Legend: Hand of God

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skillektol is fugg, hogy mennyire eros. ijal vagy varazslattal jol lehet olni, de kozelharcban nagyot harap. raadasul en olyan skillt fejlesztettem, amitol meg 50%-al jobban is sebeznek. azota mar van egy olyanom is, ami 75% sebzesfelfogast ad, ezzel egyszerubb lenne.
Leslieee
Köszi a segítséget megtaláltam az utat a templomhoz (mekkora szar csak arra nem gondoltam 😄)

Most meg egy olyan problémám lenne h Kaskarassal harcolok aztán vmi mocsok spellt veret 1 ütésbõl meglettem neki pár perc fight után, gondoltam fasza meg is lehet halni 😄 Ezek után a gama gondol egyet és kivág a windowsba, elindítom újra és azzal a humoros error üzivel fogad h a doksi mappából nem tudja bemásolni a mapot, ezáltal el sem tudom indítani a játékot.

Esetleg ha vkinek felmerült ez a probléma már, illetve a "collisionInfo.map" nevû file-ját vhogy meg tudná osztani velem azt megköszönném (sajnos vmi 250mb).

Trip to live, live to trip

Na jó, a másik, könnyebb megoldást választottam... azt a dll fájlt töröltem. Elõször is azt kellett volna 😛

Btw, most már nálam is vannak bugok. Pl. Pár armor olyan bugos, hogy mondjuk belelóg a karakter fejébe, vagy túl nagy lesz, esetleg "indák" lógnak ki belõle xD Csakhogy ez nagyon gáz, fõleg, hogy most is pont 2 marha jó cucc bugos, pedig szívesen használnám õket.
Megõrülök... Minden egyes gép restart-nál kiírja ezt a physx sz*rt, és újból meg újból végig kell csinálnom a telepítõs/törlõs folyamatot "-.-
Nemtudom de nalam jelentkezett : ( pedig elotte gondoltam ra hogy menteni kene a karakteremrol egy biztonsagi masolatot...

Mondjuk tobbszor is kivagott a jatek az ilyen templomok meg daemons levelek legalso szintjeirol... aztan vegulis tonkretette a mentesem... 😞( buuu....hat ez igazsagtalan...

Koszi man persze csak hagy lassam a jatek veget : ) Mukodik semmi gondd vele : )

En varazsloval voltam mondjuk ..kicsit szokatlan : )
12 es meteorit zaporral toltam nekik es hullottak mint a legyek

Szoval koszi megegyszer minden ok : )

ez a mentés probléma mindenkinél jelenkezni fog?
Elküldtem a karakterem paladin remélem megfelel <#idiota>
A daemon portalrol nyilik a jatek vege? Baszus nemtom a palyak neveit mar.. Csak azert kerdem mert nemtom mennyirol maradtam le..

😞

50???<#wow1> Nekem 5 db nem kellett.
én a sacred 2 -ig elleszek ezzel meg az olimpiával ha kell kezdem elõrõl 😄
Vki elkezdte már a 2. nehézségi szinten? Elsõre nagyon rövidnek tûnik a gamma, de mivel lvl 100 a max... csak kérdés h érdemes e nekiesni újra és újra....

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

okés akkor bepróbálkozok nála még1x 😄
kössz
en 50 hp potion tarsasagaban befutottam a beomlott banyaba es onnan utottem. amint csokkent egy kicsit a hp-m egybol ittam a gyogyitalt.
Nem tom ilyen kasztal vagy de én warrior vagyok és 23-as szint körül mentem oda az a lényeg hogy amikor leszáll be kell rohanni alá és akkor csak harapni tud a tûzokádás támadásával amit a legtöbbször használ nem ér el. Szerintem elég könnyû volt bár az betudható szerintem annak is hogy az összes armorom mire odamentem 1800 fölött volt, a kardom pedig 40-100-at sebzett.
Lefele vezet egy ut a sivatagi falubol (most nemtudom a nevet fejbol mer elcseszte a mentesemet a jatek) en is kerestem egy darabig de ottvan haladj azon meg lessz 2 portal elotte asszem 😊

Valaki adna nekem egy mentest a Daemon portalnal ? nagy respect lenne 😞

Drakoval mit kezdjek (bazi nagy dino) tûzgolyóval és a hidrával próbálom leépíteni de elõbb utóbb olyan gyorsan beviszi a sebzéseket hogy idõ sincs meginni a potionokat (lvl21-en járok)
nektek mi volt a taktika?
Leslieee
Srácok mondja már meg vki h a francba jutok el a snake templeben a sivatagban 😄

Már vagy 2 órája rohangászok fel alá minden felderítve (láthatólag) és fogalmam nincs merre menjek. Vagy a törpés részhez kell visszamennem és onnan teleportál el?

Plz help

Trip to live, live to trip

Tatyla
nekem fullon elég szépen megy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
#21 és #24-ben vannak a képeim amit anno német verziról csináltam fps értékek is vannak rajtuk.

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Nekem 1680-ba recc nélkül nem olyan nagy szám a graf hogy akadjon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Oké csak mert anno tettem be képeket maxról német verzióból 8-9 fps.

Igen, azt is csináltam akkor... De nem ment. De mindegy, azóta már megoldottam.
fuuuuuuuuuuuuck vaaze ilyen nincsen ... kitorolte a 37 as karimat ez a szenny a daemon portalnal .......kidobott a legalso szintrol hogy nemtudja elmenteni a karaktert ....vazze ilyen nincs...baaa...

Sux kapjak be.....

balee4
Nálam maxon 1280-ban tökéletesen fut, olyan 40-50 FPS körül, néha lement 40 alá, de ritka.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Ez az angol verzió is akad mint a bûn maximumon ??

Ja jovan beneztem valamit mar megvan az ut... 😊

wedge31
Jópofák ezek a kivégzések csak kár hogy ijász vagy varázsló karinak nem csináltak ilyen ficsöröket.
Épp ezért csináltam egy paladin karit is de az ijász után elég gyenguszka talán majd késöbb ütösebb lesz.

Kar hogy nincs benne cooperativ mod.. hamachizhatnank.. na majd a dio3...
😊

The Shrine of Tathrenben vagyok és vége szakad az utnak mikor 7 spidert ki kell nyirni 14 perc alatt.. volt mar valaki ott? nemtalalom a tovabb vezeto utat : )

Tatyla
közben visszaolvastam,köszi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
58. hsz

"Ha nem indulne el, PhysX hibára hivatkozva, akkor a teendõ:
C:\Program Files\Legend - Hand Of God\PhysXCore.dll-t át kell nevezni vagy törölni. Ezt külföldi oldalon olvastam és nálam az átnevezéssel el is indult."
Prince23
Regedit bõl töröldki, már leírtam , olvass vissza pár oladlat

Hát ez nem igaz.... Új videókari driver-t tettem fel, és a game megint kiírja ezt physx sz*rt... -.- De most nem lehet uninstallálni, mert egyszerûen nincs a gépen, és fel se lehet tenni. Rohadtul nem értem mi van
wedge31

Tatyla
nekem kilép vissza az asztalra :

Cannot init PhysX - please install AGEIA PhysX System software!

fel van telepitve pedig?<#nemtudom><#fejvakaras>

teddymac
Egy barlangban van az elején egy tábor van elõtte kis gonosz manok szaladgálnak benne és az életedre tõrnek ha arra mész 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Shep
A gyereket hol találtad meg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pera
köszi! Akkor azért kerülte el a figyelmemet, mert szürkével jelölték.

turin varosban hever az egyik kerites mellett. a terkepen van meg par kuldis npc, akik szurke ponttal vannak jelolve, de attol kuldetest adnak vagy a megoldasaban segedkeznek.
pera
Hali!
Már egy ideje nyúzom a játékot, most 18-as szintû vagyok. Viszont van egy küldetés amit még az elejétõl hozok magammal, de nem sikerült még a végére járnom. Mégpedig amikor a nõ férjét kell meglelni? A gyerekét megtaláltam, de a férjét sehol. Nem tudja valaki, merre található?
köszi

kozelharcossal a sarkany nem egyszeru feladat. kellett 30-35 potion, mire megpusztult
Ja, kösz, megtaláltam már 😊
A fõküldi során a falu öregjétõl (nemtom már mi a neve, Turint elején van) elkérheted a kulcsot.
dunga
Turintból jövet a temetõkaput hogyan lehet kinyitni? (Inner Cemetary) Sehogy nem tudok bejutni

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

balee4
Én Vista-n tolom és semmi gond, nincs a map-al/minimap-al, sõt eddig még nem ütköztem egyéb hibába sem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Asszem délkelet de más a sírkû is és ha rámész kiír vmit rá kell álni a földkupcra<#idiota> különben nem rakja le a virágot.
Hm... hol van a kisfiú anyjának a sírja, ahová le kell raknom a virágait? Van rengeteg sír... Észak, dél, kelet, nyugat? 😛
Valaki tudja hol lehet megtalálni az 5 TOADSTOOL-t?