ha manna vagy health drain fegyvert találsz, EL NE ADD, mert megbánod!Bizonyos egészség- és manapont szívásra képes fagyóval a játék végéig legyőzhetetlen maradsz és alig kell innod valamit. -
krisztajo #280 De igen, szeptember 22-én!
Csak épp még a webshop-okon kívül sehol sem lehet kapni.
A Sevenm és a PC Dome shop-ban már meg lehet vásárolni (5999.- Ft).
Az viszont kérdéses, hogy mikor fog rendes boltokba vagy elektronikai áruházba kerülni.
-
#279 Szerintem magyarul még meg sem jelent! -
Budatava #278 Sziasztok!
Valaki közkincsé tehetné a magyar fájlokat.
Köszönjük! -
DeDy #277 Elvileg megjelent magyarul, tervezi valaki a megvételét? Ha majd valakinek meglesz, mondjon már valami véleményt a fordítás minőségéről, valamint hogy milyen verziójú. (Elvileg a magyar felpatchelve került a boltokba) -
krisztajo #276 Szóval szerinted nem számít melyik kasztot választom?
Mindkettő (harcos, gazember) ugyanolyan használható lenne?
Máshol nagyon fontos hogy mit választok alap kasztnak, ezért ez egy kicsit meglep!
A Legend-ben általában minek van nagyobb sebzése?
Egy kétkezes fegyvernek vagy két egykezesnek?
-
Marsszonda #275 Level89 -
Tibbor #274 Fontos: az említett kardot kb. 28-as szint körül találtam, tehát a "majdnem végig" ezt használtam, enyhe túlzás.Előtte az egykezes kard+pajzs(valamilyen plusz sebzéstípust adó amulettel vagy gyűrűvel volt a nyerő. -
Tibbor #273 Igen, "csak" a 3 egérgombot tudod használni, de a hotkey-kel az elegendő.
Én battlemage-el vittem végig, a leghasznosabbnak a Fireball(pullozáshoz) és a körbeforgás(több körülötted lévő ellenfelet sebez egyszerre) bizonyult.Fegyverek közül pedig majdnem végig egy manna és életszívó egykezes kardot használtam, rengeteg potiont lehet vele spórolni.Később találtam ennek egy kétkezes verzióját is, az csak életet szívott, de mannaitalt egyébként is gyakrabban lehet találni(kb. 3x több van belőle, mint health potion-ból).
Korábban azt írták a játékról, hogy minden minibossnak(itt az ún. giant-okra gondolok) ki kell tapasztalni a gyenge pontját ahhoz, hogy legyőzzük.Nos, én semmiféle gyenge pontot nem vettem észre, kaszaboltam őket eszetlenül, aztán egyszer csak behaltak.A Treegiantok voltak szerintem a legerősebbek. -
krisztajo #272 Köszi, azt én is láttam!
De mint írtam nem erre gondoltam! A három egér gombot tudom használni.
A többi spell vagy képesség kiosztására gondoltam.
Vagy itt csak hármat lehet használni egyszerre???
Egyébként a két erős kariból melyiket érdemes inkább választani?
A harcost vagy a gazembert?
Én nagyon szeretek két fegyverrel nyomulni amit csak a gazember tud, de úgy vettem észre a harcos kétkezes fegyverei és páncéljai jobbak.
Akik már végigjátszották azoknak mi a tapasztalata???
-
Tibbor #271 Nézd meg a #265-öt, nekem is ez volt a gondom, de Bélanéni segített! -
krisztajo #270 Sziasztok! Lehet, hogy már kérdezte valaki akkor bocsi!
A billentyűzetet itt át lehet valahogy állítani?
Nem csak az egér gombokra gondolok hanem mindenre.
Például nekem nagyon szokatlan a kattintgatos mászkálás (bár ez megszokás kérdése).
Nyilakkal mozogni lehet? Vagy nem átállítható semmi sem?
Csak a három egér gombra kiosztott képességet lehet használni egyszerre vagy valahogy a többit is (esetleg számbillentyűkhöz rendelve)?
Előre is köszi a segítséget! -
DeDy #269 Üdv.
Valaki megtudná mondani hogy az 1.02 patch mit javít. Ha lehetne magyarul, de ad valaki linket ahol angolul van leírva az se gond, kösz. -
Jocisan #268 Megoldás a Legends - Hands of God cikknél (tippek között) itt:GAMEMPIRE.EXTRA.HU -
Jocisan #267 Szia!
Billentyű kiosztás, tippek, hasznos dolgok innen:
GAMEMPIRE.EXTRA.HU -
Tibbor #266 Nagyon szépen köszönöm a helpet, így sokkal könnyebb dolgom lesz.Bár szeremcsémre tegnap a kriptában a boss érzékeny volt a tűzre és pont az volt belőve a jobbklikkre...
Nekem is nagyon tetszik a játék, a tündér beszólásai nagyon eredetiek(még ha ismétli is időnként önmagát...), a grafika szép, csak azt nem értem, hogy a bossok miért dobnak ilyen szar cuccokat?!Más hasonló progikban azért az ember egy percekig tartó bossfight után legalább megkapta a jutalmát, itt meg nemhogy felturbózott fegyók és páncélok nem esnek, de a loot 2-3 szinttel alacsonyabb heróknak is gyenge lenne...