Legend: Hand of God
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nincs.
Most hülyét kapok úgyhogy segítsetek!!!<#ijedt>#ijedt>
Ma vettem meg magyarul a játékot és még csak el sem tudom indítani!!!
Elõször nekem is a „Cannot init PhysX - please install AGEIA PhysX System software!” hibát írta ki, pedig a 7.07.09-es verzió fent van.
Arra megtaláltam a tanácsotokat, hogy nevezzem át vagy töröljem a PhysXCore.dll-t.
Ezt meg is tettem ami után az intro elindult.
Aztán ment egészen addig amíg Targon térdel a kardján és jönnie kellene a fõmenünek.
Itt újabb hibával kilép „Cannot load font:214702488! <#falbav>#falbav>
Most mi a fenét kéne csinálni??? Kérlek <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Úgyhogy ma délután rá is teszem a kezecskémet!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Tibbor!
Én is minden rpg-ben harcos karit szoktam indítani.
Viszont mindig a dupla fegyveres harcra szoktam fejleszteni, pont az általad is leírtak miatt. Alapjában véve szerintem elhanyagolható két jól fejlesztett egykezes kard és egy két kezes között a különbség, viszont ha sokan támadnak, akkor az elõbbivel a gyorsaság miatt sokkal több esélyed van. Emiatt miután itt ez kizáró tényezõ nagyon kacérkodok a „Gazember” indításával. Pedig a harcos páncéljai látványosabbak. Amúgy én jobban szeretem a természeti mágiát és a védõ-gyógyító varázslatokat így azt hiszem a Faith-et választom második kasztnak. A harcosnál így lovag (paladin) lenne, a gazfickónál kitudja még magyarul milyen nevet adnak.
Köszi a jó tanácsokat! Figyelni fogok, hogy elszívós fegyvert el ne adjak!<#awink>#awink>
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Míg máshol mindenût 5990.- Ft a cd galaxisnál 4990.- Ft!!!
Ez a sima bolti áruk, neten rendelve még olcsóbb!
Kapásból egy ezres mínusz!
Hogy csinálják? Ha a Magyarországi forgalmazó is drágábban adja!!!???
Elgondolkodtató!!!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Csak épp még a webshop-okon kívül sehol sem lehet kapni.
A Sevenm és a PC Dome shop-ban már meg lehet vásárolni (5999.- Ft).
Az viszont kérdéses, hogy mikor fog rendes boltokba vagy elektronikai áruházba kerülni.
Valaki közkincsé tehetné a magyar fájlokat.
Köszönjük!
Mindkettõ (harcos, gazember) ugyanolyan használható lenne?
Máshol nagyon fontos hogy mit választok alap kasztnak, ezért ez egy kicsit meglep!<#rolleyes>#rolleyes>
A Legend-ben általában minek van nagyobb sebzése?
Egy kétkezes fegyvernek vagy két egykezesnek?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Én battlemage-el vittem végig, a leghasznosabbnak a Fireball(pullozáshoz) és a körbeforgás(több körülötted lévõ ellenfelet sebez egyszerre) bizonyult.Fegyverek közül pedig majdnem végig egy manna és életszívó egykezes kardot használtam, rengeteg potiont lehet vele spórolni.Késõbb találtam ennek egy kétkezes verzióját is, az csak életet szívott, de mannaitalt egyébként is gyakrabban lehet találni(kb. 3x több van belõle, mint health potion-ból).
Korábban azt írták a játékról, hogy minden minibossnak(itt az ún. giant-okra gondolok) ki kell tapasztalni a gyenge pontját ahhoz, hogy legyõzzük.Nos, én semmiféle gyenge pontot nem vettem észre, kaszaboltam õket eszetlenül, aztán egyszer csak behaltak.A Treegiantok voltak szerintem a legerõsebbek.
De mint írtam nem erre gondoltam! A három egér gombot tudom használni.
A többi spell vagy képesség kiosztására gondoltam.
Vagy itt csak hármat lehet használni egyszerre???
Egyébként a két erõs kariból melyiket érdemes inkább választani?
A harcost vagy a gazembert?
Én nagyon szeretek két fegyverrel nyomulni amit csak a gazember tud, de úgy vettem észre a harcos kétkezes fegyverei és páncéljai jobbak.
Akik már végigjátszották azoknak mi a tapasztalata???
A billentyûzetet itt át lehet valahogy állítani?
Nem csak az egér gombokra gondolok hanem mindenre.
Például nekem nagyon szokatlan a kattintgatos mászkálás (bár ez megszokás kérdése).
Nyilakkal mozogni lehet? Vagy nem átállítható semmi sem?
Csak a három egér gombra kiosztott képességet lehet használni egyszerre vagy valahogy a többit is (esetleg számbillentyûkhöz rendelve)?
Elõre is köszi a segítséget! <#worship>#worship>
Valaki megtudná mondani hogy az 1.02 patch mit javít. Ha lehetne magyarul, de ad valaki linket ahol angolul van leírva az se gond, kösz.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Nekem is nagyon tetszik a játék, a tündér beszólásai nagyon eredetiek(még ha ismétli is idõnként önmagát...), a grafika szép, csak azt nem értem, hogy a bossok miért dobnak ilyen szar cuccokat?!Más hasonló progikban azért az ember egy percekig tartó bossfight után legalább megkapta a jutalmát, itt meg nemhogy felturbózott fegyók és páncélok nem esnek, de a loot 2-3 szinttel alacsonyabb heróknak is gyenge lenne...<#rinya>#rinya>
2. Én mindig az ESC-et használtam és tökéletesen betöltötte a PAUSE szerepét <#eljen>#eljen>
(Végigtoltam a game-t, nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtott)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A billentyûkiosztásnál láttam, hogy a skill-ek gyorsbillentyûi alapból 1-10-ig(pontosabban 0-ig) vannak kiosztva.Namármost, hogyan rendelhetek skilleket a számbillentyûkhöz, mivel alapból nincsenek besorszámozva...Tudtommal csak a három egérgombot konfigurálhatom be, az meg édeskevés, fõleg, hogy harc közben nincs idõ odaszólni a monsztáknak, hogy bocsi, de ebben a szituban nekem mégsem a fireball a nyerõ, hanem valami más, úgyhogy pihi, átkonfigurálom a kiosztást.
Más: a kiosztás szerint a Pause gyorsbillentyûje eredetileg a "P".Ez nálam semmit nem csinál, egyedül az Esc a megoldás.Van egyáltalán különbség?
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz,4 mag,12MB Cache;4GB Kingmax DDR2-800MHz RAM;Hitachi Deskstar 1TB (1000GB) SATA2;Gainward GeForce 260 GTX 896MB Golden Sample;XG SIDEWINDER 2
Nem hiszem el, hogy ennyire lehúzzák mindenhol ezt a kiváló játékot. (Gamespot 4,5 pont <#duma>#duma><#levele>#levele> stb.) Elég rövid, kissé lineáris, nagy koppintás, kissé sablonos, de könyörgöm, a HANGULAT az nagyon ott van. Én legalábbis mégegy ilyen élvezetes Diablo-klónnal még nem találkoztam.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Elindítom fekete képernyõ,kb. 10 sec és kilyön ez-ok és eltünik.
Nem tudja valaki erre mi lehet a gyógyszer?
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz,4 mag,12MB Cache;4GB Kingmax DDR2-800MHz RAM;Hitachi Deskstar 1TB (1000GB) SATA2;Gainward GeForce 260 GTX 896MB Golden Sample;XG SIDEWINDER 2

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Elég sokszor meghalok, de ez biztos az én bénaságom. Varázslást mikor kapom meg benne? Mert mana potit adja dögivel, de fogyasztani még nem tudom! Most lvl 7-es vagyok.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
(Broafka: <#action>#action><#duhos2>#duhos2>)
Btw a Legend szerintem egy jó hack`n`slash játék, csak sok benne a bug. De ezt lehet javítani (lásd NWN2, csak az nem hack'n'slash). És persze korántsem egy kiemelkedõen jó játék. De a nagy nevek között hatalmas felüdülés. Míg azokban folyamatosan csalódik az ember (mert mostanában tényleg ez történik), ez hozza a várt szintet. És nekem (meg nyilván bélanéninek) például annál többet is nyújt. Jó szórakozást.
légy hát a fórum házigazdája, és az egy emberes rajongó tábora XD
részemrõl, elegem van ebbõl a fos játékból. gagyi, és rém unalmas. De végülis tök mind1, ha egyeseknek ez kell, ám legyen. Én már nem is bizonygatom semmivel se hogy ez egy szar.
Byez
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...