• persil
    Végigolvastam a topikot és egyszerűen el vagyok szörnyedve.
    1. Ha valakinek annyira nem tetszik és annyira szarnak találja a programot(mint pl az az idóta tizenéves Broafka), mint ahogy itt sokan sírtak akkor mi a francnak játszanak vele...? Idióta népség, szánalmas.

2. Fogjuk már fel, hogy ez egy hack'n slash játék(diablo, titan quest, loki stb stb) és nem egy RPG(baldurs gate, neverwinter nights, fallout, planescape torment stb stb), na keverjük már össze a kettőt.

3. Fogadjuk már el mások véleményét. Sok balfék itt hőzöng, hogy 'mer a tq ezerszer jobb'... akkor játszál azzal, ennyire egyszerű. Nekem is jobban tetszett, de attól még nem baszom szét a fórumot. Van akiknek ez tetszik sokkal jobban és ezt tiszteletben kell tartani.

És még annyit szeretnék hozzátenni, hogy mindenki a diablóhoz hasonlítgatja a cuccost, ami részben jogos is, mivel az egy mai napig meghatározó lépés volt a hack and slash műfajban DE maga a diablo is csak egy klón, ezt soha ne felejtsük el... (egy igen régi rogue nevű játék 1-1beni klónja)

A játékról pedig annyit, hogy nekem bejön, pont annyit vártam tőle, mint, amit ettől a műfajtól kell és egyáltalán nem ért csalódás. Egy hack'n slash játék esetében meg ne legyen már negatív kritika tárgya a story kéremszépen... ebben a műfajban a story csak egy sovány kifogás, hogy legyen miért ölni, NEM a történetről szól az egész műfaj. Egy hasonló játéknak sincs jó story-ja, csak egyszerű pár mondatos rpg klisék és ez így van jól!
    Ha jó story kell, akkor klikkfeszttel akarjon már játszani az emberfia, hanem vegye elő a baldurs gate-et, vagy a fallout 1-2őt, planescape-et, arcanum-ot stb-t...

Bocs a kitörésért, csak alapvető ismeretek hiányában beszéltek itt páran égbekiáltó nagy baromságokat és ez zavart.

Valaki meg leírta, hogy ez a játék a neverwinter nights 2 koppintása, neki külön szeretnék gratulálni, remélem azóta már kijárta a 8 általánost.

Üdv, és jó játékot mindenkinek :)