345
-
#185 Az alsó, bannernak nem lenne jó? -
#184 ez nem szerep játék -
#183 most töltöm alig várom :) imádom a szerep játékokat -
#182 THx
Tudod lustaság fél egészség! :D -
#181 #58 -
#180 Köszönöm! -
#179 AGEIA PhysX System Software fel van telepítve a gépemre! -
#178 Error Report:
Error String: Cannot init PhysX - please install AGEIA PhysX System Software!
Global Error String:
RessourceReload String:
Entity Reload String:
Ressource Reload String:
Version:Version 1.02b
Miért nem tudom elindítani?
Gépem alul olvasható. -
#177 Csak minta, majd kell szólni abannermestereknek, h melyik legyen az. -
#176 Bannernak?
-
Dzsí Pí #175 Nincs tele, de mivel nem jelzi a tárgyak súlyát, ezért itt ez sztem nem lehet problema.
PLS heeeelp, már patcheltem is, de semmi változás... -
#174 Inventory full? -
Dzsí Pí #173 Olyan bugom van, hogy eccer csak megállt a karim, és nem reagál a klikkelésre...
Minden mást csinál és néha akkor szalad elöre, ha ellenfélre kattintok ami távolabb van. Muszáj volt rámentem, így a reset se moldotta meg a dolgokat, pls heeeelp... -
#172 Nahát lemaradtam vmiről. Milyen zöld füst? :P -
#171 Megoldottam. Nekem kicsit túl Titan Quest-es. Az ilyen zöld füstökön hogy megyek át? Mert ha oda viszem az egeret látom hogy megjelenik egy szárny, de hiába kattintok nem csinál semmit:S. -
#170 Csak azért mert én leszedtem a 7.11.13-as verziót, de kiírja hogy nem win32 alkalmazás. Ötelet? -
#169 Honnan lehet leszedni a legújabb Physx drivert? -
#168 BIG THX. -
#167 58 hsz. asszem -
#166 Hibaüzenetem...!
Valakinek van tippje???
-
#165 amúgy heroictól már nem vészes, mert jönnek jó kis cuccok, amiket aztán át lehet adni a másik karidnak, csak az a baj, hogy annyira magasra van téve még al eggyöngébb cucc lvl szintje is, hogy mire azt aszintet eléred, már találsz jobbat (amihez persze megint csak magasabb szint szükséges) -
#164 jaaaj emlékszem, az nagyon szmeét rész, mert nem mutatjan agyon a térkép, látod a térképen hogy a szultánnál a tónál lent a a tó déli részénél áll egy emberke, nah szóval valahol ott a tótól balra lelehet oda jutni, és arra vezet egy út a templomhoz -
#163 ezt jó tudni -
#162 A rubint hol található? Amit a szultán kér -
#161 Nem a játék elején kaptad meg, hanem normal szint Titan runjai után (és az összes tárgyat nem csak párat). Azt is toltam olyan 2. szint végéig, vagy utsó szint eleje nemtom már.
Jah amúgy meg rájöttem h ebben nem kell kihalászni az adott cuccot ha csak össze akarod hasonlítani, hamem csak ráviszed a kurzort az új cuccra és megnyomod a shiftet ("compare"). -
#160 jó mondjuk ezt érti mindneki hogy miért szar, lásd hosszabb hsz-ek...
de a Titan Questtel egyeseknek mi is a bajuk pontosan? -
Sheol #159 Én elfogadom a véleményed, és leírom az enyémet is.
A Titan Quest-hez képest ez a szar csak egy rossz vicc.
Sacred 2-t meg várjuk szeretettel, hátha nem lesz csalódás. -
#158 A dio után nekem a sacred jön ez izlés dolga a TQ nálam sehol sincs.
Ez nem bántás hanem egy vélemény fogad el. -
#157 azért ne hasonlítsuk már a TQ-hoz
azért a TQ hangulatosabb volt, jó volt, szerintem diablo után verhetetlen a kategóriában.
Leslieee-nek meg a cuccos dologgal kapcs nem értem, annyira azért nem kapsz meg mindne cuccot a játék legelején, különben is, ott is vannak ilyen heroic szint meg ilyenek, és ott is más milyen cuccokat kapsz
és jó sok skill kombináció volt! :)
szóval TQ-t nem bántani! :D -
#156 Mert neked van eszed ha nekem ennyire nem jön be egy játék egy-két óra után kuka és nem szenvedek vele.
Nekem nincsenek ilyen gondjaim ,elvagyok a cuccal olyan TQ szintü játék nem kell sokat várni töle és akkor egynek jó. -
#155 Én már heroicon viszem és ez minősíti a piac kínálatát! :D -
#154 Én azért játszottam vele egy órácskát mielőtt töröltem :D -
#153 az obb amikor aládából kiesnek cuccok, megnyomod az alt-ot kiírja a cuccokat, és ott van a csávó fejénél hogy 34 arany, a csávó lábánál meg egy trágya cucc, ráviszem a csávó feje melletti arany kiírásra, errefelveszi a cuccot...
szóval borzalom ez a játék! :D -
#152 Jah másik az meg milyen h nincs rendes karakter kép ahol tudod pakolni a cuccokat az emberre, meg csekkolni később? Ez a barbi fashion öltöztetős vmi nem lenne olyan rossz, de állandóan kihalászni azt a cuccot ami épp érdekel elég tré. Ráviszem a kurzort a nyakláncra és akkor a bakancsa jön elő, állandóan forgatnom kell percekig mire megtalálom a kívánt tárgyat. -
#151 jah, azt amúgy észrevettétek, hogy az ork bár nem démon, hanem humanoid, nah igen, azért a szent kard működik rajtuk! :D
mert a játék jól átver minket, és szerinte az ork az démon :P
(jah és asszem a pók démon az nem démon, hanem humanoid)
szóval ilyet se ba**tam még! :D -
#150 nem tudom, nekem azzal nincs bajom hogy senkivel indulsz, pl a Gothic-ban (én csak a 2-vel játszottam, de az k*** jó volt! :D) szal ott egy büdös senkivel indulsz, és úgy leszel király, és aszerint változik a játék menet :)
ezt így lehetett volna jól megoldani, de az egy szerepjáték, ez meg... ez meg ez :) -
#149 Én egyet értek veled a legtöbb dologban, de ők már igazából az elején megmondták h se jobbat se rosszabbat nem akartak mint a diablo. Azért azt elfelejtették h azokban az időkben (és még azért a mai napig a grafikát leszámítva) a diablo nagyot ütött, főleg hangulatilag. Ez a játék legjobb esetben felejthető. Én megmondom őszintén elég sokat tq-ztam anno de azért ne felejtsük el h szarásig volt az is bugokkal, nem is említve magát a program elindítását beleszámítva főleg :D Az maga kitett vagy 200-250 hozzászólást itt :D Amit viszont abban becsültem az az h lehetett tolni egy darabig amíg végigvitte az ember, illetve a mobok és a környezet sokszínűsége is remek volt sztem. Egyedüli dolog ami miatt meguntam, az az h kb 200-250 titan run után (amit napi 1-2 órán keresztül képes voltam csinálni), megvolt az összes rohadt cucc a játékban, ami azért nem volt kevés. Magamra aggattam az összest ami kellett és onnantól kezdve már nem volt miért játszanom.
Picit erről a játékról:
Engem speciál a kivégzések is idegesítenek amikor gyaknám a következő mobot és az meg ott szarakodik a zombival h lemetszi a fejét etc (mondjuk humoros ha ráérsz :D). Akkor azt melyik barom találta ki h a potikat egyenként bassza bele az amúgy is tré módon pici inventoryba? :D
Legalább azt tehették volna 50 / slot vagy vmi. Továbbá ja az inv pause az meleg, de a vér a ruhákon etc az tényleg nem rossz. Szerencsére a rossz helyre akasztott tárgyakkal nem igen találkoztam csak egyszer amikor egy balta feje a nemi szervemből kukucskált mondjuk az még tetszett is :DDD A mobok nem vmi változatosag gyakorlatilag vannak a goblinok, az undeadek, a bogarak, az orkok meg a démonok aztán ennyi. Max ezek elegyei, nem hiszem h nagy erőfeszítés lett volna beletenni még párat. Ugyanez a környezetről, sztem lehetett volna még ötlet ott bőven, elég rövidre sikeredett a játék. Továbbá a diablobol egy rakat dolgot loptak, és ezt azért nevezem lopásnak mert kajak lemásoltak bizonyos dolgokat, mint pl mentsd meg az ex kovácsot aki csinál neked egy klafa cuccot (amit te választasz ki), vagy segíts a törpöknek (barbároknak) gyakni az orkokat a hegyekben etc etc etc Az összes többi ötlet mint pl elf királylány meg sárkányok etc standard fantasy dolgok, meg némi gyűrűk ura beütés :P Annak se igazán örültem h pl nem lehet karit választani. Nekem ez az indulj el a sármos kis fikaherceg nyálboyyal, aki azért kemény mer a faterja volt a mitfahrer azt most ő a kiafaszagyerek story nem igazán jön be. Sztem ez is csak annak a számlájára írható h a készítők nem igazán akartak több időt beleölni a tervezésbe. Az meg h a játékban nap mint nap találni 2-3 durva bugot azért az eléggé megdöbbentő úgy h az eredeti verzió már jóideje kinnvan.
Most még igazából sorolhatnám a negatívumokat, mert a játék igaz h tényleg monoton, de ki tudja miért, vhogy pont ez jön be benne annyira h toljam. Csak masszív hent az egész, új cucc még több hent, gyak gyak gyak örül, elad gyak gyak, dióhéjban ennyi a játék. De ezekben az ínséges időkben ahol nem nagyon van ÚJ hack'n'slash, ez is üdítőleg hat rám. D3nak jobban örülnék de sztem az is lesz még vagy fél év mire releaselik a következő karit, attól félek mire kidobják mer akkora elévült lesz grafikailag h kész :) De azért blizz bácsiban nem csalódunk sztem.
Nah ha ezt valaki elolvasta ggggyézusom :D Bocsi :)
-
#148 bocs hogy kicsit hosszúra sikeredett -
#147 ez a játék, kolosszális, persze negatív értelemben.
Grafikailag nincs baj vele, de minden mással azért igen.
Ez a játék a tipikus esete hogy van egy siker játék (diablo) vagy egy zseniális diabló klón (Titan Quest) és akkor csináljunk mi is egy ugyanilyet, több kevesebb sikerrel és pár újítással (amit azért okkal vettek ki az előbb említett játékoknál)
Játszom a játékkal, legelső tárgy ami kirepül egy amulet, hmm, felteszem, az amulet a tag nyakán nem jelenik meg ellenben benne van a fejében, a zsinor ami meg hatalmas áll ki a fejéből...
Ugyanez eljátszódik kardnál, pajzsnál (szerencsénkre csak egy két tárgynál)
Fantasztikus újítás, hogy nem hogy megtorpanunk, de akkorát tanyálunk egyes ütéseknél, hogy kell egy 20 perc mire fölállunk (eközben persze mindneki öl minket, mi meg nem tudunk semmit se csinálni). Oké ez egy hatalmas óriásnál, de amikor az íjjazó csontváz egy vesszővel 3 méter távolságba lök, azért az már dúrva.
Apropó megtorpanás, legjobbak a mérget köpködő szkarabeuszok 1 másodperc/köpés; megtorpanás 0,45 másodperc/köpés... minden köpésnél 95% esély a megtorpanás, most mindenki vonja le a következtetéseket.
A legőrzöttebb, leg csili-vilibb, legnagyobb ládákban is 80% arany, 10% póció, 5% fehér cucc, 4% kék cucc, és 1% arany cucc (és ezek csak a legőrzöttebb ládák aránya)
Átmegyek turinban a kisgyereken
az ellen MI-je remek, egy vonalban gondolkodik, előttem van egy kő, nem kerüli ki, nem csinál smemi, megáll, beakad, remeg.
A zárt temető kapun átjönnek a csontvázak.
A zombi feje és karjai úgy lebegnek, akár egy foci meccses hullámzás után.
az élet megáll ha kinyitom az inventoryt, senki se akar rámtámadni, nem lőnek, nem történik semmi, ellenben a varázslat elmúlik...
60 másodperces skillek? meg max 2-3 perces skillek? na ne már. ha már felbuffolom magam, aztartson ki egy fél óráig, nem attól lesz pergős a játék hogy a legnagyobb csatában eltűnik rólad minden, és másodpercenként töltheted újra magadat
Multiplayer hiánya, no de se baj.
És hogy ne csak panaszkodjak, az egér megoldása a fény elffel nagyon ötletes, az tetszett
a fegyvereken és páncélokon vérfoltok jelennek meg
Megváltozik az ölési mód óriásoknál
kombó támadások (bár, hogy milyen logika szerint használja csak úgyazt nem tudom)
röviden a véleményem a játékról, borzalmasan idegesítő és monoton, van benne pár újítás, de amúgy semmi, a story se egy eget rengető... -
#146 Nah nekem meg sima bug volt resettel megoldódott. Bár azóta olyan furák a betűk.
A warrinak a whirlwind szerű skillje meg akkora cink mint az állat, csak spammelem aztán akármilyen boss és meg se tud ütni mer állandóan stunolva van (kipróbáltam kaskán is 1x se ütött meg :D)
A caravános faszi tárolójában meg 2 itemet is duplikáltam vhogy, az se bug :D