3837
10459618851186921382.jpg
  • Gerbill
    Szerintem ez valami más játéké lehet. A tárgyak emelgetése, reptetése miatt kétlem, hog elég lenne a processzor, mert azokhoz elég keményen kell fizikát számolnia, nameg a 2 Gb helyigényt is keveslem.
  • himihumi27
    Gamepad után kutatva a neten találtam egy helyet (http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?sku_id=0665000FS10089272&logon=&langid=EN&test%5Fcookie=1#)

ahol a következő gépigény van fenn:

SYSTEM REQUIREMENTS:

* Optical Drive: 16X DVD-ROM
    * CPU Speed: 933MHz
    * CPU Type: Not Provided By Manufacturer
    * Disk Space: 2.0GB
    * Display: AGP Video Card With 64 MB+ and NVIDIA GeForce 3+ or ATI Radeon 8500+
    * Memory (RAM): 256MB
    * Operating System Compatibility: Windows 98/ME/2000/XP, Not Mac Compatible

Csak azért irom ide, mert lejjebb láttam, hogy teljesen mást találtál sokkal lejjebb. Ez jóval alacsonyabb, persze kérdés, hogy megmoccan-e így eggyáltalán a dolog, ha lejjeb a:

"hát nekem 1,41Ghz 1GB RAM GeForceFX5200 és hp.exe hibával nem indul..."

sem ment.

Itt ajánlanak gamepadot is direkt a játékhoz:

(http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10034114&catid=14263)

Magyar pénzben kb 5 és fél ropi. A Königem is kb annyi volt, nem látok a leírása között olyat amit az enyém nem tudna.
    Nah, nem kesergek ennyit a gamepaddal.
  • Dave0092
    akor elöveszem a gamepadom és azzal nyomom :D
  • raven87
    Dettó ugyan ez. Direkt emiatt kértem vissza haveromtól, hogy tudjak normálisan játszani vele és ne az egeret kelljen rángatni, de nem ismeri fel. Megpróbálom driverrel együtt felrakni (már ha megtalálom és nem csak simán Windowsra bízva) hátha úgy együtt működik a játék.
  • csgj
    nem lehet sztem... valszeg nem is tudnám az enyémmel irányítani a varázslásokat... gondolom a Logitech és MS-ből se jó az összes típus.
  • himihumi27
    Ja meg a másik kérdés, hogy a gamepadomnak van USB és PlayStationos vége is. Namármost, ha fogok egy PS2-t és belerakom a HP5-öt és a gamepadom PS végét rányomom a konzolra, akkor nem megy majd a konzol vele?
  • himihumi27
    Jártam a HP5 hivatalos honlapján és sehol nem láttam olyat, hogy milyen típust támogat:( Másfelől meg mi ez a hülyeség, hogy csak olyat? Nem értem, csak olyat (Logitech, MS) mert az EA ebben megeggyezett a gyártokkal, vagy csak olyat, mert azok technikailag többet tudnak mint egy akármilyen másik? Mire gondoltál azzal hogy konzol átirat, a POP meg a TombRaide és a Riddic (Escaping from Butcher Bay) is azok, mégis használni tudom velük a gamepadom, vagy hogy értetted?
    Érdemes szerintetek majd körülnézni a neten, hátha van valaki aki buherált a dolgon valamit, hogy menjen nem csak a két említett márkával?
  • csgj
    aha, cool, én nem tudok áldozni rá már semmit... nincs fent semmi game, aminél ki tudom használni a gamepad-ot, meg amúgy is csak erre kellett. de így mindegy, maradnom kell a bonyolultabb irányításnál :P persze ez nem olyan nagy gond, inkább az a gond, hogy fölöslegesen pazaroltam a pénzemet...
  • Dave0092
    nekemis rupmlepad2 m van ami cordless
  • GeneralsHungary
    Egyébként más játékokban lehet, hogy tudod használni. Csak ez konzol átirat, szval ez ilyen is marad valószínűleg. Nekem már volt olcsóbb gamepadom, és olcsó húsnak híg a leve alapon meg is szívtam, "letört" a szar műanyag pozíciógomb kasznia.

Egyébként aki gamepadot akar venni, az csakis dual analóg terméket vegyen, mert arra programozták a játékot. A második analóg kar nélkül nem is lehetne benne varázsolni, stb...

Én egy tizest áldoztam egy logitech rádiós gamepadra, így legalább az ágyból játszhatok... Csak az a bökkentő, hogy semmi időm nincsen játékra. :)
  • csgj
    gondolom akkor nincs is semmi esély a használására... ez vmi Gamemon gamepad... nem is volt más :(
  • csgj
    ja, qrva jó...
  • GeneralsHungary
    Logitech vagy MS gamepadot kell venni, annak van támogatottsága...
  • csgj
    hát vettem gamepadot, és van vele problémám! Nekem se megy!!
  • Dave0092
    elhiszed nekem, hogy a rakáturkba már ma vgay holnap leszálitották?
    csak 29 ikén lehet nekik árulni...
  • strebacom
    Megy vistán faszán, a Tesco-ban jún.29.-töl kapható a magyar változat(11990Ft)!!!
  • scorpeeon
    Nemnagyon, kapásból SP2-es CD-ről tettem fel a wint, és nem hiszem, h béta DX9-et tettem volna fel.
  • JackSparrow
    Tom hogy mi a PS2!
  • JackSparrow
    Jah értem!
  • Ioles
    Ez az én konfigom és mellette van egy PlayStation 2-m is, ezt jelenti :)
  • K Ace
    Vannak dinamikusan változó napszakok, vagy csak nappal van?
  • csgj
    volt vki aki tudott gamepaddal játszani... á, ha veszek egyet (mert akarok), akkor remélem nekem nem lesz vele problémám...
  • himihumi27
    Apropó gamepad, nekem van egy (na nem egy nagy durranás: König game-contr10) még annó vettem a POP sorozathoz és a GTA-SA-t is játszottam vele, na meg a NFS-eket és Splinter Cell-t is, és sehol nem volt gond, viszont a HP5 nem ismeri fel (Game Controller Not Detected)!!! Nemtom hogy a fenébe nem. Leszedtem és ujra felraktam a gamepad driverét (XP anélkül is felismerte) és akkor sem ismeri fel. Billentyűzettel meg na, érdekes. Sz'al ha van valakinek tippe, hogy mi a fenét csináljak, hogy ismerje fel a gamepadot irjon légyszives. A játék szép, de én Umbridget a könyv alapján másképp képzeltem el, mintha ott azt írták volna hogy békára hasonlít, sztem minimum egy kicsivel nagyobb tokát lehetett volna neki hagyni:)))
  • csgj
    nem rossz az oldalad... :)
  • saxicola
    Pár kép: www.gportal.hu/screenshots
  • csgj
    A gamestar írt egy gyorstesztet a HP5-ről. Szerintük kellemes game, és sokat fejlődött az elődökhöz képest. Egyedül az irányítással voltak nagy gondjaik... hát igen, tény, hogy konzolos az irányítás, és ezért nehézkes

Ja, asszem én beruházok egy gamepadra... ha van 3000 ft alatt :D
  • csgj
    ... 1. kérdésre a válasz: Ezt nem hiszem, hogy el kéne mondanunk.
    2. kérdésre a válasz: a playstation 2 egy játékkonzol,
    furcsa, hogy nem ismered xD
    3-4. kérdésre a válasz: a film szerint megy elvileg, az
    elején van egy kis rész a dementorok
    támadásától kezdve...
  • JackSparrow
    Jah ok!! :D:D Legközelebb őúgy lessz! Szoaval akkor::: Ti honnan szettétek le??? AMDA64 3200+ | 1GB | ASUS GeForce 7600GT , PlayStation 2 Ez mit jelent??? Ott van az üzi a lá irva! Egyből a roxfortba kezdődik a játék?? vagy rendesen a könyv szerrint megy? Így jobb??? :D:D
  • toysoldier
    ezeket nem tudnád egy commentben leírni?
  • JackSparrow
    Ti honnan szettétek le????
  • JackSparrow
    AMDA64 3200+ | 1GB | ASUS GeForce 7600GT , PlayStation 2 Ez mit jelent??? Ott van az üzenetem alá irva???
  • JackSparrow
    Mármint a rejtekhejre is el kell jutni meg ijenek??
  • JackSparrow
    Egyből a roxfortba kezdődik a játék?? vagy rendesen a könyv szerrint megy?
  • JackSparrow
    Nekem csak este lesz lenn az angol változat! De elkezdem azt is! És ha meg lessz a bagyar újrakezdem! Mert már nem birok várni!
  • Ioles
    Nah úgy látom pörög a topic, naponta vagy 80 új üzenet :), máskor 1 hét alatt nem volt ennyit :D
  • csgj
    nekem ilyet nem csinál... ja, és egyébként szinte minden lépésnél van valami megbirizgálható tárgy, úgyhogy alaposan nézz körül :)
  • K Ace
    Nah kipróbáltam énis. A graf nagyon bejövős, viszont járkáláson kívül mást nem nagyon tudtam csinálni. Meg nemtom nektek igy van e, de nekem a mozdulatokra későn reagál. pl:megnyomom az előre gombot, és csak 2-3mp múlva kezd előre menni.
  • csgj
    persze, ha te mondod :D Én is jó vok nyelvtanból :) Pont ellentétben a matekkal... xD

Ja, a játékban még nem volt rendes óránk a tanárokkal... igaz, egyszerű mini feladatokat ők is adnak.
  • ricsa008
    ja vágom. nyelvtanból jó voltam elhiszed nekem?
  • csgj
    én ezt javítottam ki: "Hisz tegnap jelent meg", nem azt írtam, hogy nem lehet még fent a neten.... oksi? :)